2012 kasım bebekleri büyüyor..

Of daha geceye başladıyamiyorum bile yaa krestede esim istemiyo ilgilenmezler islak islak usutur diyo.bu ayin 15inden sonra gitmiycek krese o zamna kadar kreste bezle diyo nqpsam bilmiyorum iste evde oldukca halledyorum bende.bide gece cok soguk bizm ev zaten hasta ve sabh gayet cis oluyo bezinden

cnm geçen hafta bende ilk kaldırdığımda gözler kaplı yapıodu nazar mı ettik ki anlamadım. ben yatmadan odasına koyuyorm lazımlığını. banyoya götürmüyorum gece. ama ne olduysa bu hafta kesinlikle yapmak istemio anlayamıyorum.gündüz de çok tuuo zaten farkediyorum. artık tutamıycak halegelince mecbur gidio. düzeliriz inş. maşallh buarada rancığa. bu arada çatlak çok zor cnm aman dikkat. çok çektik biz

cnm benim çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin inş

ay yok cnm ne usanması da bizde üzülüyoruz hem senin için hem berra için. elden bişey gelmeyince de kötü allah yardım etsin size. rabbim şifa versin berrama inş.

Katre gecmis olsun cnm valla insanin ömründen ömür gidiyo çocuklar hasta olunca .((

Yasemn yikarken su soğuk faln gelmis olabilir mi bi arkadasn oglu uzunca bisure yapmk istememis mesela tuvalete ordan akan su soguk olunca usumus poposu bilmiyorum ki baska neden oturmasin

ay hiç bilmiyorum ki sibelcim. ablamın kızı da böyleydi uzun süre tutuodu. kınadım mı naptım:)

haftasonu zeyneple oynarken birden dedm ki: kardeşin gelince onunla da oynarsın
zeynepten cevap süper elini kaldırmış havaya: tamam ama odamı dağıtmasın:)
ay çok güldüm:)

haftasonu zeyneple oynarken birden dedm ki: kardeşin gelince onunla da oynarsın
zeynepten cevap süper elini kaldırmış havaya: tamam ama odamı dağıtmasın:)
ay çok güldüm:)
Oyy yerim ben o akıllı bıdığı yaa.

Evet sibelcim cok zor hasta olmalari ama ben yoruldum artik. Hastalikla yasama alismam gerekiyor sanırım yoksa stresten ölüyorum. Becerebilecek miyim bilmiyorum ama normal yasantimiza devam edelim istiyorum. Su an 40 derece atesi nasil devam edeceksem artık

Gunaydin Kizlar
Katre Cok gecmis olsun cnm acil sifalar kuzucuga
Ranaya da Cok gecmis olsun wc tam ogrenene kadar kuzular cekiyo
Kizlar nida da uzun zaman tutuyo cisini gece avantaji oldu bizde:) disariya gittigimizde de hic baglamadik biz yasemin gibi bir iki tenha koseye yaptirmisligim bile var ha ha:) Yoksa wc bulana kadar Cok gec olabilirdi:) bizim bi yontemimiz vardi anlattim mi bilmiyorum cisi varsa gitmek istemezse hadi cis sesi duyalim diyodum o zaman istekli gidip oturuyodu sessiz bi sekilde bekliyoruz sesi duyunca alkisliyoruz:) bazen heyheyleri ustunde oluyo wc gidiyo yapiyo ama anne cis sesi duymiycaz diyo kizarak:)

Benicim döktürmüşsün yine canim oraya yorum yazacaktim firsat bulamadım. Eline sağlık csnim süper görünüyor pizza.

Allah kolaylik versin cnm ya neden bi tam teshis konulamiyoki

kalktim ev supurdum. Atesini düşürmek icin elimden geleni yapıyorum. Duş aldirdim. Bu sefer eglenceli bi yontem bulduk aksamdan beri 4 kere soktum banyoya. E ates düşürücü de veriyorum. badiyle dolasiyor zaten. Sik sik da olcuyorum atesini. Tamam gerisini Rabbime birakiyorum artik. Kendimi üzmemeye sıkmamaya çalışıcam.

Kizlar ben berraya keceden aktivite kitabi hazirladim. Instagrama koydum ama burayada foto yüklemeye çalışayım. Cok güzel oldu ve ben bu keçe işine bayıldım:) stres attım baya. Diyorum Ayşegül gibi ben de bu tarz bi ise mi girsem haha:):)

katree maşallah cnm yaa nasıl üzel olmuş ellerine sağlık. bende zeynein ateşi çıkınca önüne leğenle su kaymuştum kendi kendine oynamıştı işimiz ede yramıştı. babasıyla şakalaşıp ha bire line yüzüne sürerek halletmiştik . hem eğlenceli oluo hem ateş dşüo. ateşin en kötü hali de üşütürmüyüm korkusu sanırım.allah yardımcınız olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…