- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.281
cnm geçen hafta bende ilk kaldırdığımda gözler kaplı yapıodu nazar mı ettik ki anlamadım. ben yatmadan odasına koyuyorm lazımlığını. banyoya götürmüyorum gece. ama ne olduysa bu hafta kesinlikle yapmak istemio anlayamıyorum.gündüz de çok tuuo zaten farkediyorum. artık tutamıycak halegelince mecbur gidio. düzeliriz inş. maşallh buarada rancığa. bu arada çatlak çok zor cnm aman dikkat. çok çektik bizben lazımlığı yatak odasına götürüyorum alıyorum oturtuyorum rana hadi çişimizi yapalım diyorum yapıyo bi de sabah namazı kaldırıyorum o zaman da yapıyo ama dün akşam yokmuş çişi ben de ısrarla hadi annem yapalım dedim bi ton ağladı anlayamıyorum ki mız mız bi dünakşam olmadığı için ağladı ama sabah namazı yaptı
yarı uykulu oluyo tutmasam düşecek çok komik ve çok tatlı gözünü açacak hali olmuyo ama çişimizi yapalım diyince yapıyo sıkıntı olmadı canım hiç
aslında gündüz de lazımlığa yaptığı için gece ed oturup yapması lazım niye böyle yapıyo anlamadım uyku hali olunca anlayamıyo herhalde gündüzleri lazımlığa oturunca hemen kilodumuza bakıyoruz anne bak kaçırmadım diyo:)
bizimde kakamızda sorun olmuştu yemek yememiş hiç geçen hafta 4 gün de kaka olmayınca gece yarısı kalktı cuma günü gece kakasını yaptı lazımlığa ama çatlak olmuş çünkü çok zorlandı ve de uyuyamadı 3 gün yemek düzene girince kakamız normale döndü ama çatlağa çok üzüldüm
cnm benim çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin inşGünaydin kızlar
Ay maşallah hepiniz hallettiniz cis işini. Darısı başımıza artık.
Berra dünden beri atesli. Daha antibiyotik biteli 1 hafta oluyor. Ilacsiz atlatsak diyorum ama yine 40 lari gördük gece. Esim sabah antibiyotik alip geldi bile. Dr a gitsek de aynisini veriyor hic bisey yaptiklari uok diyor. E hakli da bi dr bile antibiyotik vermiyim böyle atlatsin demedi simdiye kadar. Ha hakkini yemiyim grip gibiydi bi dr ilacsiz gecirelim dedi. Onu da atesi düşmeyince tekrar gittik iltihap kulaklarina ilerlemis. Ben ne yapiyim simdi yaa bi akil verin kullanayim mi bu ilaci yoksa yarina kadar bekleyip dr a mi goturelim.
Sagol canim. ömrümüzun yarisi atesle geciyor heralde. Niye böyle ah bi bilsem canimgünaydın canım geçmiş olsun neden hep ateşli ya hiç geçmiyo
Sagol canım. Siz de usandiniz bize gwcmis olsun demekten di micnm benim çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin inş
Oyy yerim ben o akıllı bıdığı yaa.haftasonu zeyneple oynarken birden dedm ki: kardeşin gelince onunla da oynarsın
zeynepten cevap süper elini kaldırmış havaya: tamam ama odamı dağıtmasın:)
ay çok güldüm:)
Ayy yerim ben onu ya:)) tabi kardessede uslu uslu oynasin dagitmasin:)haftasonu zeyneple oynarken birden dedm ki: kardeşin gelince onunla da oynarsın
zeynepten cevap süper elini kaldırmış havaya: tamam ama odamı dağıtmasın:)
ay çok güldüm:)
Allah kolaylik versin cnm yaOyy yerim ben o akıllı bıdığı yaa.
Evet sibelcim cok zor hasta olmalari ama ben yoruldum artik. Hastalikla yasama alismam gerekiyor sanırım yoksa stresten ölüyorum. Becerebilecek miyim bilmiyorum ama normal yasantimiza devam edelim istiyorum. Su an 40 derece atesi nasil devam edeceksem artık
Sagolasin cnm haftasonu menumuzdu hazir yapiyoken fotoladimBenicim döktürmüşsün yine canim oraya yorum yazacaktim firsat bulamadım. Eline sağlık csnim süper görünüyor pizza.
Maşallah canim iyi aklina gelmiş. Ben de diyordum dünya mutfagina ne oolabilr ki diye. Kirk yil dusunsem pizza aklima gelmezdi heraldeSagolasin cnm haftasonu menumuzdu hazir yapiyoken fotoladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?