- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.381
oyyyyy kıyamamya et cnm ettt..Kizlar benim bu krize mudahale etmem lazm kactim
inşallah canımFunda sizede kolayliklar canim skntsiz atlatirsiniz ins
ay allahım çok bilmiş bunlar yavalla inş düzelir cm. bizde şu ara her yergöl:) ay bi de üstünü komple değiştiryorum yageçn gecce dio ki giymezsem hasta olurum di mi anneee:) herşeyi bilionda bi çişin bilmion diyesim geldi yani. dünde kaka yapıo hepsini yapıcam hepsini dio sıpa:)
ay hemde nasıl bi hasret gidermeoh hasret gidermiştir kuzum napsın.
ay keşke canımyaAh annem kiyamam kuxuma keske yakin olsanix sık gousme sansi olsa
canım aslında ben de izine çıkınca düşünüyordum ama kreş öğretmeni başlayalım dedinasıl baba kırizi songülümya.
ay bu arada fundam keşke izine çıkıncamı deneseydin cnm kvye güvenmiyorumda malum.
biliyorsun burda inatlaşmamak çok önemli
evet gördüm cnmkatre bence bekle kafanda rahat olsun cnm belki etkilemez ama sonuçta kafan sürekli orda olacak oyüzden sınav sonrası çöz derim ben..
ay bu arada ben niloşun kulaklarınıda deldirdim küpe taktırdım he heh e: sonunda kavuştuk küpelerimize..
yaz bana yaseminim olurmu?ben iki buçukta çıkıcam cnm işten, dk sayıyorum. önce nst ye girip sonra randevuya gircem bakalım. hayırlı haberler alırız inş.
ben burdayımpiştttttt nerdesiniz amayaaaaa:
günaydın özcenanım çok geçmiş olsun cnm.herkese günaydın bizim hastalık bizim yakamızı bırakmıyor bende öksürük başladı rana da yine sümük sabah sabah sinir oldum mız mız herşeye ağıt :S bakıcı dışarı çıkarıyor kendini kaybediyor dışarda yanakları al al dı akşam aldığımda ondan geldi hastalık 1 ayı geçti hala bırakmadı eşimde de yine başladı ve biton tafra yedik sabah sabah sanki suç benimmiş gibi ki bu hastalık yüzünden doktora giden tek kişi benim ama hiç bi işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?