2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar ve kuzucukları nsılsınız bakalım benim oğluşumun şu burnuna nasıl bir çözüm bulucam artık şaşırdım yavrumun burnu tıkanıyor hırıl hırıl ilaçta kullanmıyorum sürekli serum fizyolojiyle mi durucak oğlum bide alışkaanlık olur falan ne bileyim şuaralar hep dışarı çıkıyoruz bi arkadaşım temiz havadan burnuaçılıyordur aksın varsın dedi temizleyip duruyorum ama 2-3 gündür geceleri öyle tıkanıyorki yavrum nefes alamıyor ağlayarak çığırarak uyanıyor serum fizyolojiler hiç işe yramıyor bence şu xlear denen şeyi hala almadım oda serum fizyolujiyse işe yaramaz gibi geliyor bide 8 mayısta 6 ayımız dolacak 1 hafta kaldı ben ek gıda flaan vermiyorum baazen yalatıyorum bişeyleri meyve tatlı büyükler seni emiyor işte bulaşma boşver emzirebildiğin kadar emzir diyor sizlerin çoğu başlamış heralde ben geçmi kaldım:26:

merhaba canım
yok geç kalmadın ama artık başlaman gerekir.
tabiki yine anne sütüne devam edeceksin
ama alışması lazım artık..

Hepinize merhaba kizlar canim oglum icin slklntlkl bi geceydo gece uyandi sabah 6 da uyudu 37 gibiydi hafif atesli rahatlasin diye fitil veedim agrisiniada alir diye bu sefee kaka yapti bi daha atmaadim simdi daha iyi

Fatos xlear bosa alma cnm inan sprey fizyolojik daha guzel aciyo

Sprint florure basladik cnm

selam anneler hiç geçmişe bakmadan yazayım dedim çünkü birazdan rana hanım tartılmaya gidecek dönüşte yazarım artık dua edin kilo almış olsun benim kız canımın sıkılmasını istemiyorum artık yaa:18::18::18::18::18::18::18::18:

Cnm benim bak bende merak ettim insalla bizumm saglik ocak gibi degildir koca cocuga 58oo dediler sonra 106oo ensin on kg de anlastik

özcananım bizde bildir ama zayıf olsada takılma canım zayıf olsun ama sağlıklı olsun rağnamız..

bu arada kızlar bişey sorucam size aşılarla ilgiliya.
bizim nil hanım bugün aşıya gitti fakat ellerinde çocuk felci kalmamış yapamamışlar mayısın 20i gibi gele bilir demişler
bende özelden araştırıyorum ama bulamıyorum .
sonra çocuk felcini araştırdığımdada 2 ay 4 ay ve 6 ayda yapıldığını öğrendim fakat bizim aşı takvimimizde öyle bişey yazmıyo bianda çok bozuldumve hemen ebemizi aradım oda bana karma aşının içinde çocuk felci aşısının olduğunu ama 2 dozuda ağızdan verdiklerini söyledi
ama ben pişman oldum keşke bütün aşılarımızı özeldemi yaptırsaydık acaba diye
ama ben doktorumuza söylemiştim odabana artık sağlık ocağındaki aşıların çokdaha iyi olduğunu söylemişti kafam karıştı yaaa:
kızlar bu konuda tecrubelerinizi paylaşın lütfen benimle
yarın doktorumuzada sorucam ama yarına kadar içim içimi yiyecek biliyorumm..

Tatlim sakin kafani karistirma bende pazsrtesi gittim onlarada asi yollanmamis bizimkide yarina kaldi
Bende ozelde yaptirmayi dusunuyodun bi ara bastan gercektn dr muza cok guvenirim durusttur bana saglik ocaklarinda daha saglikli okdugunu soyledi
Biz sizden buyuk oldugumuz halde asimiz yarin tatlim
Aklinda suphe kalmadin bi daha 9 aya kadar asimiz yok dedigin gibi karma asilarin icindeoluyo

sağol canımya vallaha içim rahatladı evet senn doktorun çok ilgili gerçekten
ben okadar çok doktor deyiştirince daha çok kafam karışıyo tabi
ama bi doktorumuzda bize çok daha iyi demişti bende özelde yaptırmadım oyüzden.
umarım biran önce gelir aşılarımız
of ne zor şeyler ya
ama

nasıl bianda aşııkartına bakınca bulamadım çocuk felcini şok oldum resmenya songülüm bu arada aras paşam nasıl?

