2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba masalece sanirim yeni geldin hosgeldin ins yolculugunuz cok iyi gecer bizde 1ay sonra 7-8 saatlik bi yola gidecegiz tecrubelerini bizimle paylas

slm arkadaşlar yaren bende ziyaretçiyim ha.çok zor gelebiliyorum kızım çok yoruyor beni geldiğimdede hep geçmişi okuyorum bir türlü size yetişemedim zaten geçmişi okumak benim için daha iyi kızım 28 kasım doğumlu aralık sayılır bir bakıyorum benim şu an yaşadıklarımı siz daha önce yaşamışsınız banada iyi oluyor

geçmişte yazılanlardan okudum kızım felaket kulak çekiyor huzursuz gündüz hiç uyumuyor uyumak istiyor hep ağlıyor ama bir türlü dalamıyor Doktora götürdük çektiği kulağı çok kirli imiş göremedi iltihab varmı diye.antibiyotik içeren damla verdi kontrole götürecem bakalım bişey varmı diye ama görüyorumki sizlerde yaşamışsınız sanırım diş çıkarma dolayısı ile böyle.

gaz sancımız hala var geçmedi yaaaaa.ama ne var ki bende felaket gaz var ya ondan kızda bu kadar oluyor sanırım.benim gazım gitsin diye ne yapabilirimki rezene kimyon anason çayı içiyorum hergün.bide mMALT İÇEÇEĞİ ALDIM süt yapıyor gerçekten ama içinde arpa var o gaz yaparmı acaba.

GELELİM EN ÖNEMLİ SORUMA: doktorumuz ek gıdaya başla dedi 5 ay 2 günlüğüz elma suyu şeftali suyu (mevsimi değil onu içiremiyecem) sonra havuç suyu ve mevsim meyveleri sonra sebzeye geç dedi sonra yoğurda geç dedi ve bu ay sonuna doğru yumurta sarısı dedi.muhallebi gelecek ay dedi.ama ne kadar vermem lazım onu demedi yaa.3 gündür elma suyu içiriyorum 2 tatlı kaşığı sadece yarında püresini yediririm 2 tatlı kaşığı.
sonra havuca geçecem oda 2 tatlı kaşığı olur herhalde ne zaman artıracam bu kaşık ları 3 kaşık filan yapayım yani.bide havuçtan sonra ne vereyim ya aklıma meyve gelmiyor çilekmi versem acaba yoksa armutmu gaz yapmasından ağır gelmesinden korkuyorum

Son düzenleme:
bide meyve sıkacağında metal var bir arkadaş yazmış doktoru demişki metal dokunmayacak meyvalara diye neden acaba onu anlamadım.metal zararlımıki ondanmı ayyy nasıl sıkacam ozamannn.

Son düzenleme:

merhaba canım benim kızda kulağı ni cekistiriyo du dışı çıktı
sadece anne sütü aldığınıniz haldemi. dr ek gidaya başlattı?
armutu bilmiyorum ama çileği verme bi yerde okumuştum çilek sonraki. aylarda verilebilir mis

kıyamam kuzuma okurken gözlerim doldu =(

merhaba kızlar nasılsınız biz pek iyi değiliz sabahtan beri yaren çok huysuz uykusu var uyutamıyorum kulağını çekiyo ağlıyo sonra doktora gideceğim eğer biraz daha uyumazsa diş bizi baya bi zorlayacak anlaşılan daha görünürde pek bişey de yok
umarım sizler iyisinizdir
ozcanan canım ayy kıyamam ben size yaa
bence o arkadaşınla ranayı pek bir araya getirme kızın kadını sevmemiş bebekler içten olmayan fesat insanları anlıyolar ayrıcada o kadar ağlama bebeğinin sana ihtiyacı var sütün kesiliverir allah muhafaza

tatlım emrhabalar demek sanada hep selam vermısım cok sevındım cnm bılgılerden faydalanmana bız zıyaretcılerımızıde cok sevıyoruz herzaman soylerım
cnm eger gereklı kg alıyosa anne sutu yeterlıyse 6 dolana kadar bence elma suyu sonra pureı ve hauc suyu dısında verme derım
cilerk suyuıcın cok erken cnm reaksıyonlarından dolayı

bızım lıstemızı gordunmu tatlım o lıste arası hıc zorlamadı ıstersen bı goz at derım 6 dolunca start verırsın

