- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.861
valla yürüteç konusunda çok kararsızım..evet bizler için rahatlık ama bir çok sıkıntıda yaratabiliyor.özellikle skolyoz denen bel eğriliği.belki kendim bakıyor olsam kısa süreli koyardım ama bizim babaannemiz bakıyor onun içinde ne kadar süreli bindireceğini bilmediğimden tam yasak bize
Songülcüm, Aras' la Erdem' in resmini çekmedin mi?
anne sutu devam edılecek(gunde 3 4 kez)
SABAH KAHVALTI
anne sutu veya deva sutune (1 cay bardagı)
2 3 bebej bıskuvusu(organık yada ev yapımı)
1 tatlı kasık pekmez
8/1 yumurta sarısı
1 tatlı kasık zeytınyagı
yarım kıbrıt kutu aksamdan tuzu alınmıs peynır suda beklemıs
4/1 muz yada elma rendesı
7 ayına dogru yanı 6 ay 2 haftalıkken 1 tatlı kasık cevız yada fındık rendesı
KUSLUK
meyve puresı yada suyu
yada
havuc suyu veya puresı(havıcı hasla devam maması 2 den 60 cc koyarak ver)
ÖGLE
sebze corbası mevsım sebzelerınle 1 kasık zaytınyagı ıle
pure halınde yemezse blenderle corba halınde ılk yarım cay bardak baslanıyo yanında yogurtla verılebılrı
7.ayına dogru yanı 6 ay 2 haftalıkken et suları ıle
IKINDI
ev yapımı yogurt yarım cay bardak baslayıp cocugun ıstegıne gore arttırılıyo
GECE
prınc unu ıle devam sutunden muhallebı
yada anne sutunden muhallebı
yada sutlu prınnclı yada tahıllı kasık maması
yatmadan anne sutu
gunde 30 cc ıle 90 cc arası su
günde 3-4 kez olan anne sütü 24 saat içinde mi ?
özendim bendee =)
cnm gun ıcerısınde gece dahıl degıl
ben de ben de ben de çoook özendim mertur sen de bize gel olur mu al selim eymeni de gel :))
songül hoşgeldin diyim baştan okudum geçmişi atladıklarım mı oldu bilmiyorum ama nerde olduğumu mu sormuşsun telden gördüm ama sonra bilgisayarda göremedim diziye de aynı anda bakınca ::)) ben çanakkaledeyim yanlış da okumuş olabilirim ama yine de yazayım dedim:)
neyse aras paşaya maşallah subhanallah :))) listeniz çok karışık ya nasıl uygulayacam ben bilmem çalışmaya başlayınca bu listeye nasıl uyum sağlayacaz bilemedim emzirmek daha kolaydı demi yaa ek besinler sıkıntı bana valla ama listeni çaldım haberin olsun canım
yazı bekle ozcanancım , sen bize gelirsin.biz sana geliriz . kordonda buluşuruz ooooh =)
yaza şurda ne kaldı canım dimi ama
ben de ben de ben de çoook özendim mertur sen de bize gel olur mu al selim eymeni de gel :))
songül hoşgeldin diyim baştan okudum geçmişi atladıklarım mı oldu bilmiyorum ama nerde olduğumu mu sormuşsun telden gördüm ama sonra bilgisayarda göremedim diziye de aynı anda bakınca ::)) ben çanakkaledeyim yanlış da okumuş olabilirim ama yine de yazayım dedim:)
neyse aras paşaya maşallah subhanallah :))) listeniz çok karışık ya nasıl uygulayacam ben bilmem çalışmaya başlayınca bu listeye nasıl uyum sağlayacaz bilemedim emzirmek daha kolaydı
he sordum cnm ogrendım rahatladım
emzırmek en kolayı cnm ama baslamak lazım bı yerden
sukur aras sımdılık puruz cıkarmıyo yıyo bıde anasınıda ıstıyo ardından
senın kız napıyo bakım
