- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.201
Haklısın cnm ya uzulmemek eldemı bence bısekılde oyalamaya baksa aramasa cunku boyle hem sen hem zeynep daha cok uzuluyosunuz..günaydın benicim hoşgeldin nasıl oldu kızlar iiler mi.
valla cnm sanırım zeynebi susturamamış olabilir sen üzülme dio bana telefonda kv, o sesi duyupta üzülmemek mümkün mü.başım ağrıo şuanda. akşam nasıl olcak meraktayım. bi de çıkşta almam gerekenler var ama kyfim kaçtı hiç gidesim yok bi an evvel kuzuma gidesim var.
annem olsa aramazdı cnm eminim. kv de kötü niyetli değil eminim ama kimse anne kadar düşünemio insanı işte.Haklısın cnm ya uzulmemek eldemı bence bısekılde oyalamaya baksa aramasa cunku boyle hem sen hem zeynep daha cok uzuluyosunuz..
Kızlar daha duzelemedı beyzanın oksuruk nobetı ozellıkle gece tutuyo evdeyız daha kres yok bu hafta, nıdanın ayagıda hala aynı sonradan ayak cekılmesı falan dıye bısey duydunuzmu sız ya oyle bısey varmıs ıns degıldır tabıde aklım takıldı gercı hastanede herseyıne bakıldı ultrason yapıldı ama duzelene kadar canım sıkılıyo ıste ve onada oksuruk gelıyo yavastandun eltımdeydık bahceden ıcerı gırmedıler havada pek ıyı degıldı..
çok güzel haberler cnm çok sevindim. arabanzda hayırlı uğurlu olsun . içinize sinmesi en önemlisi. kazasız belasız kullanın inş.Yasemncn icim acidi ya okurken allahim size kolaylk versin
Funda neguzel icindekleri soylemissin
Beni gecmis olsun canim nidaninda ayagi duzelir insallah oyleseyler getrme aklina
Dun gittik hastaneye ulusta cocuk hastanesi var
Sira almstm ben zaten rastgele bi cocuk cerrahina neyse bakti muayene etti bunda dil bagi yok dedi ameliyatlk degl dedi ciktk dr dan benim icim rahatlamadi ama sonucta zong taki amelyt demsti gelmsken baska dr a da gosterelim dedik docent vardi cocuk cerrahi ona gosterdk oda cok hafif bi dilbagi var ameliyata gerek yok dedi konusmasi dahacok ilerleyince tekrar bakariz dedi bukez icim rahatladi
Bide dun biz araba aldik kizlar sonunda icimize sinen bulduk
günaydın cnmGunaydın kızlar
Yasemın sabah sabah ıcım gıttı cnm yakv nıye aramıskı senın uzulecegını bılmıyomu?
Calısan annelere Allah kolaylık versın gercekten zor neysekı senın az zamanın kaldı uzulme..
Funda senden de guzel gelısmeler var:) devamı gelsın ıns sende rahatla artık..
Wavs muayene nasıl gectı cnm merak ettım..
hakkınızda hayırlısı olsun cnmçok şükür eşimin şeflik işi olmamış. doğu olcak ve ben iki çocukla yalnız kalmak zorunda olcam diye çok korkmuştum:)
hoşgeldin cnmYasemncn icim acidi ya okurken allahim size kolaylk versin
Beni gecmis olsun canim nidaninda ayagi duzelir insallah oyleseyler getrme aklina
Sira almstm ben zaten rastgele bi cocuk cerrahina neyse bakti muayene etti bunda dil bagi yok dedi ameliyatlk degl dedi ciktk dr dan benim icim rahatlamadi ama sonucta zong taki amelyt demsti gelmsken baska dr a da gosterelim dedik docent vardi cocuk cerrahi ona gosterdk oda cok hafif bi dilbagi var ameliyata gerek yok dedi konusmasi dahacok ilerleyince tekrar bakariz dedi bukez icim rahatladi
çok şükür eşimin şeflik işi olmamış. doğu olcak ve ben iki çocukla yalnız kalmak zorunda olcam diye çok korkmuştum:)
çok güzel haberler cnm çok sevindim. arabanzda hayırlı uğurlu olsun . içinize sinmesi en önemlisi. kazasız belasız kullanın inş.
