- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.581
Merhaba masalece sanirim yeni geldin hosgeldin ins yolculugunuz cok iyi gecer bizde 1ay sonra 7-8 saatlik bi yola gidecegiz tecrubelerini bizimle paylasbugun yolculuğumuz varrr hemde 6saat5.5 aylık bebişle nasıl geccek bılmıorum buarada otobusle gtcez sorunda o işteee oturduğum yerden kalkamadan nasıl geccek yol bılmıorumm gece uyuo die gece çıkcaz ama nasıl olcak bılmıorum çok korkuorum dua edın bana kımseyı aglayarak rahatsız etmeden kzımda bende yorulup yıpranmadan varalım ee bide pazar dönelım inşşş dua edın
Merhaba arkadaslar nasilsiniz bakalim biz kizimla iyiyiz
bizim dun disimiz cikti srtik bi incimiz var
slm arkadaşlar yaren bende ziyaretçiyim ha.çok zor gelebiliyorum kızım çok yoruyor beni geldiğimdede hep geçmişi okuyorum bir türlü size yetişemedim zaten geçmişi okumak benim için daha iyi kızım 28 kasım doğumlu aralık sayılır bir bakıyorum benim şu an yaşadıklarımı siz daha önce yaşamışsınız banada iyi oluyor
geçmişte yazılanlardan okudum kızım felaket kulak çekiyor huzursuz gündüz hiç uyumuyor uyumak istiyor hep ağlıyor ama bir türlü dalamıyor Doktora götürdük çektiği kulağı çok kirli imiş göremedi iltihab varmı diye.antibiyotik içeren damla verdi kontrole götürecem bakalım bişey varmı diye ama görüyorumki sizlerde yaşamışsınız sanırım diş çıkarma dolayısı ile böyle.
gaz sancımız hala var geçmedi yaaaaa.ama ne var ki bende felaket gaz var ya ondan kızda bu kadar oluyor sanırım.benim gazım gitsin diye ne yapabilirimki rezene kimyon anason çayı içiyorum hergün.bide mMALT İÇEÇEĞİ ALDIM süt yapıyor gerçekten ama içinde arpa var o gaz yaparmı acaba.
GELELİM EN ÖNEMLİ SORUMA: doktorumuz ek gıdaya başla dedi 5 ay 2 günlüğüz elma suyu şeftali suyu (mevsimi değil onu içiremiyecem) sonra havuç suyu ve mevsim meyveleri sonra sebzeye geç dedi sonra yoğurda geç dedi ve bu ay sonuna doğru yumurta sarısı dedi.muhallebi gelecek ay dedi.ama ne kadar vermem lazım onu demedi yaa.3 gündür elma suyu içiriyorum 2 tatlı kaşığı sadece yarında püresini yediririm 2
sonra havuca geçecem oda 2 tatlı kaşığı olur herhalde ne zaman artıracam bu kaşık ları 3 kaşık filan yapayım yani.bide havuçtan sonra ne vereyim ya aklıma meyve gelmiyor çilekmi versem acaba yoksa armutmu gaz yapmasından ağır gelmesinden korkuyorum
bide meyve sıkacağında metal var bir arkadaş yazmış doktoru demişki metal dokunmayacak meyvalara diye neden acaba onu anlamadım.metal zararlımıki ondanmı ayyy nasıl sıkacam ozamannn.
herkese merhaba;
dünden beri o kadar yorgunum ki gözlerim ağrıyo kızımla birlikte ağlamaktan anne olunca daha çok sulu göz olduğumu fark ettimdün akşam üzeri pazara çıktık ben kızım ve eşim.. herşey o kadar güzeldi oturuyo artık bebek arabasında cadım etrafa bakıyo pazara girdik turladık bi etrafı sonra ben kilo aldığım için pardesümün içine sığamadımdan ötürü ucuz yollu bişi alayım zayıflayınca öncekini giyerim diye bi pardesü bakayım dedik çünkü içine sığamadığımı yeni aldım ve giymek pek nasip olmadı hamile olduğumdan neyse ben tam pardesü denerken çalıştığım yerden bi arkadaş gördü bizi geldi yanımıza kızım nedense ondan çekiniyo mu korkuyomu anlamadım ne zaman onu görse basıyo çığlığı.. arkadaş alıp kucağını sıkıştırdı mı naptı orayı anlayamadım çok ağladı yavrum.. ve onu 3 keredir görüyo her seferinde ağlıyo yani görünce bile kadının dokunmasına bile gerek yok.. herneyse ayaküstü kızı ağlattı gelecem size de gelemiyom işlerden falan dedi ben de o sinirle kızımı ağlatıyon ne diye geliyon dedim gülerek inşallah ciddiye almıştır.. çünkü ben daha lafın devamını getirecektim ama eşim araya girdi rana ağlıyo diye.. velhasıl ben hayatımda ilk defa nasıl olmuş diye aynaya bakmadan sadece bi kere giydiğim bi kıyafet aldım rana sayesinde annelik buymuş ve eve gelinceye kadar ağladı yavrum hiç böyle ağlamamıştı içini çeke çeke sessiz sessiz ağladı düşündükçe hala ağlıyorum yaa niye böyle oldu anlamadım hastayım diye okuyamadım da eşim gelinceye kadar okudu kuzuma.. eve gelir gelmez yatağa yatırdım çıkardım pantolonunu çoraplarını yüzünde yaşlar bana bakıp gülümsemez mi o kadar canım yandi ki içim eridi yaa şiş gözler yanaklarda yaş ve kızım bana gülümsüyor.. nasıl bişi bu yaa.. neyse yatırmadım çünkü ağlamaya devam etti kısa kısa içini çekiyo engel olamıyo anası kılıklı elini yüzünü yıkadım hoşuna gitti su içirdim biraz da kesilsin iç çekmesi diye dans et oyun oyna sevdiği bütün herşeyi yaptık çıplak çıplak yatırdım sırf seviyo diye hasta olma riskini göze alarak.. herneyse çok uzattım saat sekizde hemen uyudu garibim ben de dizimi izledim ama aklım ranada karadayıda küçük nazif var izleyenler bilir o bi sahnede ağlamaya başladı ben de ağladım off çok duygusallaştım dün yaaa rana gece 4 te uyandı ve gözleri kapalı bi şekilde sesler çıkardı iki saat salladım yarım saat aralıklarla uyandı emmedi ama ağlamadı da bilmiyorum bi gariplik vardı şimdi uyuyo bense ağlıyorum.. uzun oldu kızlar kusura bakmayın
