- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.661
hoş geldin ozcanan benim pc sürekli açık , başına oturabildiğim sürece buradayım =) oğlum çok huysuz iki gündür zirve yapmış durumda , benimde adetim bitmedi onun stresi . bütünde evde yalnızdık ikimizde barut gibiyiz oğlumla :105:
sen nasılsın dışarıya çıkmışsınız ne güzel burada da hava çok güzeldi ben evdeydim bütün gün
Iyiler tatlim aras 9.3o 1o arasi uyudu ablamizfa selena izliyo yatin tatil keyifini suruyo
Sabah kacta kalkiyo efe
Cnm bizimkide oleydi ancak duxene girdi 7 den sonra uyutmuyorum hic
canım bence erken yatırmaya alıştır ya uyusun da büyüsün diye boşuna dememişler en geç onda yatması lazımmış ki hormonlar devreye girsinkızlar maşallah yaa ne güzel erkenden uyuyo bebişleriniz benimki 12 den önce uyumuyo
hoş geldin ozcanan benim pc sürekli açık , başına oturabildiğim sürece buradayım =) oğlum çok huysuz iki gündür zirve yapmış durumda , benimde adetim bitmedi onun stresi . bütünde evde yalnızdık ikimizde barut gibiyiz oğlumla :105:
sen nasılsın dışarıya çıkmışsınız ne güzel burada da hava çok güzeldi ben evdeydim bütün gün
sabah 7 de uyanıyor1 saat oynuyoruz tekrar uyuyor 9 dedim mi güne merhaba.. Kzıın kaç yaşında sen kaç yaşındasın
canım bence erken yatırmaya alıştır ya uyusun da büyüsün diye boşuna dememişler en geç onda yatması lazımmış ki hormonlar devreye girsin
hoşbulduuuk :) hayırdır ya paşanın neyi var benim kız gibi gazlandı mı çok yoruyo insanı ya heleki adetliysen riadan dolayı olabilir ama canım ya olacak yerine oturup alışıncaya kadar ben arada leke falan da görüyorum o da sinir bozucu.. eşin ne iş yapıyo senin yalnız olmanıza üzüldüm hoş bizim babamız hasta boğazı ağrıyo amaaan bulaşmasın ranaya diye hiç uğramadı yanımıza güç bela çıktık dışarı
canım bence erken yatırmaya alıştır ya uyusun da büyüsün diye boşuna dememişler en geç onda yatması lazımmış ki hormonlar devreye girsin
hoşbulduuuk :) hayırdır ya paşanın neyi var benim kız gibi gazlandı mı çok yoruyo insanı ya heleki adetliysen riadan dolayı olabilir ama canım ya olacak yerine oturup alışıncaya kadar ben arada leke falan da görüyorum o da sinir bozucu.. eşin ne iş yapıyo senin yalnız olmanıza üzüldüm hoş bizim babamız hasta boğazı ağrıyo amaaan bulaşmasın ranaya diye hiç uğramadı yanımıza güç bela çıktık dışarı
sabah 7 de uyanıyor1 saat oynuyoruz tekrar uyuyor 9 dedim mi güne merhaba.. Kzıın kaç yaşında sen kaç yaşındasın
gazı mı dişi mi , ikisi birden mi ..adetliyim ve bugün sekizinci gün hala aynı yoğunlukta devam ediyor , lohusayken bu kadar kan gelmedi yaa eşim doktor bu hafta sonuda nöbetçi yarında yalnız kalacak gibiyiz
üzüldüm ya öyle de böyle de büyüyolar yaşlandığımı hissediyorum... peki bişi soracam doğduğundan beri mi böyle uyku sıkıntısı var geçmişe bakmadan da sorayım erkek miydi bebeğin kız mı çünkü kız bebekleri gece gündüz uyurmuş erkek bebeklerde sıkıntı olurmuş diye duydum bu aralar koca karı lafı çok dinliyorum dacanım uğraşıyorum ama kendimi yormaktan başka işe yaramıyo
gazı mı dişi mi , ikisi birden mi ..adetliyim ve bugün sekizinci gün hala aynı yoğunlukta devam ediyor , lohusayken bu kadar kan gelmedi yaa eşim doktor bu hafta sonuda nöbetçi yarında yalnız kalacak gibiyiz
8-9 gibi dayanamayıp uyuyo yarım saat kadar. sonra gözleri bi açıyo uyutmak mümkün değil. o ara uyumasa iyi olacak ama dayanamıyo
Cnm benim cevremde 4 kisi cikarttirdi bi kiside gebe kaldi haha ne guzel moral dimi
Esin ne dr u cnm cocuk kadin bilgi alabilcek bi bolumu varsa bilelim
üzüldüm ya öyle de böyle de büyüyolar yaşlandığımı hissediyorum... peki bişi soracam doğduğundan beri mi böyle uyku sıkıntısı var geçmişe bakmadan da sorayım erkek miydi bebeğin kız mı çünkü kız bebekleri gece gündüz uyurmuş erkek bebeklerde sıkıntı olurmuş diye duydum bu aralar koca karı lafı çok dinliyorum da
ayy ben diş mevzusunu unuttum bizim doktor daha dişe var dediği için hiç aklımda değil diş erken çıkınca sıkıntı oluyomuş baya onu da duydum bizim kocakarılardankesin riadan canım senin o 8 gün bu arada riadan sonraki ilk adet miydi senin ilkse uzun sürüyo benim 12 gün sürdü düşün senden daha kötü durumda olanlar var..
henüz bölümü yok, yeni mezun zaten =) ama bilgi almak istediğin bir konu olursa sorarım cevabı olursa iletirim ...
üzüldüm ya öyle de böyle de büyüyolar yaşlandığımı hissediyorum... peki bişi soracam doğduğundan beri mi böyle uyku sıkıntısı var geçmişe bakmadan da sorayım erkek miydi bebeğin kız mı çünkü kız bebekleri gece gündüz uyurmuş erkek bebeklerde sıkıntı olurmuş diye duydum bu aralar koca karı lafı çok dinliyorum da
ayy ben diş mevzusunu unuttum bizim doktor daha dişe var dediği için hiç aklımda değil diş erken çıkınca sıkıntı oluyomuş baya onu da duydum bizim kocakarılardankesin riadan canım senin o 8 gün bu arada riadan sonraki ilk adet miydi senin ilkse uzun sürüyo benim 12 gün sürdü düşün senden daha kötü durumda olanlar var..
yds ye girdimi eşin ya çok zormuş kardeşim 30 tane yapabildi 1 aylık çalışmayla 10 tane daha istiyomuş tus için doktorluk ne zor yahenüz bölümü yok, yeni mezun zaten =) ama bilgi almak istediğin bir konu olursa sorarım cevabı olursa iletirim ...
bebeğim kız canım. saatler alınmadan 10.30 gibi uyuyordu. sonra böyle oldu. ama maşallah öğlen uykusu güzel 3-4 saat uyuyo öğleden sonra.
ria dan sonra ilk adet. benimde daha sürecek gibiben olmayı istemiyordum daha ...
kızlaarrr bebeğime diş kaşıma bisküvisi yaptım oldu valla. isteyen olursa tarifini veriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?