2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen canım
yalnızım diye düşünme bence
hatta keyfini çıkar
bak ne güzel kızınla başbaşa vakit geçir
doğum öncesi bütün ilgini ona ayırabileceğin başka zamanın olmayabilir

çok yoruo beni cnm zeynep... özellikle tek olunca hepten bana sarıo... sanırım o yüzden biraz tedirginim. yoksa zaten bir sürü iş var. zeynebi uyuttukça hazır ev de boşken ömerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip kaldırcam inş.

günaydın yasemincim nasılsınız bakalım biz yine ağlama krizleri eşliğinde çıktık evden maalesef

şuan çok kötüyüm ağlıyorum resm durduramıyoum kendimi. kv aradı zeyne ninle konuşmak istio diye. kuzumun sesi titrio gel dio beimle oyuncak oynamk istiomuş. sesinin titremesi kopardı bni musluklar açıldı durmuo

herkese günaydın kimsecikler uğramış topiğe dünden beri.
günaydın cnm

günaydın yasemincim nasılsınız bakalım biz yine ağlama krizleri eşliğinde çıktık evden maalesef
günaydın cnm

canım benim ya
valla çok kötü oldum
biliyorum demesi çok kolay ama üzülme
bak sen üzüldükçe ömer paşa da üzülüyor
ne olur toparla kendini
bak hem az kaldı bi kaç hafta sonra zaten izne ayrılacaksın ve hep zeyneple birlikte olacaksın

herkese günaydın kızlar
ben bugün çok rahatım
çünkü dün akşam kv ile baya baya tartıştık ve o kadar rahatladım ki
bütün yaptıklarını yüzüne vurdum
eşimde yanımızdaydı
kv şok geçirdi hiç beklemiyordu
yine kendisi söyleyecek söyleyecek ben susacağım zannetti ama artık susmayacağım
içimdekileri döktüm rahatladım
bana diyor ki "sen eşine nasıl söylersin sana söylediklerimi" ben de yalan bişey mi söyledim,sen bunları yapmadın mı dedim
söyledim diyor
bir de üste çıkmaya çalışıyor

eve gelince eşim çok gittin kadının üzerine dedi.ben de "yıllardır birikti artık susamayacağım" dedim
yani dananın kuyruğu koptu
ama inanın o kadar rahatladım ki
hiçbir sözünün altında kalmadım
bana diyorki benim oğlum salak seninle evli olduğu için
ben de boşansa çok rahatlayacaksın herhalde,sen çok seversin başkalarının mutsuz olmasını dedim

inan ki çöktüm sabah sabah. daha yeni yeni durdu gözyaşım. durduramadım kendimi sinir boşaltmış gbi. şuan gözlerim yanıo. hamileliğinde etkisi var tabi. ama alışmamışım be zeynebin böylearamasına. belki istiodu yine ama annem aramıodu bi şekilde. ama o beni isterken benim burda olmam çok koydu bana. bi bıtseydi hayırlısıla şu kalan üç hafta

iyi olmuş cnm içine ata ata kendine ediosun boşver... ağzına sağlık

canım sabret az kaldı
3 hafta dediğin ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer
seni çok iyi anlıyorum
düşünsene ben şehir dışındayken defne kaç kere telefonda anne gel beni al buradan diye söyledi
bak çok şükür akşam evine gidip kuzunu göreceksin ama ben şehir dışındayken defne öyle dediğinde gelemiyorum da
sıkma canını bak hemencecik geçecek zaman

iyi olmuş cnm içine ata ata kendine ediosun boşver... ağzına sağlık
aynen öyle canım çok iyi oldu
yüzsüz ya birde eşime neden söylediklerini söyledim diye bana kızıyor

hakln cnm senn işin daha zor allah yardımcn olsun rabbim tez zamada sabite geçmeyi nasip etsin. kv nede akıl fikir versin. insaf versin biraz

bugün iş çıkışı gidip bebişin son ihtiyaçlarını alcam inş. kendime d pijama takımı sipariş etmiştim iptal oldu bdeni ykmuş. pijama almam lazım. eksikler tamamlayıp şu 3 gün izinde çantaları hazılrmalıyım artık

kolay gelsin cnm benim

Gunaydın kızlar
Yasemın sabah sabah ıcım gıttı cnm ya kv nıye aramıskı senın uzulecegını bılmıyomu?
Calısan annelere Allah kolaylık versın gercekten zor neysekı senın az zamanın kaldı uzulme..

Funda senden de guzel gelısmeler var:) devamı gelsın ıns sende rahatla artık..

Wavs muayene nasıl gectı cnm merak ettım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…