2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm ben kısa surelı bındırıyorum
ama babanneyeguvenmıyorsanız bılemedım
aras com guclu basıyı e ucuruyo cok eglenıyo yurutecte
kızım sevmedı hevesımı oğlumda alayım barı

günde 3-4 kez olan anne sütü 24 saat içinde mi ?

özendim bendee =)

ben de ben de ben de çoook özendim mertur sen de bize gel olur mu al selim eymeni de gel :))

songül hoşgeldin diyim baştan okudum geçmişi atladıklarım mı oldu bilmiyorum ama nerde olduğumu mu sormuşsun telden gördüm ama sonra bilgisayarda göremedim diziye de aynı anda bakınca ::)) ben çanakkaledeyim yanlış da okumuş olabilirim ama yine de yazayım dedim:)

neyse aras paşaya maşallah subhanallah :))) listeniz çok karışık ya nasıl uygulayacam ben bilmem çalışmaya başlayınca bu listeye nasıl uyum sağlayacaz bilemedim emzirmek daha kolaydı demi yaa ek besinler sıkıntı bana valla ama listeni çaldım haberin olsun canım

yazı bekle ozcanancım , sen bize gelirsin.biz sana geliriz . kordonda buluşuruz ooooh =)

oncelikle iyi aksamlar:)hazir mamayla yogurt nasil yapilir bilen varsa yazarmi lutfen ogrenmek istiyorum.tsk simdikten

Cnm 9o cc mamayi 6 kasik olcmama ile hazirliyorsun 7 ye kadar saydiginda serce parmak yanmiyosa bi cay kasigi yogurti 2 kasik devam sutunle ezdirip icine katiyosun kapagini kapatip guzelce sarip 5 6 saat bekletiyosun

selam arkadaşalar hep okuyorum ama bir türlü yazamıyorum.zaten geçmişi bitiremiyorum siz hep ilerdesiniz sebebide bir kızım var ne gaz lı ne gaz lı sormayın hala geçmedi şu gaz olayı yaaaaa. o yüzden huysuz uyuyamıyor çok yoruldum vallahi ne zaman geçecek şu gaz olayı ya.28 kasım doğumluyuz daha 5 aylık olamadık 5 aylık olan arkadaşlar sizlerde geçtimi gaz olayıııı yaaaa.geçti bitti rahatladık deyinde banada moral olsun az kaldı diye gün sayayım barii.

NEYSE GELELİM SORUMA.kızım aşırı beyaz tenli bu yüzden alerjik bir yapısı var kafasının arkası bıngıldak yeri sanırım doğduğundan beri kıpkırmızı idi doktor zamanla geçer dedi üstündede konak vardı ama son 20 gündür resman yara gibi kabuk kabuk oldu bugün doktor travazol krem yazdı alerjik yapısı var 7 gün günde 1 defa kullan dedi.içinde kortizon yokmu dedim o yüzden sadece 1 hafta ve 7 gün kullanki zarar vermesin dedi.bu krem hakkında bilginiz varmı.YAREN sanırım senin bebişin alerjik yapısı vardı kortizonlu krem yazmıştı doktor bende kullanmadın demiştin bu krem o kremmi.bide poposu pişik oldu kızımın gene bu ilacı kullan dedi.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI

kremi kim verdi ; çocuk doktoru mu , dermatolog mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…