- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.161
Nasılsın cnm hersey yolunda ınsGunaydin sekerimmmm
COk sukur tatlim benim hersey yolundaNasılsın cnm hersey yolunda ıns
Hayirkisi olsun canim ama kalabal8k olujca idare edilir benceevet bilmiyorumki songülümya hakan abilerle gidersek arabayla gideceğimiz için oyalarım herhalde diye düşünüyorum ama aslında ordada nil ve eylül zor olacak bilmiorum nası olacak..
Var cnm bayramda trdeyız nasıpseCOk sukur tatlim benim hersey yolunda
Sen nasilsun kizlar nasil turkiye plani varmi bubyil
sağol cnmHerkeze merhabalar canlar nasilsinuz
Katre i saatten sonra kimse olnaz dedim yakalanmissim heheheeh
Fundacim geckis olsub cnm
Ay senin bu kv basa bela
valla ya daha dün gibi sanki hamile kaldığını söylerken hatırlıyorumAaa ne guzel yasaymis o insalla cikar canim
Kiz senindemi 6 hafta kaldi annaaa ne cabik gecti sizin gebelikler yahu
aynen canımgünaydın fundam. ahhh ahh işin çok zor nediyeyimki.
neyseki kolunda birşey çıkmamış cnm.
benicim günaydın cnm evet kızlardan ses çıkmıyor ayşegül burda döndüler işlerle uraşıyor sanıyorum. artık herkez arada urar oldu okadar.
sibel, beni, funda, yasemin kızlar çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.
kocaman bi alkış arasımaOoo cok iyi canim arasta dun ilk defa peynir yedi tel peynur peynir satiyordu bize bizde birer tane aldik biz yerken bajtik oda yedi sastik kaldik
Bu arada biz dedigim annek bizde
annenin ellerinden öpüyorum canım selam söyleCanlarim annem kalkti bem kacayim simdiluk hepinizi opuyorym
canım arabayla zor olmaz mı?Var cnm bayramda trdeyız nasıpse
Sımdıden basladı hazırlıklar
Arabayla gelıcez ılkkez planlar projeler kızlar ıcın herseyı dusunmekteyım yol ıcın
Insallah sıkıntısız gecer yolculuk
Zorlugu olacaktır muhtemelen ama cok sıkıntı olmadıgını soyleyenler de varsağol cnm
valla bela hem de ne bela
ya ne kadar garip bi kadın ya
geçen eşime diyormuş ki "defneyi azgın bi zamanınızda yaptınız herhalde gün geçtikçe azgınlaşıyor.bir daha çocuk yaparsanız besmele ile yapın"
duyunca şok geçirdim
bu ne seviyesizlik böyle
bi insan evladıyla yatak hayatını nasıl konuşur?
valla ya daha dün gibi sanki hamile kaldığını söylerken hatırlıyorum
maşallah valla çabuzak bitirdiniz
aynen canım
sağol önemli olan kolumdu zaten
kocaman bi alkış arasıma
bu arada gözün aydın anneciğin gelmiş
ayy ben de çok heyecanlıyım
3 hafta sonra anneme kavuşacağım
annenin ellerinden öpüyorum canım selam söyle
arada buraya da uğra
canım arabayla zor olmaz mı?
sağol cnm çok şükür yokOy oy buralar senlenmis.bende buzdolabimi temizledim oturma odasi ve mutfak cami sildim simdi de kuzumla ogle yemegimizi yedik uyku oncesicizgi film izlio biraz. Sibel cnm ben 11 kg aldim az degil yani ha ha :) saglik olsun veririz.kizlara bizim hamilelikler kolay gecmis de bi de bize sorun ha ha :) funda gecmis olsun canim sukur kirik filan yokmus. Kv yede maşallah pes... beni cnm sagljkla gelin az kalmis.songul gozun aydin cnm annecik gelmis arascik peynir yemis masallah... nurayim ugramadi mi
ayy en sinir olduğum ses benimde. yaseminim annen nezaman geliyo cnm?Apt da bir matkap sesi var ki cildirmamak elde degil pufff
Persembe cnm kismetse ama bakalim belki pazar gel demeyi düşünüyorum haftasonu esim evde nasilsa .annem gelmeden bi dip köşe temizlik yaptirayim esime :)alduğum ses benimde. yaseminim annen nezaman geliyo cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?