Cnm benim bak bende merak ettim insalla bizumm saglik ocak gibi degildir koca cocuga 58oo dediler sonra 106oo ensin on kg de anlastik

geldim kızlar.. daha doğrusu geleli 2 saat oluyo ama annemle telefonda çene çalmaktan yazamadım sağlık ocağına cilveli cilveli gittik ama kucağımdan aldığı anda rana hanım çıldırdı büzdü yine dudağı başladı ağlamaya.. geri verdi hemşire al sakinleştir diye yobaz mıdır nedir napacam bilemiyorum neyse sakinleştirdim bu sefer ben yatırdım aynı kıyafetleriyle tartıldık haftada 125 gram almış kızım bana göre iyi hemşire senin kızın çok kilolu olmayacak böyle böyle az az alacak dedi göğsünün hepsini emzir dedi ama senin kızın saçları dik inat olacak belli işin var senin dedi gönderdi.. sizce iyi değil mi 125 gram ya her hafta 125 gram alsa ayda bi kilo eder

kızlar eşim mail göndermiş... ben arada ona öküzlüğün tuttu derim de hiç gülesim yoktu yaa

Cnm icin rahat olsun mesela bizim gittimz hastanede kalca isg isitme testi ysptrcktim dr muz yazdigi zamam katki almadina ragmen bize ozelde degil cocuk hastanede yaptirmamuzi soyledi daha tecrubeli olduklarini dusunuyo
Asi konusunda ondan dolayi icom rahat
Kimi asikar direk karma diye geciyo cnm icinde oluyo asilar
Oglum simdi cok iyi yurutecte manevralar yapiyo
Yarin asi bakalim ne etcez

canım benim fitil vereceksin herhal ateşi için bence aşı vurulduktan sonra ver fitili önce verme çünkü aşılar 2 saat sonra etkisini gösteriyorlarmış boşuna vermiş oluyosun demişti hemşire bana

canım ayda yarım kilo yapıyo ama 3 ay sonrası zaten artık
ayda yarım kilo alıyolar..

bence çok normal .

canım ayda yarım kilo yapıyo ama 3 ay sonrası zaten artık
ayda yarım kilo alıyolar..

bence çok normal .

bencede normal çok kilolu olmasını istemiyorum ki zaten kilolu çocuk çok hareket edemiyo kuzenim küçükken öyleymiş çok geç yürümüş kilosu yüzünden ben de eşime de zayıfmışız ikimiz de geç diş çıkarmışız ve hiç zorlanmamışız diş konusunda inşallah rana da bize çeker 5 ay 1 hafta olmasına rağmen diş yok ortada olmasında zaten iyiyiz biz böle saat 5 te babası gelecek parka gidecez biraz insan içine çıkalım da yobazlığımız gitsin benden başka kimseyi istemiyo ben nasıl çalışmaya başlayacam bilmiyorum :18::18::18:

canım benim yerim ben seni..

canım benim fitil vereceksin herhal ateşi için bence aşı vurulduktan sonra ver fitili önce verme çünkü aşılar 2 saat sonra etkisini gösteriyorlarmış boşuna vermiş oluyosun demişti hemşire bana

evet canım bencede hatta ben carpol veriyorum fitil yerine..

bizimkide kilodan rahat dlnemiyo mesla dönmede zorlanıyo yani.
ama yattığı yerden kalkıyo..
bu arada madem sende eşinde zayıfmışsınız ozaman neden takılıyosun hiç takılma canım ..

Cnm dr da gitmeden at diyo 1 saat icinde etki gosteriyomus 8 saat etki varmis fitil in
Amannn bana hemsire demw kuzum ya
Deli ediyokar beni
Dr ne derse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…