- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.001
günaydın wavs hoşgeldin cnm. alp tuğra nasıl neler yapıosunuz hiç sesiniz çıkmıo. inş ii haberler veririm cnm. ay hastaneye yürümek şuan o kadar gözümde büyüo ki anlatamam. bi de ne yesem derdi var şimdi puffff
wavsum hoşgeldin cnm nerelerdesinya özletiyosun kendini şekerimmm: ne var neyok alpim nasıl? nil çok eylendi evet..şimdide havuza gitmek istiyormuş küçük hanım ben tatile gidicem deyip duruyo..
bugünden itibaren 15 gün var doğuma tabi 5 haziranı beklerse. dua edin bizim için kızlar herşey yolunda gitsin yolun sonuna geldik allahın izniyle...
canım ebeleri bilmiyorumgrevde mi ne grevi yahu... ebeler de mi grevdeymiş
hoşgeldin cnmGunaydin hanimlar herkes iyidir insallah bizde iyiyiz kuzumla
Yasemn canim hayirli haberlerle donersin insallah abinlerede cok sevndm hayrlsyla kucaklarna alirlar insallah
Sibelcm gecmis olsun meryeme
Guldencm sizde haftasonu guzel vakit gecirmissnz nilim cok sevinmstir
Funda defnem nasil sen yine uzaktsn sanrm
canım sen gönlünü ferah tutbugünden itibaren 15 gün var doğuma tabi 5 haziranı beklerse. dua edin bizim için kızlar herşey yolunda gitsin yolun sonuna geldik allahın izniyle...
Gunaydın kızlar
Bızler ıyıyız cnm sukur, kızlar hergun bı gezmede nerdeyse:) bugun evdeyız:) havalar bır acık bı kapalı olmasından oksuruklerı tam anlamıyla gecmedı, corekotu yagı bulmam lazım:)Gunaydin canim nasilsn kizlar nasl
Saka maka yolun sonu gelmıs:)) hayırlısıyla kucagına alırsın pasanı ınsallahbugünden itibaren 15 gün var doğuma tabi 5 haziranı beklerse. dua edin bizim için kızlar herşey yolunda gitsin yolun sonuna geldik allahın izniyle...
Hosbuldum guldencım nasılsın fıstık nılos nasıllar:)yaseminim sonma bucadılarıya pek biliyolar.
bizimkide 8 aylıktı havuza girdiğinde geçen sene gidemedik işte busenede gidecekmişiz..
yaseminim hayırlısıyla gelsin ömercik..
wavsum zaman çabuk geçiyo gerçekten cnm..
beni hoşgeldin şekerimmm.
Hosbuldum cnm nasılsın defnecık alısmıs masallah wc ye devamıda gelır ıns..hoşgeldin benicim
evet canım şehir dışındayım ama kısmetse yarın akşam kuzuma kavuşacağımHosbuldum cnm nasılsın defnecık alısmıs masallah wc ye devamıda gelır ıns..
Uzaktasın yıne dımı:)
Ayrıca kv denın dr macerası supermıs artık kalbım var dıyemez:)) hos yıne bulur bısey desene
Bu dr anlamıyo falan demıstır belkı:)
Bızler ıyıyız cnm sukur, kızlar hergun bı gezmede nerdeyse:) bugun evdeyız:) havalar bır acık olmasından oksuruklerı tam anlamıyla gecmedı, corekotu yagı bulmam lazım:)
Sızden naber alp pasa nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?