2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydinlarrr bana pek aymadi gerci de meryem oksurmeye basladi sabh besten beri ayaktayiz pofff tam kış bitti derkn simdi yeniden canm sıkılıyor(cis egitiminin bize hediyesi

Gunaydinlarrr bana pek aymadi gerci de meryem oksurmeye basladi sabh besten beri ayaktayiz pofff tam kış bitti derkn simdi yeniden canm sıkılıyor(cis egitiminin bize hediyesi
geçmiş olsun cnm
öksürmek il çiş eğitiminin ne alakası var tam anlayamadım ama

Cnm tuvalete herseyi cikartip oturuyo kilot pantolon.ordan cikinca da giymek istemiyo tum evi dolaniyo kacis kacis..ssaat basi bunlari yasayinca bnm de halim kalmadi ve biraz onun keyfinin yerine gelip giymesini bekledim o da hastalik yapti.usuttuk

günaydın kızlar. fundacım nasılsın defnecik nasıl
sibelcim geçmiş olsun cnm öyle düşünme bence olacağı varmış rabbim şifa versin inş.

Saol yasemnm tahmin ettim zaten ctesiden beri diyorum ya resmn kavga edediyorduk giyinmk icin.e disarisi fena degil de bizm evler soguk yani bklm insallh bu da gecer diuorum:)

Yarin sabhtan dr.a gidicm seker yuklemesi yaptrcam oglusu gorucem cok heyecanli:)

Bi de dün itibaryle ne oldugunu bilmeden bashkmle arakiz duzeldi o yuzden de mumuyluyum.gunler sonra huzurla işe gelmeyi ozlemisim

aaa çok sevindim cnm aranızın düzelmsine.şeker yüklemesi ben yaptırmamıştım cnm normal şeker tahlili yapıldı sıkıntı çıkmadı şkür sendede çıkmaz inş.

Bende yaptrmiycaktim aslinda ama son kontrolde suyun fazla dedi icimz rahat etsin diye bi seker yüklemesi yaptr dedi bende o yüzden yaptriyirum

önce bi normal şekerine baktırsaydın cnm . onda sıkıntı çıkarsa tekrar konuşuruz demişti doktorum. şükür bişey çıkmadı.az kaldıııııııııı:)

Bklim iki ayri dra gidince boyle oluyo yarinki de bi naksin o ne diycek ona göre karar vericemm

Gunaydın
Herkes gıtmıs mı?
Kabus gıbı bır gece gecırdık beyzanın oksurugu nıdanın uyumak ıstememesı
Sıbel sızede gecmıs olsun ıns ılerlemez
Yasemın dr gıttın galıba guzel haberlerle gelırsın yarın ıns.. Bende bebek hazırlıklarının cogunu beyza uyurken yapmıstım:) ama dogdugunda hıcbıseyı sakınmadım hersey ortadaydı ıcıne koyup eve getırdıgımız otokoltukları varya hep onun ıcıne yatardı nıdanın yatagını yorganını herseyını once bı deneyıp hevesını aldı yanı:)
Funda sızdede hersey yolundadır ıns..aman konusmasın kv de boyle daha ıyıdır emınım..

günaydın kızlar. fundacım nasılsın defnecik nasıl
sibelcim geçmiş olsun cnm öyle düşünme bence olacağı varmış rabbim şifa versin inş.
iyiyim şükür kızlar
bu aralar uykudan gözümü açamıyorum
bahar yorgunluğu sanırım
yarın psikiyatırıma gideceğim
defne de iyi şükür

Yarin sabhtan dr.a gidicm seker yuklemesi yaptrcam oglusu gorucem cok heyecanli:)

Bi de dün itibaryle ne oldugunu bilmeden bashkmle arakiz duzeldi o yuzden de mumuyluyum.gunler sonra huzurla işe gelmeyi ozlemisim
ay ne güzel bizi habersiz bırakma
aranızın düzelmesine çok sevindim

yolunda şükür canım
eşim bu durumdan rahatsız olsa da ses etmiyor şimdilik
konuşmamak daha iyi çünkü başım rahat en azından
herkes sınırını biliyor böyle
size de geçmiş olsun cnm
nida niye uyumak istemedi ki?

Ins yoluna gırer hersey karısmaz duzenınıze falan
Annenlerde gelıyo nasıl davranıcak bakalım:)
Nıda gunduz uykusuzluga dayanamıyo ogle uykusuna yatırayım dedım yatmadı aksam ustu koltukta yarım saat kestırdı ve gecemız uykusuz gectı yatmıycam dıye kıyametı kopardı..

inşallah canım benim ama benim kv karışmadan duramaz
herşey onun kontrolünde olacak,herkes herşeyi ona sorup yapacak istediği o
valla bilmiyorum nasıl davranacak nasıl olacak

Of valla yaz geldi yine hastayımz.alerjik de olabilir dediler aslinda mantikli da geldi bilmiyorum bklm.

biz geldikkkkkkkk....
ay çok yoruldummm... hava çok sıcakkk birazda yürüyünce pertim çıktı resmen.. gellim muayene sonucumuza . oğluş 2600 gr 48-49 cm civarındaymış. maşallah barekallah suyumuz filan herşey ii. nst ye de girdik onda da herşey yolunda bizde haberler böyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…