2012 kasım bebekleri büyüyor..

beni cnm geçmiş olsun. uyumam isteği her akşam bizde de var malesef. çok zor ikna oluo. dün akşam sen git çay iç ben tv iziycem dio sıpa. tv yi kapattım ben yatıyorum dedim saat 10 olmuş. kıyamet koptu. napcaz bilmem

hoş geldin cnm
maşallah ömer paşaya

sağol funda teyzesi paşa büyüyor hızla:) gözlerini açıp kapatıodu ama dr bi türlü elini yüzünün önünden çektiremedi. fotoğraf alamadık haliyle.neyse sağlık olsun

sağol funda teyzesi paşa büyüyor hızla:) gözlerini açıp kapatıodu ama dr bi türlü elini yüzünün önünden çektiremedi. fotoğraf alamadık haliyle.neyse sağlık olsun
oy kuzum benim ya
az kaldı kendisini alacaksın kucağına hayırlısıyla

günaydınnn wavsım inş güzel haberlerle dönersiniz sağlıkla. hemen müdahale ediolar mı acaba. bilgin var mı... ii yolculuklar şimdiden. herkese günaydın buarada...herkes iidir inş.

günaydınnn wavsım inş güzel haberlerle dönersiniz sağlıkla. hemen müdahale ediolar mı acaba. bilgin var mı... ii yolculuklar şimdiden. herkese günaydın buarada...herkes iidir inş.

Insallah canim
Hemen mudahale etmezler canim bi dr da baksin bakalim kesin ameliyat derse zonguldakta yaptrasm var
Zeynep nasil omer pasayada masallah

Insallah canim
Hemen mudahale etmezler canim bi dr da baksin bakalim kesin ameliyat derse zonguldakta yaptrasm var
Zeynep nasil omer pasayada masallah
anladım cnm hayırlısı olsun.sağlık haberleri alın inş. zeynep ii çok şükür teyzesi. ama bu ara çok inatlaşıo herşeye ağlıo uyumak istemio. wc ye gitmek istemio gittim mi de kalkmak bilmio falan flan. alp nasıl

Gunaydin kizlar
Bugun topigi ben acayim dedim
Oglen ankaraya gidicez alpi dil bagi icin dr a goturcem hayrlisyla
günnaydın canım
nasılsın?

günaydın cnm
nasılsın?

maşallah ömer paşaya büyüyüp gelecek :) tünaydın kızlar
gülden nerelerde
özledim sizleri nasılsnız herkes iyidir inşallah
beni cim geçmiş olsun naasıl oldunuz
wavs hayırlı yolculuklar
funda nasıl geçti dr randevun
bütün kızlar öpüyorum sizleri
erdem bey iyi şükür babanne ve dedeye bol şımarıklık yapmakta sabah çıkarken uyandı yapıştı kucağıma anne gitme ne olur gitme diye yalvardı oğlum bak çalışmam lazım para kazanmam lazım diyorum anne ben hiç bişey istemem diyor çok zor ayrıldık

günaydın kızlar
bugün psikiyatıra gittiğim için geç geldim
geçen olanları,yaşadıklarımı hepsini anlattım
dr a danıştım
eşimi suçlu buldu
annesine dur demesi gerektiğini, eğer annesine dur demezse annesinin sınırları bilmeyeceğini, hayatımıza bu kadar müdahale etmemesi gerektiğini, benim de şimdiye kadar yaptığım şeyleri yapmamamı(harçlığı,gezdirmesi vs)söyledi
çünkü ben yaptıkça kıymetimin bilinmediğini söyledi
kimse için kendimi bu kadar zorlamamamı söyledi
içim o kadar rahatladı ki
hep acaba yanlış mı yapıyorum diyordum
ama bi uzman olarak bana destek vermesi çok rahatlattı
kilo aldıran ilacı değiştirdi
öyle yani benden haberler

günaydın cnm
ayyyy ya içim parçalandı sen böyle anlatınca
kuzum benim ya
biz çalışan annelerin kaderi bu
dr iyi geçti cnm
çok rahatladı içim
ha bir de önümüzdeki ay gittiğimde kendime mektup yazmamı istedi.geçmişteki funda,şuanki funda ve gelecekteki fundaya

betülcüm dün aynı manzara bizde de vardı cnm malesefistemiom onları sen ite dio ya içim bişey oturuo harbiden...
funda cnm görüşmnin seni rahatlatmasına evindim keşke eşinde gitse de duysa bunları.

Ayni biz desene alp te ayni herseye agliyo inatlasiyo yapma diyorum mesela hayir yapicam diyo

betülcüm dün aynı manzara bizde de vardı cnm malesefistemiom onları sen ite dio ya içim bişey oturuo harbiden...
funda cnm görüşmnin seni rahatlatmasına evindim keşke eşinde gitse de duysa bunları.
sağol canım benim
evet keşke eşim de gelse de duysa
ama gelmez ki
tabi bir de dr un da onay vermesi lazım eşimin gelmesi için

Betulcum sagol canim cok zor hergun ayrlmk dimi

Fundacm iyiyim canim sen naslsin dr a gitmissin insallah hersey dahada guzel olur defne nasil sen sehir disindamsin

Kizlar biz yoldayiz simdi kuzumla gidiyoruz

Betulcum sagol canim cok zor hergun ayrlmk dimi

Fundacm iyiyim canim sen naslsin dr a gitmissin insallah hersey dahada guzel olur defne nasil sen sehir disindamsin

Kizlar biz yoldayiz simdi kuzumla gidiyoruz
yok canım haftaya çarşamba şehir dışına çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…