- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.141
slm cnmSlm kizlar
Ben giremez oldum. Haftasonu sinav vardi şükür atlattim. Bazi dersler cok iyi gecmedi ama Inşallah gecerim hepsini. Bi de kardesim geldi onunla vakit nasil geciyor bilmem. Bugün de çarşıya cıktık parka gittik derken aksam oldu. Anlayacağınız biz iyiyiz şükürbi haber vereyim dedim öpüyorum hepinizi
günaydın cnmGunaydinn...songul günün ilk Gunaydinini vermis gerci ama:))
günaydın cnmgünaydın kızlar.
songülüm herhalde kimse girmez sabahta bizim için günaydın dedi dimi şekerim he hehe
günaydın cnmHerkese gunaydinnn nasilsiniz bugun... katre gozun aydin cnm cok sevindim sanada ii gelmistir berrayada... buarada ben 3 gündür zeynebe kahvaltisini kuslu kurdanlarla yaptiriyorum seve seve yio tvsiz hic bisey olmadan. Aklima sen geldin berraya denesen belki o da sever. Kuslar yedirio kahvaltimi diobelki denemissindir tabi ...
ayyy çok heyecanlı yaAyyyy 19 gun kaldi yazioooo yani benim icinnnn 10 gunnn...buarada gece gece belimde gidip gelen agrim oldu korktuk dogum sancisi diye ama cok sukur yalanciymis. Esim dio zeynebi uyandirip alip gidelim yok dedim grrek yok ben valizi alip taksiyle giderim ha ha
ooo çok önemli bi konuya parmak bastınSu kuzu haftasonunu atlatsa da bende haftasonu kuafor isini halletsem malummmm durumda yakalanmam ins
güle güle giysin kuzumkızlar nile elsiden 7 elbise, 1 askılı tişört, 2 mayo, 1 şort aldım ve battımmmmmmm: ama elbise giymeyi çok seviyo ve çok ihtiyacımız vardı inş aldıklarım olur..
bimere sormuştum ben de bu soruyu çıkmamış o yasa daha..meclise sunulmuş ama meclis tatile girdiği için yasalaşmamış..önümüzdeki yasama döneminde olacakmış yani ekimden sonraYasemnnnn ayy cok az kaldi kuzum yaa..ben de simdi bktim bu haftayla 6haftm var mesaide sonrasi izin...
aklimw gelmisken sana bi sorayim su aile paketi vardi ya yarim gun calisip tam ucret alma vs o yasa ne oldu kesin çıktı mi
günaydın cnmGunaydın kızlar
Katre cnm sınavın ıstedıgın gıbı gecmıstır ıns
Kardesınlede ıyı gezmeler sıze oh sıkılmıstın evde ıyı gelmıstır
Gulden masallah 7 elbıse magazayı almıssın ha ha
Gule gule gıysın nılosum
Bızımkılerde elbıse hastası bıraz alısverıs yaptım bende daha cok var dolapları elden gecırcem once
Yasemın masallah yoklugunu aratmıyosun dogurana kadar beklıyoruz hergunzeynebede alkıs annesının yanında olmasıda etkılemıstır bıcırıgı
Sıbel funda nuray sızlerede gunaydın canlarım hersey yolundadır ıns..
Songul sanada gunaydın ce deyıp kacıyorsun artık
Aysegul fatma hıc ugramaz oldular aysegul koyden donmustur herhal ses verın kızlar
Dılek betul ozcanan sızdende ses yok nerelerdesınız bakım
Baska kım vardı ya unuttum ıste uzun zamandır yazmıyolar napım
Oh guke gule kullansin canimkızlar nile elsiden 7 elbise, 1 askılı tişört, 2 mayo, 1 şort aldım ve battımmmmmmm: ama elbise giymeyi çok seviyo ve çok ihtiyacımız vardı inş aldıklarım olur..
Aaa ne guzel yasaymis o insalla cikar canimYasemnnnn ayy cok az kaldi kuzum yaa..ben de simdi bktim bu haftayla 6haftm var mesaide sonrasi izin...
aklimw gelmisken sana bi sorayim su aile paketi vardi ya yarim gun calisip tam ucret alma vs o yasa ne oldu kesin çıktı mi
Slm kizlar
Ben giremez oldum. Haftasonu sinav vardi şükür atlattim. Bazi dersler cok iyi gecmedi ama Inşallah gecerim hepsini. Bi de kardesim geldi onunla vakit nasil geciyor bilmem. Bugün de çarşıya cıktık parka gittik derken aksam oldu. Anlayacağınız biz iyiyiz şükürbi haber vereyim dedim öpüyorum hepinizi
Insalla gecersin canim cocuklq hele hasta cocuklq bunada bin sukurSlm kizlar
Ooo cok iyi canim arasta dun ilk defa peynir yedi tel peynur peynir satiyordu bize bizde birer tane aldik biz yerken bajtik oda yedi sastik kaldikHerkese gunaydinnn nasilsiniz bugun... katre gozun aydin cnm cok sevindim sanada ii gelmistir berrayada... buarada ben 3 gündür zeynebe kahvaltisini kuslu kurdanlarla yaptiriyorum seve seve yio tvsiz hic bisey olmadan. Aklima sen geldin berraya denesen belki o da sever. Kuslar yedirio kahvaltimi diobelki denemissindir tabi ...
Canim yakiblarda varmi gidebilceginiz bir yer gada yuzme havuzu falanselam songül hanımcım aslında istiyordumda bizimkilerle zor olur diye vaz geçtim nil ve eylül zor ama nil inanılmaz istiyor ve onu kıramıyorum bilmiorum bakalım ne olacak..
Gunaydin sekerimmmmGunaydın kızlar
Katre cnm sınavın ıstedıgın gıbı gecmıstır ıns
Kardesınlede ıyı gezmeler sıze oh sıkılmıstın evde ıyı gelmıstır
Gulden masallah 7 elbıse magazayı almıssın ha ha
Gule gule gıysın nılosum
Bızımkılerde elbıse hastası bıraz alısverıs yaptım bende daha cok var dolapları elden gecırcem once
Yasemın masallah yoklugunu aratmıyosun dogurana kadar beklıyoruz hergunzeynebede alkıs annesının yanında olmasıda etkılemıstır bıcırıgı
Sıbel funda nuray sızlerede gunaydın canlarım hersey yolundadır ıns..
Songul sanada gunaydın ce deyıp kacıyorsun artık
Aysegul fatma hıc ugramaz oldular aysegul koyden donmustur herhal ses verın kızlar
Dılek betul ozcanan sızdende ses yok nerelerdesınız bakım
Baska kım vardı ya unuttum ıste uzun zamandır yazmıyolar napım
Aslinda otellerde ozon ile temizlenen deniz suyu olan havuzlar var ama iste onu hepsinfr bulmak mumkun degilvar cnm ama ben pek burda sokmak istemiyorum havuza oteldede zaten genelde deniz tercih ediyorum. bakalım.
Ta ilk gebeliginizde bir yasa vardi beklenen cikti cikacak derken hala yokEvet o yasa guzeldi de yetismemis demkki.vekiller kendi islerine oncelik verdgi için biyle halkin isine yaraysck seyler hep erteleniyor mqlesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?