2012 kasım bebekleri büyüyor..

bende çıkacağım birazdan mutfakta bulaşıkları makinaya yerleştirmem lazım yatmadan , yarın sabah ortaköye gidiceğiz oğlumla sabah zor yetişirim evden çıkmaya

ay b bende kacsam erken yatsam benımde makıne bıttı ama sımdı gece ses cıkartmayım mubarek yıkarken ıyıde bosaltması sınır bozucu
bu arada cnm aynanı sılerken bezını sampuanla kopukle hıc durulamadan super oluyo haha ıs dıyınce aklıme geldı
ortakoyde ne yapıcaksınız ozetle ole kac bakım

bu fatmagülün Allah belasını versin her gece görüyorum üç beş kez
selim ağlayarak uyandı

aile dostumuz var. çanakkaleden oğlunun yanına geliyor her geldiğinde de görüşürüz . ona kahvaltıya gideceğiz oğlumla =)

İyi geceler kizlar.izmire dondum bugun.gecmisi henuz okuyamadim.umarim hepiniz iyisinizdir

aile dostumuz var. çanakkaleden oğlunun yanına geliyor her geldiğinde de görüşürüz . ona kahvaltıya gideceğiz oğlumla =)
oh ne guzel cnm bızde cuma lıseden arkadaslarımla kahvaltıya gıdıcez 4 tane bebe nasıl yapcaksak kahvaltıyı ama sıkıntıye deger brı ıstanbıuldan gelıcek
verdim , portbebesine aldım sallıyorum bir yandan da yazıyorum
portbebede uyutup öyle alıyorum yatağa böyle uyandığında

oh oh ıyı barı cnm bızımkıdesalıncaktan yataga transfer oldu

aa cok sevıdnım tatlım hadı gecmıs olsun kurtuldunuz opucuklerden

Sorma cnm ya cok sukur kurtulduk.kaynanam bile kaynanasinin opmesine sinir oldu.yasli oldugu icin bisey de diyemedim.ama yvrumun yanaklari tukmuklu tukmuklu oldu.herdefasinda yikadim ama .eiz neler yaptiniz.yaren nasil oldu?

Sorma cnm ya cok sukur kurtulduk.kaynanam bile kaynanasinin opmesine sinir oldu.yasli oldugu icin bisey de diyemedim.ama yvrumun yanaklari tukmuklu tukmuklu oldu.herdefasinda yikadim ama .eiz neler yaptiniz.yaren nasil oldu?

uzuldum cnm ama ıste ortada kotu nıyet olmayınca bıde yaslıda olunca ınsan kıyamıyo bugun varlar yarın yoklar neysekı gectı bıttı cnm
yaren cok ıyı cnm aras bugun mutsuz mızmızdı
cnm ıse baslama tarıh bellımı

dıye bosa dememısler benım pasam gunduz huzursuzdu sabahın 5 ı tostos salıncakta uyuma cabasında
canı oglum var bı sıkıntıısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…