2012 kasım bebekleri büyüyor..

Arasin disi cikmisssssss
Aksam beyaalik gordum ama degildir dedim
Sindi cay kadigi ile degdirdim tik tik yaptiiiiii
Aman herkesi iyandirdim

Gülden izinli bugün galiba..
Sen doktordan sonra Beysal' a gidecektin sanırım. Aras ile Erdem' i görmek istiyorum.
Selamlar bu arada Beysal' a..

Eevet cnm dr randavudan sonra gidicez
C nm cok heyecanliyim ben disi ciktigi icin
Herkesi aramam var
Bi kac gecedr huzurku uyuyodu coj

HERKESE GÜNAYYDIINN. merak ediyorum yürüteç kullanan var mı acaba .... ben nette araştırınca birçok ülkede yasaklanmış ev kazaları vs.. birsürü şey yazıyor. çok kararsız kaldım... oyun parkı mı alayım yoksa yürüteç mi...

Günaydın canım..
Bizimde amcamız yürüteç almış ama ben kullanmıyorum. Doktorumuzda kullanmamamızı istedi.
Kullananlar var ama.
Oyun parkımız var. Kızım onunla oldukça zaman geçiriyor.
İlk zamanlar pek memnun değildi ama şimdi bırakıyorum uzun zaman duruyor, oyuncaklarıyla oynuyor.
Yine de sen bilirsin tabi ki.

Lenslerimi takinca ni inceleyim en iyisi
Simdi arkadasimla gorustum ustler cok zorladi dedi ates olmus bide istahsizlik

Herhalde öyle olacak Songül..
Bekliyoruz bakalım.
İnşallah tüm kuzularımız rahatça çıkarır dişlerini.
Onların canı yandı mı hayat duruyor valla.
Rabbim acılarını göstermesin bizlere..

anladım canım bende öyle düşünüyorum ama etraftakiler illaki bişey söylüyo onlar merdivenli evler için vs.. zıpzıp düşündüm o da güvenli gelmedi.. kapıya asılmayanlar içinde biraz geç kaldık sanırım... zaten 67 cm oldu boyu... herhalde oyun parkı almak mantıklı duruyo..

canim ben yurutec almadim yurutec alsam ben de pesinden gidecem hoppala aldim gayet de memnunum oyun parkini sevecegini sanmam cunku yatmayi seven bi bebek degil benim kiz yurutec zararli ama sen dikkat edersen guzel ben alirdim ama esim pek izin vermedi

bizdede tam tersi eşim alınca işini daha rahat yaparsın diyor ama çok hareketli tek başına bırakılmaz gibi geliyor bana takılıp düşmesin diye evdeki bütün halıları kaldırmam lazım..:44::44:

ben hoppala aldım , oğlum çok mutlu , memnunuz ...

Kizlar dr dam cijtik beysala gidiyoruz hersey yolinda
Ayrintilar aksam
Dr yumurtalik bi tanesini yukarida gordu
Uroloji gittij
Uroloji muayneside olduk sukur oda iyi sorun yokmus rahatladio
Uroloji dr yurutece izin verdi pek mutlu oldm

Kizlar dr dam cijtik beysala gidiyoruz hersey yolinda
Ayrintilar aksam
Dr yumurtalik bi tanesini yukarida gordu
Uroloji gittij
Uroloji muayneside olduk sukur oda iyi sorun yokmus rahatladio
Uroloji dr yurutece izin verdi pek mutlu oldm

gözün aydın... kimsenin çocuğu hasta olmasın zaten psikolojisi bile yetiyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…