- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.001
canım emzirdiğin için varsa parol al .geçmiş olsun .kızlar bişi soracam ben bugün çok telefonla konuştum 2 saate yakın bi de ders çalıştım baya başım çok ağrıyo sizce bi vermidon alsam olur mu duş aldım geçmedi
valla ALlahtan tencere sıcak değilmiş bi de bebişin canı yanmasından çok sen hemen çektin ya ondan da korkmuş olabilir benim genelde öyle oluyo başına bişi gelecek diye ani bi hareket yapayım yine ağlıyo.. ama kucağımdayken ben de bişi yapmayacam artık atlayabilir
parasetamol un zararı yok içilebilir...
işte sütüme geçerse sıkıntı olur mu bilmiyorum geçen dayanamadım içtim annem bişi olmaz o da dinlenmiştir dedi hapçı bu kadın ya deli ediyo beni illa at bişi olmaz biz kaç kere içiyoduk size bişi oldu mu diyip duruyo ama atmayacam herhal
işte sütüme geçerse sıkıntı olur mu bilmiyorum geçen dayanamadım içtim annem bişi olmaz o da dinlenmiştir dedi hapçı bu kadın ya deli ediyo beni illa at bişi olmaz biz kaç kere içiyoduk size bişi oldu mu diyip duruyo ama atmayacam herhal
canım emzirdiğin için varsa parol al .geçmiş olsun .
vermidon var sadece canım ya başka ilaç içmiyorum zaten
ayne canım ani hareket yaptım geçen gün kucağımdaydı yine düşecekti. yine ağlamay başladı korktu . yok ama o gün elini hafif yaktı gerçekten çok korktum iz filan olur diye ama Allahtan olmadı.
benim oğlan mızmızlanıyro uykuda kızlar uayanabilir ben kaçıyorum iyi geceler
kargoya yeni vermişler zahmet oldu yarın olmazsa cumartesi gelecek ama artık pazartesi yapmaya başlarım bişiler çünkü hafta sonu sınav var canım ya yeni bişiler denedin mi senokumusundur heralde bısey olmuyormus canım,bu arada kıtabın hala gelmedımı
ria kullanan sadece ben ve ozcanan mı var başka kimler kullanıyor ???
kargoya yeni vermişler zahmet oldu yarın olmazsa cumartesi gelecek ama artık pazartesi yapmaya başlarım bişiler çünkü hafta sonu sınav var canım ya yeni bişiler denedin mi sen
devam ediyo mu kanama hala benim sonunda bitti 10 sürdü tam yaa şaka gibi
Eki Görüntüle 701298 .......................... cümleten iyi geceler kızlar ben de yatayım çok fena başım öpüldünüz... mertur kendine iyi bak bu öpücük özellikle sana
sen adet olmadan taktırdığndan mı böyle oldu acaba ya ama bu kadar kaldıysa biter yakında16 gün sürdü sonra bir gün olmadım bir gün oldum . bugünde akşam tekrar kanamam oldu . benimki lekelenmede denmez avuç içi kadar .
