2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm arkadasum benim ya seni aklimdn gecirdim ne guzek gun gecirmustr diye
Cnm gercektn cok cok uzuldum buyuk gecmis olsin insaniz iste derler kucuk kazalae buyuk kazslarin onune gecer o misal olmus artik sen ve bizlerde bu olaydn ders alip daha dikkatli oluruz daha buyuk bisry yasamayiz
O kadar cok anneden duyuyorum ki demek olabiliyomus
Cok sukur en az hatts hasarsiz atlatmissin
Uzme artik kendini canim arkadasim

öyle yaa gün geçtikte artıyor Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı.
senin kızın var anne-kız ilişkileri daha bir başka oluyor büyüdüğünde daha da güzel olacak. anne-oğul ergenliğe girene kadar mı desem daha bir başka oluyor ...

Kizlar siZede gecmis olsun
Eminim sizdr cok uzulmussunuz
Ozcananim annen dogru drmis gercekten insan anne olunca anliyo

saolasın yaren . dediğim gibi benimde ilk siz geldiğiniz aklıma buradaki anneler nasıl üzüldüm eve gider gitmez yazayım dedim siz yaşamayın böyle bir şey diye.
düştüğünü görünce hemen eşimi aradım , annemi aradım . annem anneannemi aramış. sonra kardeşimi aradım . arada arkadaşım aramıştı o da hamile ona da söyledim . herkes üzüldü

Bu aksam esim evde kizlae gevmiste okuyamadim
Yarin asi sonra liseden kizlarka kahvalti insalla yokunda gider hersey opuldunuz

Kizlar siZede gecmis olsun
Eminim sizdr cok uzulmussunuz
Ozcananim annen dogru drmis gercekten insan anne olunca anliyo

canım mertur anlatınca itiraflar döküldü .çok üzülüyor insan ya ama sonra unutyor bak benim aklımdan çıkmıştı mertur yazınca yine aklıma geldi.ama çocuk işte olabiliyor. benimkini görsne canım bu ara acayip herşeye uzanmak istiyor. geçen gün masada kocaman borcam var masa örtüsünü bir çekti zor yakaldım . herşeye atılıyor. eyvah tehlikeli döneme girdik artık. yürümeye başlayıncada yandık yani.

Ah cnm panik oldun tabi cok zor bize rabbin emaneti ama cok sujur selim iyi cnm canini slkma ah bi ayaklansinlar neler yasicaZ onlar melek rabbim koruyo iste
Iyi ettin paylasymtn cnm bizlr hepimizon kulaginda kupe

Aynen cnm aras ta yuritecte artik salonu ona gore organize ettim el kok ahtopot gibi yemek yerkn birden atiliyi rabbim yardimcimiz olsn

anne oğul ergenlikte bi ara mola veriliyo kardeşimle annemden biliyorum canım ama sonra anne yine en kıymetli merak etme .. tabi ana kız başka yani tabi nasip ama içimden kızım olsun annemle ben gibi olalım demiştim rabbim duamı kabul etti hayırlı evlat olsunlar ne kızl ne erkek önemli olan hayırlı olması
Bu aksam esim evde kizlae gevmiste okuyamadim
Yarin asi sonra liseden kizlarka kahvalti insalla yokunda gider hersey opuldunuz

dikkat et canım ya aşıdan sonra aras biraz huysuzlanabilir liseden kızlarla hala görüşüyon mu yaa ben kimseyle görüşemiyorum dağınık yerlerde okumanın zararları

valla ALlahtan tencere sıcak değilmiş bi de bebişin canı yanmasından çok sen hemen çektin ya ondan da korkmuş olabilir benim genelde öyle oluyo başına bişi gelecek diye ani bi hareket yapayım yine ağlıyo.. ama kucağımdayken ben de bişi yapmayacam artık atlayabilir

geçmişte aşı bahsi geçti neresi güvenli vs benzeri
benim eşim bulaşıcı hastalıklar biriminde sorumlu hekim . asm ler aşı açısından daha güvenli ve taze. takibinde olan hastası kadar aşı veriliyor. buzdolaplarında sorun olduğunda imha ettiriliyor vs bende asm ye gidiyorum aşı için .

----

oturtma meseleside geçmiş ; oturmak istediğinde sen yatırmaya çalışsan da zaten ağlayıp yatmayacağı için oturtmanın vaktinin geldiğini beden diliyle sana gösteriyor .
bebeklerimizin yapmak istediği bir şey varsa önüne geçemiyoruz...

kızlar bişi soracam ben bugün çok telefonla konuştum 2 saate yakın bi de ders çalıştım baya başım çok ağrıyo sizce bi vermidon alsam olur mu duş aldım geçmedi

aynen george wayne "n :))

elini hemen soğuk suya tutsaydın ...
unutmak iyi bir nimet , bende sizle konuştum rahatladım bütün gün nasıl kıvrandım bir bilseniz...
hemde ne uzanmak benim oğlum geçen hafta bir tabak kırdı pazartesi meyve suyunu döktü =)

gecmıs olsun canım.ama sutune gecmezmı?

işte sütüme geçerse sıkıntı olur mu bilmiyorum geçen dayanamadım içtim annem bişi olmaz o da dinlenmiştir dedi hapçı bu kadın ya deli ediyo beni illa at bişi olmaz biz kaç kere içiyoduk size bişi oldu mu diyip duruyo ama atmayacam herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…