- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.341
ne kuralı koydun bakim. valla bnim kv geldiğinde kural filan kalmıo. bolbol abur cubur yedirio. ağzını hiç boş bırakmıo dio eşimin halası güyakv yi övüo. keşke bıraksa dedim içimden. ne desem boş zaten.annem kendisi de sevmediği için öyle abur cubur vermez benim kızdığımı da bilir. ama kv bayıldığı için özellikle çikolataya, verio hergün biliyorumiyiyim canım benim biraz hastayım daha doğrusu 1 aydır geçmedi gitti ya ranam da iyi bu ara yemek yeme sıkıntımız vardı katı kurallar koydum dün uydu ama bugün nasıl olacak bilmiyorum ben iki kere kaldırıyorum bi ben yatmadan bi de sabah namazında kaldırıyorum aslında kaldırmasam yapmaz çünkü çok yapmıyo ama insan kıyamıyo ya biz bile gece yaptıktan sonra nasıl rahat uyuyosak çocuğunda öyle rahat uyumasını istiyorum
katrem öncelikle geçmiş olsun tekrar ayy kıyamam kuzumaya siz herhalde berram 3 4 yaşında olunca o bademciklerini aldıracaksınız değilmi ne çekti kuzumyaa tabi sende..Guldencim keçeden aktivite kitabi yaptım canim. Cirt fermuar çıt çıt düğme gibi seyler kullandım. Mesela bir sayfada uğur böceği var. Ortasinda fermuar var. Benekleri de cirtcirtli. Benekleri cikarip fermuari açıp icine koyuyor kapatiyor. Çıkarıp tekrar yerlerine takıyor. Bi sayfa dugmeyle ağaç ev bulut vs var dugmelerden cikarip tekrar takabiliyor. Bi sayfa ayakkabi yapip bagcik geçirdim ayakkabi baglamayi ogrenecez. Bunun gibi seyler var canım
oyyy yaseminim dönmeyinyaaaa. inş sorunsuz atlatırsınız cnm.. başa dönmeyin inş bebiş gelince banada bez bağlayın diye ağlamaz kuzu.maşall hepsie cnm . bizim gündüz sıkıntmız yok bu haftaya kadar gecede de yoktu çok nadir kaçırıyordu ben uyuyup kaldığım için. biz bir ayı devirdik cnm 5. hafta.ama en başa döncz diye korkmuo değilim.geçici bir dönemdir inş.
herkese günaydınnnn... güldennn gelmedin mi cnm sen... nasılsınız bakalım . katre berra nasıl oldu tatlım inş ateşi düşmüştür. bugün benim 4 te kontrolüm var. bakalım oğluş nsıl. bugün itibaryle doğuma tan 1 ay kaldı inş.
günaydınkızlar. yaseminim sanada günaydın cnm işte geldi vburdayım yazıcam size...j
pek geçmiş yapamadım henüz ama anladığım kadarıyla berram hasta çok geçmiş olsun cnm.
inş atlatırsınız biran önce..
günaydın cnmgünaydın kızlar yasemin az kaldı kuzum hayırlısıyla kavuş paşaaya inşallah
katre berra ihyidir inşalla
gülden hoşgeldin kuzum özledik seni ve niili
ayşegül memlekette
özcanan işler nasıl gidiyor
beni harikasın arkaadaşım maşallah sana
başarılar
wavs döndünüzmü siz eve
sibel meryem nasıl oldu sen nasılsın
dilek seninde az kaldı dimi
ay hevinin kuzularını gördüm geçen nasıl büyümüşler maşallaj
ismini sayamadığım arkadaşlar hepinize günaydın
erdem bey babanne ve dede ile gezmelerte devam dün büyük bi park var oraya gittmişler 2 buçuk saat gezmiş orada çok eğlenmiş nasıl mutluydu anlatamam :) bizden haberler böyle canlar
evet canım bundan sonra böylesongülüm yokmuydun yine gerçi ablasındaymış ama sende dön artık sahalara şekerim.
benim döktürmüşsün yine oyyy nazar deymesin.
dilek çok sevindim çiş olayını hallettiğinize.
sibel siz ne durumdasınız cnm.
nurayım döndünmü evine şekerim?
tam anlatyamadım ama wavsum araba almışsınız galiba hayırlı olsun cnm.
ve alp amilyat olmuyomuş ay benim içinde tam gelişmeleri yazarmısın bir ara?
