2012 kasım bebekleri büyüyor..

Benii naptin yine ya bakmaya cesarer edemiyirum yasemn gibi:)

Dün kizmla ailecek ilk kez otobuse bindik sehir ici baya da uzun gittik ist.trafiginde bi sure sonra diyoki 'anne biz buna nerden bindik')
Babasiyla yzak düştük o ayakta kalmisti aradaki adamlara kiziyo cekil babama bakicam diyo:)
Bi de o pembe gözlük alicakmis saati yokmus pembe saat alicakmis faln:)

Amin canim. Ben de yapmistim onu oncekilerde. Bu sefer banyodaki dusun başı kirilmis geçen. Hortum gibi oldu. Berra cok sevdi giriyoruz hem oyunuyor hem her tarafini islatip cikariyorum. Bi de ufoyu götürdüm banyoya onu açıyorum. üşütur mü diye endiselenmiyorum da. uzmanlastim artik ates konusunda haha:)

Kizlaar napiyosunuz herkes cis egitiminde sanirim biz tamamen hallettik cok sukur gecede cise kalkmiyoruz tutuyor sabaha kadar kendi beni kaldiriyor anneee cis diye maasallah diyeyim nazar degmesin

Katreinur gecmis olsun cnm kuzucuga

cnm dilni ısır maşallah :) darısı başımıza inş. ilk başlar dahiyiydik gece konusunda vallahi

Beni cigim ne yaptin yine pizzami yaptin linki atarmisin bi bakayim bende dogumuma hazirlanip buzluga atmak istiyorum

cm zeynep malesef çok su tüketmio bu aşamda da işimiz geldi asluında. bi kez kldırıyordum sonra yapmıordu. ne olduysa bu hfta oldu anlmadım. uyuyunca çiş matik gibi oldu:)

beni cnm bnm nelet yaptın yine bakmaya korkuom he he:)

Kizlaar napiyosunuz herkes cis egitiminde sanirim biz tamamen hallettik cok sukur gecede cise kalkmiyoruz tutuyor sabaha kadar kendi beni kaldiriyor anneee cis diye maasallah diyeyim nazar degmesin

Katreinur gecmis olsun cnm kuzucuga

Beni cigim ne yaptin yine pizzami yaptin linki atarmisin bi bakayim bende dogumuma hazirlanip buzluga atmak istiyorum
Bildiginiz Tarif Kizlar hamilesiniz die detayli girmiyorum
Dilekcim masallah sizede atlatmissiniz wc yi:) sanirim bikac kuzucuk kaldi artik darisi onlara diyelim:)
Linki buraya kopyalarim suan oylama olmadigi icin paylasabiliyoruz sanirim:)

Masallah sana cok begendım zormu pekı yapması
Olabılır aslında neden olmasın aysegul gıbı bunu kucuk capta ıse donusturebılırsın
Zor degil ama uğraştırıcı. Bir haftadan fazla uğraştım sanırım. Sen de cok güzel yaparsin eminim. Cok zevkliymis keceyle ugrasmak tavsiye ederim

herkese günaydınnnn... güldennn gelmedin mi cnm sen... nasılsınız bakalım . katre berra nasıl oldu tatlım inş ateşi düşmüştür. bugün benim 4 te kontrolüm var. bakalım oğluş nsıl. bugün itibaryle doğuma tan 1 ay kaldı inş.

günaydınkızlar. yaseminim sanada günaydın cnm işte geldi vburdayım yazıcam size...j
pek geçmiş yapamadım henüz ama anladığım kadarıyla berram hasta çok geçmiş olsun cnm.
inş atlatırsınız biran önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…