2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşgeldin cnm bnm özlendin vlla. evet malesef berramız hasta. bugün daha iyidir inş. sizde ne var ne yok

ay bizde çiş olayını hallettik çok şükür gecede birkez kaldırıyorum yapıyor ama yinede bende korkuyorum yaseminim gibi yaaa..
ay herkes sorunsuz atlatır inşşş.

günaydın kızlar yasemin az kaldı kuzum hayırlısıyla kavuş paşaaya inşallah
katre berra ihyidir inşalla
gülden hoşgeldin kuzum özledik seni ve niili
ayşegül memlekette
özcanan işler nasıl gidiyor
beni harikasın arkaadaşım maşallah sana
başarılar
wavs döndünüzmü siz eve
sibel meryem nasıl oldu sen nasılsın
dilek seninde az kaldı dimi
ay hevinin kuzularını gördüm geçen nasıl büyümüşler maşallaj
ismini sayamadığım arkadaşlar hepinize günaydın
erdem bey babanne ve dede ile gezmelerte devam dün büyük bi park var oraya gittmişler 2 buçuk saat gezmiş orada çok eğlenmiş nasıl mutluydu anlatamam :) bizden haberler böyle canlar

ne olsun yaseminim aynı şekerim devam iyice büyüdü bu sıpalar artık bir cevaplar bir cevaplar sorma ergenim benim diorumya..
sen nasılsın bebişve zeynebim nasıl hazırmı çanta bakyim neler aldın?

songülüm yokmuydun yine gerçi ablasındaymış ama sende dön artık sahalara şekerim.
benim döktürmüşsün yine oyyy nazar deymesin.
dilek çok sevindim çiş olayını hallettiğinize.
sibel siz ne durumdasınız cnm.
nurayım döndünmü evine şekerim?
tam anlatyamadım ama wavsum araba almışsınız galiba hayırlı olsun cnm.
ve alp amilyat olmuyomuş ay benim içinde tam gelişmeleri yazarmısın bir ara?
fundaaaa sonunda istediğim cevapları vermeye başladın gör bak senden daha iyiisi olmayacak ne yaparsada kendine yapacak kadın sustukça senin tepene çıktı zaten bunu anlamana çok sevindim cnm..
ayşegül gezmelerde tabi giremeiyodur. fatma kursa gidiyormuşsun negüzel hadi bakalım.
ay kızlar unuttuğum yoktur inşallah katreye yazmıştım zaten yanlız anlamadım ne yaptın katrem sen keçeden..

bakkkk betülümü unutmuşum ayyy pardon şekerim ee betülüm sizde özlendniz ama sende pek girmiyosun artık daha sık gir şekerim maşalllah erdem paşayada..

valla biz nazara geldik sanırm cnm gece mümkün değil lazımlığa yapmak istemio aman dilinizi ısırın. gündüz maşalah barekallah damla düşürmüo. ama gece yatmadan wc ye götrümek gece çişe oturtmak işkence. dün akşam yatmadan zar zor yaptırdım razı edip. 1 de de kaldırdım yapmak istemedi. yok diye. neyse saah 4 te kalktım tekrar oturdu lazımlığa ama yok deyip kalktı yatağa yatırdım aradan 10 dk geçti bende yanına yatmıştım ki yaptı sıpa. sinir olmamak elde değil. bişey de diyemiyorum iyice korkacak diye. halbu ki kaldırdığımda yapsaydı uykusu da üstünü çıkart et bi daha bölünmeyecekti. ne yapcam bilmem çok cnm sıkkın bu duruma

ilk zaman zeynep ilay dokuz buçuk gibi yatıodu bende 12 de tekrar kaldırıyordum oturur oturmaz yapıodu nasıl tatlı oluuodu sıpam yarı uykulu. geri yerine yatırıyrdum bir daha da yapmıodu zaten.ne oldu bilemiyorum annem gittiğinden ber böyle yani gece o kaldırsa onu arıo diycem ama yok yani gece hep benimleydi hiç annemlik bi durum olmadı pufffffffffff

günaydın özcenanım.
sağol cnm sen nasılsın ranacık nasıl?
yaseminim bilemedimki cnm acaba neden yapıyo benimde çok hoşuma gidiyo 1kere yapıyo ama çok korkuyorum nazar deyecek diye puffff...
acaba annanesi gittidiyemi yaptıkicnm bilemedim inş düzelir biran önce..

