2012 kasım bebekleri büyüyor..

kitabım hala gelmedi biliyon mu

cimrilik ama kabahat benim işte sırf 10 milyon diye bekliyorum hala nasıl güzel mi sebze çorbası yapılmış ama beğenilmemiş başka neler var merak ediyorum yaaa

bugun gelır belkı canım senınkıde,kahvaltı tarıflerı,ara oğunler corbalar tatlılar daha da var yanı,bendaha denemedım,denemek ıcınde ne beklıyorum bılmıyorum bıraz tembelım sanırım

günaydın güzel anneler ve
prensesler prensler.

umarım herkez iyidir ve keyiflidir.
bizim dişimiz artık çıktı çıkacak ama hala yok ve bu 2 gündür kaşıkla mama yedirirken inanılmaz ağlıyo herhalde damakları acıyo diye düşünüyorum ama dün mama olayını biraz abartık mecburen aç kalmasın diye verdim bende offf:

günaydın kızlar geçmşii okuyamadım gülden dişi gördünmü kii
hayırlı olsun :) dün bütün gün oğlumlaydık güzeldi...

günaydın kızlar geçmşii okuyamadım gülden dişi gördünmü kii
hayırlı olsun :) dün bütün gün oğlumlaydık güzeldi...

hayır canım dahaçıkmadı ama damağı çok şişmiş oyüzden diyorum .
çıksada rahatlasak
ama bugün aşımız var offf çok korkuyorum ya inşallah ateş yapmaz.
gerçi bakıcımızı hemen gelince carpol ver diye uyardım ama inşallah yükselmez ateşimiz..

gunaydın kızlarrrrr ziyaretcılıkten daimiliğe terfi ettim artık buralardayımm... bugün ilk gün cok zor geldi kızımı bırakmak tek tesellim ananesinin yanında çok şükür...nasılsınız buarada...

merhaba canım hoşgeldin.
ilk gün çok zor geçiyor gerçekten bide eve gidince bi tavırla karşılaşa bilirsin hazırlıklı olç.
ama dediğin gibi annanesiyle olması senin için büyük bi şans..

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısın aralık annelerine yazıyordum orada kimse kalmamış
kızımda 25 kasım doğumlu kasım annesiyim yani bende
canım hoş geldin.biz de burdayız kızım 24 kasım doğumlu aramızda 1gün varmış ne güzel

ya ben nasıl gelcem ta urfadan .şaka şaka ben de izmirliyim yazın ay ordayım yetişirim size

canım biz yastıksız yatıyoruz ve yine de kepçeyiz napıcam bilmiyorum.yatırırken düzeltiyorum ama cadı kızım çok hareketli olduğundan düzgün kalmıyor

yeni dişleriniz hayırlı olsun.flor kullanacak mısınız canım?

canım ben 1 ay oldu başlayalı ama hala aynı zorlukta ama ilk gün tabiki çok kötü oluyo insan güldeninde dediği gibi birde tavır yapıyorlar sıpalar ama onlar için çalışıyoruz ..

anladım tatlım bizimde pazartesi inşallah ateş olmaz

dıye bosa dememısler benım pasam gunduz huzursuzdu sabahın 5 ı tostos salıncakta uyuma cabasında
canı oglum var bı sıkıntıısı

melegım uyudu sonunda

kızlar hepınıze gunaydın hayırlı mesaılaer

canım benim iyidir arasım inşallah..benim kızda 4' te uyandı bu sabah 1 saat cebelleştik uyumak için.off anlayamıyoruz ki sıkıntısı ne

Allah kolaylık versin canım..zor oluyor ama artık herşey onlar için. ben 3 ay olacak işe başlayalı hala koyuyor valla. sağlıklı sıhhatli olsunlar da..Rabbim yokluklarını göstermesin..

günaydın canım nasıl elifimiz bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…