2012 kasım bebekleri büyüyor..

selam kızlar. nasılsınız bakalım. biliyorum giremedim ama nezaman girsem tel beni hep attı pek geçmiş yapamadım.
salı günü yanınızdayım allah kısmet ederse.
sadece şunu söyleyeyiyeyim allaha çok şükür niloşun tuvalet eğetimini hallettik en çok buna sevindim.
ay ben hiç birşeye yetemiyorumya.
merak ediyorum hem çalışıp hemnasıl herşeyi hallediyorum diye he he:
neyse salı görüşmek üzere hepinizi öpüyorum..

Hosgeldın cnm baya yogun gecıyo desene gunler
Herseyın yolunda olmasına sevındım hayırlısıyla okulun ve kursun basarıyla bıter ıns..
Erende sıkılmıyomus ne guzel yoksa bısey anlamazdın, arada yaz habersız bırakma bızııı..

Kız sen yarın gelmıyomusun ıse:)
Masallah nılos hanıma annesını beklıyomus demek:) ayrıca kupelerınızde cok sık gule gule kullansın mınnos.:)
Bosver ısler beklesın sen prensesınle olmanın tadını cıkar:)

Günaydın kızlar nasılsınız?
cuma günü annemler geldi. haftasonu çok güzel geçti. Dün döndüler. Defne çok mutlu oldu . çok özlemiş annemleri .
Dün annemler gittikten sonra kendimi temizliğe verdim. camları perdeleri sildim, yikadim evi temizledim. Bugün toplantı var çok fazla giremem

Günaydın bugun açılış bendenn:))biz hala hastayiz malesef bu gece çok öksürdüdün disari ciktik gün boyu tereddutlerm vardi mü diye ama çıktık yine de bklim insallh atlatiroz...
cis işi evdeysek ve gunduzse tamam:)aama geceye baslamadm henuz hastalik soguk derkn bu ayin ortasi hatta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum. ..aama aklima takildu gündüz disari cikarken napiyorsunz dün biz aksama kadar disardaydik ve cikarkn bez bagldm mesela. Kisa surelgine cikiyorsak baglamiyorum da bu uzun sürelileri nasil yapicamm

herkese gunaydnnn... geldim sibelcim. de sıkıntı var nette... neyse kuzuma çok geçmiş olsun cnm hemen soruna cevap vereyim. gündüz uzun vakit dışarda kalsamda bez takmıyorum. yol kenarına tutmuşluğum bile var zeynebi:) yapacak bişe yok. ama gece lazımlığa oturmak istemio napcaz bilmem. ve gün boyu çişini çok uzun vakit tutuo. bu gece dayanamayıp bezledim ama çok yorgundum yaptı mı bilmiyorum. son 3 gündür gece 3 buçukta uyanıo ve sanki sabah olmuş. biz uyuyana kadar da 5 buçuk oluo... her tarafım uyuşuo onun yanında sabit yatmaktan. eşimin desteğiyle zor kalktım adama da yazık kucağına almış kadar oldu:)inş. vazgeçer yoksa yandık. haftasonu başbaşaydık can sıkıntısından canıma okudu:) o uyuyunca ben ömerin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim. koltuklarımı sandalyelerimi sildim. işim bitti çok şükür hazır ev boşken. dün 4 gibi de eşim kv ler döndüler. eşimin halası da bzde. bizden haerler böyle:)

funda cnm gözün aydın. keşke biraz daha klabilelerd yetmemiştir gerçi buna da şükür
günaydın betülüm nasılsın.
gülden dön artık özlendin maşallah niloşuma

günaydın canım biz ilk başlarda pek dışarı çıkmadık çıktıysak bile alışveriş merkezinde falan takıldık geldiği zaman da söyledi gidip yaptık hiç bağlamadım bu yüzden dışarda denk geldi bi kere annecim eve gidiyoruz dedim tut dedim tamam dedi tuttu eve kadar sıkıntı olmadı bence sen de bağlama yanına yedek eşya al ama yine de bağlama

