2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yogurt 1 eski usul battaniyeye sarilan 4 saatsonunda super bi yogurt kapagi aralik dolaba konuldu
Yogurt iki cok hafif sarilarak petek tepesindesonuc super
Yogurt 3 petek ustunde hic bi sey sarmadan seramikte sonuc super
Yogurt 4 firin icinde sanirim beceremedim hala ayni duruyodu
Yeniden kaynattim suzgecli tarifi uyguladim sonuc artik sabaha

Koy sutude baskaymis he kaymak olmus missss bide ustu yagli oldu o ne demek

Son düzenleme:
üzüldüm =( ...........

haha ay benım oğurt memleket meselesı oldu dımı ailedede o sekılde
enstem demıskı ablama ben sorunca barı mayalada kızcagıza goturur evıne haha
basardım artık sutumude buldummm

ay hadı anlat bakalım ne edıyo pasa
bızım kaplumbagamız oldu bassaglıgı ıstıyorum

kaplumbağanız mı vardı =)

sen başsağlığı istiyorsan bizde helvasını isteriz =)
hayvanlar iyi oluyor çocuklara sorumluluk vermek için ama ölünce de üzücü oluyor işte ... yaren in miydi

sen başsağlığı istiyorsan bizde helvasını isteriz =)
hayvanlar iyi oluyor çocuklara sorumluluk vermek için ama ölünce de üzücü oluyor işte ... yaren in miydi

haha helvamı hımmm ıyı gıder aslındaa
evet cnm yarenındı ama bıkıstı gecen gun dedıkı anne tavsan alalım bu kaplumbaga cok sıkıcı

günaydın
dün canımdan bezdirdi kızım beni.hep ilgi istiyor. Allah'ım ne zormuş ya..biraz daha yaşlanmadan hemen ikincisini yapsam iyi olacak sanırım. valla bi yaştan sonra çok oluyor.ben 31 yaşındayım.

ayrıca ilk ek gıda denememizde havuç suyunda bir sorun yok.alerji falan olmadı. bugün elmaya geçiyorum.olur mu sizce?ayrıca bişey sorucam; 3 kaşık veriyorum az mı? havuç, elma vs suyunu verdikten sonra yaklaşık 1 saat sonra emziriyorum.(bebeğim aç iken verdim havuç suyunu ) yani burada amaç tadına baktırmak dimi? karnını doyurmak değil.püreye geçince mi karnını doyuracağız? yoksa püre de mi tattırmak için?
2 mayıs işe başlama tarihim çok endişeliyim.

cnm merhaba
bence havuc suyuna yenı basladıysan en az 3 gun ver alerjık reaksıyon ılk gn gostermeyebılıyo en azından kafan karısmaz
ben 2 tatlı kasıgı verdım
eger elmaya gecıceksen 2 tatlı kasıgı 3 gun suyunu ver sonra puresıne gec derım dr un bana dedıklerını aktarıyorum bu arada
bunlar dedıgın gıbı doyumluk degııl tadımlık
bızde bugun dr a gıdıcez lısteyı alıp baslıcaz
ıse baslamayada 2 mayısa kadar gecıcekmısın cnm eklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…