2012 kasım bebekleri büyüyor..

7. hafası bitio cnm haftaya çarşamba gidecekler kontrole kalp atışını duyarız inş demiş dr.
rabbim isteye herkese nasip etsin in. arkadaşına da maşallah cnm

evetttt son günüm artık ama telden gimeye çalışırım cnm inş.... doğurduuuuuuuuuumm diye mesaj bekleyin bende he e he:)

Yasemnn ne guzel son gunun son saatine girdin ne guzel darisi basimaaa...cook uykum var cok yorgun hissedyorm kendimmi.ogle arasi is arkadaslryla mangala gittik temiz hava carpti herhalde...
kv ve gorumce konusunda olan oldu artik da yine de ne bileyim. Su borcun icinde yaktgmz benzine mi yanalim hamis hamis o kadar yol gittigime mi yanayim tatilimi basbasa gecirmedgime mi yanayim yanii

bende sabırsızlıkla o mesajı göndermeyi bekliyorum güldenim.ama yine dehaftaya kadar dynsın annem perşembe gelcek paşa da onadan sonra gelsin inş.
sibel cnm olan olmuş boşver. evet benim son günüm darısı sana artık.son günüm de babet giyerek öyle bir hata yaptım ki ayaklarım mahvolduu pufff bi eve gitseydim

Oy oy kiyamam arkadasim ben

Iyi canim hem is hek arada burdayim:)
Ay bakalm iki coxukla kk y yetisebilcen mi:)
ilk zaman pek sanmıyorum cnm. tek çocukla bile evdeyken çok zor. iki taneyi hiç bilemiycem:) ama bakalım adapte olabilrsem arada kaçarım. bazen girip bakıyorum kimsecikler yok bende geri çıkıyorum hemencik. genelde herkes böyle oluo sanırım. sohbete denk gelince dayanamıo insan zaten:)

Aynen tatlim benim ya ben gece ozellikle uygun oluyorum birde bubyil.yarende sabahci oldugu icin gunduz girmek pek mumkun olmadi 1 de geliyor yemek ilgilenme ders sonea aksama yemegi derkej size yetisemez oldum

kızlar ben kaçar görüşürüz inş ii bakın kendinize. nolur nolmaz hakkınızı helal edin öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…