çok sevindim güzel geçmesine canım benim ya darısı başımıza ama bizimkiler gelmeyecek biz anca ramazan bayramına gidecez kız kardeşim bir günlğüne izin alabilirse 18 mayıs için o gelecek kırıkkaleden dört gözle onu bekliyoruz:)

Geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim yasemn...aay bnm kiz bi garip ya o popo mutlaka yikancak yoksa kalkmaz mesela bide evde alaturka yok klozete alıştı normal oturmuyo bi de tum kiyafetler çıkacak poff poff yanii

cnm bizim evde de alaturka yok malesef. biz lazımlığa oturtuyoruz. klozette ayakları yere değmediği için kendisini güvende hissetmio. yıkamada sorunumuz yokta. gece napıcaz bilmiyorum çünkü çişim yok diye ağlamaya başlıo. sonra yatıryorum bi bakmışım yapmış. halbu ki kaldırdığımda yapsa sorun çözülecek. bezlerken çoğunlukla kuru kalkıodu bezi bırakınca coştu terslik oldu resmen.

günaydı özcaanım. anlat bakim ece nasıl kaldırıosun ranacığı çişe. tamamen uyanıo mu. yoksa yarı uykuda kendi mi gidio. ay niye benim ız gece lazımlığa oturmak istemio yaa çok cnm sıkkın. nasıl olcak ki böyle. saat kurup kaldırıyorum ama yok.oturmak istemio

Günaydin kızlar

Ay maşallah hepiniz hallettiniz cis işini. Darısı başımıza artık.

Berra dünden beri atesli. Daha antibiyotik biteli 1 hafta oluyor. Ilacsiz atlatsak diyorum ama yine 40 lari gördük gece. Esim sabah antibiyotik alip geldi bile. Dr a gitsek de aynisini veriyor hic bisey yaptiklari uok diyor. E hakli da bi dr bile antibiyotik vermiyim böyle atlatsin demedi simdiye kadar. Ha hakkini yemiyim grip gibiydi bi dr ilacsiz gecirelim dedi. Onu da atesi düşmeyince tekrar gittik iltihap kulaklarina ilerlemis. Ben ne yapiyim simdi yaa bi akil verin kullanayim mi bu ilaci yoksa yarina kadar bekleyip dr a mi goturelim.

Gece isi benim de cok kafama takiliyordu ama bu ara berra bezi cok az islak uyaniyor. Eskisi kadar da su icmiyor geceleri. Bi kere kaldirmak yeterli olacak sanırım ama o bi kereyi nasil kaldiririm bilmem

ben lazımlığı yatak odasına götürüyorum alıyorum oturtuyorum rana hadi çişimizi yapalım diyorum yapıyo bi de sabah namazı kaldırıyorum o zaman da yapıyo ama dün akşam yokmuş çişi ben de ısrarla hadi annem yapalım dedim bi ton ağladı anlayamıyorum ki mız mız bi dünakşam olmadığı için ağladı ama sabah namazı yaptı
yarı uykulu oluyo tutmasam düşecek çok komik ve çok tatlı gözünü açacak hali olmuyo ama çişimizi yapalım diyince yapıyo sıkıntı olmadı canım hiç
aslında gündüz de lazımlığa yaptığı için gece ed oturup yapması lazım niye böyle yapıyo anlamadım uyku hali olunca anlayamıyo herhalde gündüzleri lazımlığa oturunca hemen kilodumuza bakıyoruz anne bak kaçırmadım diyo:)
bizimde kakamızda sorun olmuştu yemek yememiş hiç geçen hafta 4 gün de kaka olmayınca gece yarısı kalktı cuma günü gece kakasını yaptı lazımlığa ama çatlak olmuş çünkü çok zorlandı ve de uyuyamadı 3 gün yemek düzene girince kakamız normale döndü ama çatlağa çok üzüldüm

günaydın canım geçmiş olsun neden hep ateşli ya hiç geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…