- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.961
aynen öyle oldular ama ben babayım artık kademe atlamış gibi töbe töbeBebekler gelince daha mi öküz oldular ne
bu arada herkese iyi akşamlar kızlar.uzunca bir zaman düzenli giremedim aklım geçmişteydi.hırs yaptım 2 günde nerdeyse 150 sayfa okudum geldim.ne güzel sayımız artmış yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
bir de bişey sorucam.kızım 15 gündür kucağıma alınca sürekli oturmak istiyor.sizler oturtuyor musunuz?gören herkes a çok erken dedikçe gıcık oldum ya napiyim kız öyle istiyor yatmıyor ki sıpam:2::2:
aynen öyle oldular ama ben babayım artık kademe atlamış gibi töbe töbe
canım benim artık 5 ayı geçtiler bana da bi arkadaş dedi yok beli kayar beli batar mı ne bişi dedi ama kız oturmak isteyince naparsın bırak otursun çünkü bebek istiyosa zaten onu yapabiliyomuş doktor öyle söyledi 3 hafta sonra desteksiz oturacak düşün o kadar büyüdülerben oturtuyorum iki yanına yastık koyuyorum oturuyo ana kucağında kendisi diklenip oturuyo beni geç kendisi bu kadar becerikli haspa düşecekti zor tuttum bağlanmayı da sevmiyo napacam bilmem... oturma odasına yere halı serdim kenarlara da yastık koydum.. döndü bana şebeklik yapayım derken kafayı yere burdu her ne kadar battaniye olsa da bizim yatak sandı burnu acıdı kızımın ağladı ama yine de kendi hatası ya kesti hemen ben de yere sermeyecem artık oturma odasını sevmiyo televizyon falan da ilgisini çekmiyo yatak odasında yatağa yatır o dönsün sen onu kovalarmış gibi yap tamam değmeyin keyfine ilk defa saat 9 u geçirdik uykuda her zaman saat 8 de yatan rana yatmadı oyun oynaayacakmış benim pilim bitti onun bitsedi en sonunda zafer benim uyudu artık ay zamanı görüşmek üzere....
ay sağolun kızlar valla içime su serptiniz.ne güzel yazınca hemen cevap almak çok özlemişim.hadi topiğimizi canlandıralım.
kızım sizin sayenizde artık daha mutlu olacak.destekli de 1-2 dk oturtuyordum onu da arttırayım.
ayy bu oturma konusunda benm annemde sürkli aman kızım oturtma diyip duruyo ama çocuk oturabiliyo yani nerdeyse desteksiz oturnaya geçecekler yaniii
bi de bebek kendiini belli ediyo zaten yapıp yapamadığını görüyosun
kendi becerebiliyosa bencede hiç bi sorun yok
güne güzel başlamıştık , güzel planlarımız vardı . Ortaköy e gidecektik kahvaltıya , sonra gezecektik. herşey çok güzeldi taa ki sabah evden çıkmadan beş on dk önce oğlumu düşürene kadar yazarken bile gözüm doluyor içim daralıyor . oysa ki yanıbaşımdaydı . çantamızı kontrol ediyordum salonda zigonun üzeride . selimde hemen yanımda koltukta köşede önüne yastık koyup oturtmuştum nasıl düştü anlamadım. bir ağlama sesi bir döndüm yerde gün boyu gözümün önünden gitmedi yerde gördüğüm hali. vicdan azabından içim yanıyor.salondaki koltuklarım sert biraz o yüzden döndü sanırım ama hiç böyle yapmazdım bir anlık gevşekliğimin sonucu : oğlum düştü
dışarıya çıkacağım zaman hazırlanırken hep beşiğine koyardım bu sefer yanındayım diye koltukta yalnız bıraktım . size ibret olalım dikkat edin bebeklerinize . söz verdiğim için gittik Ortaköy e . kahvaltı güzeldi , akşam üzeri çıktık kahvemizi içtik boğaza karşı ama birde gelin benim içimi sorun bütün içim daraldı. şimdi salona gitmek istemiyorum o kadar vicdan azabı duyuyorum ki düşürdüm diye ... birde oğlum bugün inadına gibi öyle sakin sessiz ki bugünü unutmak istiyorum. inşallah bir daha ne biz yaşarız ne de sizin başınıza gelir
güne güzel başlamıştık , güzel planlarımız vardı . Ortaköy e gidecektik kahvaltıya , sonra gezecektik. herşey çok güzeldi taa ki sabah evden çıkmadan beş on dk önce oğlumu düşürene kadar yazarken bile gözüm doluyor içim daralıyor . oysa ki yanıbaşımdaydı . çantamızı kontrol ediyordum salonda zigonun üzeride . selimde hemen yanımda koltukta köşede önüne yastık koyup oturtmuştum nasıl düştü anlamadım. bir ağlama sesi bir döndüm yerde gün boyu gözümün önünden gitmedi yerde gördüğüm hali. vicdan azabından içim yanıyor.salondaki koltuklarım sert biraz o yüzden döndü sanırım ama hiç böyle yapmazdım bir anlık gevşekliğimin sonucu : oğlum düştü
