2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bişi soracam ben bugün çok telefonla konuştum 2 saate yakın bi de ders çalıştım baya başım çok ağrıyo sizce bi vermidon alsam olur mu duş aldım geçmedi
canım emzirdiğin için varsa parol al .geçmiş olsun .

ayne canım ani hareket yaptım geçen gün kucağımdaydı yine düşecekti. yine ağlamay başladı korktu . yok ama o gün elini hafif yaktı gerçekten çok korktum iz filan olur diye ama Allahtan olmadı.

benim oğlan mızmızlanıyro uykuda kızlar uayanabilir ben kaçıyorum iyi geceler

parasetamol un zararı yok içebilirsin .

okumusundur heralde bısey olmuyormus canım,bu arada kıtabın hala gelmedımı

iyi geceler canım

okumusundur heralde bısey olmuyormus canım,bu arada kıtabın hala gelmedımı
kargoya yeni vermişler zahmet oldu yarın olmazsa cumartesi gelecek ama artık pazartesi yapmaya başlarım bişiler çünkü hafta sonu sınav var canım ya yeni bişiler denedin mi sen
ria kullanan sadece ben ve ozcanan mı var başka kimler kullanıyor ???

devam ediyo mu kanama hala benim sonunda bitti 10 sürdü tam yaa şaka gibi

.......................... cümleten iyi geceler kızlar ben de yatayım çok fena başım öpüldünüz... mertur kendine iyi bak bu öpücük özellikle sana

16 gün sürdü sonra bir gün olmadım bir gün oldum . bugünde akşam tekrar kanamam oldu . benimki lekelenmede denmez avuç içi kadar .

yanı zahmet olmus bırazcık.1 hafta oldu nerdeyse.yok canım ben daha denemedım.kıtabı alınca sende goreceksın kıtaptakı tarfler bıraz ağır yanı bızım gıbı yenı baslayacak olanlar ıcın sebze corbaları falan.biz ılk once yavas yavas kendmız baslamalıyız sonra kıtaptakılerı yaparız yanı enazından ben oyle dusundum ama guzel tarıfler var

16 gün sürdü sonra bir gün olmadım bir gün oldum . bugünde akşam tekrar kanamam oldu . benimki lekelenmede denmez avuç içi kadar .
sen adet olmadan taktırdığndan mı böyle oldu acaba ya ama bu kadar kaldıysa biter yakında
bence de kepaze ettiler beni paramla rezil oldum kitap elime bi geçsin o zaman yorumlaşırız senle

sondu artık yazmayacam ya bağımlılık yapıyo bu forum.. dersten kalırsam valla bu forum yüzünden

canım çok geçmiş olsun
bende ilk darbemi oğlumu emzirmek için göğsümü açarken elimin burnuna çarpmasıyla yapmştım, ağlatmştım oğlumu
kaç gün boyunca aklımdan çıkmadı
gerçekten insanın içi yanıyor
bi yerine bişi olmadıysa oğlun çoktan unutmştur
sende unutusun merak etme ama her annenin başına gelebilecek bişi bunu unutma

canım geçmiş olsun.üzülme bu kadar.keşke olmasa ama küçük kazalar oluyor maalesef

canım geçmiş olsun.üzülme bu kadar.keşke olmasa ama küçük kazalar oluyor maalesef

saolasınız kızlar ...

canım zahmet olmazsa eşine şu aynı bacağa 2 aşı meselesini sorabilir misin?

kızlar bişi soracam ben bugün çok telefonla konuştum 2 saate yakın bi de ders çalıştım baya başım çok ağrıyo sizce bi vermidon alsam olur mu duş aldım geçmedi

canım benim de başım çok ağrır ama 5dk bile uyusam çoğunlukla geçer.sen de uyuyabilirsen dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…