- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.061
7. hafası bitio cnm haftaya çarşamba gidecekler kontrole kalp atışını duyarız inş demiş dr.ay inş sağlıkla alsın kucağına bebişini gelininiz cnm.
allahım isteyen herkese versin.
kaç haftalık oldu şimdi sizin gelininiz. birde bir arkadaşımdaha var oda tüp bebek denedi tutmuş çok şükür kalp atışlarını görmüşler ayy onun adınada çoksevindim hayırlısıyla inş..
allah iyiliğii versin emi yardımsever arkadaşım benim:)ben bilmem artık şekerim ay üzülme ben senin adına bir yemek yapıp katılırım senin profilnden paylaşırız sen yapmışsın gibi sende pro olursun malum 2 çocukla yapamazsın hani ha ha haha ha
ama yaseminim canın falan çeker yani pro üyeliği dimi ama hamilesinde sonuçta he he he:allah iyiliğii versin emi yardımsever arkadaşım benim:)
ayyyyy o mesajı sabırsızlıklan bekliyoruz... jhehe heevetttt son günüm artık ama telden gimeye çalışırım cnm inş.... doğurduuuuuuuuuumm diye mesaj bekleyin bende he e he:)
Oy oy kiyamam arkadasim benYasemnn ne guzel son gunun son saatine girdin ne guzel darisi basimaaa...cook uykum var cok yorgun hissedyorm kendimmi.ogle arasi is arkadaslryla mangala gittik temiz hava carpti herhalde...
kv ve gorumce konusunda olan oldu artik da yine de ne bileyim. Su borcun icinde yaktgmz benzine mi yanalim hamis hamis o kadar yol gittigime mi yanayim tatilimi basbasa gecirmedgime mi yanayim yanii
yaaa son günüm tabiii artık bende ev hanımıyım çok yakında da iki çocuklu ev hanımı olcam hhe he:)Ooooo benim gebe arkadasimin buguj isterinde son gunumuymus artik oy oyyy
Hehehe bendensin sekereimyaaa son günüm tabiii artık bende ev hanımıyım çok yakında da iki çocuklu ev hanımı olcam hhe he:)
hoşgeldin cnm naparsın bakalımBu arada herkeze selam kizlar
yaaani izinizden geliyoruz efendim he he he:)Hehehe bendensin sekereim
Iyi canim hem is hek arada burdayim:)hoşgeldin cnm naparsın bakalım
ilk zaman pek sanmıyorum cnm. tek çocukla bile evdeyken çok zor. iki taneyi hiç bilemiycem:) ama bakalım adapte olabilrsem arada kaçarım. bazen girip bakıyorum kimsecikler yok bende geri çıkıyorum hemencik. genelde herkes böyle oluo sanırım. sohbete denk gelince dayanamıo insan zaten:)Iyi canim hem is hek arada burdayim:)
Ay bakalm iki coxukla kk y yetisebilcen mi:)
Aynen tatlim benim ya ben gece ozellikle uygun oluyorum birde bubyil.yarende sabahci oldugu icin gunduz girmek pek mumkun olmadi 1 de geliyor yemek ilgilenme ders sonea aksama yemegi derkej size yetisemez oldumilk zaman pek sanmıyorum cnm. tek çocukla bile evdeyken çok zor. iki taneyi hiç bilemiycem:) ama bakalım adapte olabilrsem arada kaçarım. bazen girip bakıyorum kimsecikler yok bende geri çıkıyorum hemencik. genelde herkes böyle oluo sanırım. sohbete denk gelince dayanamıo insan zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?