2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin guzel anneler.wavss67 kasik mamasi milupanin irmikli muzlusu var onu veriyorum.
Songulum o linki seyrettim ama dr da ver diyor.drun desigi kadar yemiyor.kensimi kotu hissediyorum.
Buseey hosgeldin.bende bankaciyim.

Tatlim o dr 6 dan sonra ilk muhallebi verin 6 ay ya anne sutu almiyorsasa formuloama diyo biberon mamasi

ben geldim ya millet gitti iste bi bakayim demiştim yeni geldik dışarıdan çok acıktı rana emzirmeden önce yarim çay bardağı elma suyu verdim püre yok fazla olmamıştır demi ya

çok kalabalıkti ya hava güzel olunca millet dışarı atmış kendini çıkmadık ilçeden yürüdük öyle salı bigaya gideceğiz ama inşallah güzel olur hava

haftaya hava güzel , gidersiniz inşallah. burasıda güneşli , ben yine yalnızım kalkıp birkaç iş yapayım diyorum kolumu kaldıracak halimde yok isteğimde =) dün gece oğlum uyumadı

Hepinize hayirli paxarlar kizlar gezdik geldik esim ise gitti puffff
C&a kapaniyormus cok uzuldummmm

Size bi soru donuste markette gunluk sut gordum poset icinde 2kg lik kalmisti aldim guvenilir yerden dedi
Simdi ben bunu kac dk nasil kaynatayim siz nasil yapiyorsunuz
kucuk iki kavonozym var onlara mayalicam kalanini eksimik yaparim artik

açık süt alıyorsan ki senin aldığın açık süt olmuş oluyor. tülbent gibi birşeyle süzüp koyuyorsun tencereye kaynatıyorsun fokurdayana kadar =) sonra bırak kenarda dursun soğusun. arada kontrol et ılık olduğunda içinde elin durabildiği kadar sıcaklıkta fırınını 5 dk kadar 50 derecede ılık yap içini sonra kapat . mayaladığın yoğurtları yerleştir fırın tepsisine iki üç saat kadar fırınnın ılıklığında mayalansınlar . mayaladığın kabın kapağını kapatmıyorsun, ben güveç kabı gibi olan fırın sütlaç kaplarında yapıyordum mesela. tutup tutmadığını görürsün sertleşince al buzdolabına koy... bu da benden yoğurt tarifi olsun sana =)

c&a için niye üzüldün ki o kadar bende hiç beğenmiyorum onun ürünlerini . penyeleri kabuk gibi , tasarımları hoş değil ...

Cnm tesekkur ederim
Aaa boyle tarif ilk gordum tutarmiki sarmasan kapagi acik

Cnm ben c&a nin erkek bebek reyonunu cok seviyordum
Arasin bebeklik kiyafetlwrini esortman takimlarini falan hep ordan aldim
Puff uzuldum izmittede yok

Cnm tesekkur ederim
Aaa boyle tarif ilk gordum tutarmiki sarmasan kapagi acik

Cnm ben c&a nin erkek bebek reyonunu cok seviyordum
Arasin bebeklik kiyafetlwrini esortman takimlarini falan hep ordan aldim
Puff uzuldum izmittede yok

sarmadaki amaç ılık durması , fırın ile ılıklığı sağladığında sarmaya gerek kalmamış oluyor. ben yaptım , yapıyorum oluyor =)

sarmadaki amaç ılık durması , fırın ile ılıklığı sağladığında sarmaya gerek kalmamış oluyor. ben yaptım , yapıyorum oluyor =)

O zaman bi kismini ole deniyeyim cnm
Benim onceki firinimsa yogurt modu vardi hep nedir diye dusunurdum
Bundada varmidir acaba

Bu arada babanizw ne zaman kavusuyorsunuz

Cnm sen yazmadan annecigimede sorayim dedim yarim saat ogut verdi cnm ya
Cocuklarina hazir yogurt yedirme kizim bak ben size hic hazir yedirmedim
Eklerle ilgiki bilgi verdi
Bide kendinize pisirdiginiZ sebze et yemegine ufacik patates at arasa yefir tum vitamini gecer dedi mantikli geldi

Sabahra arasa labne patates ici verdim cok hosuna gitti puturleri guzel dondirup yutuyo blender kullanmicaZ insalka

Son düzenleme:
O zaman bi kismini ole deniyeyim cnm
Benim onceki firinimsa yogurt modu vardi hep nedir diye dusunurdum
Bundada varmidir acaba

Bu arada babanizw ne zaman kavusuyorsunuz

dene çok rahat olduğunu göreceksin , sarmayla uğraşmıyorsun =) babamız işi bitince gelir zamanı olmuyor maalesef ...

blender konusunda bende biraz karışık , katı meyve sıkacağını oğlum için kullanmayı düşünüyorum . kendim için sıkacağım meyve suyundan oğluma vereceğim =)

blender konusunda bende biraz karışık , katı meyve sıkacağını oğlum için kullanmayı düşünüyorum . kendim için sıkacağım meyve suyundan oğluma vereceğim =)

Cnm yemiyolarsa mecbur blender kullanilcak ama ben ilk catalla ezerek yedirmeyi dusunuyorum

Meyve pure haline gectik ama ileride meyve suyu biberonla icebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…