- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.221
Hayırlısı olsun cnm cocuklar yalnız buyumesın tabı her ıste bur hayır vardır:)çok şükür eşimin şeflik işi olmamış. doğu olcak ve ben iki çocukla yalnız kalmak zorunda olcam diye çok korkmuştum:)
aynen cnm olması gerekendiEn ıyıdını yapmıssın sımdıye kadar olması gerekendı aslında:)
Öyle canım haklısın. Ama ben bu sene memlekete gitmemekle hata ettim. Gidip gelince bi rahatliyordum. Yaza kadar cikmiycam dedim ama su an pismanim. 7 ay oldu babamla gorusmeyeli. Annemlerle de 3 ay oldu. İnsan ister istemez özlüyorhoşgeldin katrecim sıkma canını her işte bir hayır vardır. herşey planladığımız gibi olmuo malesef. bende eşim gittiğinde annemlerin olacağını planlamıştım hatta abimler gelcekti. ama olmadı vardır bir hayır bu işte de.
canım benim allah can sağlığı versinSlm kizlar
Benim canim sıkılıyor. Hic yazasim gelmiyor.
Wavvs hayirli olsun arabaniz Güle güle kullanin canim. Alpin de sorun yokmus sevindim canim.
Sibelcim gecmis olsun canim simdi daha iyidir inşallah meryem.
Yasemin üzüldüm kuzuma. Allah kolaylik versin canim az kaldi biraz daha sabır.
Benicim inşallah bir an once iyilesir nidanin ayağı da canim.
Fundacim cok iyi etmissin canim seninle beraber ben de rahatladım. Hepimizin ici sismisti kv nin yaptiklarina. Tutma artik icinde canim.
Kizlar annemler gelecekti bu hafta bi isleri çıktı kaldi. Cok canim sıkıldı. Esim evde bu iki gün. Yarin tatul olunca gitmedi kirikkaleye. Onu da okuldan bi gorev çıkmış ona gitti sabah. Gelemedi hala. Ben biseyler yapariz gezeriz diye heveslendikce biseyler cikiyor. Kendimi gezmeye ve annemlerin gelisine hazirlayinca hic biri de olmayinca bunalimdayim bugün
çok çok hakısın nm bnde aynı şekil olurdum eminim . e şimdi gitsen biraz ii gelir aslında. havalarda güzelleşti. berraya da değişiklik olur.Öyle canım haklısın. Ama ben bu sene memlekete gitmemekle hata ettim. Gidip gelince bi rahatliyordum. Yaza kadar cikmiycam dedim ama su an pismanim. 7 ay oldu babamla gorusmeyeli. Annemlerle de 3 ay oldu. İnsan ister istemez özlüyor
canım seni çok iyi anlıyorumÖyle canım haklısın. Ama ben bu sene memlekete gitmemekle hata ettim. Gidip gelince bi rahatliyordum. Yaza kadar cikmiycam dedim ama su an pismanim. 7 ay oldu babamla gorusmeyeli. Annemlerle de 3 ay oldu. İnsan ister istemez özlüyor
cnm senin ailen gelecekti ne oldu son durum necanım seni çok iyi anlıyorum
insan çok özlüyor ama yaza gittiğinde uzun kalırsın
canım kısmetse yarın geleceklercnm senin ailen gelecekti ne oldu son durum ne
ağız tadıyla geçsin inş. cnm. onlarında daha fazla canı sıkılmsın güzel bir haftasonu olsun hepiniz için.canım kısmetse yarın gelecekler
bakalım neler olacak
ooo kimler gelmiş özlemişim :) katreyle şenlendirdiniz bugün bizi. böyle söyleyince de ev sahibi gibi olduk he he:) elifime de geçmiş olsun cnm tek dert burun akıntısı olsun ilerlemesinde. hadi bu kadar tatil yeter sana da doğru evine artık:)kizlar Merhaba
elifi uyuttum simdi bi yazayım dedim hepinizi çok özledim
yasemincim üzme kendini kuzum az kaldı uzun süre yanında hep birlikte olacaksınız zeynebimle ins
sibelcim geçmiş olsun canım
Katreinur Allah sağlık versin canim hava Güzelse biraz berra ile parka markete git çikolata falan al kendine kafan dagilsin biraz sıkma canini
fundacim ezdirme canim kendini herkes haddini bilsin yeri geldiğinde herseyi.soyle
wavs arabaniz.hayirli olsun canim kazasız belasiz kullanın ins Alp de ameliyat olmayacak çok sujur çok sevindim
benicim geçmiş olsun kızlara canim ins öksürük ilerlemez iyileşir kuzucuklar
kizlar bizimde burnu muz akıyor bi kaç gündür ilk defa ilaç vermedim elife çörek otu yağı veriyorum çok hafif seyirde atlatiyoruz ins yarın yola çıkıyoruz birkaç gün Eşimin memleketine gideceğiz kv ile ordan da bizim eve
hepinizi öpüyoruz kuzumla
amin inşallah canımağız tadıyla geçsin inş. cnm. onlarında daha fazla canı sıkılmsın güzel bir haftasonu olsun hepiniz için.
kuzum sahile gitmiş oynamış yorulmuş gelmiş yemeğini yemiş uyuyomuş keyfi yerindeymiş çok şükür. bende rahatladım biraz.eeee ben neler alcaktım unutum:) malum çanta hzırlıycam... ne koymuştuk ilkinde yahu:)
hoş geldin cnmkizlar Merhaba
elifi uyuttum simdi bi yazayım dedim hepinizi çok özledim
yasemincim üzme kendini kuzum az kaldı uzun süre yanında hep birlikte olacaksınız zeynebimle ins
sibelcim geçmiş olsun canım
Katreinur Allah sağlık versin canim hava Güzelse biraz berra ile parka markete git çikolata falan al kendine kafan dagilsin biraz sıkma canini
fundacim ezdirme canim kendini herkes haddini bilsin yeri geldiğinde herseyi.soyle
wavs arabaniz.hayirli olsun canim kazasız belasiz kullanın ins Alp de ameliyat olmayacak çok sujur çok sevindim
benicim geçmiş olsun kızlara canim ins öksürük ilerlemez iyileşir kuzucuklar
kizlar bizimde burnu muz akıyor bi kaç gündür ilk defa ilaç vermedim elife çörek otu yağı veriyorum çok hafif seyirde atlatiyoruz ins yarın yola çıkıyoruz birkaç gün Eşimin memleketine gideceğiz kv ile ordan da bizim eve
hepinizi öpüyoruz kuzumla
iyi bak gördün mü canım çok sevindim keyfinin yerinde olmasınaSaolun kizlar gorustum kresle keyfi yerinde dedi öğretmeni arkadaslryla oynuyo merak etmeyin dedi bklim rahatladm biraz
sorma m benimde içim rahatladı alışveriş yapasım geldi liste yapıyorum:)amin inşallah canım
oh içim rahatladı zeynebin keyfinin yerinde olmasına çok sevindim
hoş geldin cnm
geçmiş olsun elifime
inşallah daha fazla ilerlemez
aynen cnm bundan sonra yeri geldiğinde lafımı hiç esirgemeyeceğim
kusura bakmasın valla
dünde söyledim bundan sonra herkes sınırını,haddini bilecek dedim
iyi bak gördün mü canım çok sevindim keyfinin yerinde olmasına
çiş eğitimini ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?