2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bu arada yazmayı unuttum ömer paşa çokiyimiş çok şükür herşey yolundaymış nts girecekti birde onla igliyazmadı daha yaseminim inş oda iyi çıkar..

Bencede abartms ve turk cocuk dr.lari diye diye baya ezmis.tamam bu sozleri hakedenler var elbette ama o kadari da abarti yani

Az once aldgm bir bilgiye göre kv ve görümcem geliyomus bize sabah:)hhay allahm yaa
YA BEN DE BU KV VE GÖRÜMCELERİN gelinin evine gelme merakını bi türlü anlamıyorum
tamam insan gelir gider de biraz da düşünceli olur
sen hamilesin bir de
hem onlarla hem kendinle uğraşman zor olacak canım ya
bir de insan bi kaç gün önceden haber verir ne bu böyle baskın yapar gibi

kızlar bu arada yazmayı unuttum ömer paşa çokiyimiş çok şükür herşey yolundaymış nts girecekti birde onla igliyazmadı daha yaseminim inş oda iyi çıkar..
iyi şükür sağlığı yerindeymiş bari

Canlarr gunayydinnnn...misafirlerm geldi sabh ben de mesaideyim....bbiraz moralm bozuk çünkü onlar gelemediler diye uc günlük tatilimde memlekete gitmiştik oysa başka hayallermz vardu...simdi bu hayaller tamamen yalan oldu cok küçük bişey belki ama yinede canimi sıkıyor

herkese günaydın kızlar. biz dün kontrolümüzü olduk herşey yolunda çok şükür. 3200 gr 52 cm olmuş paşam. nst de hiç hareket etmedi ama dr normalde hareketli di mi dedi evet dedim nst den öncede sonra da hareketli dedim. dikkat et saatte bi kez hareket etmesi yeterli etmezse gelirsin hemen dedi. çok şükür sıkıntımız yok. tek sıkıntı hastane tadilata girmiş iki kat komple yıkılmış gibi. sizin doğuma kadar yetişir dio ama ya yetişmezse ya da erken doğum olursa nolur bilemedim. diğer katta yer olmazsa nolur bilemiyorum... bizden haberler böyle

günaydın kızlaray çok uykusuzumbenya. önce saat 12 buçukta niloş altına çiş yapmış kalktım herşeyi deyiştirdim. sonra bir sinek vızır vızır ay ne yakalanıyo nede başka yere gidiyo kaç saat kulağımın dibinde snra nili tekrar tuvalete kaldırdım. sonra nilde sinektn rahatsız oldu oda kıpırdanmaya başladı. ay sonra bir uyandım saat 6 35 zannettim yani 10 dakka sonra servis gelecek ay bir telaş giyndim saate bir baktımki meyersem 5 40 mış ay nasıl sinir oldum anlatamamya.
bugün bana akşam olurmu bilmem neyse hayırlı cumalar..
bu arada sibel üzülme cnm..

günaydın cnm
canım artık olan oldu sıkma canını
biliyorum ben de çok sinir olurdum ama senin bebişin var
onu düşünmen lazım

günaydın cnm
maşallah ömer paşaya
günaydın cnm
ay kıyamam kuzum ya
uykusuzluk çok zor
bende dün 3,5 tu hala uyanıktım
defne dün gece ateşlenmiş
bugün dr a gittiler bakalım dr ne diyecek

oy kıyamam güldenim zor bir gece olmuş. bu gece bende uyuyamadım pek. çünkü zeynep te tam da bu gece sancım olmuştu ve bugün doğmuştu. sanırım ondan çok bahsettik dün ve ben etkisinde kaldım bi o yana bi bu yana döndüm durdum sancım tutarsa filan diye diye. neyse ki bugün işyerinde son günüm inş. artık evdeyim hayırlısıyla. buarada eşim şehirdışına çıkmaktan vazgeçti. dün dr her an herşey olabilir deyince:) hastanedne çıkınca ömer paşaya battaniye aldım ince ama yumuşacık kadife gibi çok hoşuma gitti. rabbim kullanmayı nasip etsin inş.
funda cnm nasılmış defne haber alabildin mi
sibel siz niye gittinizki cnm hazır başbaşa kalma fırsatınız varken karnın burnunda zaten.

fundam günaydınçok geçmiş olsun cnm yine bu ara çok ateşlenme duyuyorum bir salgınmıvar acaba aman ateşten allah korusun kuzuları..ay yaseminim eşinin gitmemesi iyi olmuş bence zeynebimde var sonuçta kimseyide tanımıyosun allah korusun yani..

