- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.361
cnm inş size gerak kalmaz ama dün eşimin arkadaşının oğlu da 3 buçuk yaşında bademcik ameliyatı oldu. onlarda sürekli ateşten muzdaripti tekrar ediodu. çaresi bu olsun yeterki . sıkma canınıInsallah gerek kalmaz canim ama öyle gibu sanki. Cok cektik gerçekten son olur inşallah
Herkeze merhabalar kasimm anneleri nasilsiniz bakalim
Son sayfayi gordum bir katrecim minik muzuma gecmis olsun simdi basil
hoşgeldin cnmOh masalla tuvalet egitimunu cogunuz tamamlamis butuj kuzularima ve annelerine tebrikler
Bizde cok ters baslamis bulunmaktayiz:)aras gece cis yapmiyor bakti anadan hayor yok biryerdn basladi evladim
Insalla cnm ole boyle ogrenceklwrhoşgeldin cnm
özlettin kendini
sizde kolayca atlatırsınız inşallah
biz daha yolun başındayız
Hosgeldin cnm nerelerdesin bakim anlat:)Insalla cnm ole boyle ogrenceklwr
Ay inan hep aklimda burasi ama yogin geciyor gunler cnm
Bu arda annenler geldimi
Ins duzene girer cnm cok uzamadanooo buralar şenlendi.gülden ayağını sürüdü. beni songül günaydın kızlar.aras paşama bak sen yaaa napın annesi tembel çıktı ha ha:)
beni cnm malesef bizde nazara geldik sanırım. söylendi çünkü gece gündüz bir mi bıraktı diye. sanki bir yaşında bıraktı yahu. herhalde bırakacak
geldiler ve pazar günü döndüler canımInsalla cnm ole boyle ogrenceklwr
Ay inan hep aklimda burasi ama yogin geciyor gunler cnm
Bu arda annenler geldimi
sağol canım bakalım ne yapacağızCok yoğunum giremedim bi turlu..funda size de kolay gelsin baslmssinz hayrli oolsun:))
valla inş düzelir cm. bizde şu ara her yergöl:) ay bi de üstünü komple değiştiryorum yageçn gecce dio ki giymezsem hasta olurum di mi anneee:) herşeyi bilionda bi çişin bilmion diyesim geldi yani. dünde kaka yapıo hepsini yapıcam hepsini dio sıpa:)Hosgeldin cnm nerelerdesin bakim anlat:)
Ins duzene girer cnm cok uzamadan
Beyzanin gecesi bir ayda duzene girmisti:) saat kurup kaldirirdim kalkamazsam heryer göl:) bide uykulu uykulu ust bas degistirmesi iskence:)
oh hasret gidermiştir kuzum napsın.geldiler ve pazar günü döndüler canım
çok güzel geçti 3 gün
defne çok mutlu oldu
anneannesini 1 dakika bırakmadı
pazar günü annemler gidince avutmak çok zor oldu
hala annemleri sayıklıyor
daha bu sabah uyanır uyanmaz annemleri sordu
Ole cnm annemde der cise cok nazar dwger diye zamanla dahad oturuyorohhhh benicim hoşgeldin şekerim nasılsın bakalım kızlar iyidir inşşş.
ay bnde çok mutlu oluyorum hemen öğğrendi diye korkuyorum nazar deyecek diye.
offf songül hanımcım hoşgeldin sende nasılsın cnm nasıl bizim fıstıklar bakalım?
Ah annem kiyamam kuxuma keske yakin olsanix sık gousme sansi olsageldiler ve pazar günü döndüler canım
çok güzel geçti 3 gün
defne çok mutlu oldu
anneannesini 1 dakika bırakmadı
pazar günü annemler gidince avutmak çok zor oldu
hala annemleri sayıklıyor
daha bu sabah uyanır uyanmaz annemleri sordu
Merhaba beni cmm nasilsim dokturmussum yine super gorunuypr pizzaGunaydin kizlar
Gulden hanimcim hosgeldin masallah prensesine ins boyle devam etsin
Yasemin nazarami geldi kuzucuk acaba yanida gece yatagini damla islatmiyo diye konusmustuk aile icinde daha dogrusu esim anlatti ve bir iki gun sonra cocuk yatagini islatti bikac defa Cok kizmistim esime iyi niyetle anlatiyosun ama degebiliyo iste
Sibel hayirli olsun isminiz cnm meryemede Cok guldum nidada wc oturunca kapiyi kapattirir bitince cagiririm der bir iki kez bitti diye kalmisligi var ins sizin gibi bir durumla karsilasmam
Katre benim ilgimi cekmemisti hic kece ama cok hos gorunuyor bazen marketlere geliyo kesilmis hazir canta falan yapmak icin bidaha detayli bakayim
Betul ozcanan funda hepinize gunaydin
Ayrica cok tesekkurler kizlar yorumlariniza
Biz tembel ana hahahaAy kızlar sizi görünce hevesleniyorum ben de mi baslasam hemen:)
Esimin isi vrdi dusari cikri ve krix basladinasıl baba kırizi songülümya.
ay bu arada fundam keşke izine çıkıncamı deneseydin cnm kvye güvenmiyorumda malum.
biliyorsun burda inatlaşmamak çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?