- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.141
geçmiş olsun cnmGunaydinlarrr bana pek aymadi gerci de meryem oksurmeye basladi sabh besten beri ayaktayiz pofff tam kış bitti derkn simdi yeniden canm sıkılıyor(cis egitiminin bize hediyesi
iyiyim şükür kızlargünaydın kızlar. fundacım nasılsın defnecik nasıl
sibelcim geçmiş olsun cnm öyle düşünme bence olacağı varmış rabbim şifa versin inş.
ay ne güzel bizi habersiz bırakmaYarin sabhtan dr.a gidicm seker yuklemesi yaptrcam oglusu gorucem cok heyecanli:)
Bi de dün itibaryle ne oldugunu bilmeden bashkmle arakiz duzeldi o yuzden de mumuyluyum.gunler sonra huzurla işe gelmeyi ozlemisim
yolunda şükür canımGunaydın
Herkes gıtmıs mı?
Kabus gıbı bır gece gecırdık beyzanın oksurugu nıdanın uyumak ıstememesı
Sıbel sızede gecmıs olsun ıns ılerlemez
Yasemın dr gıttın galıba guzel haberlerle gelırsın yarın ıns..Bende bebek hazırlıklarının cogunu beyza uyurken yapmıstım:) ama dogdugunda hıcbıseyı sakınmadım hersey ortadaydı ıcıne koyup eve getırdıgımız otokoltukları varya hep onun ıcıne yatardı nıdanın yatagını yorganını herseyını once bı deneyıp hevesını aldı yanı:)
Funda sızdede hersey yolundadır ıns..aman konusmasın kv de boyle daha ıyıdır emınım..
Yaz geldi hala hastayizSaol benicm bklim insallh ilerlemez diycem ama ilerledi bile)
Ins yoluna gırer hersey karısmaz duzenınıze falaniyiyim şükür kızlar
bu aralar uykudan gözümü açamıyorum
bahar yorgunluğu sanırım
yarın psikiyatırıma gideceğim
defne de iyi şükür
ay ne güzel bizi habersiz bırakma
aranızın düzelmesine çok sevindim
yolunda şükür canım
eşim bu durumdan rahatsız olsa da ses etmiyor şimdilik
konuşmamak daha iyi çünkü başım rahat en azından
herkes sınırını biliyor böyle
size de geçmiş olsun cnm
nida niye uyumak istemedi ki?
inşallah canım benim ama benim kv karışmadan duramazIns yoluna gırer hersey karısmaz duzenınıze falan
Annenlerde gelıyo nasıl davranıcak bakalım:)
Nıda gunduz uykusuzluga dayanamıyo ogle uykusuna yatırayım dedım yatmadı aksam ustu koltukta yarım saat kestırdı ve gecemız uykusuz gectı yatmıycam dıye kıyametı kopardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?