2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kımsecık yok buralarda
Herkes ıyıdır umarım
Bız yarın ogleden sonra cıkıyoruz kızlar hakkınızı helal edın haber vermeye calısırım sıze
Dualarınızıda eksık etmeyın saglıcakla gıdıp donelım ınsallah
Sevıyorum hepınızı kuzuları opun yerıme
Gulden wavs esım bu ara haylı streslı malum yolculuk oncesı ıslerı yogun sakin bı anında soylıycem tel ısını bende hepınızle haberlesmek ısterım:)
Opuldunuz cok

hayırlı yolculuklar cnm

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
benicim hayırlı yolculuklar cnm. sağlıkla gidin sağlıkla dönün inş cnm. inş tel işini hallederiz.inan öyle haberleşmemiz çokdaha rahat olacak.yani haberlşememiz.

Uykusuz ve yorgun bir geceden herkese Günaydin.

Benicm. Hayrli yolculuklar kolay gelsin canm uzun bir yol sizi bekliyo ama umarım kızlarla rahat olur

Slm kizlar

Benicim hayirli yolculuklar canim kolay bi yolculuk olur inşallah

Ben baya yerlestim kızlar bi kıyafetler kaldi yerlesecek. Ufak tefek şeyler var ama buna şükür. Ay ne stresliydi yaa cok şükür atlattik. Simdi de memlekete gitme hazırlığı başlar artik:) nasip olursa salı yada çarşamba çıkmayı düşünüyoruz. Sizler napiyorsunuz. Sibelcim ne kadar az kalmış canim yakinda dogum haberini aliriz inşallah sağlıkla.

Az kaldi da bnm güç kalmadı)pasa da tik yok sanki.oysa ben ona diyorum oglum hazırım ben gel hadii:))

Kalacaz inşallah guldencim 1 aya yakin eşimle sonrasinda da durabilirsek kendimiz annemlerde kalcaz. Kurban bayramindan önce kaynimin düğünü var. Kurban bayramini da gecirip oyle gelelim diye düşünüyoruz bakalım artik. Biraz da berraya bağlı kalmam onun durumuna göre hareket edecem artik

günaydın kızlar
kimseler uğramaz olmuş buralara
beni türkiyeye geldiniz mi?
gülden izinli
yasemin izinli
nur cnm yerleşebildin mi?berra nazıl?
sibel henüz doğum yapmadı sanırım
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?

Sagol fundacim cok şükür yerlestik. Berra da iyu canim. Su an yoldayiz afyona gidiyoruz. Sen nasilsin defne nasil canim

Sagol fundacim cok şükür yerlestik. Berra da iyu canim. Su an yoldayiz afyona gidiyoruz. Sen nasilsin defne nasil canim
hayırlı yolculuklar canım
biz de iyiyiz şükür
bu gece defne de babaannesiyle kırıkkalaye gidecek
biz de kısmetse perşembe günü öğlen yola çıkacağız mesai bitiminde

nur canım gittiniz mi afyona
yolculuk nasıl geçti?

beni nerelerdesin, haber ver kendinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…