2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ooo daha dur kuzum o adet bitmez daha bak biter 15 gune yine olursun

kızlar maşallah yaa ne güzel erkenden uyuyo bebişleriniz benimki 12 den önce uyumuyo
canım bence erken yatırmaya alıştır ya uyusun da büyüsün diye boşuna dememişler en geç onda yatması lazımmış ki hormonlar devreye girsin

hoşbulduuuk :) hayırdır ya paşanın neyi var benim kız gibi gazlandı mı çok yoruyo insanı ya heleki adetliysen riadan dolayı olabilir ama canım ya olacak yerine oturup alışıncaya kadar ben arada leke falan da görüyorum o da sinir bozucu.. eşin ne iş yapıyo senin yalnız olmanıza üzüldüm hoş bizim babamız hasta boğazı ağrıyo amaaan bulaşmasın ranaya diye hiç uğramadı yanımıza güç bela çıktık dışarı

canım uğraşıyorum ama kendimi yormaktan başka işe yaramıyo

gazı mı dişi mi , ikisi birden mi .. adetliyim ve bugün sekizinci gün hala aynı yoğunlukta devam ediyor , lohusayken bu kadar kan gelmedi yaa eşim doktor bu hafta sonuda nöbetçi yarında yalnız kalacak gibiyiz

gazı mı dişi mi , ikisi birden mi .. adetliyim ve bugün sekizinci gün hala aynı yoğunlukta devam ediyor , lohusayken bu kadar kan gelmedi yaa eşim doktor bu hafta sonuda nöbetçi yarında yalnız kalacak gibiyiz

Cnm benim cevremde 4 kisi cikarttirdi bi kiside gebe kaldi haha ne guzel moral dimi
Esin ne dr u cnm cocuk kadin bilgi alabilcek bi bolumu varsa bilelim

canım uğraşıyorum ama kendimi yormaktan başka işe yaramıyo
üzüldüm ya öyle de böyle de büyüyolar yaşlandığımı hissediyorum... peki bişi soracam doğduğundan beri mi böyle uyku sıkıntısı var geçmişe bakmadan da sorayım erkek miydi bebeğin kız mı çünkü kız bebekleri gece gündüz uyurmuş erkek bebeklerde sıkıntı olurmuş diye duydum bu aralar koca karı lafı çok dinliyorum da

ayy ben diş mevzusunu unuttum bizim doktor daha dişe var dediği için hiç aklımda değil diş erken çıkınca sıkıntı oluyomuş baya onu da duydum bizim kocakarılardan kesin riadan canım senin o 8 gün bu arada riadan sonraki ilk adet miydi senin ilkse uzun sürüyo benim 12 gün sürdü düşün senden daha kötü durumda olanlar var..

Cnm benim cevremde 4 kisi cikarttirdi bi kiside gebe kaldi haha ne guzel moral dimi
Esin ne dr u cnm cocuk kadin bilgi alabilcek bi bolumu varsa bilelim

henüz bölümü yok, yeni mezun zaten =) ama bilgi almak istediğin bir konu olursa sorarım cevabı olursa iletirim ...

bebeğim kız canım. saatler alınmadan 10.30 gibi uyuyordu. sonra böyle oldu. ama maşallah öğlen uykusu güzel 3-4 saat uyuyo öğleden sonra.

ria dan sonra ilk adet. benimde daha sürecek gibi ben olmayı istemiyordum daha ...

henüz bölümü yok, yeni mezun zaten =) ama bilgi almak istediğin bir konu olursa sorarım cevabı olursa iletirim ...
yds ye girdimi eşin ya çok zormuş kardeşim 30 tane yapabildi 1 aylık çalışmayla 10 tane daha istiyomuş tus için doktorluk ne zor ya

bebeğim kız canım. saatler alınmadan 10.30 gibi uyuyordu. sonra böyle oldu. ama maşallah öğlen uykusu güzel 3-4 saat uyuyo öğleden sonra.

valla o saatlerin alınması beni korkutuyodu ama işe yaradı yatma saati zor olsa da kalkış ii önceden saat 6 da kalkıyodu saatler alınınca değişti.. gerçi benim kıza güven olmaz saatleri sürekli değişiyo senin kızda benim kız gibi mi yoksa sabit 4 saat uyuyo mu öğleden sonra

ria dan sonra ilk adet. benimde daha sürecek gibi ben olmayı istemiyordum daha ...

sen yine iyi sonra olmuşsun ben kırkımız çıkar çıkmaz oldum hiç özlememişim bi de riayı taktırdıktan sonra en ufak bi üşütmede karın ağrısından duramıyosun.. karın ağrısı ve rana ikisi bi arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…