heheh beni unuttun diye trip yapamadan hatırladın güldenim
erdem beyin tuvalet macerası daha başşlamadı sadece kakamızı söylüyoruz gidip tuvalte yapıyoruz ama çişe daha başlamadık

Canlarr gunaydin masallh senlenmis buralar:))ben kalcamdaki ve kasigimdaki agri disinda iyiyim bi de tansyonum cok dusuyo 7 ye 4 lerde geziyorum..meryrm de bugece sabh oksurdu sadece onun disinda iyi.kreste yine su çiçeği cikaranlr olmus ama mecbur gönderiyorum. ..cis isini de gündüz ve evdeysek hallettik bugun ogretmniyle konusacm iyi ilgilniriz derlerse yarin bezsiz vericem insallh daha fazla karışmasın kafasi kuzumun...

Bu arada pasaya isme karar verdik bi buyugumz sagolsun metin olsun dedi....metin pasamiz olucak insallh:))

Gulden betul hosgeldnz canlar..

Guldencm gozun aydin cnm nilos da halletti cis işini. .
Erdeminde az kalmis bence o da merym gibi kakadan baslamis...

Gecen gun klozetr oturtum sen cik anne bitince cagrcam dedi bende ciciktim.az sonra cagryo'anne baak iyi ki doğdun pasta yayaptim'diyo...dusakabine girip oraya yapmis pasta diyr alkışliyo bide cok gulesm geldi durdum öylece napcm ne desem bilemdim:)

ollsun betülüm paşam zor olandan başlamış inş devamıda gelir biran önce herkesin bir zamanıvar kesinlikle..
yaseminim pes etmek yok cnm.. inatlaşmamak lazım işte bende korkuyorum annanem bizdeya ikide birde çişin varmı diye sorup duruyo.
ben evdeyken uyardım sorma diye zaten nil söylüyo inat yapıcak sonra ama gelde anlat bilmiorum bakalım bugün ne yapacaklar..
sibbelim günaydın cnm meryemciğede baksen..
bu arada cnm bir bez bağlayıp bir çıkarırsan kafaları karışıyomuş bence tamamen çıkart kıreşlede konuş cnm..

heheh beni unuttun diye trip yapamadan hatırladın güldenim
erdem beyin tuvalet macerası daha başşlamadı sadece kakamızı söylüyoruz gidip tuvalte yapıyoruz ama çişe daha başlamadık
çiş daha kolay gör bak biz de önce kakayla başladık baktık çiş daha kolay kakayı askıya almıştık ki çok şükür atlattık onu da kakayı söylüyosa bilki çişe hazır paşa :)

iyiyim canım benim biraz hastayım daha doğrusu 1 aydır geçmedi gitti ya ranam da iyi bu ara yemek yeme sıkıntımız vardı katı kurallar koydum dün uydu ama bugün nasıl olacak bilmiyorum ben iki kere kaldırıyorum bi ben yatmadan bi de sabah namazında kaldırıyorum aslında kaldırmasam yapmaz çünkü çok yapmıyo ama insan kıyamıyo ya biz bile gece yaptıktan sonra nasıl rahat uyuyosak çocuğunda öyle rahat uyumasını istiyorum

izne çıktım ilk gün attım bezi ama annemde bir bez atıp bir bağladığı için nil benimle ogün inatlaştı ben götürdümn yapmadı kalktı 5 dakka sonra yaptı altına.
ogün öyle geçti dedim demek hazır değil sonra ankaraya arkadaşıma gittik bizim eğetim rafa kalktı.
orda arkadaşımın kızı hep tuvalete yapıyodu onuda gördü bilmiyorum ondanmı ordada biraz konuştuk eve geldiğim ggün bezi attım ve busefer ne olursa olsun bağlamıyacam dedim.
ilkgün hep ben götürdüm yaptı itiraz etmedi buda birşey dedimve çok sevindim
2. gün baktım kendi söylüyo ay nasıl sevindim anlatamam hatta kakasınıdahil oturağa yaptı ve ben çok mutlu oldum ama şimdi bakalım ne olacak merakla bekliorum..

bizimde 1 hafta oldu bugün tam cnm inş annaneyede sorun çıkartmaz.
negibi kurallar koydun bakryim ranacığıma şekerim..
neyinvar ay çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…