2012 kasım bebekleri büyüyor..

Wauwvs canım arabaniz hayırlı ugurlu olsun kazası belasız kullanın inş buarada Alp Tuğra ameliyat olmayacakmis sevindim

Nurayim geçmiş olsun elifime

Yasmin cnm seninde az kaldı üzülme artık iki kuzuma olacağın inş

Funda cnm bencede artık kV dene hakettiği gibi davran yüz verme ben olsaydım şimdiye kadar çoktan patlardim

Beni kızlar hastayım sanırım geçmiş olsun sizede

Ooo butun hamısler toplanmıs
Hosgeldınız nuray katre dılek
Sagolun kızlar bızde ıyıleselım artık ıns

Hosbulduk cnm ıyiyiz bugün enerji gördüm 28 haftalik olduk ama kilosu biraz düşük efe gibi az kilolu doğacak sanırım sen nasılsın çok az kalmış artık doğuma heyecan varmi
ay var cnm olmaz mı. şu 3 haftayı da sağlıkla atlatıp bi izne ayrılsaydım hayırlısıyla. sonra da iki hafta kalıo zaten. ayyyyyyy toplam 5 haftam var doğuma tam olarak:)

Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakim
hoşgeldin cnm
nasılsın
bebiş nasıl?

sorma m benimde içim rahatladı alışveriş yapasım geldi liste yapıyorum:)
ay hadi kolay gelsin,güzel günlerde giyinin aldıklarınızı sağlıkla

canım sabır sabır dedim ama o da bi yere kadar
ben iyi davrandıkça tepeme çıktı,kıymet bilmedi
artık eski funda yok
ben ne kadar iyi davrandıysam o, o kadar kuyumu kazdı
eşime neler söylemiş ne gazlar vermiş
eşim hepsini anlatmadı ama anlattığı kadarı bile yetti
dün bir de eşime benim oğlum salak,gerizekalı seninle evlendiği için diyor
benim salak kocam da anne sen niye öyle diyorsun demiyor
bundan sonra mesafeli olacağım

çok ilginç yaaa eşin ben niye salak oluyorum anne demio mu
yok canım demiyor
ya da sen niye benim eşime böyle diyorsun,benim eşimin neyi var demiyor
ya o da benim cevap vereceğimi tahmin etmediği için apışıp kaldı ya da pısırığın teki
evde zaten ona da çıkıştım
söyle annene bir daha benim hakkımda böyle iğrenç imalarda bulunmasın yoksa sonu kötü olur dedim

ya kadın zaten kavga çıkarmak için giyimime laf söyledi,aileme,kuzenime,namusuma kadar konuştu.ben de karşılığını verdim

eşim diyor ki çok fena sıkıştırdın annemi diyor.ben de "bunca yıldır susuyorum.artık birikti ve taştı.bundan sonra böyle " dedim

ağzına sağlık cnm ii yapmışsın içinde tutup dert olacağına bırak onlar dertlensin
aynen cnm
ya kadın bana neler dedi ya
terbiyesiz resmen
bi insan nasıl oğlunun yuvasını bozmak için elinden geleni yapar ki
bu nasıl bir kötülüktür
bir müslümanın içi nasıl bu kadar kötü olur anlamıyorum
allah bildiği gibi yapsın, en iyisini allah verir
ama bundan sonra eski funda yok
bu gece o kadar mutlu,huzurlu oldum ki
inanın çok rahatladım

Docentte oyle diyince rahatladm canim dedgn gibi
Ehliyet istyorum zaten esim ogretecek bakalim
Yarin tatil olunca bugun zongdaga geldik

Sagol canim
Surekli evde olunca siklyo insan haklsin canim insallah annenler gelir

Herkese iyi hafta sonlari kizlaar ayy nezamandir giremedim baya oldu galiba cokda ozledim sizinle sohbeti.
Biz oglusumla haftaici hergun kursa gidiyoruz cocuk gelisimi kursuna tekrar hatirlatma yapayim hafta sonuda okul bide okullar kapanicak az kaldi bendede mezun olabilicekmiyim telasi basladi bide Kuran kursu diplomami kaybetmistim kac haftadir onun stresi ve uzuntusu vardi okula ders icin fotokopi cektirip veriyodum cunku hersene eger veremeseydim mezunda olamazdim falan diye dusun dusun kafayi yedim cok sukurki dun buldum halbuki buldugum dosyayada bakmistim ama iste.neyseki buldum sindiden sonra ezberlerim var onlara calisicam arapcadan sinav var ins hepsini hayirlisiyla atlatabilirim.

Bide havalarda isindi artik is hic bitmiyo camasir yemek temizlik ikindi sonrasida kursagidiyoruz vakit hemen geciyo babamizdaisten sonra bizi almaya geliyo.eren otobusleride ogrendi bide otobusler tiiss tiss diye ses cikariyolarya erenin cok hosuna gidiyo arabalariyla falan tis diyerek oynuyo.kurstada eren gibi kasim dogumlu kiz arkadasi var pek cani sklmiyo ordada guzel vakit geciriyo bir ayimiz bitti bile kursta ins.geriside kolayca gecer.ben yine girip yazmaya calisicam sizleri ve bebisleri cok cok opuyorum unutuldunuz sanmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…