- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.981
ama büyüdükçe daha çok sevmiyo musun küçükken değil şimdi daha çok seviyorum ranayı sanki ne bileyim bugün o kadar yoruldum yemek yap ders çalış ranayla oyna ama yatsın istemedim çok şebekti ya tamam sonlara doğru zorladı ama gerçekten zor tamam ama ondan vazgeçemem artık yüzü çizilse canım yanıyo nasıl bişey annelik anlamadım ya.. anneler günü ya anneme hediye olayı falan düşünmedim çünkü ben de anneyim banane diyorum ki annemi gerçekten çoook severim herşeyden değerli ama evlat olunca herşey değişiyomuş onu anladım
annem söylemişti evladın olunca bizleri geçer demişti de yok yaa demiştim
Cnm arkadasum benim ya seni aklimdn gecirdim ne guzek gun gecirmustr diye
Cnm gercektn cok cok uzuldum buyuk gecmis olsin insaniz iste derler kucuk kazalae buyuk kazslarin onune gecer o misal olmus artik sen ve bizlerde bu olaydn ders alip daha dikkatli oluruz daha buyuk bisry yasamayiz
O kadar cok anneden duyuyorum ki demek olabiliyomus
Cok sukur en az hatts hasarsiz atlatmissin
Uzme artik kendini canim arkadasim
Kizlar siZede gecmis olsun
Eminim sizdr cok uzulmussunuz
Ozcananim annen dogru drmis gercekten insan anne olunca anliyo
saolasın yaren . dediğim gibi benimde ilk siz geldiğiniz aklıma buradaki anneler nasıl üzüldüm eve gider gitmez yazayım dedim siz yaşamayın böyle bir şey diye.
düştüğünü görünce hemen eşimi aradım , annemi aradım . annem anneannemi aramış. sonra kardeşimi aradım . arada arkadaşım aramıştı o da hamile ona da söyledim . herkes üzüldü
Bu aksam esim evde kizlae gevmiste okuyamadim
Yarin asi sonra liseden kizlarka kahvalti insalla yokunda gider hersey opuldunuz
canım mertur anlatınca itiraflar döküldü .çok üzülüyor insan ya ama sonra unutyor bak benim aklımdan çıkmıştı mertur yazınca yine aklıma geldi.ama çocuk işte olabiliyor. benimkini görsne canım bu ara acayip herşeye uzanmak istiyor. geçen gün masada kocaman borcam var masa örtüsünü bir çekti zor yakaldım . herşeye atılıyor. eyvah tehlikeli döneme girdik artık. yürümeye başlayıncada yandık yani.
anne oğul ergenlikte bi ara mola veriliyo kardeşimle annemden biliyorum canımöyle yaa gün geçtikte artıyor Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı.
senin kızın var anne-kız ilişkileri daha bir başka oluyor büyüdüğünde daha da güzel olacak. anne-oğul ergenliğe girene kadar mı desemdaha bir başka oluyor ...
Bu aksam esim evde kizlae gevmiste okuyamadim
Yarin asi sonra liseden kizlarka kahvalti insalla yokunda gider hersey opuldunuz
canım mertur anlatınca itiraflar döküldü .çok üzülüyor insan ya ama sonra unutyor bak benim aklımdan çıkmıştı mertur yazınca yine aklıma geldi.ama çocuk işte olabiliyor. benimkini görsne canım bu ara acayip herşeye uzanmak istiyor. geçen gün masada kocaman borcam var masa örtüsünü bir çekti zor yakaldım . herşeye atılıyor. eyvah tehlikeli döneme girdik artık. yürümeye başlayıncada yandık yani.
oturtma meseleside geçmiş ; oturmak istediğinde sen yatırmaya çalışsan da zaten ağlayıp yatmayacağı için oturtmanın vaktinin geldiğini beden diliyle sana gösteriyor .
bebeklerimizin yapmak istediği bir şey varsa önüne geçemiyoruz...
kızlar bişi soracam ben bugün çok telefonla konuştum 2 saate yakın bi de ders çalıştım baya başım çok ağrıyo sizce bi vermidon alsam olur mu duş aldım geçmedi
kızlar bişi soracam ben bugün çok telefonla konuştum 2 saate yakın bi de ders çalıştım baya başım çok ağrıyo sizce bi vermidon alsam olur mu duş aldım geçmedi
gecmıs olsun canım.ama sutune gecmezmı?
gecmıs olsun canım.ama sutune gecmezmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?