2012 kasım bebekleri büyüyor..

alıntı yapmadan yazıyorum telden kızlar gerçekten teşekkür ederim ben yasadiklarimi kimseye anlatmadım sizden başka içimdekileri paylaştım ya bugün yazdım ya icimde bi rahatlama var ya ohh bee durumları yani.. Bugün rana daha iyi çenesi düştü hece yok ama aaa uuu başka bissey yok ben agu deyince sırıtıyo.. Şimdi onu sallıyorum akşam gelecem inşallah.. Öpüldunüz

şenpiliç reklamı var tv de dönen benim annem en birinci gibi birşeyler diyor o çocuğu gödükçe aras geliyor aklıma =) aras ın büyüklüğü onun gibi mi olacaktır nedir =)

cnm bende cok begenıyorum sankı hep fotogrecda cekılmıs gıbı album kapagı gıbı
yıcem o bocugude

Kizlar hepinizin bebislerine kocaman bi maaaasallah hepsi de isirmalik lokum olmus:)
Ayrica bi masallahda kuzularin ablasi yarenimize o ne guzellik songul oyle masallah:)

Kizlar hepinizin bebislerine kocaman bi maaaasallah hepsi de isirmalik lokum olmus:)
Ayrica bi masallahda kuzularin ablasi yarenimize o ne guzellik songul oyle masallah:)

sagol teyzesı tesekkur ederız
o sızın guzellıgınız ay bugun arkettımkı oglumun hep cddı resımlerı var e bıd gulen lazım dımı
onca kız annesı var burada

cnm arkadasına gıttınmı durumu nasılsı ay aklımdan hıc cıkmıyo

Yok cnm annem istanbuldan bu gece donuo daha. Ananeden baska da birakacak yerim yok onuda oraya goturemem ins. Yarin gitcem ama ne diycem ne konuscam hic bilmiorum rabbim herkesin evladini bagislasin.ablam iki bicuk yasonda kaybetti evladini bi anne nasil parcalar kendini cok ii biliorum malesf

sagol teyzesı tesekkur ederız
o sızın guzellıgınız ay bugun arkettımkı oglumun hep cddı resımlerı var e bıd gulen lazım dımı
onca kız annesı var buradaEki Görüntüle 699690

Masllah pasama:) ay cok kiskanirum sizleri bende bal böcüğümùn gamzelerini gostermek istiorum teyzelerine ama telden olmuo ki isyerinden koyabilirim sanirim

ah cnm ablanın acısı cok daha zor sende yegen acısı yasamıssın rabbım sabır versın
basınız sagolsun

Masllah pasama:) ay cok kiskanirum sizleri bende bal böcüğümùn gamzelerini gostermek istiorum teyzelerine ama telden olmuo ki isyerinden koyabilirim sanirim

cnm yarın son persembe senın bal bocugunude gorcez ınsalla kımbılır ne tatlıdır kızlarımız cok suslu ve tsatlılar masalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…