- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.881
aft çıkmış ağzında gördükçe içim acıyor . diş çıkarmaya çalıştığı yerin gerisinde acaba kendi tırnağıyla çizdi zedeledi mi diyorum büyük birde
kitabım hala gelmedi biliyon mu
cimrilik ama kabahat benim işte sırf 10 milyon diye bekliyorum hala nasıl güzel mi sebze çorbası yapılmış ama beğenilmemiş başka neler var merak ediyorum yaaa
günaydın kızlar geçmşii okuyamadım gülden dişi gördünmü kii
hayırlı olsun :) dün bütün gün oğlumlaydık güzeldi...
gunaydın kızlarrrrr ziyaretcılıkten daimiliğe terfi ettim artık buralardayımm... bugün ilk gün cok zor geldi kızımı bırakmaktek tesellim ananesinin yanında çok şükür...nasılsınız buarada...
canım hoş geldin.biz de burdayız kızım 24 kasım doğumlu aramızda 1gün varmış ne güzelmerhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısın aralık annelerine yazıyordum orada kimse kalmamış
kızımda 25 kasım doğumlu kasım annesiyim yani bende
bi tuhaf oldum songülutandım yahu valla boşver dış etkenleri devreye girerlerse yakarız onların devrelerini hepinizi çok seviyorum rana iyi ki kasım da doğmuş sat 1 aralıktı ama sizin gibi teyzeleriyle tanışmak nasipmiş kim bilir belki ilerde yüz yüze de görüşürüz sakarya istanbul izmir yakın yerlerdeyiz.. bi dilek uzak artık o gelir yapacak bişi yok
diyebilirsin şekerim burda pratik yapıyorum elim yavaşlamasın demi
bu arada benim kız yattığı zaman yastıktan mı bilmiyorum ama kulağının teki katlanıyo kepçe kalır mı ya yastığı çok yumuşak annem yün doldurmuş göndermiş ama yüksek kalıyo bu da çok yumuşak içine gömülüyo bi yastık bulamadık kıza
dogru ınankı bende hertur uyutmaya basladım heryerde o o ortamı nası saglayım dımı ama
pusette nasıl uyutuyosun kuzum
cnm acken ıkı tatlı kasıgı seklınde dene mınnak ogluna bıde uykusu olmasın bunlarda cok onemlı
ay bız artık eklere tamamen gectık teyzesı 2 tanede mınnak dısımız var 1 haftada neler degıstı bızde
canım ben 1 ay oldu başlayalı ama hala aynı zorlukta ama ilk gün tabiki çok kötü oluyo insan güldeninde dediği gibi birde tavır yapıyorlar sıpalar ama onlar için çalışıyoruz ..gunaydın kızlarrrrr ziyaretcılıkten daimiliğe terfi ettim artık buralardayımm... bugün ilk gün cok zor geldi kızımı bırakmaktek tesellim ananesinin yanında çok şükür...nasılsınız buarada...
hayır canım dahaçıkmadı ama damağı çok şişmiş oyüzden diyorum .
çıksada rahatlasak
ama bugün aşımız var offf çok korkuyorum ya inşallah ateş yapmaz.
gerçi bakıcımızı hemen gelince carpol ver diye uyardım ama inşallah yükselmez ateşimiz..
şehzadem.....
dıye bosa dememısler benım pasam gunduz huzursuzdu sabahın 5 ı tostos salıncakta uyuma cabasında
canı oglum var bı sıkıntıısı
melegım uyudu sonunda
kızlar hepınıze gunaydın hayırlı mesaılaer
gunaydın kızlarrrrr ziyaretcılıkten daimiliğe terfi ettim artık buralardayımm... bugün ilk gün cok zor geldi kızımı bırakmaktek tesellim ananesinin yanında çok şükür...nasılsınız buarada...
canım ben 1 ay oldu başlayalı ama hala aynı zorlukta ama ilk gün tabiki çok kötü oluyo insan güldeninde dediği gibi birde tavır yapıyorlar sıpalar ama onlar için çalışıyoruz ..
inşallah canım inşallah..
ya bu özelde yapılan aşılarla sağlık ocaklarındakiler arasında fark varmı sizce?
bize dotkorumuz artık sağlık ocağklarındaki aşılarında çok kaliteli olduğunu söylemişti bizde oyüzden sağlık ocağında yaptırdık ama yinede içimde acaba var..
anladım tatlım bizimde pazartesi inşallah ateş olmaz
Günaydınnn
günaydın canım nasıl elifimiz bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?