2012 kasım bebekleri büyüyor..

hemen arkasından çocuk düşünmüyorsan taktır, benim oğlum korunurken oldu

Gelde uyu simdiii

benimde moralim bozuldu üzüldüm çok ...

Üzülmeyin rahat olun bebek bunlar hayatta kalmaya programlılar. Aç olsa inanın inlerdi ortalık ağlamadan. Yüreğinizi ferah tutun...

senınkı yıne ıyımıs canım,benım oğlum 3500 doğdu 5 aylıkken 7 kıloydu.tam sınırda gıdıyo benım oğlum

Saglikli olsun kuzum simdiden sonra hareketneniyolar bizim tosuncuklarda suzulcek inan o zaman durum daha kotu oluyo aaaa zayiflamis bu cocuk gobi

kaç haftalık doğdu bebeğin. eymen 36 haftalık doğdu şimdide 6.5 kilo sadece

merhabalar... misafirim vardı bir türlü vakit bulup giremedim nete... ama yazılanlardan görüyorum ki çok da kötü değilim.. 36 haftalık doğum yaptım ben 48 cm di... şimdi 67 cm 7.5 kg...

bu arada masal okuyomusunuz şimdiden ben 9 aydan sonra biliyorum... dokun hisset kitapları almıştım onları da pek merak etmiyo şu an için... adım adım gelişim setini almayı düşünüyorum bakalım..

Aa super tatlim sicsk firinami atiyoruz kac derecede pisicek
Sert oluyordur degilmi
Hem minnosum da yer

canım dün çıkmam gerekti ayrıntılı anlatamadım. 175 derece ısıtılmış fırında 25 dk pişiriyorsun. sıcakken yumuşak oluyo ama soğuyunca çok sert oluyo. kayısı püresini de üç tane kuru kayısıyı kaynatıp süzgeçten geçirerek yapabilirsin. kalıpla kesebilirsin ama ben parmak büyüklüğünde hafif bastırarak yaptım. hem tutması hem ağzına alması kolay olur diye ama benim kız ağzına götürmüyo inceleyip bırakıyo işe yaramadı şimdilik ilerde bi daha yaparım artık. böylece kurabiyeler de bana kaldı pekmezini çok koyaydım iyiymiş tatlı olurdu hiç olmazsa

iyi geceler kızlar,bu aksam bebeğimin kakasında turuncuya yakın bıseyler vardı havuc suyu vermıstm ondanmı acaba,boyle bıseyle karsılasan varmı hıc

ben de dün ilk kez 3 kaşık havuç suyu verdim. ve akşam kakasında turuncu tanecikler vardı:) çok ilginç geldi:) hemen çıkmış dışarı....

Gunaydin guzel anneler.wavss67 kasik mamasi milupanin irmikli muzlusu var onu veriyorum.
Songulum o linki seyrettim ama dr da ver diyor.drun desigi kadar yemiyor.kensimi kotu hissediyorum.
Buseey hosgeldin.bende bankaciyim.

Gunaydin guzel anneler.wavss67 kasik mamasi milupanin irmikli muzlusu var onu veriyorum.
Songulum o linki seyrettim ama dr da ver diyor.drun desigi kadar yemiyor.kensimi kotu hissediyorum.

mrb reces senln bebek ne kadarlık.. Doğum izinindemisin sende

marka farkedermı acaba ben bebelac sutlu meyvelı pırınclı almıstım bendemı onu alsam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…