2012 kasım bebekleri büyüyor..

betysalım bende şimdilik çok foto yok ama 1 tane ekliyecem ama nasıl yapıcam bana bi tarif ede bilirmisin canım

canım konu cevaplama paneline gel tatlım
orada sağ üstte ataçlı bir sekme var ona bas
açılan pencerenin sağ üst köşesinde dosya seç var ona tıkla
gözata bas
bilgisayarından resmi seç
sonra yükle yazısına tıkla
ekrana gelicek resim resmin sağ köşesinde kutucuk var onu tıkla
sonra en altta içeriğe ekle var ona tıkladığın zaman ekleneecek tatlım azcık karışık oldu ama yapadığın zaman ttekrar yardımcı olurum tatlım

günaydın.oğlum 5 ay 20 günlük.aptamil 1 veriyorum aptamil 2 ye nezaman geçsem?kullanan var mı?

günaydın canım
bende aptamil kullanıyorum
bende senin gibi nezaman geçeceğimi bilmiyodum yani 6 ay deniyo ama doldurunca mı yoksa girincemi sonra aptamil uzmanlarını arayıp sordum 6. ayımızı doldurunca geçecekmişiz bilgin olsun..

ay yapamıyorum galiba beysalım neyse ben profil resmini yaparım en iyisi hatta denedim profil resmine görünüyomu?

iyiyiz biz uğraşıyoruz çıplak kalsak giyinmesek hiç sıkıntı yok :)
canım bizim kafamızda herhangi bı sıkıntı yok doktora sormuştum sıkıntı yok demişti ben takıyorum biraz yamukluk falan yok.çok şükür
günaydın.oğlum 5 ay 20 günlük.aptamil 1 veriyorum aptamil 2 ye nezaman geçsem?kullanan var mı?
canım 6 ay dolunca diye biliyorum ben de hem bekle benim kız 5 ayını doldurdu ama ben ülker hero baby 4 aylık almayı düşünüyorum sindirim sisteminden korkuyorum valla dün prinçunundan muhallebi verdim zeytin yağı vardı içinde ama yapamadı tekrar bi kaşık verince yaptı bugün vermeyi düşünmüyorum yazık kızıma yahu
ay yapamıyorum galiba beysalım neyse ben profil resmini yaparım en iyisi hatta denedim profil resmine görünüyomu?

küçük de olsa çok güzel görünüyosunuz maşallah canım düğün kınasını da görmek nasip olur inşallah

çok küçük açılmıyorki tatlım ozaman albüm yapıp koy öyle sil istersen o daha kolay
sayfanın üstünde albümler yazıyor ya ona tıkla sağda yeni albüm oluştur var öle yapsan

aynısından bendede var beyefendi çıplakken kahkaha atıyor pijamasını elime alıyorum çığlık kopuyoo

aynısından bendede var beyefendi çıplakken kahkaha atıyor pijamasını elime alıyorum çığlık kopuyoo

Allahtan çanakkaledeyim ve burası sıcak önceki görev yaptığım yer van çaldırandı ve 3 gün önce kar yağmış çok soğukmuş hanfendi orda olsaydı nolurduk bilmem hala mızıldıyo giydirdim diye

yoğurt niye gaz yaptı ki ya ben de yapacaktım vazmı geçsem bi daha ver 3 gün denemen lazım alışsın

sağol canım aminnn.

çok küçük açılmıyorki tatlım ozaman albüm yapıp koy öyle sil istersen o daha kolay
sayfanın üstünde albümler yazıyor ya ona tıkla sağda yeni albüm oluştur var öle yapsan

dur bide ona bakayım yine konuyu cevaplamı diyecem önce canım?

alllah allah bu çıplaklık demekki bütün bebeklerin sevdiği bişey bizimki kollarını kası yo resmen giydirmiyeyim diye..

bende aranıza yenı geldım 15kasımda doğdu kızım tayın sebebıyle ankardayız ailem denızlıde esımın aılesıde denızlıde yani hıç kımsem yok ankarada yanlızım yenı tasındık bu bınayada çoçukla zor olur dıe tanısamadımda kımseyle yanlızdım dahada22yasındayım ılk bebegım sezeryanla doğum yaptım 1hafta annem kaldı sonra hep yanlızdım ne sorun yasadıysam hemn google amcam saolsun oraya yazdım sızlerın çozumlerıı denedım :)sonra dedımkı yaaa nıe bende uye olmuorum kı dırek sorarım dertlesrım konusurum rahatlarım dedım veeeeeee bende dun katıldım aranızaaaa çokk yanlızım çookk sadece kzım ve esım var esımde ıste oluo zaten okadar sıkılıorum kııııııııııı sizlerı çok samımı içten buldum ıns benıde aranıza alırsınız tanısırız

yoğurt niye gaz yaptı ki ya ben de yapacaktım vazmı geçsem bi daha ver 3 gün denemen lazım alışsın

4 gun denedım yoğurtdan önce bısey yok sonra uykusu gelıo uyuyamıo kıvranıo kuzum gaz çıkartıo yetmıo doktorada sordum senınkı zaten gazlı bı bebektı bırazdaha bekle yoğurt için yada sadece hergun2kasık yedır çok yavas arttır dedı benım kızmda 6aylıkken anca kabul edebıldı yoğurdu dedı bazı bebekte gaz yapıo takıp ederk dene annesi belkıde gaz olmıcak sızde inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…