2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar arkadaşımın facebookta bir sayfası var kolye yapıyorlar ama etamin falan işliyorlar yarın fotoda paylaşıcam.
sayfayı beğenmek ve incelemek isterseniz etaviçe yazmanız yeterli..

Canlar izin aldim eve geldim sabsabah.bi yattim yenice kalkiyorum simdi daha iyi gibiyim ama bklim...ccorekotu bizde de cok ise yaradi ya masallh diyeyim:))
Misafrlerm burda daha kv temmyza kadar burda artık. .gGörümcm de pazar gün gidecek

Slm kizlar

Ben giremez oldum. Haftasonu sinav vardi şükür atlattim. Bazi dersler cok iyi gecmedi ama Inşallah gecerim hepsini. Bi de kardesim geldi onunla vakit nasil geciyor bilmem. Bugün de çarşıya cıktık parka gittik derken aksam oldu. Anlayacağınız biz iyiyiz şükür bi haber vereyim dedim öpüyorum hepinizi

Herkese gunaydinnn nasilsiniz bugun... katre gozun aydin cnm cok sevindim sanada ii gelmistir berrayada... buarada ben 3 gündür zeynebe kahvaltisini kuslu kurdanlarla yaptiriyorum seve seve yio tvsiz hic bisey olmadan. Aklima sen geldin berraya denesen belki o da sever. Kuslar yedirio kahvaltimi diobelki denemissindir tabi ...

Ayyyy 19 gun kaldi yazioooo yani benim icinnnn 10 gunnn...buarada gece gece belimde gidip gelen agrim oldu korktuk dogum sancisi diye ama cok sukur yalanciymis. Esim dio zeynebi uyandirip alip gidelim yok dedim grrek yok ben valizi alip taksiyle giderim ha ha

allah iyiliğini versin emi ha haha: bu arada günaydın cnm o yalancı sancılar bendede olmuştu 1 hafta kadar doktorum ılık duş önermişti ama 1 hafta sonra tekrar oldu ve ılık duş falan fayda etmedi he hehe:hayırlısıyla ggelsin paşammm

kızlar nile elsiden 7 elbise, 1 askılı tişört, 2 mayo, 1 şort aldım ve battımmmmmmm: ama elbise giymeyi çok seviyo ve çok ihtiyacımız vardı inş aldıklarım olur..

kızlar nile elsiden 7 elbise, 1 askılı tişört, 2 mayo, 1 şort aldım battımmmmmmm: ama elbise giymeyi çok seviyo ve çok ihtiyacımız vardı inş aldıklarım olur..
Ma s allah cismussun cnm brndr gecen yil 6 elbise birden almistim :) bizede bikini lazim bakalim ne zaman nasip olcak. Güle güle giysin kuzum ins. Elbiseyi cok seviolar cokta guzel duruyoda parka giderken filan giymek istemeseler ii olacak :)

aynen yaseminim geçen bir arkadaşa gidicez tutturdu bu elbiseyi giyicem diye hayır küçülmüş ama anlatamıyorumki hiç yoktu bende aldım çok seviyolar gerçekten.. ben ikna ederimde annaneyle ne yaparlar bilmem..

Oooo gulden cosmussun resmengule gule giysin nilos.bize de lazm aslinda yazlik ayakkabı kusa kollu tsirt vs vs..pasaninda ihtyaclari var bizde baticaz muhtemelen:)

Yasemnnnn ayy cok az kaldi kuzum yaa..ben de simdi bktim bu haftayla 6haftm var mesaide sonrasi izin...
aklimw gelmisken sana bi sorayim su aile paketi vardi ya yarim gun calisip tam ucret alma vs o yasa ne oldu kesin çıktı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…