dışarıya çıkacağım zaman hazırlanırken hep beşiğine koyardım bu sefer yanındayım diye koltukta yalnız bıraktım . size ibret olalım dikkat edin bebeklerinize . söz verdiğim için gittik Ortaköy e . kahvaltı güzeldi , akşam üzeri çıktık kahvemizi içtik boğaza karşı ama birde gelin benim içimi sorun bütün gün içim daraldı. şimdi salona gitmek istemiyorum o kadar vicdan azabı duyuyorum ki düşürdüm diye ... birde oğlum bugün inadına gibi öyle sakin sessiz ki bugünü unutmak istiyorum. inşallah bir daha ne biz yaşarız ne de sizin başınıza gelir
canım beniim nolur üzülme.. her annenin başına geliyo merak etme senden daha deneyimliyim çünkü ben ranayı 3 aylıkken düşürdüm kanepeden ve anneme söyledim sadece kimselere diyemedim o kadar kötüydü ki ağlaya ağlaya bi hal oldum oysa ayağımda sallıyordum o sıra uyudu ayağımdan indirdim lavaboya gittim girdiğim gibi çıktığm bi oldu taan diye bi ses rana yüzükoyun yerde ağlıyo kücücükhayatım boyunca unutmayacağım bi sahne hiç bir zaman gözümün önünden gitmeyecek hemen annemi aradım oysa eşimi aramak daha mantıklıydı demi.. korktum çünkü çocuğuma naptın nasıl bakamadın diyecek diye öyle bişey de demez garip kocam ama ne bileyim psikolojik herhal annem de korkma herkesin başına geliyo üzülme ben beşikten düşürdüm kardeşini bişi olmadı ranaya da bişi olmaz dedi kusmadı uyutmadım tam 1 saat ve rana sağlam eminim selim e de bişi olmadı acı bi tecrübe ama asla ranayı yalnız bırakmıyorum artık tıpkı senin bundan sonra yapacağın gibi.. üzülme canım arkadaşım Allah beterinden korusun sen üzülünce o da etkileniyor.. sen düşürmeseydin ben ranayı düşürdüğümü hiç söylemeyecektim bak sırrımı verdim koca portala
çok geçmiş olsun canım çok dikkatli olmak lazım gerçekten küçük bi anlık boşluk anında kendilerine zarar veriyolar çok hareketliler artık
gözlerimizi 10 açmalıyız ama tabi bizim hatamız değil bu kendini suçlama sende
dışarıya çıkacağım zaman hazırlanırken hep beşiğine koyardım bu sefer yanındayım diye koltukta yalnız bıraktım . size ibret olalım dikkat edin bebeklerinize . söz verdiğim için gittik Ortaköy e . kahvaltı güzeldi , akşam üzeri çıktık kahvemizi içtik boğaza karşı ama birde gelin benim içimi sorun bütün gün içim daraldı. şimdi salona gitmek istemiyorum o kadar vicdan azabı duyuyorum ki düşürdüm diye ... birde oğlum bugün inadına gibi öyle sakin sessiz ki bugünü unutmak istiyorum. inşallah bir daha ne biz yaşarız ne de sizin başınıza gelir
ayy şuan başladım ağlamaya
canım çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun kaza Allahın taktiri olacağı varmış tabi seni bir anne olarak çok iyi anlıyorum .bende yapıyorm öyle hatalar heleki artık oturmaya filan başladılar diye daha rahatız sanki artık bende bazen gevşek davranabiliyorum. tam dönmedi daha hiç ama birden dönebilir. dikkat etmek lazım. ekim annelerinde okumuştum brirnin yakını 2 yaşında çocuk 2. kattan düşmüşde bir şey olmamaış yani diyeceği oki Allah koruyo onları illaki bir düşme olayı oluyo çocuklarda.bende oğlumun elini yaktım geçen gün yani herşeye atıldığı için kucağımdaydı sıcak tencereye değdi ama çok kısa çok fazla yanmadı aslında hatta iz bile yok çünkü tencere okadar sıcak değildi soğumaya yakındı hatta ama yinede ağladı öldüm vicdan azabından.
seninki halıyamı düştü?
ağlama yaa benim de akıyo yaşlar eşim de yanımda napıyon diyo takır tukur hadi gülümse ağlama bişey olmadı bak selim iyi canım benim ya da ağla biraz yaa açılıyo insan üzülme ama bak yanında olup da teselli vermek isterdim şimdi sana
halıya düştü salonda
saolasın ozcanancım Allah muhafaza etsin bebeklerimizi Allah a emanetler
bende eve geleyimde hemen size yazayım istedim sizin başınıza gelmesin dikkat edin diye. çok çok küçük gevşeklikten oldu . sizin başınıza gelmesin diye nasıl içi yanıyor insanın anlatamam
büyüdükçe daha da dikkatli olmak zorundayız ben beşikte bırakıyorum veriyorum yanına iki oyuncak bi de su şişesini çok seviyo 1,5 lt olanı verdim içinde az bişi su vardı beşikte bişi olmaz diye mutfağa gittim tak diye bi ses ödüm koptu imkansız düşemez dememe rağmen ödüm koptu koca şişeyi atmış yere nasıl becerdi göremedim tabi zor annelik büyüdükçe daha da zorlaşıyo
şuan onu düşünüyordum ; annelik çok zor gerçekten ...
ay kıyamam yaabiraz önce oğlumu yıkadık , yıkamadan öncede babası tutturdu saçını düzeltelim diye zaten çok yavaş uzuyordu . zor ikna oldum ve istemediğimde de haklı çıktım çirkin oldu saçıyarında gezmeye gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?