- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.101
Iyı tatıller cnm nasıl oralar ılkkez mı gıttınız?Cok yakin bi aile dostmuz var annem babam yasinda onlarin yanina geldik canm
Bızden de ıyılık cnm sukurİyiyim guldenim çok sukur günler geçiyor işte sizde iyi geziyorsunuz bu aralar masallah
Sağol benicim ne var neyok kızlar nasillar
o markayı hiç bilmiyorum canim ya aktardan almış eşim taklitleri oldugunu da bilmiyordum Akzer marka bizimkisi hasta olmaya basladiginda bi çay kaşığı aç karnına veriyorumBızden de ıyılık cnm sukuryagmurlu hava dısında
Bana su corek otuyagı hakkında bılgı verırmısınız kızlar:)
Once hangı marka aldınız
Kaca aldınız cunku sanırım taklıtlerıde var herseyın oldugu gıbı
Ve gunde sadece bı cay kasıgımıydı ac karnına?
Ben burda turkbakkalında gordum atc marka 500 ml 50 € du 100ml 16€ bu marka ıyı sanırım bılmıyorum amayarın almak ıstıyorum denemek ıcın 100 ml mı alsam
yok cnm önümüzdeki 2 hafta defneyle birlikteyim çok şükürwavsum hayırdır bursada kim var cnm.
nil iyi çok şükür dün arkadaşımıza gittik bahçeli evi var nili içeri sokamadık ay okadar çok oynadıki arkadaşımın kvsi seni hiç aramadı diyo he he:
oyy yine ayrımısın defnoştan bu hafta cnm..
ohhh gezzin bakalım yasemin hanımcım..
merhaba cnmMerhaba kızlar
oo wavs memleketime gitmissin ne güzeldir oralar şimdi
guldencim nilim çok eglenmistir ne güzel bizde dün piknige gittik ay aksama kadar oynadılar orda çok eglendiler elifle arkadaşları
yasemin hanim sini koftesini mi diyorsun ay benimde uzun zamandır aklımda o bi türlü nasip olmadı yapta bizimle Paylaş
sibelcim geçmiş olsun canım
fundacim defnem iyileşti dimi
bizde iyiyiz Kızlar yemegimi zi yaptık elif niloya izliyor yağmur yagmaz sa birazdan parka gidicez
ay ne güzel ya darısı başımakızlar kilo vermeye çalışıyorum demiştim ya bi kilo verdim bile çok sukur kaldı iki kilo
hoşgeldin cnmGunaydın kızlar
Oh masallah herkese erkenden kalkılmıs yemekler yapılmıs ben daha yenı kahvaltı hazırlıyorum
Bugun tatıl burda
Dun aksam dugundeydık gec geldık yenı uyandık sayılır:)
Hıc korkmasın sen sımdıden basladın artık ev hanımısın halledersın sen:))Gukdenim gözümü korkutman imkansiz cnm bu saatten sonranuray hanimcim bende daha denemedim bugunde nasip olmiycak sanirim cunku yaparsam ispanaga yazik olcak aman gozumde kesmio yarin belki beniii korusana beni bak gozumu korkitmaya calisiolar
aman iş dediğin nedir benicim herzaman yaparsın boşver.... ben bakıcam akşama cnm..Hıc korkmasın sen sımdıden basladın artık ev hanımısın halledersın sen:))
Bakın bana ıkı arada gırıyorum:)) mutfak benı beklıyo bır yıgın camasır ve utu var poff
Kiskanmayalim lutfennnn sizde yspin ha ha :) wavs cnm gez bakalim oh ... bizde sindi parktan geldik kuzumla corba icicez aciktik
wavsum hayırdır bursada kim var cnm.
nil iyi çok şükür dün arkadaşımıza gittik bahçeli evi var nili içeri sokamadık ay okadar çok oynadıki arkadaşımın kvsi seni hiç aramadı diyo he he:
oyy yine ayrımısın defnoştan bu hafta cnm..
ohhh gezzin bakalım yasemin hanımcım..
Merhaba kızlar
oo wavs memleketime gitmissin ne güzeldir oralar şimdi
guldencim nilim çok eglenmistir ne güzel bizde dün piknige gittik ay aksama kadar oynadılar orda çok eglendiler elifle arkadaşları
yasemin hanim sini koftesini mi diyorsun ay benimde uzun zamandır aklımda o bi türlü nasip olmadı yapta bizimle Paylaş
sibelcim geçmiş olsun canım
fundacim defnem iyileşti dimi
bizde iyiyiz Kızlar yemegimi zi yaptık elif niloya izliyor yağmur yagmaz sa birazdan parka gidicez
Iyı tatıller cnm nasıl oralar ılkkez mı gıttınız?
Bende merak edıyorum arkadasımız var bursalı burdan beraber cıkıcaz yola, memleket gezımız bıtınce bursa canakkale falan dusunuyoruz onlarada gıdıcez ıns..
Insallah bakalımSagol canim bekarken gelmstim daha once alple ilkkez gelyoruz
Guzel memleket burasi gez gor canim
Herzaman olmuyo kız bazen kaytarmak ıstıyo ınsan ama sonucta yıne bana kalıyo:))aman iş dediğin nedir benicim herzaman yaparsın boşver.... ben bakıcam akşama cnm..
Ananeyı hergun goruyo:) anne varken ıstermı hıc:) oncelık nılosun:)gez wavsum iyi oluyo çocuklara. ay bu arada ne anlatıcam size.
hafta sonu temizlik yapıyorum nil tutturdu parka gidelim diye tamam dedim annanen götürsün hayır sen götür beni annediye tuturdu ben salayacakmışım ben götürecekmişim bensiz gitmedi ve tabi işler bırakılıp nil parka götürüldü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?