- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.161
hoş geldin cnmbiz geldikkkkkkkk....
ay çok yoruldummm... hava çok sıcakkk birazda yürüyünce pertim çıktı resmen.. gellim muayene sonucumuza . oğluş 2600 gr 48-49 cm civarındaymış. maşallah barekallah suyumuz filan herşey ii. nst ye de girdik onda da herşey yolunda bizde haberler böyle:)
oy kuzum benim yasağol funda teyzesi paşa büyüyor hızla:) gözlerini açıp kapatıodu ama dr bi türlü elini yüzünün önünden çektiremedi. fotoğraf alamadık haliyle.neyse sağlık olsun
günaydınnn wavsım inş güzel haberlerle dönersiniz sağlıkla. hemen müdahale ediolar mı acaba. bilgin var mı... ii yolculuklar şimdiden. herkese günaydın buarada...herkes iidir inş.
anladım cnm hayırlısı olsun.sağlık haberleri alın inş. zeynep ii çok şükür teyzesi. ama bu ara çok inatlaşıo herşeye ağlıo uyumak istemio. wc ye gitmek istemio gittim mi de kalkmak bilmio falan flan. alp nasılInsallah canim
Hemen mudahale etmezler canim bi dr da baksin bakalim kesin ameliyat derse zonguldakta yaptrasm var
Zeynep nasil omer pasayada masallah
günnaydın canımGunaydin kizlar
Bugun topigi ben acayim dedim
Oglen ankaraya gidicez alpi dil bagi icin dr a goturcem hayrlisyla
günaydın cnmgünaydınnn wavsım inş güzel haberlerle dönersiniz sağlıkla. hemen müdahale ediolar mı acaba. bilgin var mı... ii yolculuklar şimdiden. herkese günaydın buarada...herkes iidir inş.
günaydın cnmmaşallah ömer paşaya büyüyüp gelecek :) tünaydın kızlar
gülden nerelerde
özledim sizleri nasılsnız herkes iyidir inşallah
beni cim geçmiş olsun naasıl oldunuz
wavs hayırlı yolculuklar
funda nasıl geçti dr randevun
bütün kızlar öpüyorum sizleri
erdem bey iyi şükür babanne ve dedeye bol şımarıklık yapmakta sabah çıkarken uyandı yapıştı kucağıma anne gitme ne olur gitme diye yalvardı oğlum bak çalışmam lazım para kazanmam lazım diyorum anne ben hiç bişey istemem diyor çok zor ayrıldık
anladım cnm hayırlısı olsun.sağlık haberleri alın inş. zeynep ii çok şükür teyzesi. ama bu ara çok inatlaşıo herşeye ağlıo uyumak istemio. wc ye gitmek istemio gittim mi de kalkmak bilmio falan flan. alp nasıl
sağol canım benimbetülcüm dün aynı manzara bizde de vardı cnm malesefistemiom onları sen ite dio ya içim bişey oturuo harbiden...
funda cnm görüşmnin seni rahatlatmasına evindim keşke eşinde gitse de duysa bunları.
yok canım haftaya çarşamba şehir dışına çıkıyorumBetulcum sagol canim cok zor hergun ayrlmk dimi
Fundacm iyiyim canim sen naslsin dr a gitmissin insallah hersey dahada guzel olur defne nasil sen sehir disindamsin
Kizlar biz yoldayiz simdi kuzumla gidiyoruz
aynn cnm ne desem tersini söylüo resmen sabır diorum gönlünü yapmaya çalışıyrum ama nereye kadar bilmiyorumAyni biz desene alp te ayni herseye agliyo inatlasiyo yapma diyorum mesela hayir yapicam diyo
cnm eşin de psikiyatrla görüşse demek istemiştim yani kendisi muayene olsa. ama erkeklr gitmez kolay kolaysağol canım benim
evet keşke eşim de gelse de duysa
ama gelmez ki
tabi bir de dr un da onay vermesi lazım eşimin gelmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?