2012 kasım bebekleri büyüyor..

Insallah gerek kalmaz canim ama öyle gibu sanki. Cok cektik gerçekten son olur inşallah
cnm inş size gerak kalmaz ama dün eşimin arkadaşının oğlu da 3 buçuk yaşında bademcik ameliyatı oldu. onlarda sürekli ateşten muzdaripti tekrar ediodu. çaresi bu olsun yeterki . sıkma canını

Herkeze merhabalar kasimm anneleri nasilsiniz bakalim
Son sayfayi gordum bir katrecim minik muzuma gecmis olsun simdi basil

Oh masalla tuvalet egitimunu cogunuz tamamlamis butuj kuzularima ve annelerine tebrikler
Bizde cok ters baslamis bulunmaktayiz:)aras gece cis yapmiyor bakti anadan hayor yok biryerdn basladi evladim
hoşgeldin cnm
özlettin kendini
sizde kolayca atlatırsınız inşallah
biz daha yolun başındayız

ooo buralar şenlendi.gülden ayağını sürüdü. beni songül günaydın kızlar.aras paşama bak sen yaaa napın annesi tembel çıktı ha ha:)
beni cnm malesef bizde nazara geldik sanırım. söylendi çünkü gece gündüz bir mi bıraktı diye. sanki bir yaşında bıraktı yahu. herhalde bırakacak

Insalla cnm ole boyle ogrenceklwr
Ay inan hep aklimda burasi ama yogin geciyor gunler cnm
Bu arda annenler geldimi
Hosgeldin cnm nerelerdesin bakim anlat:)

Ins duzene girer cnm cok uzamadan
Beyzanin gecesi bir ayda duzene girmisti:) saat kurup kaldirirdim kalkamazsam heryer göl:) bide uykulu uykulu ust bas degistirmesi iskence:)

Insalla cnm ole boyle ogrenceklwr
Ay inan hep aklimda burasi ama yogin geciyor gunler cnm
Bu arda annenler geldimi
geldiler ve pazar günü döndüler canım
çok güzel geçti 3 gün
defne çok mutlu oldu
anneannesini 1 dakika bırakmadı
pazar günü annemler gidince avutmak çok zor oldu
hala annemleri sayıklıyor
daha bu sabah uyanır uyanmaz annemleri sordu

Hosgeldin cnm nerelerdesin bakim anlat:)

Ins duzene girer cnm cok uzamadan
Beyzanin gecesi bir ayda duzene girmisti:) saat kurup kaldirirdim kalkamazsam heryer göl:) bide uykulu uykulu ust bas degistirmesi iskence:)
valla inş düzelir cm. bizde şu ara her yergöl:) ay bi de üstünü komple değiştiryorum yageçn gecce dio ki giymezsem hasta olurum di mi anneee:) herşeyi bilionda bi çişin bilmion diyesim geldi yani. dünde kaka yapıo hepsini yapıcam hepsini dio sıpa:)

oh hasret gidermiştir kuzum napsın.

ohhhh benicim hoşgeldin şekerim nasılsın bakalım kızlar iyidir inşşş.
ay bnde çok mutlu oluyorum hemen öğğrendi diye korkuyorum nazar deyecek diye.
offf songül hanımcım hoşgeldin sende nasılsın cnm nasıl bizim fıstıklar bakalım?

Ole cnm annemde der cise cok nazar dwger diye zamanla dahad oturuyor
Bize gelince iyuyiz cnm su an evde baba krixi yasaniyor

Ah annem kiyamam kuxuma keske yakin olsanix sık gousme sansi olsa

Merhaba beni cmm nasilsim dokturmussum yine super gorunuypr pizza

nasıl baba kırizi songülümya.
ay bu arada fundam keşke izine çıkıncamı deneseydin cnm kvye güvenmiyorumda malum.
biliyorsun burda inatlaşmamak çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…