Gunaydın kızlar hayırlı cumalar

Yasemın herseyın yolunda olmasına sevındım
Evdende guzel haberkerını alırız ınsallah

Gulden sana cabuk aksam olsun bugun gece uykusuz gecmıs

Funda defneye gecmıs olsun cnm daha ıyıdır ıns

Sıbelcım uzme canını kv de meryeme bakmayamı geldı gezme amaclımı geldıler? Gıtmenıze hıc gerek yokmus aslında ama nerden bılcektınızkı..

günaydın benicim çok şükür herşey yolunda. bakalım ne zaman gelecek paşa. şaka gibi 14 gün var beklerse tabi:) yolun sonuna geldik artık inş. sağlıkla. rabbim isteyen herkese nasip etsinnn... yakında ben de iki çocuk anası olcam pro üyeliği isterim ona göre ha ha:) kızlar nasıl cnm havalar güzel artık bahçenin tadını çıkarırlar iyice

canım defne ile telefonda konuştum
ateşi var
ama sesi iyi geliyor şükür
dr boğaz enfeksiyonu demiş
çok şükür bu akşam kuzuma kavuşuyorum

güle güle kullansın ömer paşa battaniyesini
zeynepte bu kadar heyecan yapmışmıydın?
bilmeyince insan bu kadar korkmuyor

sağol cnm boğaz enfeksiyonu işte
ateş devam ediyor
dr antibiyotik vermiş
zaten bu yıl mikroplar bi türlü ölmedi allah beterinden korusun

günaydın cnm
çok şükür iyi şimdilik bakalım akşama kadar şuruplarını içirebilirlerse daha iyi olacak

kızlar dolven hangi şurubun muadiliydi?
kafam karıştı ya

Rabbım kmseyı o yollarda bekletmesın hayırlısıyla kucagına alırsın pasayı ınsallah..
Pro gelır merak etme:) artık evdesın bı yemek yaparsın bıze yarısma ıcın hemencık olursun pro:)
Havalar bır acık bır kapalı ama bahcenın tadını cıkarıyoruz artık hergun:)
Kızlar ıyı de ben hasta oluyorum bogazlar fena bugun evı temızlıyım dıyodum yukardan asagı hıc bısey yapasım yok yarın bıde arkadaslarla gezmeye gıdıcez kadın kadına otobus tutuldu uzakta sosyete pazarı gıbı bısey:) gercı benım teyzemlerın ordan ugradıgım bıyer ama bu sefer arkadaslarla olucak kızlara esım bakıcak banada degısıklık olur dıye:) pazarda dugun var bugun ıslerımı halletmem lazım:)

geçmiş olsun fundacım. zeynepte çok heyecanlıydım ilk heyecan malum. ama doğum erken ve ani olunca hiç bişey anlamamıştım . apar topar olmuştu çünkü. şimdi heyecandan çok korku var. sonuçta bi ameliyat ve gün gün yaklaşmak insanı gerio. ya ilki kadar kolay olmazsa ya enfeksiyon filan olursa ya hemen ayaklanamazsam kafamda deli sorular... zeynebi düşünüyorum bensiz napıcak o gece. kardeşini nasıl karşılıycak tepkisi nasıl olcak ben ikisine de yetebilecek miyim dengeyi sağlayabilecek miyim... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kız dusunme bu kadar:) su akar yolunu bulur dıye bı soz var hersey yoluna gırer ınsallah merak etme, zeynepcın yanında ananesı olucak emın ellerde yanı annesı:)

Kız dusunme bu kadar:) su akar yolunu bulur dıye bı soz var hersey yoluna gırer ınsallah merak etme, zeynepcın yanında ananesı olucak emın ellerde yanı annesı:)
anane benim yanımda olcak cnm o babayla kalcak muhtemelen...pufff düşünüyorum vallahi. hayırlısı olsun inş. ilki gibi sıkıntısız atlatalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…