neyse aras paşaya maşallah subhanallah :))) listeniz çok karışık ya nasıl uygulayacam ben bilmem çalışmaya başlayınca bu listeye nasıl uyum sağlayacaz bilemedim emzirmek daha kolaydı
he sordum cnm ogrendım rahatladım
emzırmek en kolayı cnm ama baslamak lazım bı yerden
sukur aras sımdılık puruz cıkarmıyo yıyo bıde anasınıda ıstıyo ardından
senın kız napıyo bakım
benim kız uyuyo arada uyanıyo emziği veriyoz susuyo bugün saat 5 te kalktı sağolsun bi saat uyumadık altını doldurunca uyku muyku kalmadı sonra bir saat uyudu ama ben de uyudum o bir saat ama sonra yatmadım sırf işlerimi bitireyim de pazara gideyim diye ve de gittim insan çocuğu olunca kendine hiç bişi almıyo bakmıyo ne bileyim ya ne enteresan bişi oldum ben :)) rana hanıma kırmızı bi şort aldım sonra ayakkabı aldım çorap aldım zıbın aldım yine kırmızı... sırf dizi var diye yatmıyorum gözlerim kapanacak ama ne zaman bakalım
oncelikle iyi aksamlar:)hazir mamayla yogurt nasil yapilir bilen varsa yazarmi lutfen ogrenmek istiyorum.tsk simdikten
benim kız uyuyo arada uyanıyo emziği veriyoz susuyo bugün saat 5 te kalktı sağolsun bi saat uyumadık altını doldurunca uyku muyku kalmadı sonra bir saat uyudu ama ben de uyudum o bir saat ama sonra yatmadım sırf işlerimi bitireyim de pazara gideyim diye ve de gittim insan çocuğu olunca kendine hiç bişi almıyo bakmıyo ne bileyim ya ne enteresan bişi oldum ben :)) rana hanıma kırmızı bi şort aldım sonra ayakkabı aldım çorap aldım zıbın aldım yine kırmızı... sırf dizi var diye yatmıyorum gözlerim kapanacak ama ne zaman bakalım
bende kırmızı salopet almıştım oğluma iki hafta önce. bir örnek giydiririz
Ah benim kucuk cadimi yeerim ben
Ay bende ole oldum cnm hep covuklarima bakmak istiyorum annelik istw
Karadayiyimi izliyorsunuz bakalim
selam arkadaşalar hep okuyorum ama bir türlü yazamıyorum.zaten geçmişi bitiremiyorum siz hep ilerdesiniz sebebide bir kızım var ne gaz lı ne gaz lı sormayın hala geçmedi şu gaz olayı yaaaaa. o yüzden huysuz uyuyamıyor çok yoruldum vallahi ne zaman geçecek şu gaz olayı ya.28 kasım doğumluyuz daha 5 aylık olamadık 5 aylık olan arkadaşlar sizlerde geçtimi gaz olayıııı yaaaa.geçti bitti rahatladık deyinde banada moral olsun az kaldı diye gün sayayım barii.
NEYSE GELELİM SORUMA.kızım aşırı beyaz tenli bu yüzden alerjik bir yapısı var kafasının arkası bıngıldak yeri sanırım doğduğundan beri kıpkırmızı idi doktor zamanla geçer dedi üstündede konak vardı ama son 20 gündür resman yara gibi kabuk kabuk oldu bugün doktor travazol krem yazdı alerjik yapısı var 7 gün günde 1 defa kullan dedi.içinde kortizon yokmu dedim o yüzden sadece 1 hafta ve 7 gün kullanki zarar vermesin dedi.bu krem hakkında bilginiz varmı.YAREN sanırım senin bebişin alerjik yapısı vardı kortizonlu krem yazmıştı doktor bende kullanmadın demiştin bu krem o kremmi.bide poposu pişik oldu kızımın gene bu ilacı kullan dedi.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?