bence de kepaze ettiler beni paramla rezil oldumyanı zahmet olmus bırazcık.1 hafta oldu nerdeyse.yok canım ben daha denemedım.kıtabı alınca sende goreceksın kıtaptakı tarfler bıraz ağır yanı bızım gıbı yenı baslayacak olanlar ıcın sebze corbaları falan.biz ılk once yavas yavas kendmız baslamalıyız sonra kıtaptakılerı yaparız yanı enazından ben oyle dusundum ama guzel tarıfler var
güne güzel başlamıştık , güzel planlarımız vardı . Ortaköy e gidecektik kahvaltıya , sonra gezecektik. herşey çok güzeldi taa ki sabah evden çıkmadan beş on dk önce oğlumu düşürene kadar yazarken bile gözüm doluyor içim daralıyor . oysa ki yanıbaşımdaydı . çantamızı kontrol ediyordum salonda zigonun üzeride . selimde hemen yanımda koltukta köşede önüne yastık koyup oturtmuştum nasıl düştü anlamadım. bir ağlama sesi bir döndüm yerde gün boyu gözümün önünden gitmedi yerde gördüğüm hali. vicdan azabından içim yanıyor.salondaki koltuklarım sert biraz o yüzden döndü sanırım ama hiç böyle yapmazdım bir anlık gevşekliğimin sonucu : oğlum düştü
dışarıya çıkacağım zaman hazırlanırken hep beşiğine koyardım bu sefer yanındayım diye koltukta yalnız bıraktım . size ibret olalım dikkat edin bebeklerinize . söz verdiğim için gittik Ortaköy e . kahvaltı güzeldi , akşam üzeri çıktık kahvemizi içtik boğaza karşı ama birde gelin benim içimi sorun bütün gün içim daraldı. şimdi salona gitmek istemiyorum o kadar vicdan azabı duyuyorum ki düşürdüm diye ... birde oğlum bugün inadına gibi öyle sakin sessiz ki bugünü unutmak istiyorum. inşallah bir daha ne biz yaşarız ne de sizin başınıza gelir
güne güzel başlamıştık , güzel planlarımız vardı . Ortaköy e gidecektik kahvaltıya , sonra gezecektik. herşey çok güzeldi taa ki sabah evden çıkmadan beş on dk önce oğlumu düşürene kadar yazarken bile gözüm doluyor içim daralıyor . oysa ki yanıbaşımdaydı . çantamızı kontrol ediyordum salonda zigonun üzeride . selimde hemen yanımda koltukta köşede önüne yastık koyup oturtmuştum nasıl düştü anlamadım. bir ağlama sesi bir döndüm yerde gün boyu gözümün önünden gitmedi yerde gördüğüm hali. vicdan azabından içim yanıyor.salondaki koltuklarım sert biraz o yüzden döndü sanırım ama hiç böyle yapmazdım bir anlık gevşekliğimin sonucu : oğlum düştü
dışarıya çıkacağım zaman hazırlanırken hep beşiğine koyardım bu sefer yanındayım diye koltukta yalnız bıraktım . size ibret olalım dikkat edin bebeklerinize . söz verdiğim için gittik Ortaköy e . kahvaltı güzeldi , akşam üzeri çıktık kahvemizi içtik boğaza karşı ama birde gelin benim içimi sorun bütün gün içim daraldı. şimdi salona gitmek istemiyorum o kadar vicdan azabı duyuyorum ki düşürdüm diye ... birde oğlum bugün inadına gibi öyle sakin sessiz ki bugünü unutmak istiyorum. inşallah bir daha ne biz yaşarız ne de sizin başınıza gelir
sen adet olmadan taktırdığndan mı böyle oldu acaba ya ama bu kadar kaldıysa biter yakında
canım çok geçmiş olsun
bende ilk darbemi oğlumu emzirmek için göğsümü açarken elimin burnuna çarpmasıyla yapmştım, ağlatmştım oğlumu
kaç gün boyunca aklımdan çıkmadı
gerçekten insanın içi yanıyor
bi yerine bişi olmadıysa oğlun çoktan unutmştur
sende unutusun merak etme ama her annenin başına gelebilecek bişi bunu unutma
canım geçmiş olsun.üzülme bu kadar.keşke olmasa ama küçük kazalar oluyor maalesef
geçmişte aşı bahsi geçti neresi güvenli vs benzeri
benim eşim bulaşıcı hastalıklar biriminde sorumlu hekim . asm ler aşı açısından daha güvenli ve taze. takibinde olan hastası kadar aşı veriliyor. buzdolaplarında sorun olduğunda imha ettiriliyor vs bende asm ye gidiyorum aşı için .
----
oturtma meseleside geçmiş ; oturmak istediğinde sen yatırmaya çalışsan da zaten ağlayıp yatmayacağı için oturtmanın vaktinin geldiğini beden diliyle sana gösteriyor .
bebeklerimizin yapmak istediği bir şey varsa önüne geçemiyoruz...
canım zahmet olmazsa eşine şu aynı bacağa 2 aşı meselesini sorabilir misin?
kızlar bişi soracam ben bugün çok telefonla konuştum 2 saate yakın bi de ders çalıştım baya başım çok ağrıyo sizce bi vermidon alsam olur mu duş aldım geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?