2012 kasım bebekleri büyüyor..

maşall hepsie cnm . bizim gündüz sıkıntmız yok bu haftaya kadar gecede de yoktu çok nadir kaçırıyordu ben uyuyup kaldığım için. biz bir ayı devirdik cnm 5. hafta.ama en başa döncz diye korkmuo değilim.geçici bir dönemdir inş.

ne kuralı koydun bakim. valla bnim kv geldiğinde kural filan kalmıo. bolbol abur cubur yedirio. ağzını hiç boş bırakmıo dio eşimin halası güyakv yi övüo. keşke bıraksa dedim içimden. ne desem boş zaten.annem kendisi de sevmediği için öyle abur cubur vermez benim kızdığımı da bilir. ama kv bayıldığı için özellikle çikolataya, verio hergün biliyorum

sibelll arada kaynamış, cnm hayırlı uğurlu olsun paşamızın adı, adıyla yaşasın inş metin paşa

Günaydın kızlar

Cok sagolun berrayi sormussunuz. Biz antibiyotige başladık malesef. Dün bogazina baktim benim bile cok rahat gorebilecegim yerler de beyaz yaralar vardi. Zaten o yaralari gören dr lar kesinlikle antibiyotik diyor hemen. Öyle olunca basladik gece beklemeye gerek yok diye. Ates var yine devam ediyor aynen duş ve ateş düşürücülere devam. Yaa biz aslında bu kadar kisa sürede neden olduğunu anladık. Ne zaman antibiyotik olarak augmentin kullansak haftasi olmadan tekrarliyor. Fayda etmiyor demek ki. Ama bunu anlatamiyoruz dr lara hepsi agiz birligi etmis en iyi antibiyotik buymus falan falan. Binbir zahmetle degistirtebiliyoruz. Ya da o kadar israra hadi bi daha deneyelim diyorduk. Ama yok bundan sonra kesinlikle kullanmam artık.

Guldencim hoşgeldin canim tuvalet işini halletmisdiniz sevindim canim. Darisi bize

Sibelcim ismi hayırlı olsun pasanin canim.

Guldencim keçeden aktivite kitabi yaptım canim. Cirt fermuar çıt çıt düğme gibi seyler kullandım. Mesela bir sayfada uğur böceği var. Ortasinda fermuar var. Benekleri de cirtcirtli. Benekleri cikarip fermuari açıp icine koyuyor kapatiyor. Çıkarıp tekrar yerlerine takıyor. Bi sayfa dugmeyle ağaç ev bulut vs var dugmelerden cikarip tekrar takabiliyor. Bi sayfa ayakkabi yapip bagcik geçirdim ayakkabi baglamayi ogrenecez. Bunun gibi seyler var canım

katrem öncelikle geçmiş olsun tekrar ayy kıyamam kuzumaya siz herhalde berram 3 4 yaşında olunca o bademciklerini aldıracaksınız değilmi ne çekti kuzumyaa tabi sende..
bu arada maşallah ellerine sağlık hamarat arkadaşım benim. negüzel yapmışsın.. güle güle oynasın kuzumç.
yaseminim bende eminim nilde yiyor ben olunca vermiyorum ama malesef fazla müdale edemiyorsunki cnm..

oyyy yaseminim dönmeyinyaaaa. inş sorunsuz atlatırsınız cnm.. başa dönmeyin inş bebiş gelince banada bez bağlayın diye ağlamaz kuzu.

GÜNAydın cnm
hadi güzel haberlerle gel
ömer paşa nasıl olmuş bakalım

günaydın cnm

günaydın cnm

evet canım bundan sonra böyle
tartışmadan sonra ilk defa dün akşam defneyi almaya gittim
bana trip atan kadın gitmiş,benimle konuştu vs
ama mesafeli davranmaya devam
eşim konuştuğumuzu görünce çok sevindi ama başbaşa kaldığımızda "ben annenle konuşmayacağım demedim sadece araya mesafe koyacağım.böylesi hepimiz için daha iyi" dedim
o da tamam dedi bişey demedi
zaten cuma günü babamla pazara gitmişlerdi babam biraz konuşmuş
şimdilik iyiyiz bakalım
herkese günaydın gülden hoşgeldin
günaydın cnm

günaydın cnm
günaydın cnm
paşanınadı hayırlı olsun

pasta mı hahahaha
koptum ya

malesef canım insan bişey diyemiyor
seni çok iyi anlıyorum

herkese kocaman günaydın
beni canım ellerine sağlık
katre canım çok geçmiş olsun inşallah bu son olur

günaydın fundacım ohhh en iyisini yapıyorsun inan bana cnm böylesi çokdaha iyi olacak.
herkes hatdini bilecek değilmi ama..

kızlar biz de dün çiş eğitimine başladık
krşte sadece 2 defa altına yapmış bütün gün
akşam kv de yapmış
ben gelince parka götürdük 1 kere de parkta yaptı
sonra yatmadan önce tuvalete yaptı,gece de tuvalete yaptı ama sabah benimle inatlaştı ve altına yaptı
öğretmenini aradım
2 defa tuvalete gitmiş sorunsuz bir şekilde

Insallah gerek kalmaz canim ama öyle gibu sanki. Cok cektik gerçekten son olur inşallah

günaydın fundacım ohhh en iyisini yapıyorsun inan bana cnm böylesi çokdaha iyi olacak.
herkes hatdini bilecek değilmi ama..
aynen öyle cnm
bundan sonra herkes yerini bilsin
bak mesela anneler günü geliyor ama eşime hiçbir şey söylemiyeceğim
hersene ben düşünüyordum ama bu sene bişey demeyeceğim
düşünsün oğlu

Gunaydin kizlar
Gulden hanimcim hosgeldin masallah prensesine ins boyle devam etsin

Yasemin nazarami geldi kuzucuk acaba ya nida gece yatagini damla islatmiyo diye konusmustuk aile icinde daha dogrusu esim anlatti ve bir iki gun sonra cocuk yatagini islatti bikac defa Cok kizmistim esime iyi niyetle anlatiyosun ama degebiliyo iste

Sibel hayirli olsun isminiz cnm meryemede Cok guldum nidada wc oturunca kapiyi kapattirir bitince cagiririm der bir iki kez bitti diye kalmisligi var ins sizin gibi bir durumla karsilasmam

Katre benim ilgimi cekmemisti hic kece ama cok hos gorunuyor bazen marketlere geliyo kesilmis hazir canta falan yapmak icin bidaha detayli bakayim

Betul ozcanan funda hepinize gunaydin
Ayrica cok tesekkurler kizlar yorumlariniza

Herkeze merhabalar kasimm anneleri nasilsiniz bakalim
Son sayfayi gordum bir katrecim minik muzuma gecmis olsun simdi basil

Oh masalla tuvalet egitimunu cogunuz tamamlamis butuj kuzularima ve annelerine tebrikler
Bizde cok ters baslamis bulunmaktayiz:)aras gece cis yapmiyor bakti anadan hayor yok biryerdn basladi evladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…