fundaaaa sonunda istediğim cevapları vermeye başladın gör bak senden daha iyiisi olmayacak ne yaparsada kendine yapacak kadın sustukça senin tepene çıktı zaten bunu anlamana çok sevindim cnm..
ayşegül gezmelerde tabi giremeiyodur. fatma kursa gidiyormuşsun negüzel hadi bakalım.
ay kızlar unuttuğum yoktur inşallah katreye yazmıştım zaten yanlız anlamadım ne yaptın katrem sen keçeden..
günaydın cnmherkese günaydın gülden hoşgeldin
günaydın cnmCanlarr gunaydin masallh senlenmis buralar:))ben kalcamdaki ve kasigimdaki agri disinda iyiyim bi de tansyonum cok dusuyo 7 ye 4 lerde geziyorum..meryrm de bugece sabh oksurdu sadece onun disinda iyi.kreste yine su çiçeği cikaranlr olmus ama mecbur gönderiyorum. ..cis isini de gündüz ve evdeysek hallettik bugun ogretmniyle konusacm iyi ilgilniriz derlerse yarin bezsiz vericem insallh daha fazla karışmasın kafasi kuzumun...
Bu arada pasaya isme karar verdik bi buyugumz sagolsun metin olsun dedi....metin pasamiz olucak insallh:))
pasta mı hahahahaGulden betul hosgeldnz canlar..
Guldencm gozun aydin cnm nilos da halletti cis işini. .
Erdeminde az kalmis bence o da merym gibi kakadan baslamis...
Gecen gun klozetr oturtum sen cik anne bitince cagrcam dedi bende ciciktim.az sonra cagryo'anne baak iyi ki doğdun pasta yayaptim'diyo...dusakabine girip oraya yapmis pasta diyr alkışliyo bide cok gulesm geldi durdum öylece napcm ne desem bilemdim:)
malesef canım insan bişey diyemiyorne kuralı koydun bakim. valla bnim kv geldiğinde kural filan kalmıo. bolbol abur cubur yedirio. ağzını hiç boş bırakmıo dio eşimin halası güyakv yi övüo. keşke bıraksa dedim içimden. ne desem boş zaten.annem kendisi de sevmediği için öyle abur cubur vermez benim kızdığımı da bilir. ama kv bayıldığı için özellikle çikolataya, verio hergün biliyorum
günaydın fundacım ohhh en iyisini yapıyorsun inan bana cnm böylesi çokdaha iyi olacak.GÜNAydın cnm
hadi güzel haberlerle gel
ömer paşa nasıl olmuş bakalım
günaydın cnm
günaydın cnm
evet canım bundan sonra böyle
tartışmadan sonra ilk defa dün akşam defneyi almaya gittim
bana trip atan kadın gitmiş,benimle konuştu vs
ama mesafeli davranmaya devam
eşim konuştuğumuzu görünce çok sevindi ama başbaşa kaldığımızda "ben annenle konuşmayacağım demedim sadece araya mesafe koyacağım.böylesi hepimiz için daha iyi" dedim
o da tamam dedi bişey demedi
zaten cuma günü babamla pazara gitmişlerdi babam biraz konuşmuş
şimdilik iyiyiz bakalım
günaydın cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
paşanınadı hayırlı olsun
pasta mı hahahaha
koptum ya
malesef canım insan bişey diyemiyor
seni çok iyi anlıyorum
Insallah gerek kalmaz canim ama öyle gibu sanki. Cok cektik gerçekten son olur inşallahkatrem öncelikle geçmiş olsun tekrar ayy kıyamam kuzumaya siz herhalde berram 3 4 yaşında olunca o bademciklerini aldıracaksınız değilmi ne çekti kuzumyaa tabi sende..
bu arada maşallah ellerine sağlık hamarat arkadaşım benim. negüzel yapmışsın.. güle güle oynasın kuzumç.
yaseminim bende eminim nilde yiyor ben olunca vermiyorum ama malesef fazla müdale edemiyorsunki cnm..
Sagol canim inşallah öyle olurherkese kocaman günaydın
beni canım ellerine sağlık
katre canım çok geçmiş olsun inşallah bu son olur
aynen öyle cnmgünaydın fundacım ohhh en iyisini yapıyorsun inan bana cnm böylesi çokdaha iyi olacak.
herkes hatdini bilecek değilmi ama..
inşallah canımohhh hadi bakalım fundam hayırlısı cnm inş alışır sorunsuz defnem..
ay ne biliyim yagünaydın fundacı maşalah defneye devam etsin inş inatlaşma oluo cnm normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?