2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben kaçtım kızlar 10 dakikaya babamız gelecek hazırlanmamız lazım akşam gelir miyim bilmiyorum sınava 2 gün kaldı ve daha bitirmedim ben konuları çakmasam bu sene yaa neyse öpüldünüz

bızımkıe saglık ocakta 5800 dedıler ay hala sınır oluyorum ıslıcek bıde pc ye

hahahaaha yok artık çok komik bukadarda fark olmazkiya hdi 100 200 olsa neyse ama

kaynamıs kavanoza konmus sutun omru ne kadar bılgınız varmı
ev ıcın kullanıcam

canım benim tam bilgim yok ama ben 2 günden fazla tutmuyorum aynı hazır sütlerdekigibi.

ben kaçtım kızlar 10 dakikaya babamız gelecek hazırlanmamız lazım akşam gelir miyim bilmiyorum sınava 2 gün kaldı ve daha bitirmedim ben konuları çakmasam bu sene yaa neyse öpüldünüz

görüşürüz canım senve ranackta öpüldünüz ama ranayı kafadan öpüyorum yanaktan değillll:

bende kacayım kızlar kucuk oglum uyurkn bıkac ısımı halledeyım sonra gezmelere babamız ızınlı ınsalla durur opuldunuz

Ohhhhh maşallah arasa ben çok severim kilolu bebekleri bi ara ikeada çıkıyordu bi bebek bayılıyordum onada.
Canım bende her ay aynı sorunu yasıyorum saglık ocağı farklı diyor kendi Dr farklı diyor nasıl is anlamadım kilo kilodur maşallah bu arada sizede yarın bekliyoruz o zaman Dr paylasımlarını :)

aynen canım bende anlamıyorum işte yapıcak bişey yok bende doktorumu kaile alıyorum..
tabi yarın paylaşırım..

canım dr un blender ı onerıyormu?vıtamını kaybolur falan denıyo da.bıde sen sebzelere basladın,nasıl yapıyosun bıkacgun aynı sebzelerle mı yapıyosun yoksa hergun farklı sebze eklıyomusun,bılgılendırırsen sevınrım canım.bende yarın baslıcamda.

canım benim 7 yaşındaki oğlumun nerdeyse tüm aşılarını özelde yaptırmıştık.ama son yıllarda tüm aşılar (rota hariç) devlet karşılıyor.o yüzden endişe etme bence.hatta bir ara artık eczaneden aşı istesek de bulunmadığını yazmıştı bir arkadaşımız.

Bebekler gelince daha mi öküz oldular ne

Ay kizlar saka gibi ben bugun gun boyu kk yirmeye calistim isyerinden:)) sabah bi an acildi sonra ne olduysa surekli yanlis sifre deyip durdu yeni sifre aldim kac kez onlarida kabul etmedi cok ilginc. Simdi telden girdim yeni sifre aldim kabul etti:) ise baslayinca gun boyu daimilige terfi etcem diye cok soyledim ya insallah demedim sanirim rabbim nasip etmedi:)
neyse iste ilk gunumuzu atlattik cok sukur. Kizim uyudu bende yatayim sabah besten beri ayaktayim yarin gorusuruz ins.:))opuldunuz

canım bu arada çocuk felci karma aşıda var yani ağızdan vurulmasa da olur

aynen canım bende anlamıyorum işte yapıcak bişey yok bende doktorumu kaile alıyorum..
tabi yarın paylaşırım..

geçen gün bir doktor aynı bacaktan 2 aşı olmaz demişti ama maalesef 6.ayda vuruyorlar ve hemşireler sözümüzü dinlemiyorlar.canım doktoruna aşıyı sorarken bunu da sorabilir misin?

bu arada herkese iyi akşamlar kızlar.uzunca bir zaman düzenli giremedim aklım geçmişteydi.hırs yaptım 2 günde nerdeyse 150 sayfa okudum geldim.ne güzel sayımız artmış yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

bir de bişey sorucam.kızım 15 gündür kucağıma alınca sürekli oturmak istiyor.sizler oturtuyor musunuz?gören herkes a çok erken dedikçe gıcık oldum ya napiyim kız öyle istiyor yatmıyor ki sıpam:2::2:

Canim benim iyi geceler..

Iyi aksamlar canim
Valla bizim kiz uzun zamandir oturuto. Ilk baslarda babasi kucaginda tutuyordu ama sipa oturmak isteyince basladik bizde.yavastan desteksizde oturugor.
Bisey olmaz Allahin izniyle..

canım benım oğlumda oturmak ıstıyor bayağdırda oturuyor desteklı oturtuyorum ben.bısey olmaz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…