2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar 20 gün sonra sinavim var. Calismama engel olur mu sizce bu cis işi. Hep sinavdan sonra gibi düşünmüştüm. Son sinavim inşallah gecersem. Vize notlari iyi geldi cok şükür. Bunu da bi atlatsam.

Haha songulum haklisin tembel anayiz resmen:) ama ben havalarin isinmasini bekledim tembellim degil yani haha

Bu arada hosgeldin nerelerdesin bakiyim

katre bence bekle kafanda rahat olsun cnm belki etkilemez ama sonuçta kafan sürekli orda olacak oyüzden sınav sonrası çöz derim ben..
ay bu arada ben niloşun kulaklarınıda deldirdim küpe taktırdım he heh e: sonunda kavuştuk küpelerimize..

Funda sizede kolayliklar canim skntsiz atlatirsiniz ins
inşallah canım
bakalım nasıl geçecek

ay allahım çok bilmiş bunlar ya

oh hasret gidermiştir kuzum napsın.
ay hemde nasıl bi hasret giderme
anneme bir sarıldı ilk geldiğinde tam yarım saat öyle kaldı
ayıramadım bir türlü

Ah annem kiyamam kuxuma keske yakin olsanix sık gousme sansi olsa
ay keşke canımya
görmeniz lazım bi dakika ayrılmadı annemlerden
herşeyi annemden,babamdan istedi
sadece onlarla zaman geçirdi

nasıl baba kırizi songülümya.
ay bu arada fundam keşke izine çıkıncamı deneseydin cnm kvye güvenmiyorumda malum.
biliyorsun burda inatlaşmamak çok önemli
canım aslında ben de izine çıkınca düşünüyordum ama kreş öğretmeni başlayalım dedi
bir de öğretmeni bugün defne gece ne yaptı diye sormak için aradığında çiş olayının normal bişey olduğunu, gözümüzde büyütmememiz gerektiğini,eğer bunu çocuğa hissettirirsek çocuğun bunu bize karşı kullanacağını söyledi
kv ye bende güvenmiyorum
dün bana diyor ki gece bez bağlamaya devam et nasıl alışacaksa bu çocuk

songülll o dar mı büyüdü kriz kız ... paşaabk n
gülden hayrılı olsun cnm küpeleriniz güle gül kullansın kuzum. yaradı size bu tatil maşallah

evet gördüm cnm
güle güle kullanın küpelerinizi

aynen fundam inş iyi olur hayırlısı evet bende dedim nile benim kızım artık normal olan birşey yapıyodiye bak dedim herkes tuvalete yapıyor sen artık abla oldun dedim..
ay sorma yaseminim aynen yaradı tatil bizeee çok şükür..

ben iki buçukta çıkıcam cnm işten, dk sayıyorum. önce nst ye girip sonra randevuya gircem bakalım. hayırlı haberler alırız inş.

Günaydın kızlar. Bugün forumu ben açayım. ben yine yollardayim,

günaydın fundacım nasılsın bakalım nasıl gidiyor defnennin çiş epetimi?
yine kalıcaksın dimi allah yardımcın olsun.
yaseminim hadi gelde haberdar et bizi paşamdan cnmya.
kızlar herkese günaydın.
bu arada sibel bende dün yazmayı unuttum cnm metin paşa sağlıkla gelsin al kucağına inşşş:

herkese günaydın bizim hastalık bizim yakamızı bırakmıyor bende öksürük başladı rana da yine sümük sabah sabah sinir oldum mız mız herşeye ağıt :S bakıcı dışarı çıkarıyor kendini kaybediyor dışarda yanakları al al dı akşam aldığımda ondan geldi hastalık 1 ayı geçti hala bırakmadı eşimde de yine başladı ve biton tafra yedik sabah sabah sanki suç benimmiş gibi ki bu hastalık yüzünden doktora giden tek kişi benim ama hiç bi işe yaramadı

günaydın özcenanım çok geçmiş olsun cnm.
çörek otu yağından versene ranama sende hasta olduğunu hissettiğinde 1 çay kaşığı günde 5 6 gün ver toparlıyo hemen ben çok faydasını gördüm şahsen..

herkese günaydın... biz geldik oğluşla. dün nst ye girip muayenemizi olduk. 2900 gr 49 cm olmuş paşam maşallah . 5 haziran doğum kesinleşti odamızın rezaervasyonunu yatırdık. mayıs sonu tekrar görüşcez yinede. bizden haberler böyle.
özcanan çok geçmiş olsun cnm yaaa... funda ii yolculuklar cnm...güldennn niloşum nasıl nasıl geçmiş ananeyle ilk gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…