2012 kasım bebekleri büyüyor..

anane benim yanımda olcak cnm o babayla kalcak muhtemelen...pufff düşünüyorum vallahi. hayırlısı olsun inş. ilki gibi sıkıntısız atlatalım:)
Insallah atlatırsın cnm
Nıye esın yanında olmuyo oyle daha ıyı degılmı yanı ben ıkı dogumdada esımle oldugum ıcın oyle geldı aklıma:) hem annemın agrı cektıgımı falan gorsun ıstemezdım:) sen gercı sezeryan olcan ondandır herhalde

cnm zeynepte her iikisi de yanımdaydı:) ama şimdi zeyneple birisinin ilgilenmesi gerek kv gelmiş olursa eşim yanımda olur akşama kadar gece yine zeynebin yanına gider. ama herr şartta hastanede annem olmalı malum sezaryen

Evet eger annane ıhtıyacın olucaksa gece babadın yanında olması daha mantıklı
Anane olunca aramazdı belkı ama ıkınız bırden olmayınca sıkıntı olabılır
Allah yardımcın olsun

Evet eger annane ıhtıyacın olucaksa gece babadın yanında olması daha mantıklı
Anane olunca aramazdı belkı ama ıkınız bırden olmayınca sıkıntı olabılır
Allah yardımcın olsun
şu sıra babasıyla tv karşısında uyumaya alıştı cnm çok uygun değil biliyorum ama işime gelio yapacak bişey yok. orda birlikte uyurlar artık o gece. tabi çiş işini babamız nasıl yapcak gece uyandırırsa uyumayabilir. neyse bi şekilde atlatcaz inş.

yaseminim sen dengeyi kuracaksın iki çocuğuda çok güzel idare edeceksin ben eminim cnm herşeyin farkındasın çünkü bebek işini hallettinmi?
herşey birşekilde hallolucak.sen içini ferhah tut

yaseminim sen dengeyi kuracaksın iki çocuğuda çok güzel idare edeceksin ben eminim cnm herşeyin farkındasın çünkü bebek işini hallettinmi?
herşey birşekilde hallolucak.sen içini ferhah tut
inş. cnm yaaa... bakalım inş ... bebek işi de bugün hallolucak inş cnm annemde gelirken getirecek.

bebek işini halletmişler cnm şimdi haber geldi. hediyemizde hazır inş.:) uyuyan gülen bebek almış bizim gelin sağolsun 30 tl he he:)

Guldencım sen geldın ama ben cıkıyorum yavastan:))
Isler benı beklıyo
Gorusuruz cnm
görüşürüz cnm ama araa gel olurmu.
bu arada unuttum yasemin pro üye olmak için 2. çocuğu yapmaya gerek yok şekerim yarışmaya katılman yeterli ha ha hah a:
yani 2 çoocuk oldu diye pro üye olmayı beklersen daha çok beklersin ha ha ha hah ah a:):):):)

sağolun kızlar rabbim gelinimize de sağlıkla kucağına almayı nasi etsin kuzusunu inş.
gülden düşün artık yarışmaya katılmaktan daha kolay geli demek i ikinci çocuk ha ha ha:)

sağolun kızlar rabbim gelinimize de sağlıkla kucağına almayı nasi etsin kuzusunu inş.
gülden düşün artık yarışmaya katılmaktan daha kolay geli demek i ikinci çocuk ha ha ha:)
ben bilmem artık şekerim ay üzülme ben senin adına bir yemek yapıp katılırım senin profilnden paylaşırız sen yapmışsın gibi sende pro olursun malum 2 çocukla yapamazsın hani ha ha haha ha

ay inş sağlıkla alsın kucağına bebişini gelininiz cnm.
allahım isteyen herkese versin.
kaç haftalık oldu şimdi sizin gelininiz. birde bir arkadaşımdaha var oda tüp bebek denedi tutmuş çok şükür kalp atışlarını görmüşler ayy onun adınada çoksevindim hayırlısıyla inş..

ay öğlen gidip zeynebe bi elbise ömere de takım aldım. sonra işe geldim takım gözüme kalın gözüktü şimdi de değiştirmeyi gözüm kesmio. eee o takımı da giyemez kim gidecek yahu puffff aceleyle alırsan böyle olur işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…