- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.401
betysalım bende şimdilik çok foto yok ama 1 tane ekliyecem ama nasıl yapıcam bana bi tarif ede bilirmisin canım
günaydın.oğlum 5 ay 20 günlük.aptamil 1 veriyorum aptamil 2 ye nezaman geçsem?kullanan var mı?
canım konu cevaplama paneline gel tatlım
orada sağ üstte ataçlı bir sekme var ona bas
açılan pencerenin sağ üst köşesinde dosya seç var ona tıkla
gözata bas
bilgisayarından resmi seç
sonra yükle yazısına tıkla
ekrana gelicek resim resmin sağ köşesinde kutucuk var onu tıkla
sonra en altta içeriğe ekle var ona tıkladığın zaman ekleneecek tatlım azcık karışık oldu ama yapadığın zaman ttekrar yardımcı olurum tatlım
iyiyiz biz uğraşıyoruz çıplak kalsak giyinmesek hiç sıkıntı yok :)günaydın canlarım nasılsınız biz oğlumla biraz daha iyiyiz
güldenim kınanız nasıl geçti
songülüm yaren nasıl oldu arasımın ikinci dişide çıkkmış artık diş buğdayı yapar çağırısın bizide :)
rana nasıl ozcanan
mertur naber canım
dilekefem sennasılsın
selcnec sen nasılsın
z,yaretçi arkadaşım varsan sen nasılsın
diğer ismini yazamadığım arkadaşlarım nasılsınız
canım bizim kafamızda herhangi bı sıkıntı yok doktora sormuştum sıkıntı yok demişti ben takıyorum biraz yamukluk falan yok.çok şükürMrb canım aynie sorunu bende yasadim efem devamli sağa yattığı için sağ taraf ezilme olmustur doktor eğer dikkat etmezseniz kafasına bi alet takacagiz demisti ve ben çok korkmustum hemen internetten arastirdim ve bi yastık vardi kqfa için özel yapım ondan ısmarlamistim allaha şükür bayaga düzelme oldu
Sende dikkat et kendi düzelir diye bekleme ilerde kafa sekli bozukluğu oluyormuş allah korusun..
canım 6 ay dolunca diye biliyorum ben de hem bekle benim kız 5 ayını doldurdu ama ben ülker hero baby 4 aylık almayı düşünüyorum sindirim sisteminden korkuyorum valla dün prinçunundan muhallebi verdim zeytin yağı vardı içinde ama yapamadı tekrar bi kaşık verince yaptı bugün vermeyi düşünmüyorum yazık kızıma yahugünaydın.oğlum 5 ay 20 günlük.aptamil 1 veriyorum aptamil 2 ye nezaman geçsem?kullanan var mı?
ay yapamıyorum galiba beysalım neyse ben profil resmini yaparım en iyisi hatta denedim profil resmine görünüyomu?
ay yapamıyorum galiba beysalım neyse ben profil resmini yaparım en iyisi hatta denedim profil resmine görünüyomu?
iyiyiz biz uğraşıyoruz çıplak kalsak giyinmesek hiç sıkıntı yok :)
canım bizim kafamızda herhangi bı sıkıntı yok doktora sormuştum sıkıntı yok demişti ben takıyorum biraz yamukluk falan yok.çok şükür
canım 6 ay dolunca diye biliyorum ben de hem bekle benim kız 5 ayını doldurdu ama ben ülker hero baby 4 aylık almayı düşünüyorum sindirim sisteminden korkuyorum valla dün prinçunundan muhallebi verdim zeytin yağı vardı içinde ama yapamadı tekrar bi kaşık verince yaptı bugün vermeyi düşünmüyorum yazık kızıma yahu
küçük de olsa çok güzel görünüyosunuz maşallah canım düğün kınasını da görmek nasip olur inşallah
aynısından bendede var beyefendi çıplakken kahkaha atıyor pijamasını elime alıyorum çığlık kopuyoo
iştahlı sukur khvaltıya baslmadım muhallebı gece dun verdım ılkkez artık verecegım yoğurt gaz yapmıstı ama bugun tekrar mayaladım vercem artık az az.dişimiz gözukuodu pırınç tanesı gbı beyaz nokta vardı bırhaftadır yok dedığın gbı gece emmeye sık uyanıo ısırıo gbı sıkıstırıo emerken sanırım gelıo dışımız bısey sorcam cnm bana attığnız yorumlar bıldırım olarak gelmıo nasıl yapabılırım
iyiyiz biz uğraşıyoruz çıplak kalsak giyinmesek hiç sıkıntı yok :)
canım bizim kafamızda herhangi bı sıkıntı yok doktora sormuştum sıkıntı yok demişti ben takıyorum biraz yamukluk falan yok.çok şükür
canım 6 ay dolunca diye biliyorum ben de hem bekle benim kız 5 ayını doldurdu ama ben ülker hero baby 4 aylık almayı düşünüyorum sindirim sisteminden korkuyorum valla dün prinçunundan muhallebi verdim zeytin yağı vardı içinde ama yapamadı tekrar bi kaşık verince yaptı bugün vermeyi düşünmüyorum yazık kızıma yahu
küçük de olsa çok güzel görünüyosunuz maşallah canım düğün kınasını da görmek nasip olur inşallah
çok küçük açılmıyorki tatlım ozaman albüm yapıp koy öyle sil istersen o daha kolay
sayfanın üstünde albümler yazıyor ya ona tıkla sağda yeni albüm oluştur var öle yapsan
aynısından bendede var beyefendi çıplakken kahkaha atıyor pijamasını elime alıyorum çığlık kopuyoo
cnm kac numara aldın benımkı 18 numara gozume pek kucuk geldıEki Görüntüle 698118
selam günaydınn
gülden süpersiniz maşallah sizeee
benimkiside biraz büyük gibi 5c numarası 11 cm =)
selam günaydınn
mayacım hoşgeldin geç kaldın ya aralık anneleri obür tarafa gider gitmez ben buraya geldim ve iyiki de gelmişim kapı komşum gibi seviyorum hepsini kimsem yok burdaki arkadaşlarımdan başka bazen cevap veriyorum bazen veremiyorum ama hiç sıkıntı olmuyo.. sabah ilk iş telefondan girip bakmak oluyo telden yazamıyorum sonra rana ile oynarken tabletten bakıyorum bazen yazabiliyorum ama geneldi bilgisayardan akşam giriyorum kimi yakalarsam çene çalıyoruz sen de sürekli takipte ol çünkü ben bu topicten çok şey öğrendimyaren nasıl bu arada diş belirtileri başlamış sizde bizde bişi yok şimdilik.. bugün prinç maması yüzünden kabızlık yaşadık kısa vadeli bi çay kaşığı daha zeytin yağı ve sonrası hoppalada malum sonuç oldu ama taaa tepesine kadar kaka temizleyinceye kadar canım çıktı..
yoğurt niye gaz yaptı ki ya ben de yapacaktım vazmı geçsem bi daha ver 3 gün denemen lazım alışsın
dün gece activia ile mayaladığım yoğurt tutmadı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?