2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yok kiz ayda 5oo gr eder zaten artik allmasi gereken o he bide 3 gun daha eklersen 6oo gr a yakin arasta 2 aydir i sekilde aliyo cnm
Masalla cnm cok guzel almis rana kg
Bizim arasta cok agladi kg bakilirkn
Bu ara bi ebe takintim var ki sorma yorumlati bitiriyo beni

Senin tostos rahata duskun desene
Bizimki koca totoyu 3.5 ta dondurdu

Cnm dr da gitmeden at diyo 1 saat icinde etki gosteriyomus 8 saat etki varmis fitil in
Amannn bana hemsire demw kuzum ya
Deli ediyokar beni
Dr ne derse o

fitilin o kadar uzun süreli olduğnu bilmiyodum yaa bizde fitil yok ben almadım calpol verecem yine fitili en son kullanacam ya ne bileyim hiç koymadım ya korkuyorum azcık ama bu 6 ay aşısı farklı olduğu için ateş olacağı bi aşikar belli de olmaz belki gece yarısı gider fitili alır eşim yapacak bişi yok

biz aynı gazla aynı yiyeceklere devam edecez yine kilo kaybı olmadığı sürece sıkıntı yok.. hiç bişi yedirme diyolar sütten başka bişi verme diyolar.. eşimin yeğenine de aynı şeyi yapmışlar çocuk zayıfmış bide bizim kız gibi.. şimdi o kadar çok yemek seçiyo ki anlatamam biraz da olsa tattırmanın bişeyi olmaz diye düşünüyorum

Senin tostos rahata duskun desene
Bizimki koca totoyu 3.5 ta dondurdu

canım bende senin gibi önce carpol veriyorum eğer daha a yükselirse tabiki yapıcak bişey yok ama yinede önceliğim carpol
sizindaha var 6 ay aşımıza dur bakalım bizimki geçsin bilgilendiririm ben sseni.
ama hemşire 2 3 gün ateş yapa bilir demiş.

günaydın canım
hadi bakalım inşallah sıkıntı yaşamazsınız.

İnsallah canım bakalım elma verdim az önce yedi sıkıntı olmadı darısı sebzelere:) bu arada annecikler son kontrollerinizde birlikte bebişlerinizin kilo ve boyları ne durumda ?bizim kontrole daha var ortalama takip yapılan bende :)))))))

cnm masalla kg tam alması gerektıgı gıbı bızde 2 adır bu sekılde alıyoruz
rana dogdugundan berı guzel kg alıyo ama dogum kg de onemlı 4 kg dogan bı cocukla 2500 dogan cocugun aynı satlarda tutulmaması gerektıgını savunuyorum
cnm ınan ek gıda olayı cok karısık kızıma 4.5 ta basladım kabus gıbı aylar gecırdım tosun gıbı kızım o kadar suzuldukı anlatamam
malesef benı yarenımde cok yemek secıyo zorlarsam oguruyo ama yapı lsa gerek kg sı guzel
aras 6 da basladı sımdılık ısteklı ılerısını bılemem tabı

cnm bızım aras ın kusma olayı olabılıyo her anne sutunden sonra kusuyo ondan ıtıl tercıh edıyoruz aılar ya ayda ya ıkı ayda fıtılınde etkısı 8 saat oldugundan dr fıtı onerıyo cnm
ınsalla rananın ates cıkmaz

yarın arastan sonra nilden öğrenecez artık bizim de 30 mayısta ama ben 3 haziranda yaptıracam o tarihlerde hem sınavım var hem de annemlerden döner dönmez daha dinlenmeden çocuğun canını yakmak istemiyorum inşallah çok ateş yapmaz ya

canım biz yarın gidicez konturole oyüzden bende bilemiyorum doktorumuzun tartısı ve boy ölçmesiyle sağlık ocağındaki farklı çıkıyo.
sağlık ocağında9 kilo çıkmış boyuda 71 çıkmış bugün ama asıl yarın bakıcaz bakalım..

ınsaalla boyle gıder cnm sebe ılk verırken catalla ezıp dene cnm aras guzel goturuyo olmadı takılırsa arkadan yogurt ver ısın ıcınden cıkamazan blendera basvur
bu yazdıklarım dr umuzdan alıntı malum cevrede blender sendromı cok var

aras 6 aylık kontrolde9700 gr 71 cm dı cnm

inşallah yapmaz canım tek isteyimiz bu bakalım.

bızımkıe saglık ocakta 5800 dedıler ay hala sınır oluyorum ıslıcek bıde pc ye

bence söyle uyar ya ben tartıyorum artık onlara bırakmıyorum ranayı aynı elbesiyle olduğu için kaç kilo olduğunu kesin biliyorum

aslında aynı kıyaetle goturmk mantıklı bızımkıler cıtcıtlıyla olcuyolar normal de ası vurulurkn soyundugıundan bu sefer ası olamadı
ah cnm soylememmı dedım bu cocuk 40 ında bu kadardı bıde tıpe bak dımı
sonra dedı oturarak bakalım 10600 dedı pantolon gomlekle 1 haftada 1 kg mı alck sonunda on yazdı

beysal senınde basına gelmıstı dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…