- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.881
Cnm 9o cc mamayi 6 kasik olcmama ile hazirliyorsun 7 ye kadar saydiginda serce parmak yanmiyosa bi cay kasigi yogurti 2 kasik devam sutunle ezdirip icine katiyosun kapagini kapatip guzelce sarip 5 6 saat bekletiyosun
Cnm 9o cc mamayi 6 kasik olcmama ile hazirliyorsun 7 ye kadar saydiginda serce parmak yanmiyosa bi cay kasigi yogurti 2 kasik devam sutunle ezdirip icine katiyosun kapagini kapatip guzelce sarip 5 6 saat bekletiyosun
selam arkadaşalar hep okuyorum ama bir türlü yazamıyorum.zaten geçmişi bitiremiyorum siz hep ilerdesiniz sebebide bir kızım var ne gaz lı ne gaz lı sormayın hala geçmedi şu gaz olayı yaaaaa. o yüzden huysuz uyuyamıyor çok yoruldum vallahi ne zaman geçecek şu gaz olayı ya.28 kasım doğumluyuz daha 5 aylık olamadık 5 aylık olan arkadaşlar sizlerde geçtimi gaz olayıııı yaaaa.geçti bitti rahatladık deyinde banada moral olsun az kaldı diye gün sayayım barii.
NEYSE GELELİM SORUMA.kızım aşırı beyaz tenli bu yüzden alerjik bir yapısı var kafasının arkası bıngıldak yeri sanırım doğduğundan beri kıpkırmızı idi doktor zamanla geçer dedi üstündede konak vardı ama son 20 gündür resman yara gibi kabuk kabuk oldu bugün doktor travazol krem yazdı alerjik yapısı var 7 gün günde 1 defa kullan dedi.içinde kortizon yokmu dedim o yüzden sadece 1 hafta ve 7 gün kullanki zarar vermesin dedi.bu krem hakkında bilginiz varmı.YAREN sanırım senin bebişin alerjik yapısı vardı kortizonlu krem yazmıştı doktor bende kullanmadın demiştin bu krem o kremmi.bide poposu pişik oldu kızımın gene bu ilacı kullan dedi.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI
normal içirileceği zaman 90 cc ye 3 ölçek konuluyor. 6 konulması yoğurt olacağı için mi ?
saol cnm yarin ilk is denicem bakalim tutucakmi :):)hicte anlamiyorum ki o islerden insallah olur
niye böyle yaptın , nisan bitti . mayısıda geçirelim sonra sürekli gider gelirim
Cnm bence catalla ezdirip yedirmeyi dene son care blendr aras cok guzel yutabiliyo taklmadansongülcüm vallaha haberler sende
ay maşallah arasa darısı başımıza canım. bende blender alayımmı almayayımmı kararsızım canm . sebze püresi iel yoğurdu karıştırdındamı verdin yoksa bir ondan bir öbüründenmi yaptın cnm.
bu arada salıncağımız geldi canm 3 kademeli ayarlanıyorya tam yatık, orta ve dik olmak üzere . biz ortayı ayarladık cnm sen nasıl ayarladın.düşmez dimi kafama takıldı da .
cnm senmi yazmıştın geçen gün geniş askılı solopet aldım diye içine bir şey giydirmene gerek kalmıyormuş.onlar nerde satılıyor internetten nasıl alailirim.
Cnm bence catalla ezdirip yedirmeyi dene son care blendr aras cok guzel yutabiliyo taklmadan
Bi sebze bi yogurt verdim cnm sirayla
Aklimiza takikiyordu ya swbzeden sonrada muhallebiden sonrada beni cok guzel emdi cnm en cok ona seviniyorum
Gule gule kullanin cnm
Nasil sevdimi
Biz tam yatik kullaniyoriz cnm kemeride takiyoriz hic tehkike yasamadik
maşallah cnm ne ii olmuş seni emmesi en önemlisi zaten . inşallah bizimkilerde öyle olur.
canım bendemi şimdi tam yatık ayarlasam acaba ya , ne yapsamki.
çok sevdi cnm bayıldı.çok teşekkür ederiz.senin sayende aldım .