günaydın cnm
evet canım bundan sonra böyle
artık kv üzülmesin,kırılmasın diye düşünmeyeceğim
kusura bakmasın
bundan sonra neyse o.
o kadar kötü birisi ki benim boşanan kuzenime kadar beni kızdırmak için laf etti
ama ben altta kalmadım benim kuzenim boşandıysa senin de ablanın oğlu boşandı dedim
çok rahatladım çok
hakkınızda hayırlısı olsun cnm
ne kadar çabuk belli olmuş
hoşgeldin cnm
evet içimdekileri bir güzel söyledim
benim içime dert olacağına ona olsun
güle güle kazasız belasız kullanın arabanızı
alp tuğra için de çok sevindim.en azından ameliyat olmayacak çocuk
aynen cnm hayırlısı dedik. çok zor bi ihtimldi olması zatenHayrlsi boyleyms demekki canim
sevsinler o sarı kafayı yaaa bişeyi yok demek ki annesi iki dr de öyle demiş bak. inş sıkıntı olmazSagol canim amin kazasiz belasiz kullanrz artik
Kafama takilan su ben aralik ayinda zongldkta alpi ameliyat ettrseydm nolcakti benim cocugm bosu bosunami amelyt olms olcakti nasil dr bunlar anlamyorum.ankaradaklerin soyledklerine inanmak istyorum insallah ilerdede problem olmaz
sevsinler o sarı kafayı yaaa bişeyi yok demek ki annesi iki dr de öyle demiş bak. inş sıkıntı olmaz
hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.nasılmış meryemcik aradın mı kreşi. senin şeker sonucun nasıl çıktı sorun yoktur inş.Canlar merhabaa...ddun gun boyu hastanrlerdeydik ben seker yuklmesi yaptrdm Meryem cok hastayıdi esimde onu goturmys bnm hberm yokken.yatis verms dr.buhar verildu aksama kadar aksam da ciktik cok sukur evde devm ettik buhara.bu gece daha raht gecti iyi uyudu cook şükür sabh da krese gitti bklm aaksamaa daha kötü olmaz insallh
Sagol cnm ıns oyledır, can sıkılıyo ıste ıster ıstemez..annem olsa aramazdı cnm eminim. kv de kötü niyetli değil eminim ama kimse anne kadar düşünemio insanı işte.
cnm nidanın ki psikolojik diye düşünüyorum acıdığını düşündüğü için basmıo kuzum unutacak basacak inş.öksürükleri de çabucak geçsin inş.
Aa gercekten her dr kafasına gore bıseyler soyluyor ama docent te gerek yok dedıyse bence ıcını ferah tut yoktur bısey bosuna amelıyat gecırmemıs oldu pasa ılerde yıne kontrola goturursun dedıklerı gıbı. Arabanızda hayırlı olsun cnm kazasız belasız gunlerde kullanın ıns..en yakın zamanda sende basla ehlıyet kursuna:)Yasemncn icim acidi ya okurken allahim size kolaylk versin
En ıyıdını yapmıssın sımdıye kadar olması gerekendı aslında:)günaydın cnm
evet canım bundan sonra böyle
artık kv üzülmesin,kırılmasın diye düşünmeyeceğim
kusura bakmasın
bundan sonra neyse o.
o kadar kötü birisi ki benim boşanan kuzenime kadar beni kızdırmak için laf etti
ama ben altta kalmadım benim kuzenim boşandıysa senin de ablanın oğlu boşandı dedim
çok rahatladım çok
hakkınızda hayırlısı olsun cnm
ne kadar çabuk belli olmuş
hoşgeldin cnm
evet içimdekileri bir güzel söyledim
benim içime dert olacağına ona olsun
güle güle kazasız belasız kullanın arabanızı
alp tuğra için de çok sevindim.en azından ameliyat olmayacak çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?