cnm arasta kulagını cok cekıyordu dr muz dedıkı dıs donemınde en sık rastlaan belırtrı dedı
bence tanısı konulmamıss bısey ıcın antıbıyotık ıceren bısey kullanılmamalı
cnm sen ıc bence malt ıcecegını ıcsende ısmesende gaz olayınız var nasılsa 6 dolunca son bulucaktır ınsalla

cnm arkadasım cok uzuldum ınan yasadıklarına
kıyamam ranaya ama sen yıne sanslısın tatlım
yarenım 4 aylıken yabancılıga bı basladı 2 3 yasına kadar devam ettı senın kı yıne sabıt yaren kım laf taarsa atsın hep aglardı
bı yere oturmaya gıttıgımde arka odadan o uyumadan gelemezdım cok zordu kımseyle gorusmeme moduna gırmıstım dusun babannemız salıncagını bıle saallayamazdı
sen arkadasını kısa surelıgıne hayatından cıkar tatlım

bu arada pardusen hayırlı olsun ben artık ıclerıne gırebılıyorum kap ların dun grrı vardı ıcıne gırdım ama gosus kısmı patlıcaktı sınır oldum

armut verirsin elmayla armutu karıştırırsın farklı tatlar yaparsın
zaten bi kaç hafta sonra diğer meyvelerde çıkar yavaş yavaş
çilek 1 yaşına kadar alerji ihtimali yüksek bi meyve olduğu için önerilmiyo
metalde vitamin değerlerini azalttığı için önerilmiyo muhtemelen o yüzden değmesin demiştir

cnm benım dısınız hayırlı olsun devaıda sıkıntısız cıksın ınsalla ben cok heyecanlandım sen ne yaptın gorunce

sagol songulcum bende cok heyecanlandım
ablamda oturuyorduk aa dedim disi çıkmıs herkeze gosterdim ordakilerin
sonrada çingenelik yapıp kızımın dis hediyesini alın dedim :)
ben gordum gerçi ama alsınlar dimi ama
vee orda olmayan herkesi aradım annemi kayınvalidemi falan
biraz abarttım belki ama napıyım cok mutlu oldum

arası mıcncıklama k ısteyenler buyrun gelın bugun teyzesı vardı sırf sevmelık gelmı doyamadan gelmıs

bu arada erden pasamızda cok tatlı kucagıma alıp doyasıya sevemedım basta cekındı sonra gulucukler attı bana uzaktanda olsa sevdım
cnm ya cok guzel saclar uzun kara kestırmısler bıle dusunun

ay cnm benım nasıl gordun
bende cok heyecanlandım ınan esım uyuyodu uyandırdık yarenle herkesı aradık
gecen gun dedemız geldı dıs paramızıda kaptık hehheeh
ya belkı normalde nelere mutlu olmayız dımı cnm ama ufacık bı beyazlık ne mutlu edıyı
bak bekle bıkac gune ıncınıze arkadas gelıcektır

yağmurcum hayırlı olsun canım inciniz
varmıydı belirtileri nelerdi bizde çıkarsakta rahatlasak hani..

bi arkadaşımız bazı sorular sormuş ziyaretçi diye hitap ediyorum ve cevaplıyorum 1 . yağmurunda dediği gibi meyveler ve havuç cam rendede rendelenicek ve bi mendil yada tülbenteen suyu sıkılacak
elmanın armutun püresini vere bilirsin ama havucun şimdilik sadece suyunu verirsin sonra zaten sebze çorbalarınada geçince onlarada katarsın.
2.
çilek 1 yaşına kadar yasak canım.
3. 3 4 gün 2 tatlı kaşığından sonra birer tatlı kaşığı daha arttıra bilirsin yavaş yavaş canım sonra bebeğin nekadar isterse okadar verirsin.
bu arada her denediğin yiyeceği denerken aralarda 2 3 gün olsunki alerjisi olup olmadığını konturol ede bil.
umarım karışık olmamıştır..

sağol canım benim insallah sizde en kısa zamanda çıkartırsınız hayır ve sağlık ile
aslında benim kız tam bir mızmırella çok mızmız yani ama gece yyarım saatte bir kalkmaya baslamıstı
bide tüm yumruğunu sokuyodu ağzına
bizim disi çıktı ama mızmızlık baki:)

geçmise baktımda arasın ve yarenin resimlerini gordum
tamam arasa masallah o bir pasa da
yarene ne demeli çok guzel bi genç kız olacak masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…