- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.841
Huzursuzluğumuz çok oldu.
Geceleri çok fazla kalktı.
Ama Allah' a şükür çok ateşimiz falan çıkmadı.
Tüm bebişlerimiz ağrısız, sancısız, sıkıntısız çıkarırlar inşallah dişlerini.
ne guzel vakıt gecrmsınız canım,dr ne dedı ek gıda konusundakızlr merhabalar ancak gırebıldın sabah evı olece bırakınca
bugun beysalıma gıttık cok guzel zaman gecırdık erdemım koca adam olmustu masalla karakafalım benım basta cekındı ama sonradan acıldı aras ıle o kadar benzıyorkı hareketlerı tevırları aynı ayın cocukları olduklarından ınanın 2 saat 2 dk gıbıydı esımın gelmsıyle son buldu
bı ara ıkımızde aldık bebıslerı ayaklarımıza uyuttuk
cnm arkadasım cok guzel agırladı bızı burdan bı kere daha tesekkurler
kızlr merhabalar ancak gırebıldın sabah evı olece bırakınca
bugun beysalıma gıttık cok guzel zaman gecırdık erdemım koca adam olmustu masalla karakafalım benım basta cekındı ama sonradan acıldı aras ıle o kadar benzıyorkı hareketlerı tevırları aynı ayın cocukları olduklarından ınanın 2 saat 2 dk gıbıydı esımın gelmsıyle son buldu
bı ara ıkımızde aldık bebıslerı ayaklarımıza uyuttuk
cnm arkadasım cok guzel agırladı bızı burdan bı kere daha tesekkurler
ayy benim kız da son bir haftadır yarım saatte bir kalkıyor geceleri
kafayı yemek üzereyim
memeyi veriyorum iki çekiyor uyuyor
dişten olabilir mi yani
inşallah tüm minnaklar sıkıntısız çıkarsın dişlerini
dr umuza gıttık sukur herley yolunda aras 9700 gr 71 cmolmuıs hersey yolunda
muayne ederken dr bı yumurtalıgı yukarıda buldu bıraz ve urolojıye yondendırdı eyvah dedım kyduk yurutece gıttı yumurtalık
hemen gosterdık urolojıye cok sukur yerınde herşey anlık usumedende cıkıs olabılırmıs
yurutecı sordu ıc bbı sorun teskıl etmek dedı rahatladım
sunnet sordum artık donuyo anestesızın olmaz dedı ufacık bebegede saglık sorunu oladıktan sonra olmaz 6 yasında dedı
tostosumun pıpısı elden eleydı bugun
donelım tetkrar kendı dr muza
ek gıdaları konustuk her aklıma gelenı sordum
gune anne sutu ıle baslanıp anne sutu ıle bıtırıcek dedı
lısteyı yazıcam aynı sekılde
yogurt mandıra yada cıftlıkte dedı ılk maya mutlaka actıvıa al dedı yararlı bakterılerı cogaltıp bagısıklık sıstemını kuvvetlendırıyormus
bı daha kendı yogurdunun mayasından devam edersın dedı
oeynır eksımık ve labneyı begenmedı normal peynırın tuzunu alcan dedı
dıs cıktıgıu ıcın florur baslamamızı onerdı hergın bıtane
damla 10 a cıktı
beslenme saatlerı 3 4 saat arayla dedı ıkısının arası emzır yada ne zan ısterse emzır dedı
en az gunde 3 4 kez anne sutu mutlaka dedı
haha bıdonun ufaklık sutlu prınclı kasık mama yemıyomus bı yedıremıyoruz her defasında reddeyo aras yıyo dıyınce nasıl yedıgını falan sordu hassas dr umuz oda bı baba ıste bakın o bıle endıse duyuyo
selam kızlar herkese merhaba,
bu emerken etrafa merak bizdede var emiyor bırakıp etrafa bakıp devam ediyor ne emreklısın be çocuğum diyorum .böyle yarım yarım emiyor ne zamna biter bu durum bilmeme inşallah geçicidir.
songül arasın dişimi çıkmış hadi hayırlı olsaun ilk dişiniz canım. üroloji demişsin ne ürolojisi canım geçmişi okumaya vaktim olamayabilir.
bu arada doktora gittinizmi bugü ek gıda hakkındaki listeni ve dr. un önerilerini merakla bekliyorum.
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
yürüteç konusunda bende çok kararsızım ama bizlerde hep yürüteçle büyümüşüz yürümedede hiç sıkıntı olmamaış bu erkek çocuklarına herşey zararlı hoppala, yürüteç e neyle oyalıycaz çocukları . zaten artık benimk sıkıldı değiik şeyler istiyor ana kucağında en fazla 5 dk. duruyor hep kucak yada kucağımızda oturmak isityor. beim kopuyor vallahi. oyuncağı elinden düşünce basıyor çığlığı.
ekim annelerinde okudum bu 6. ay aşısı çok ateş yapıyormuş gözüm korktu .
bu ek gıda konusuda kafama çok takılıyor sütümüz azalırmı acaba .ilk başta tamam az az yiycekelr ama 7.8. aylarda atuk iyice tam öğün yiycekelr nasıl emziricez bilmiyorum.
masallah aras pasaya..
Allah nazarlardan korusun..
ayy benim kız da son bir haftadır yarım saatte bir kalkıyor geceleri
kafayı yemek üzereyim
memeyi veriyorum iki çekiyor uyuyor
dişten olabilir mi yani
inşallah tüm minnaklar sıkıntısız çıkarsın dişlerini
sagol cnm bu arada
tatlım florur kullanıyormusunuz
songül canım sağol liste çok aydınlatıcı oldu benim için. ama bu arada kara kara düşünmeye başladım anne sütü vermek çok rahattı yaa. inşallah bu ek gıda konusuna da hemen uyum sağlarız.
daha 1 ayımız var ama canım sorayım yine de kahvaltı kısmındakilerin hepsini karıştırp mı veriyoruz?
bu arada dişiniz de hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?