- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.301
canım böbreklerine falan baktırdın muSagol canim. ömrümüzun yarisi atesle geciyor heralde. Niye böyle ah bi bilsem canim
Amin canim. Ben de yapmistim onu oncekilerde. Bu sefer banyodaki dusun başı kirilmis geçen. Hortum gibi oldu. Berra cok sevdi giriyoruz hem oyunuyor hem her tarafini islatip cikariyorum. Bi de ufoyu götürdüm banyoya onu açıyorum. üşütur mü diye endiselenmiyorum da. uzmanlastim artik ates konusunda haha:)katree maşallah cnm yaa nasıl üzel olmuş ellerine sağlık. bende zeynein ateşi çıkınca önüne leğenle su kaymuştum kendi kendine oynamıştı işimiz ede yramıştı. babasıyla şakalaşıp ha bire line yüzüne sürerek halletmiştik . hem eğlenceli oluo hem ateş dşüo. ateşin en kötü hali de üşütürmüyüm korkusu sanırım.allah yardımcınız olsun cnm
Yok canim baktirmadik sanırım hatirlayamadim. Onunla bi alakasi var midir canim. Bizim atesler hep bogazdan kaynaklaniyorcanım böbreklerine falan baktırdın mu
Isirdim valla cok korkmustum ama cok sukur insallah sizde geceyi atlatirsiniz bence en zor gececnm dilni ısır maşallah :) darısı başımıza inş. ilk başlar dahiyiydik gece konusunda vallahi
bademciklerinden sıkıntı var demekki ama yine de daha sonradan böbreklerine baktır olur mu yüksek ateşe dikkat etmek gerekYok canim baktirmadik sanırım hatirlayamadim. Onunla bi alakasi var midir canim. Bizim atesler hep bogazdan kaynaklaniyor
Masallah sana cok begendım zormu pekı yapması
beni cnm bnm nelet yaptın yine bakmaya korkuom he he:)
Benii naptin yine ya bakmaya cesarer edemiyirum yasemn gibi:)
Dün kizmla ailecek ilk kez otobuse bindik sehir ici baya da uzun gittik ist.trafiginde bi sure sonra diyoki 'anne biz buna nerden bindik')
Babasiyla yzak düştük o ayakta kalmisti aradaki adamlara kiziyo cekil babama bakicam diyo:)
Bi de o pembe gözlük alicakmis saati yokmus pembe saat alicakmis faln:)
Kizlaar napiyosunuz herkes cis egitiminde sanirim biz tamamen hallettik cok sukur gecede cise kalkmiyoruz tutuyor sabaha kadar kendi beni kaldiriyor anneee cis diye maasallah diyeyim nazar degmesin
Katreinur gecmis olsun cnm kuzucuga
Bildiginiz Tarif Kizlar hamilesiniz die detayli girmiyorumBeni cigim ne yaptin yine pizzami yaptin linki atarmisin bi bakayim bende dogumuma hazirlanip buzluga atmak istiyorum
Zor degil ama uğraştırıcı. Bir haftadan fazla uğraştım sanırım. Sen de cok güzel yaparsin eminim. Cok zevkliymis keceyle ugrasmak tavsiye ederimMasallah sana cok begendım zormu pekı yapması
Olabılır aslında neden olmasın aysegul gıbı bunu kucuk capta ıse donusturebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?