2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar ben kaçtım.ece 15 dk önce uyudu maçta bitti yenildik zaten.herkese özellikle kuzucuklara iyi geceler

Kizlar sebze sormussunuz ben havuc ile patates kesin koyuyorum havuc oranini fazla koyarssniz daha hos lezzeti oluyo sonra kabak bikac ispanak genekde bu karisim oluyo artuk pirasa yada evde olan ne sebze varsa 1 tatli kasik zeytinyagi ile ustunu hafif gecicek su ile suyunu cektirerek hasliyorum ki fazla su koyuo vitamini gitmesin diye sonra catalla bi guzel eziyorum
Minnak ogluma yigurt esliginde yediriyotum

Sorma c denk geldi aslinda asi paxartesiydi kahvalti onceden planlandi bakalim bosta bi kisi var artik paslascaz 4 cocuktan sinra kiz korunmaya baslatabilir
Kizlarla 13 senedir arkadasiz 4 kisu hic kopmadik birimiz istanbulda sadece ay artik kardes olduk

Kizlar gece bile kalmissiniz aras 4 aylik yoktu kendini toplamaya basladi kucagimizda drmuza sorduk cocugun onunu kapaatmayin demekki hazir dedi bel kakilir falan hikaye dedi
Dusunun adam cocuk dr u ve kendi babannesi diyirmus ki oturmayin cocugu kemikleri batar herkezde yasanan seyler
Kapaymayin cocugun onunu kizlarrrr

Son düzenleme:

Cnm insallah kotu bisey yoktur.belkide dis sikintisi varddir.biyeri acimis olsa surekli aglardi.
Cnm normalde agustosta ise baslayacagim ama ankaraya gittigimde temmuzda ise baslamak icin dilekce verdim ama henuz bana bi donus olmadi

Gunaydin kizlar
Ve beklenem oldu sanirim oglum hasta oluyo
Ates 37.3 burun hafif fikirdak huzursuz
Sizce bu belirtiler ne ifade ediyo oksuruk yok
Ve dr muz da yok
Gerci o 3 gun deneme diyo
Asimizda var 38 olmadiktan sonra antibiuotik kullanilmiyosa asi olunabilirmis
Yaren anlatiyo derdini bu garibim anlatamiyoda

Son düzenleme:

Canım benim Allah beterinden saklasın..Allah' a emanet kuzucuklarımız.
Rabbim tekrarını göstermesin.

ay bizim babamızda oturtmayın deyip duruyo gıcık oluorum ben oturtmuorum ki kendi oturuyo kuzum çömelmiş gibi:)
herkese gunaydın buarada sonunda şifre sorununu cözüp geldim:))))

cnm çok geçmiş olsun dikkat et küçük adamımıza...
Mertur, sana da geçmi,ş olsun cnm haklısın çok dikkat etmek lazım inan okurken bile içim acıdı . Rabbim korumuş çok şükür

ah kuzum kıyamam inşallah sıkıntı yoktur tatlım yüzünü yıka kuzumun aşı da var ooy ooy

günaydın kızlar

mertur geçmiş olsuncanım

niye beklenen dedin canım ya yarenden mi geçti tam da asi zamanı çocuk hem aşıyı hem hastalığı kaldirir mi zamanlama kötü olmuş inşallah yükselmey ateşi geçmiş olsun

gecmıs olsun canım,ıns daha fazla yukselmez asıda var dımı bugun ıns sorunsuz gecer ası gezmelerınız.bu arada herkese gunaydınnn

Cnm.bugun gecmos okumamistm
Yenibis gunun hayirli olsun
Fistik neyapmis

Sağol songülüm . fıstık şaka gibiydi dün benim yanımda biberon alan kız annemden almamış velhasıl 10.30 da geri gittim yanına kuzumun neyse emiştik dooyuştuk uyuttum 1 de geri geldim 3 buçukta geri gittim:) şimdilik herşey yolunda gibi. saatin 10.30 olmasını iple çekiorum bal böcüğüme gitmek için:)
aras paşa nasıl cnm yaren iileşti sanırım

cnm çok geçmiş olsun dikkat et küçük adamımıza...
Mertur, sana da geçmi,ş olsun cnm haklısın çok dikkat etmek lazım inan okurken bile içim acıdı . Rabbim korumuş çok şükür

ah kuzum kıyamam inşallah sıkıntı yoktur tatlım yüzünü yıka kuzumun aşı da var ooy ooy

günaydın kızlar

mertur geçmiş olsuncanım
sagolun canlarım
niye beklenen dedin canım ya yarenden mi geçti tam da asi zamanı çocuk hem aşıyı hem hastalığı kaldirir mi zamanlama kötü olmuş inşallah yükselmey ateşi geçmiş olsun
evet tatlım benım ne zaman yaren olsa arasada gecıyo yarenın ıyılesme asamasında bakalım ası ıle ıkısı bı arad nasıl olucak
gecmıs olsun canım,ıns daha fazla yukselmez asıda var dımı bugun ıns sorunsuz gecer ası gezmelerınız.bu arada herkese gunaydınnn
ınsalla cnm
bu durumda kahvaltıya gıtmeme kararı aldım cnm cocuk hasta zaten arkadasımı 4 aydır gormedım ıstanbulda oturuyo ama once aras kıyaamam

aa bak sen cadıya annesınıde aglarmıs
bızım kıde ben yokken bıberon alıyo sanırım ben varken almıyo eklere gecmıs olmanın rahatlıgı ıle dun avm gıderken devam mama yaptım bıberonda almadı emzırme odasında saldırdı mememe
ah ne guzel cnm bebısını gorebılıyosun
erkende cıkıyosun daha ne olsun
yaren ıyılestı cnm ufaklık sımdı rahatsız

kitabım gelmiiiş ama kargoda iş yeri adresine göndereceklerdi eşim aradı elden alacak gelirken gelecek çok şükür ya ne kitapmış sonunda kavuşacam :)

ben bişi soracam kızlar dün kaşık maması aldım ranaya 5/36 aylar arası ülker hero baby irmikli ballı diyo.. e hani bal yasaktı 2 yaşına kadar ???? gerçi mail attım bi de ürün istemiştim göndermemişlerdi isteyinin bi yüzü kara diye laf da soktum :)

aksam yorum yaparız artık kıtap hakkında,bende mama alırken o dıkkatımı cekmıstı canım ballı mamalar var yasak ama nasıl oluyorkı bende bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…