2012 kasım bebekleri büyüyor..

slm cnm
benim sınavda kötüydü
kardeşin gelmiş sevindim

Gunaydinn...songul günün ilk Gunaydinini vermis gerci ama:))
günaydın cnm

günaydın kızlar.
songülüm herhalde kimse girmez sabahta bizim için günaydın dedi dimi şekerim he hehe
günaydın cnm

günaydın cnm
ay nerden akıl ettin kuşlu kürdanla yedirmeyi

ayyy çok heyecanlı ya

Su kuzu haftasonunu atlatsa da bende haftasonu kuafor isini halletsem malummmm durumda yakalanmam ins
ooo çok önemli bi konuya parmak bastın

kızlar nile elsiden 7 elbise, 1 askılı tişört, 2 mayo, 1 şort aldım ve battımmmmmmm: ama elbise giymeyi çok seviyo ve çok ihtiyacımız vardı inş aldıklarım olur..
güle güle giysin kuzum
insan onlara alışveriş yaparken kendini kaybediyor resmen

herkese kocaman günaydın
ben dr a gittim sabah
kolumdaki ağrı geçmediği için
çok şükür kırık yokmuş
zedelenmiş ama zamanla geçecek ağrın olduğunda ağrı kesici al dedi

Yasemnnnn ayy cok az kaldi kuzum yaa..ben de simdi bktim bu haftayla 6haftm var mesaide sonrasi izin...
aklimw gelmisken sana bi sorayim su aile paketi vardi ya yarim gun calisip tam ucret alma vs o yasa ne oldu kesin çıktı mi
bimere sormuştum ben de bu soruyu çıkmamış o yasa daha..meclise sunulmuş ama meclis tatile girdiği için yasalaşmamış..önümüzdeki yasama döneminde olacakmış yani ekimden sonra

Gunaydın kızlar

Katre cnm sınavın ıstedıgın gıbı gecmıstır ıns
Kardesınlede ıyı gezmeler sıze oh sıkılmıstın evde ıyı gelmıstır

Gulden masallah 7 elbıse magazayı almıssın ha ha
Gule gule gıysın nılosum
Bızımkılerde elbıse hastası bıraz alısverıs yaptım bende daha cok var dolapları elden gecırcem once

Yasemın masallah yoklugunu aratmıyosun dogurana kadar beklıyoruz hergun zeynebede alkıs annesının yanında olmasıda etkılemıstır bıcırıgı

Sıbel funda nuray sızlerede gunaydın canlarım hersey yolundadır ıns..

Songul sanada gunaydın ce deyıp kacıyorsun artık

Aysegul fatma hıc ugramaz oldular aysegul koyden donmustur herhal ses verın kızlar

Dılek betul ozcanan sızdende ses yok nerelerdesınız bakım

Baska kım vardı ya unuttum ıste uzun zamandır yazmıyolar napım

kızlar dün akşam işten erken çıktım(6 yı 10 geçe)
kuaföre gittim
dip boya,pedikür yaptırdım,kaş aldırdım
sonra kv ye geçtim
ardımdan eşim geldi
eşim yemek yedi.sonra çıktık eve gittik.defne ve ben evde yemek yedik.sonra defne puding istedi.ona puding yaptım.banyo yaptırdım sonra 1 kase puding yedi.11 de de şurubunu içirip yatırdım
sabah da kalktık onu kreşe bıraktım.kv yi hastaneye götürdüm(kadın yüzlü yüzlü beni bekliyor hastaneye gitmek için)
ardından ben kendim hastaneye gittim
şimdi de işteyim
bu arada kreşten defnenin öğretmeni ile görüştüm.kız defnenin götürdüklerini çantasına koyup gönderiyor.ama kv sanki kızın ihtiyacı varmış da almış gibi kızı suçluyor.kıza dedim ki siz sadece beni muhatap alın.ben sizi biliyorum ve güveniyorum.(şöyle anlatayım.önce defnenin çarşafı için suçladı kızı ki kız çarşafını eksiksiz gönderiyor.sonra defnenin bisikletinin ışığı için suçladı ama o da evden çıktı.en son defne okula ayna götürmüştü.kız çantasına koymuş.sonra defne kv de çantasından çıkarıp oynamış ve kanepenin altına kaçırmış.kızı ayna için suçladı.hatta okuldaki diğer çalışanlara kadar yansıttı.2 gün sonra evini temizlerken aynayı buldu.)
kız diyor ki ben kendimden eminim ama karşı taraf öyle bir suçluyor ki insan acaba diyor.ben de kesinlikle okula giden ufak tefek şeyler kaybolsa bile önemli olmadığını,ona güvendiğimi söyledim

ya bu kadın insanı rezil ediyor ya
2 gündür de hastaneye götürüyorum hanımefendiyi
otobüsle gidebileceği bi yer ama o kadar laftan sonra hiçbir şey olmamış gibi bir de böyle onun için koşturmamı bekliyor
sabah bir de bana durmuş arabayı bi yıkatmaya bari ver tozlanmış diyor.sanayinin içinde araba yıkayacak yeri nereden bulacaksam

günaydın cnm

Herkeze merhabalar canlar nasilsinuz
Katre i saatten sonra kimse olnaz dedim yakalanmissim heheheeh
Fundacim geckis olsub cnm
Ay senin bu kv basa bela

Yasemnnnn ayy cok az kaldi kuzum yaa..ben de simdi bktim bu haftayla 6haftm var mesaide sonrasi izin...
aklimw gelmisken sana bi sorayim su aile paketi vardi ya yarim gun calisip tam ucret alma vs o yasa ne oldu kesin çıktı mi
Aaa ne guzel yasaymis o insalla cikar canim
Kiz senindemi 6 hafta kaldi annaaa ne cabik gecti sizin gebelikler yahu

günaydın fundam. ahhh ahh işin çok zor nediyeyimki.
neyseki kolunda birşey çıkmamış cnm.
benicim günaydın cnm evet kızlardan ses çıkmıyor ayşegül burda döndüler işlerle uraşıyor sanıyorum. artık herkez arada urar oldu okadar.
sibel, beni, funda, yasemin kızlar çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.

I
Insalla gecersin canim cocuklq hele hasta cocuklq bunada bin sukur

Ooo cok iyi canim arasta dun ilk defa peynir yedi tel peynur peynir satiyordu bize bizde birer tane aldik biz yerken bajtik oda yedi sastik kaldik
Bu arada biz dedigim annek bizde

selam songül hanımcım aslında istiyordumda bizimkilerle zor olur diye vaz geçtim nil ve eylül zor ama nil inanılmaz istiyor ve onu kıramıyorum bilmiorum bakalım ne olacak..

Gunaydin sekerimmmm

Evet o yasa guzeldi de yetismemis demkki.vekiller kendi islerine oncelik verdgi için biyle halkin isine yaraysck seyler hep erteleniyor mqlesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…