- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.941
kaynamıs kavanoza konmus sutun omru ne kadar bılgınız varmı
ev ıcın kullanıcam
bızımkıe saglık ocakta 5800 dedıler ay hala sınır oluyorum ıslıcek bıde pc ye
kaynamıs kavanoza konmus sutun omru ne kadar bılgınız varmı
ev ıcın kullanıcam
ben kaçtım kızlar 10 dakikaya babamız gelecek hazırlanmamız lazım akşam gelir miyim bilmiyorum sınava 2 gün kaldı ve daha bitirmedim ben konuları çakmasam bu sene yaa neyse öpüldünüz
bende kacayım kızlar kucuk oglum uyurkn bıkac ısımı halledeyım sonra gezmelere babamız ızınlı ınsalla durur opuldunuz
Ohhhhh maşallah arasa ben çok severim kilolu bebekleri bi ara ikeada çıkıyordu bi bebek bayılıyordum onada.ınsaalla boyle gıder cnm sebe ılk verırken catalla ezıp dene cnm aras guzel goturuyo olmadı takılırsa arkadan yogurt ver ısın ıcınden cıkamazan blendera basvur
bu yazdıklarım dr umuzdan alıntı malum cevrede blender sendromı cok var
aras 6 aylık kontrolde9700 gr 71 cm dı cnm
Canım bende her ay aynı sorunu yasıyorum saglık ocağı farklı diyor kendi Dr farklı diyor nasıl is anlamadım kilo kilodur maşallah bu arada sizede yarın bekliyoruz o zaman Dr paylasımlarını :)canım biz yarın gidicez konturole oyüzden bende bilemiyorum doktorumuzun tartısı ve boy ölçmesiyle sağlık ocağındaki farklı çıkıyo.
sağlık ocağında9 kilo çıkmış boyuda 71 çıkmış bugün ama asıl yarın bakıcaz bakalım..
Ohhhhh maşallah arasa ben çok severim kilolu bebekleri bi ara ikeada çıkıyordu bi bebek bayılıyordum onada.
Canım bende her ay aynı sorunu yasıyorum saglık ocağı farklı diyor kendi Dr farklı diyor nasıl is anlamadım kilo kilodur maşallah bu arada sizede yarın bekliyoruz o zaman Dr paylasımlarını :)
ınsaalla boyle gıder cnm sebe ılk verırken catalla ezıp dene cnm aras guzel goturuyo olmadı takılırsa arkadan yogurt ver ısın ıcınden cıkamazan blendera basvur
bu yazdıklarım dr umuzdan alıntı malum cevrede blender sendromı cok var
aras 6 aylık kontrolde9700 gr 71 cm dı cnm
Eki Görüntüle 700827
kızlar eşim mail göndermiş... ben arada ona öküzlüğün tuttu derim de hiç gülesim yoktu yaa
canım nil iyi ama aşımız vardı bugün bilmiyorum bakalım..
özcananım bizde bildir ama zayıf olsada takılma canım zayıf olsun ama sağlıklı olsun rağnamız..
bu arada kızlar bişey sorucam size aşılarla ilgiliya.
bizim nil hanım bugün aşıya gitti fakat ellerinde çocuk felci kalmamış yapamamışlar mayısın 20i gibi gele bilir demişler
bende özelden araştırıyorum ama bulamıyorum .
sonra çocuk felcini araştırdığımdada 2 ay 4 ay ve 6 ayda yapıldığını öğrendim fakat bizim aşı takvimimizde öyle bişey yazmıyo bianda çok bozuldumve hemen ebemizi aradım oda bana karma aşının içinde çocuk felci aşısının olduğunu ama 2 dozuda ağızdan verdiklerini söyledi
ama ben pişman oldum keşke bütün aşılarımızı özeldemi yaptırsaydık acaba diye
ama ben doktorumuza söylemiştim odabana artık sağlık ocağındaki aşıların çokdaha iyi olduğunu söylemişti kafam karıştı yaaa:
kızlar bu konuda tecrubelerinizi paylaşın lütfen benimle
yarın doktorumuzada sorucam ama yarına kadar içim içimi yiyecek biliyorumm..
Bebekler gelince daha mi öküz oldular ne
sağol canımya vallaha içim rahatladı evet senn doktorun çok ilgili gerçekten
ben okadar çok doktor deyiştirince daha çok kafam karışıyo tabi
ama bi doktorumuzda bize çok daha iyi demişti bende özelde yaptırmadım oyüzden.
umarım biran önce gelir aşılarımız
of ne zor şeyler ya
ama
nasıl bianda aşııkartına bakınca bulamadım çocuk felcini şok oldum resmenya songülüm bu arada aras paşam nasıl?
aynen canım bende anlamıyorum işte yapıcak bişey yok bende doktorumu kaile alıyorum..
tabi yarın paylaşırım..
Ay kizlar saka gibi ben bugun gun boyu kk yirmeye calistim isyerinden:)) sabah bi an acildi sonra ne olduysa surekli yanlis sifre deyip durdu yeni sifre aldim kac kez onlarida kabul etmedi cok ilginc. Simdi telden girdim yeni sifre aldim kabul etti:) ise baslayinca gun boyu daimilige terfi etcem diye cok soyledim ya insallah demedim sanirim rabbim nasip etmedi:)
neyse iste ilk gunumuzu atlattik cok sukur. Kizim uyudu bende yatayim sabah besten beri ayaktayim yarin gorusuruz ins.:))opuldunuz
bu arada herkese iyi akşamlar kızlar.uzunca bir zaman düzenli giremedim aklım geçmişteydi.hırs yaptım 2 günde nerdeyse 150 sayfa okudum geldim.ne güzel sayımız artmış yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
bir de bişey sorucam.kızım 15 gündür kucağıma alınca sürekli oturmak istiyor.sizler oturtuyor musunuz?gören herkes a çok erken dedikçe gıcık oldum ya napiyim kız öyle istiyor yatmıyor ki sıpam:2::2:
bu arada herkese iyi akşamlar kızlar.uzunca bir zaman düzenli giremedim aklım geçmişteydi.hırs yaptım 2 günde nerdeyse 150 sayfa okudum geldim.ne güzel sayımız artmış yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
bir de bişey sorucam.kızım 15 gündür kucağıma alınca sürekli oturmak istiyor.sizler oturtuyor musunuz?gören herkes a çok erken dedikçe gıcık oldum ya napiyim kız öyle istiyor yatmıyor ki sıpam:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?