- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.241
hoşgeldin cnm biz iyiyiz siz nasılsınız nasıl gidio hamilelik yakışıklı napıoSelam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakim
Hosbulduk cnm ıyiyiz bugün enerji gördüm 28 haftalik olduk ama kilosu biraz düşük efe gibi az kilolu doğacak sanırım sen nasılsın çok az kalmış artık doğuma heyecan varmihoşgeldin cnm biz iyiyiz siz nasılsınız nasıl gidio hamilelik yakışıklı napıo
ay var cnm olmaz mı. şu 3 haftayı da sağlıkla atlatıp bi izne ayrılsaydım hayırlısıyla. sonra da iki hafta kalıo zaten. ayyyyyyy toplam 5 haftam var doğuma tam olarak:)Hosbulduk cnm ıyiyiz bugün enerji gördüm 28 haftalik olduk ama kilosu biraz düşük efe gibi az kilolu doğacak sanırım sen nasılsın çok az kalmış artık doğuma heyecan varmi
inş cnm inş tez vakitte tüm hastalara rabbim şifa versinOoo butun hamısler toplanmıs
Hosgeldınız nuray katre dılek
Sagolun kızlar bızde ıyıleselım artık ıns
hoşgeldin cnmSelam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakim
ay hadi kolay gelsin,güzel günlerde giyinin aldıklarınızı sağlıklasorma m benimde içim rahatladı alışveriş yapasım geldi liste yapıyorum:)
canım sabır sabır dedim ama o da bi yere kadarWauwvs canım arabaniz hayırlı ugurlu olsun kazası belasız kullanın inş buarada Alp Tuğra ameliyat olmayacakmis sevindim
Nurayim geçmiş olsun elifime
Yasmin cnm seninde az kaldı üzülme artık iki kuzuma olacağın inş
Funda cnm bencede artık kV dene hakettiği gibi davran yüz verme ben olsaydım şimdiye kadar çoktan patlardim
Beni kızlar hastayım sanırım geçmiş olsun sizede
yok canım demiyorçok ilginç yaaa eşin ben niye salak oluyorum anne demio mu
aynen cnmağzına sağlık cnm ii yapmışsın içinde tutup dert olacağına bırak onlar dertlensin
sanada iyi tatiller canımhadi herkese ii tatillerrrrr...
Aa gercekten her dr kafasına gore bıseyler soyluyor ama docent te gerek yok dedıyse bence ıcını ferah tut yoktur bısey bosuna amelıyat gecırmemıs oldu pasa ılerde yıne kontrola goturursun dedıklerı gıbı. Arabanızda hayırlı olsun cnm kazasız belasız gunlerde kullanın ıns..en yakın zamanda sende basla ehlıyet kursuna:)
Sagol cnm nıda gozetımımız altında bakalım duruma gore baska dr gıdıcez..
Slm kizlar
Benim canim sıkılıyor. Hic yazasim gelmiyor.
Wavvs hayirli olsun arabaniz Güle güle kullanin canim. Alpin de sorun yokmus sevindim canim.
Sibelcim gecmis olsun canim simdi daha iyidir inşallah meryem.
Yasemin üzüldüm kuzuma. Allah kolaylik versin canim az kaldi biraz daha sabır.
Benicim inşallah bir an once iyilesir nidanin ayağı da canim.
Fundacim cok iyi etmissin canim seninle beraber ben de rahatladım. Hepimizin ici sismisti kv nin yaptiklarina. Tutma artik icinde canim.
Kizlar annemler gelecekti bu hafta bi isleri çıktı kaldi. Cok canim sıkıldı. Esim evde bu iki gün. Yarin tatul olunca gitmedi kirikkaleye. Onu da okuldan bi gorev çıkmış ona gitti sabah. Gelemedi hala. Ben biseyler yapariz gezeriz diye heveslendikce biseyler cikiyor. Kendimi gezmeye ve annemlerin gelisine hazirlayinca hic biri de olmayinca bunalimdayim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?