2012 kasım bebekleri büyüyor..

bugünden itibaren 15 gün var doğuma tabi 5 haziranı beklerse. dua edin bizim için kızlar herşey yolunda gitsin yolun sonuna geldik allahın izniyle...

Hosbuldum canim haklsnz canm giremyorum pek alple geciyo gunler onun enerjisine yetisemiyorum
Ogleden sonra ise donucen dimi
Disardami yiceksn yemegi yada hepmi disarda yiyosunz

wavsum hoşgeldin cnm nerelerdesinya özletiyosun kendini şekerimmm: ne var neyok alpim nasıl? nil çok eylendi evet..şimdide havuza gitmek istiyormuş küçük hanım ben tatile gidicem deyip duruyo..

Hosbuldm canim bende ozluyorum sizleri
Alp iyi herseye aglamalari ve inatlasmasi disinda ay yordu beni buara
Parka gidiyoruz geciyo gunler canim
Daha yaz temizligine baslamadm onuda yapmam lazim ramazana kadar gozumde buyuyo valla
Yerim ben nili ya cok tatli bunlar benimde bi tatile cok ihtiyacm var

grevde mi ne grevi yahu... ebeler de mi grevdeymiş
canım ebeleri bilmiyorum
ama haberlerde duydum aile hekimlerinin grevde olduğunu

hoşgeldin cnm
defne iyi şükür
evet ben uzaktayım ama inşallah yarın akşam döneceğim

bugünden itibaren 15 gün var doğuma tabi 5 haziranı beklerse. dua edin bizim için kızlar herşey yolunda gitsin yolun sonuna geldik allahın izniyle...
canım sen gönlünü ferah tut
herşey yolunda gidecek

wavs cnm öğleden sonra gelemem yetişmez zatn. işyerinde yiyordum bu haftaya kadar cnm. ama yemekten çıktım ayrılcam diye. gerçi bugün yemek saati dışarda olcaktım zaten. bakalım nasipte ne var:) funda cım inş ii gider herşey cnm

yaseminim sonma bucadılarıya pek biliyolar.
bizimkide 8 aylıktı havuza girdiğinde geçen sene gidemedik işte busenede gidecekmişiz..
yaseminim hayırlısıyla gelsin ömercik..
wavsum zaman çabuk geçiyo gerçekten cnm..
beni hoşgeldin şekerimmm.

Saka maka yolun sonu gelmıs:)) hayırlısıyla kucagına alırsın pasanı ınsallah
Allah kımseye o yollarda cektırmesın..

Hosbuldum guldencım nasılsın fıstık nılos nasıllar:)

hoşgeldin benicim
Hosbuldum cnm nasılsın defnecık alısmıs masallah wc ye devamıda gelır ıns..
Uzaktasın yıne dımı:)
Ayrıca kv denın dr macerası supermıs artık kalbım var dıyemez:)) hos yıne bulur bısey desene
Bu dr anlamıyo falan demıstır belkı:)

evet canım şehir dışındayım ama kısmetse yarın akşam kuzuma kavuşacağım
valla dr a bişey diyemez çünkü bi dr tavsiyesi ile gidildi ve özel dr
eşim çok beğenmiş dr u o sebeple pek bişey diyemez
dr un istediği bazı tetkikler var
pazartesi kv yi dr a götüreceğim tetkikler için
bana bi yalakalık yapıyor ki görme
sabah defneyi sormak için aradığımda
benim göğsüm yine ağrıyor ama diyor

Bızler ıyıyız cnm sukur, kızlar hergun bı gezmede nerdeyse:) bugun evdeyız:) havalar bır acık olmasından oksuruklerı tam anlamıyla gecmedı, corekotu yagı bulmam lazım:)
Sızden naber alp pasa nasıl?

Oh neguzel gezsnler
gecmis olsun canm havalar etkiler tabi
kizlar cok faydasini gordu sende al canim
biz iyiyiz canim alpte ayni niloya izliyo simdi

Ayy cok mu vermisim kızlar ne bileyim ya poff zarar vermz insallh.sabh esim vermeyi unutmus zaten krese birakmis aksama kadar verilmycrk artik bugun...

Beni valla gecmiyo bu oksurukler ya tam bitti diyorum hoop yeni bastan.kres de cok etkiliyo tabii...ven oksuruge de raziyim da cigerler korkutuyo...

Kizlar bu arada anneolunca anladim sitesine girdnz mi jjic.dr kadir tugcu diye bi adsm var bi kac bisrylerini okudum da hem mantikli geldi hem bi yandan da cok abarti buldum yerden yere vurmus cocuk dr.ldr.larini...

niloş iyi benicim tatile gitmek istiyo işte onun dışında sorun yok.
kızlarda ityi dimi?
tamam şimdi akşam ver sadece 1 çay kaşığı sibelcim.
ben odr birkaç yazısını okudum çok abartı buldum açıkçası özelliklede ateşle ilgili yazdıklarını falan ben takip etmiyorum.

Bencede abartms ve turk cocuk dr.lari diye diye baya ezmis.tamam bu sozleri hakedenler var elbette ama o kadari da abarti yani

Az once aldgm bir bilgiye göre kv ve görümcem geliyomus bize sabah:)hhay allahm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…