Vesile olduysam ne mutlu cnm
Bence yatar uap cnm tam yatmiyo nasilsa
Bu kademede one atilmadi daha zor cnm
ay çok sağol cnm hemen eşime düzellttirdim tam yatık oldu. çünkü öbür türlü sallanırken dahda öne gelir birde çok hareketlendi zaten.atılıp duruyo.
ne güzel cnm yaa ek gda layı beni nedense heyecanlandırıyo. çok merak ediyorum tepkilerini.ama doktorumuz 6. ay dedi bende o yüzden vermiyorum. bu arada siz 6. ay aşınızı oldunuzmu?
kremi kim verdi ; çocuk doktoru mu , dermatolog mu ?
Taatlim merhaba
Travozol u bacak ara daki mantae ve kimi zaman pisiklerde kullanildigibi biliyorym
Eger kafada bu sekilde varsa ki
Arasinda resmen kabuk olmustu kafa sertti cok
yani konagin cok serti bi corba kasigi zeytimyagi ilw bi tatli kasigi karbonati katistir c kafasini 1 saate yakim beklet cildiyeci bize ole dedi
Sonra slk bi tarakla tara cnm
Sonra goruceksin bisey kalmadigini
Sonra bebegini haftada iki kere cok az seped sampuanla yika ki tekrar olusmasin
Cilt dr i kafasi icin kullanmamizi onerdi
Cildinde varmi
Ah benim kucuk cadimi yeerim ben
Ay bende ole oldum cnm hep covuklarima bakmak istiyorum annelik istw
Karadayiyimi izliyorsunuz bakalim
evet karadayı yıktı dağıttı resmen yaaa içim sıkıldı şimdi sabaha kadar o savcıyı görürüm ben rüyamda annem de canımı sıktı üzüldüm telefonda konuştuk.. kardeşim üzüyomuş sürekli anneme sataşıyomuş.. hastalığından dolayı tuzsuz yemek zorunda beyaz et kırmızı et balık yasak çikolata bile yasak ama bunların sebebi sanki annemmiş gibi davranıyor annem bi nefeste hepsini anlattı içime çok oturdu yaa çok fena yüreğim sızlıyo en iyisi gidip yatayım ben uyuyabilirsem tabi kardeşime dua eder misiniz rabbim hidayet versin bu çocuğa.. kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor gerçekten
kusura bakma canım geçmişten okuyordum anca yazabildim çocuk doktoru canım
pişiğede kullan kremi dedi zaten canım.
kafasında ön tarafta konak vardı zeytinyağı ile gittiler bide sebamed sayesinde şampuanı iyi geldi.bu dediğim arka taraftaki önce konak gibiydi taradım filan derken yaraya dönüştü kabuk oldu resmen ya.sürekli zeytinyağı sürüyorum kabuklar gidiyor kıpkırmızı oluyor ertesi gün tekrar kabuk oluyor küçük bir bölge yani bıngıldağın üstü sanırım.
bu kremi kullansammı acaba yoksa zararı çokmudur bilemedim ama kafasının arkasında 1 liralık paradan daha büyyük kıpkırmızı yaralı bir yer var acıyormu acaba kaşınıyormu acaba diye düşünmketen çıldıracam.TRAVAZOL KREMİ 7 gün değilde 3 gün kullansanmı acaba bir zararı olurmuki.
CİLDİNDE YOK TATLIM konak sadece kafada eskiden kaştada vardı o kendi kendine gitti.ama doktor alerjik bir teni var dedi kızım bayağı beyaz tenli
evet karadayı yıktı dağıttı resmen yaaa içim sıkıldı şimdi sabaha kadar o savcıyı görürüm ben rüyamda annem de canımı sıktı üzüldüm telefonda konuştuk.. kardeşim üzüyomuş sürekli anneme sataşıyomuş.. hastalığından dolayı tuzsuz yemek zorunda beyaz et kırmızı et balık yasak çikolata bile yasak ama bunların sebebi sanki annemmiş gibi davranıyor annem bi nefeste hepsini anlattı içime çok oturdu yaa çok fena yüreğim sızlıyo en iyisi gidip yatayım ben uyuyabilirsem tabi kardeşime dua eder misiniz rabbim hidayet versin bu çocuğa.. kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor gerçekten
cnm benım bende uzuldum sımdı he annecıgın cocuguna mı uzulsun yasadıklarınamı rabbım cumlemıze saglık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?