2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm yemiyolarsa mecbur blender kullanilcak ama ben ilk catalla ezerek yedirmeyi dusunuyorum

Meyve pure haline gectik ama ileride meyve suyu biberonla icebilir

evet biberon ile içirmeyi düşünüyorum inşallah. ben cola fln tüketmediğim için meyve suyu çok gidiyor bizim evde =)

evet biberon ile içirmeyi düşünüyorum inşallah. ben cola fln tüketmediğim için meyve suyu çok gidiyor bizim evde =)

Ay ben ayranciiiiii
Meyve suyuda ne guzel saglikli benim pek aklima gelmz meyve turleri gebeyken ancak
Yaren meyve canavari
Tih tasiyodu gozlerim yerinden cikti sin anda kurtardim kepcede kiymustum oysski
Ay sut sut kokuyo ne guzel

Ay ben ayranciiiiii
Meyve suyuda ne guzel saglikli benim pek aklima gelmz meyve turleri gebeyken ancak
Yaren meyve canavari
Tih tasiyodu gozlerim yerinden cikti sin anda kurtardim kepcede kiymustum oysski

az önce oğluma elma suyu verdim bir çay kaşığı =)

Ay ben ayranciiiiii
Yaren meyve canavari

Benim icin de varsa yoksa ayrannnn:)
Hicbir zaman meyvelerle aram ii olmadi malesef ins. Kizim bana benzemez
konuya daldim direkt kizlar pardon herkesr ii aksamlar kuzular ve guzel anneler ijler mi benim bal bocugu uyudu bir saat once

Benim icin de varsa yoksa ayrannnn:)
Hicbir zaman meyvelerle aram ii olmadi malesef ins. Kizim bana benzemez
konuya daldim direkt kizlar pardon herkesr ii aksamlar kuzular ve guzel anneler ijler mi benim bal bocugu uyudu bir saat once

Eee arkadasim benziyoruz biebirimize
Yaren tam bi meyve hastasi babamiz evde yemez ben desem ayni
Demek ornek olmakla ilgisi yok tatlim
Her meyveden 1 er kg aliyorum sirf yaren icin inan haftasini bulmuyo
Bu arada iyiyiz bizim kus simdi uyandi

Ay ben ayranciiiiii
Yaren meyve canavari

Cnm bizim burda sut 5 lt seklinde gelio parca alamiorsun kapiya gelince. Bende bes lt aliyorum suzup kaynatiyorum mayalanacak kadar ilik olunca yarim kasik yogurdu sutle ezip icine katiyorum sutu bir kez karistiriyorum cok karistirinca kivamli olmuo neyse daha sonra uzerine suzgec kapatiyorum uzerini guzelce sariyorum dort saat o sekilde beklio daha sonra dolaba koyuyprum ama ilk gun yine kapagini tam kapatmiorum sulanmasin diye. Buda benden yogurt tarifi cok mu uzun oldu ne:))

Eee arkadasim benziyoruz biebirimize
Yaren tam bi meyve hastasi babamiz evde yemez ben desem ayni
Demek ornek olmakla ilgisi yok tatlim
Her meyveden 1 er kg aliyorum sirf yaren icin inan haftasini bulmuyo
Bu arada iyiyiz bizim kus simdi uyandi

Ay ins. Benim kuzuda yaren ablasina ceker teyzesi. Nasallah yarenede.benim kiz bu saatte uyuyo sonra gece iki deuc de hortluo yapmadigi sebeklik kalmio :))

Songul cnm senin de aklina gelmistir ama yinede hatirlayayim arasimiz tuzla erken tanismasin dedim. Yemegin icine patates atarsan tuzu cekecektir ama tabi arasin patatesini cikardiktan sonra tuzu ekleyebilirsun yemege boylece aras pasa diger vitaminleri almis olur
Oh afiyet bal olsun yarasin kuzuya

Cnm cok iyi oldu hic abartmiyorum su an 3 sekilde brkliyolar firinda petek ustunde battaniye icinde ama eksimigim super oldu
Ne kadar sute yarim kasik yogurt cnm bide ben cok karistiriyorum hem ne karistirmak tih
Delikli suzgec neden cnm bi daha ben de deniyim
Senin kapak hep acikmi tuh bi tanede ole deneseydim
O kadar model yogurdu 2 kg cik sutte yaptim
Hangisi titarsa o sekilde
Annem cok slkl tembihledi ben sizi evde yaptiklarimka buyuttilum dedi ogrenmem sart oldu

Ay ins. Benim kuzuda yaren ablasina ceker teyzesi. Nasallah yarenede.benim kiz bu saatte uyuyo sonra gece iki deuc de hortluo yapmadigi sebeklik kalmio :))

Insalla cnm meyve yararli onlar icin cok
Bizim icinde ama iste
Sizin kizij duzen sasmis bi kere degisse saat yoluna girer de oynasin bol bol uyuduklarinda can slkiliyo sabah kacta kalkiyi

Cnm bes lt sute yarim yemek kasigi yetrli gelio
suzgec yogurdu mayalarken sutun buharlasip yeniden geri sutun icine gelmesini engellio cnm sulu olmuo boylece kivami ii oluo. Hani pilav yapinca demlenirken kagit havlu koyuyoruz ya kapakla pilav arasina o mantik gibi.
Dolaba koydugum ilk gun kapagini hafif acik birakiorum cnm sonra normal kapatiorum bende annemden ogrendim:)

Insalla cnm meyve yararli onlar icin cok
Bizim icinde ama iste
Sizin kizij duzen sasmis bi kere degisse saat yoluna girer de oynasin bol bol uyuduklarinda can slkiliyo sabah kacta kalkiyi

Duzen muzen dinlemio cnm benim bal bocugu kafasina gore takilio ama genelde aksam yedi gibi uyumus oluo uyutmamak ne mumkun kiyameti kopariyp hanimefendi. Sabahta ezab vakti ayaktayiz istisnasiz . Arada sirada gece iki de filan uyandigida oluo. Calisirken ne yapcam hic bilmiorum

Ah yaseminim 5 lt ye yarim kasikmi oooo ben varya 1ooml e bi cay kasigi saka gibi
Ay iki gun sonrq hepdini uygulucam suzgec cok mantikli aslinda cok hurs ettim bu yogurdu ogrenecegim

Son düzenleme:

Him bizum bocuk ozgur takiliyo demek annesi
Calisirken eminim zor olucak tatlim zaten uyusanda emzirmeyede kalkiyosun bide uyku sure az olunca kafa sersem olucak
Ne guzel moral verdim dimi
Yasadim sanki

valla tatlim bana tatil yik maalesef
bugun de 6.30 a kalktik ve tum gun kosturmaca..
alistim artik bu tempoya

sen nasilsin?yarenle aras nasil?

Oh masalla fistiga haftasoju iyi degerlendirmis anlasilan
Bizomkiler iyi cnm aras resmen bebek kanalini degistirdigim icin mizirdaniyo aciyorum susuyo cok saskinim du an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…