2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cok yakin bi aile dostmuz var annem babam yasinda onlarin yanina geldik canm
Iyı tatıller cnm nasıl oralar ılkkez mı gıttınız?
Bende merak edıyorum arkadasımız var bursalı burdan beraber cıkıcaz yola, memleket gezımız bıtınce bursa canakkale falan dusunuyoruz onlarada gıdıcez ıns..

İyiyim guldenim çok sukur günler geçiyor işte sizde iyi geziyorsunuz bu aralar masallah
Sağol benicim ne var neyok kızlar nasillar
Bızden de ıyılık cnm sukur yagmurlu hava dısında
Bana su corek otuyagı hakkında bılgı verırmısınız kızlar:)
Once hangı marka aldınız
Kaca aldınız cunku sanırım taklıtlerıde var herseyın oldugu gıbı
Ve gunde sadece bı cay kasıgımıydı ac karnına?
Ben burda turkbakkalında gordum atc marka 500 ml 50 € du 100ml 16€ bu marka ıyı sanırım bılmıyorum ama yarın almak ıstıyorum denemek ıcın 100 ml mı alsam

nurayım sorma acayip gezdik halada geziyoruz dahada planlarımız var ha ha ha leyleyi uçarkenmi gördük ne..
benicim ay markaya akşam bakayım cnm eşim aktardan aldı bnim cnm ama küçük bir şişe. aç karnına olması önemli değil ama günde 1 çay kaşığı olacak birde hergün verme hasta olduğunda yada hissettiğinde veriyorum ben hemen toparlıyo şükür seneye okula başlayınca da işimize yarar inş..

o markayı hiç bilmiyorum canim ya aktardan almış eşim taklitleri oldugunu da bilmiyordum Akzer marka bizimkisi hasta olmaya basladiginda bi çay kaşığı aç karnına veriyorum

yok cnm önümüzdeki 2 hafta defneyle birlikteyim çok şükür

merhaba cnm
defne iyi gibi şimdilik
antibiyotiğe devam

kızlar kilo vermeye çalışıyorum demiştim ya bi kilo verdim bile çok sukur kaldı iki kilo
ay ne güzel ya darısı başıma

Gunaydın kızlar
Oh masallah herkese erkenden kalkılmıs yemekler yapılmıs ben daha yenı kahvaltı hazırlıyorum
Bugun tatıl burda
Dun aksam dugundeydık gec geldık yenı uyandık sayılır:)
hoşgeldin cnm

Gukdenim gözümü korkutman imkansiz cnm bu saatten sonra nuray hanimcim bende daha denemedim bugunde nasip olmiycak sanirim cunku yaparsam ispanaga yazik olcakaman gozumde kesmio yarin belkibeniii korusana beni bak gozumu korkitmaya calisiolar

yok kız sana demedim ben en yakında senvardında bugünlerin tadını çıkar dedim he he: ama ben az öncede söyledim arkadaşımın 1. çocuğyu çok haraketli yani hiç bir çocukla oynamıyo iletişim kurmuyo ama zeynebim öyle değil arkadaşım sen merak etme herşey çok güzel olacak:):)

Hıc korkmasın sen sımdıden basladın artık ev hanımısın halledersın sen:))
Bakın bana ıkı arada gırıyorum:)) mutfak benı beklıyo bır yıgın camasır ve utu var poff

Komsmuz var canm ziyarete geldik
Oh neguzel eglenms kuzum

Guzel buaralar canim ama cok sicakk

Sagol canim bekarken gelmstim daha once alple ilkkez gelyoruz
Guzel memleket burasi gez gor canim

gez wavsum iyi oluyo çocuklara. ay bu arada ne anlatıcam size.
hafta sonu temizlik yapıyorum nil tutturdu parka gidelim diye tamam dedim annanen götürsün hayır sen götür beni annediye tuturdu ben salayacakmışım ben götürecekmişim bensiz gitmedi ve tabi işler bırakılıp nil parka götürüldü..

aman iş dediğin nedir benicim herzaman yaparsın boşver.... ben bakıcam akşama cnm..
Herzaman olmuyo kız bazen kaytarmak ıstıyo ınsan ama sonucta yıne bana kalıyo:))
Bu dedıgım marka organıkmıs baskada gormedım zaten burda:)
bakalım sende yazarsın yarın:)

Ananeyı hergun goruyo:) anne varken ıstermı hıc:) oncelık nılosun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…