- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.721
Goy goycu bunlar goy goycu. Varsa yoksa işleri magazin. Amaan bi de cadı. Aka silktim valla. Kafamda saç bırskmadı yola yola. Yeni modamız da ayakta duracak. Yürüteci de istemiyor haspa. Sen tutcan onu kolaltından o gitcek. Yoruldu mu salcak kendini sen tutcan asla oturmayacak. Bu model böyle kuduruk oldu kısmet sonrasına.
Ya ne dicem ben daha regl olmadım, eşim gene de korunuyor ama ria taktırsam mı???
sağol canm cvb ın ıcın ıcım rahatladı valla.aynı canım benım oğlumda oyle ufak bıses duysun bırını gorsun emmeyı bırakıyo bıdahada emmıyo pek.ac karnını doyurmuyoda nevar neyok onlara bakıyo bu bebısler bı alemm gercekten
Gelde uyu simdiii
benimde moralim bozuldu üzüldüm çok ...
Tabi insan cocugu ac olunca ne yemek istiyo ne uyku kac saat oldu yemedibenimde moralim bozuldu üzüldüm çok ...
senınkı yıne ıyımıs canım,benım oğlum 3500 doğdu 5 aylıkken 7 kıloydu.tam sınırda gıdıyo benım oğlum
Saglikli olsun kuzum simdiden sonra hareketneniyolar bizim tosuncuklarda suzulcek inan o zaman durum daha kotu oluyo aaaa zayiflamis bu cocuk gobi
kaç haftalık doğdu bebeğin. eymen 36 haftalık doğdu şimdide 6.5 kilo sadece
kızlar maşallah çok iyi bebişleriniz.. benim bebişim de 37 haftalık 2500 doğdu. şu an 5 aylık ve 6200 oldu. boyu da 61 cm olmuş. her ay kilosunu takıyordum bu sefer sadece 1 cm uzamış onu taktım. illa takacak bişey buluyorum yani
Herkese ii aksamlar kizlar
cnm benim kizim da 16 kasim dogumlu seni sanirim en ii ben anlarim cunku benim ise baslamama da1 hafta kaldisukurler olsun ki benim de annem bakacak bal bocugume ama yine de benim gpzyaslarim buara beni diblemez oldu sutum etkilenecek diye kprkuyorum buarada biz ek gidaya gecmedik henuz. Kixim 36+5 de 2930 gr50 cm digdu 5 aylik kontrolde 8400 gr 64 cmdi masallah
benim oğlum bu gece hepten aç yattı .beni emmedi , devam sütü yaptım içmedi
Tabi insan cocugu ac olunca ne yemek istiyo ne uyku kac saat oldu yemedi
benim kızım da aç yattı bugün kucağımda uyuya kaldı.. nazar mı değdirdiler ne
cnm kac saat oldu
bızımkıde masalla burnuna kadar doydu bu gece[/Q
saat 16 da sebze püresi yedi daha az önce zorla 3 ölçek biberon mamasını zor yedirdim.. gazı var sanırım.. beşiğe yatırınca 10 dk sonra uyanıyo şimdi kucağımda hala böyle uyuyo velet...
cnm kac saat oldu
bızımkıde masalla burnuna kadar doydu bu gece[/Q
saat 16 da sebze püresi yedi daha az önce zorla 3 ölçek biberon mamasını zor yedirdim.. gazı var sanırım.. beşiğe yatırınca 10 dk sonra uyanıyo şimdi kucağımda hala böyle uyuyo velet...
oh ne guzel yemıs annesı 3 olcek
nazarda olmus olabılır cnm bol bol oku
artık farklı seyler yasadıklerında ruyalarına gırermıs
ben kacıyorum cnm bol uykulu geceler olur ınsalla
oh ne guzel yemıs annesı 3 olcek
nazarda olmus olabılır cnm bol bol oku
artık farklı seyler yasadıklerında ruyalarına gırermıs
ben kacıyorum cnm bol uykulu geceler olur ınsalla
iyi geceler:18::18:
Aa super tatlim sicsk firinami atiyoruz kac derecede pisicek
Sert oluyordur degilmi
Hem minnosum da yer
iyi geceler kızlar,bu aksam bebeğimin kakasında turuncuya yakın bıseyler vardı havuc suyu vermıstm ondanmı acaba,boyle bıseyle karsılasan varmı hıc
ben de dün ilk kez 3 kaşık havuç suyu verdim. ve akşam kakasında turuncu tanecikler vardı:) çok ilginç geldi:) hemen çıkmış dışarı....
Gunaydin guzel anneler.wavss67 kasik mamasi milupanin irmikli muzlusu var onu veriyorum.
Songulum o linki seyrettim ama dr da ver diyor.drun desigi kadar yemiyor.kensimi kotu hissediyorum.
Buseey hosgeldin.bende bankaciyim.
Gunaydin guzel anneler.wavss67 kasik mamasi milupanin irmikli muzlusu var onu veriyorum.
Songulum o linki seyrettim ama dr da ver diyor.drun desigi kadar yemiyor.kensimi kotu hissediyorum.
Buseey hosgeldin.bende bankaciyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?