Merhaba arkadaslar nasilsiniz bakalim biz kizimla iyiyiz
bizim dun disimiz cikti srtik bi incimiz var
slm arkadaşlar yaren bende ziyaretçiyim ha.çok zor gelebiliyorum kızım çok yoruyor beni geldiğimdede hep geçmişi okuyorum bir türlü size yetişemedim zaten geçmişi okumak benim için daha iyi kızım 28 kasım doğumlu aralık sayılır bir bakıyorum benim şu an yaşadıklarımı siz daha önce yaşamışsınız banada iyi oluyor
geçmişte yazılanlardan okudum kızım felaket kulak çekiyor huzursuz gündüz hiç uyumuyor uyumak istiyor hep ağlıyor ama bir türlü dalamıyor Doktora götürdük çektiği kulağı çok kirli imiş göremedi iltihab varmı diye.antibiyotik içeren damla verdi kontrole götürecem bakalım bişey varmı diye ama görüyorumki sizlerde yaşamışsınız sanırım diş çıkarma dolayısı ile böyle.
gaz sancımız hala var geçmedi yaaaaa.ama ne var ki bende felaket gaz var ya ondan kızda bu kadar oluyor sanırım.benim gazım gitsin diye ne yapabilirimki rezene kimyon anason çayı içiyorum hergün.bide mMALT İÇEÇEĞİ ALDIM süt yapıyor gerçekten ama içinde arpa var o gaz yaparmı acaba.
GELELİM EN ÖNEMLİ SORUMA: doktorumuz ek gıdaya başla dedi 5 ay 2 günlüğüz elma suyu şeftali suyu (mevsimi değil onu içiremiyecem) sonra havuç suyu ve mevsim meyveleri sonra sebzeye geç dedi sonra yoğurda geç dedi ve bu ay sonuna doğru yumurta sarısı dedi.muhallebi gelecek ay dedi.ama ne kadar vermem lazım onu demedi yaa.3 gündür elma suyu içiriyorum 2 tatlı kaşığı sadece yarında püresini yediririm 2 tatlı kaşığı.
sonra havuca geçecem oda 2 tatlı kaşığı olur herhalde ne zaman artıracam bu kaşık ları 3 kaşık filan yapayım yani.bide havuçtan sonra ne vereyim ya aklıma meyve gelmiyor çilekmi versem acaba yoksa armutmu gaz yapmasından ağır gelmesinden korkuyorum
GELELİM EN ÖNEMLİ SORUMA: doktorumuz ek gıdaya başla dedi 5 ay 2 günlüğüz elma suyu şeftali suyu (mevsimi değil onu içiremiyecem) sonra havuç suyu ve mevsim meyveleri sonra sebzeye geç dedi sonra yoğurda geç dedi ve bu ay sonuna doğru yumurta sarısı dedi.muhallebi gelecek ay dedi.ama ne kadar vermem lazım onu demedi yaa.3 gündür elma suyu içiriyorum 2 tatlı kaşığı sadece yarında püresini yediririm 2 tatlı kaşığı.
cnm benım dısınız hayırlı olsun devaıda sıkıntısız cıksın ınsalla ben cok heyecanlandım sen ne yaptın gorunce
sagol songulcum bende cok heyecanlandım
ablamda oturuyorduk aa dedim disi çıkmıs herkeze gosterdim ordakilerin
sonrada çingenelik yapıp kızımın dis hediyesini alın dedim :)
ben gordum gerçi ama alsınlar dimi ama
vee orda olmayan herkesi aradım annemi kayınvalidemi falan
biraz abarttım belki ama napıyım cok mutlu oldum
yağmurcum hayırlı olsun canım inciniz
varmıydı belirtileri nelerdi bizde çıkarsakta rahatlasak hani..
bi arkadaşımız bazı sorular sormuş ziyaretçi diye hitap ediyorum ve cevaplıyorum 1 . yağmurunda dediği gibi meyveler ve havuç cam rendede rendelenicek ve bi mendil yada tülbenteen suyu sıkılacak
elmanın armutun püresini vere bilirsin ama havucun şimdilik sadece suyunu verirsin sonra zaten sebze çorbalarınada geçince onlarada katarsın.
2.
çilek 1 yaşına kadar yasak canım.
3. 3 4 gün 2 tatlı kaşığından sonra birer tatlı kaşığı daha arttıra bilirsin yavaş yavaş canım sonra bebeğin nekadar isterse okadar verirsin.
bu arada her denediğin yiyeceği denerken aralarda 2 3 gün olsunki alerjisi olup olmadığını konturol ede bil.
umarım karışık olmamıştır..
arası mıcncıklama k ısteyenler buyrun gelın bugun teyzesı vardı sırf sevmelık gelmı doyamadan gelmıs
bu arada erden pasamızda cok tatlı kucagıma alıp doyasıya sevemedım basta cekındı sonra gulucukler attı bana uzaktanda olsa sevdım
cnm ya cok guzel saclar uzun kara kestırmısler bıle dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?