2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhabalar,

diş buğdayı yapmak isteyen arkadaşlar için misafirlerinize bir hatıra olarak dağıtmak isteyeceğiniz kurabiyeler yapıyoruz
ilgilenenler özel den mesaj atabilir yada sayfamızı ziyaret edebilir

canım geçmiş olsun.sen tecrübelisin panik yapma.bi takip et.aşı için de bizim eski doktorumuz hastalığı hiç önemsemezdi.

Merhaba sevgili Kasım anneleri, ben bir Aralık annesiyim fakat Aralık 2012 grubumuz fos çıktı:) (bazı arkadaşlarımı tenzih ederim) ben de aranıza katılmaya karar verdim. 10 aralık doğumlu tosuncuk bir kızım var akranlarına göre biraz daha ilerde gibi olduğundan ortak noktalar bulacağımıza eminim. hepinizin güzel bebişlerini öperim
ayrıca eski topic arkadaşlarım olan ozcanan ve sprinte özel selamlar:)

Hoş geldin canım aramıza..
Kızınada kocaman bir maşallah

sorma cnm yaa başım belada bugün de almamış biberonu kaşığı da daha beceremio süt malum koyu bişey olsa neyse. allah tan 10 dk da yanına gidebiliyorum 3 saat ayrı kalıo bir sefer de. toplamda 6 saat işte. yine de çok şanslıyız tabi. elma suyu içiriyordu ananesi ben gelirken.yavaş yavaş püre filan derken alışacak artık. aras paşa nasıl oldu cnm

hoşgeldiiin aralık anneleri grubunu elimizden geldiğince ayakta tutmaya çalıştık ama olmayınca olmuyo napalım buraya gelmene çok sevindim canım rananın kk kardeşi Türkiz nasıl görüşemedik sonra kimse yazmayınca ben de yazmıyorum artık ama burda çok mutluyum paylaşımdan öte canım sıkıldığı anda yazıyorum onlarda teselli ediyolar yeri gelince ben teselli veriyorum ne bileyim ya neyse yine uzattım HOŞGELDİN TEKRAR

kızlar yemek kitabı geldi güzel fena değil de bizim kız çok küçük yahu :)) daha bişi yapamam ki yani mercimek çorbası var ama gaz yapabilir diye korkuyorum.. en güzel bebek bisküvileri yapsam mı yapmasam mı bilemedim yapmaya çok hevesliyim tembelliğimden değil ama korkuyorum daha erkendir diye tattırmak amaçlı yapsam çorbayı yedikten sonra hemen dökeyim mi bi kere daha ısıtıp içme şansı var mı sizce ??

merhaba,

direk mercimek değil de sebze çorbasına biraz da mercimek koyarak başlayabilirsin bence :) biz her 2 günlük yapıyoruz bir kavonozu hemen buzdolabına diğerini bebişin midesine :) pek seviyo kuzum maşallah
bir de bisküviyi denemelisin bence

nasıl yapıyorsun sebze çorbasını ben burdakileri anlamadım pek tarif verebilir misin bisküviyi deneyecem inşallah rana hanım beğenir bi de maşallah kuzuna :)

Son düzenleme:
canım ben şöyle yapıyorum;

yarım patates, yarım havuç, yarım kabak varsa brokoli, bir iki sap maydonoz bu ara bi iki sap fasülye atıyorum ( sen içine girecek mlz. çeşitlendirebilirsin) kırmızı biber de koyuyorum bazen hepsini tencerede üzerine geçecek kadar su koy haşla sonra çatal yardımıyla hepsini ez azıcık zeytinyağı koy ben bu hafta yarım kaşık prinç koydum çorbasına

Slm kızlar ben de aralık annelerine yazıyordum hamileyken çünkü doğumum 8 aralık gözüküordu:) benim aceleci lızım 22 gün erken teşrif etti ve 16 kasım da kasım anneleri grubuna dahil olmuş oldum:) burda ki arkadaşlarda sağolsunlar kabul ettiler çok yazamasam da hep takipte oldum

canım hoşgeldin.çok sevindim seni gördüğüme.biz de uzun zamandır burdayız.benim kızım da 24 kasım da doğdu

teşekkür ederim canım tarif için şimdi kurabiyeyi yaptım bakalım hafta sonu sınav olduğu için yapamam ama pazartesi ilk iş çorbayı yapmak olacak:) kurabiyeyi merak ediyorum pişiyo fırında :)

senin kızda pek erken gelmiş :)) benim de 1 aralık görünüyodu ama ben biliyodum 25 kasımda olacağını doktordan daha iyi bildim yani tarihini dediğim gece geldi kızım nasipte kasım annesi olmak varmış

canım hilal mocan bir programda maydonoz için bir kaç ay sonra ekleyin boğazına yapışabilir demişti.aklıma gelmişken söyliyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…