2012 kasım bebekleri büyüyor..

sorma cnm hatta iki hafta daha erken geliyordu ama dr muzun zamanında müdahalesiyle 36+5 de geldi bal böcüğüm dünyaya:) ben hamile kaldığımı bile 7. haftada öğrendim 3 hafta da önce doğdu benim hamileliğin 10 haftası yalan oldu:)

kızlar bişey sorcam bu hazır bebe büskivilerini neden kullanmıorsunuz hazır olduğu için mi yoksa bildiğiniz başka zaralarımı var kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum . annem bana çok yedirmiş bi eksiğin var mı dio da merak ettim:)

kızlar merhaba buraya yazdıktan sonra arasın altını bı actık ık bacagı komple kızarık ıcınde esımle cok telaslandık kızamık su cıcegı yazdık senoryaları hafı atesıde vardı puf dr muzda bu hafta yok kıme gıdılır kıme guvenılır
hemen evımızde 3 4 dk uzakta arastırma hastane var anam bı sıra verdıler saat 4 e dusunun saat 1
atladık gıttık bız ozel hastane rastgele bı dr a
baya yaslıcaydı ama sıkısınca ne etcen
bacakları alerjık yumurtayı kes dedı 2 haftadır hıc bı yan etkı yapmayan yumurta 2 hafta sonramı yapyı bılemedım o ayrı
sonra ates 38 cıktı bogaz gayet kızarmıs anlıcagınız abladan grıp gecmıs
malese 3 gunluk hafıf anıtıbıyotık verdı 8 saatte bı ates dusurucu
ole yanı ah ah kendı dr muz olsa 2 3 gun arayla cagırıp ılk antıbıyotıksız ıyıestırmeye bakardı kac kere bu sekılde oldu hıc sadece bronsıtte vermıstı el mahkum ıste

ama cok sukur kı sı cıcegı kızamık tarzı degıl rabbım dermansı vermesın
saglık ocagı arıcam yaptırma asıları dedı
1 haftada ordan yanı 7 ay dolana muddet var dedı

bızde 37 haftalık teyzesı bırden olduk ekım annesı ama benım ruhum kasım annesı

bugun hastanede 1 haftalık ıkız bebekler vardı ve 1.5 yasında abılerı
kadın beebgı 8 aylıkken sanırım spıral ıle korunurken gebe kalmıs aklıma sız geldınız
sızın ılk gebeşıklerde kaza kursunu dımı

canım tekrar geçmiş olsun

kız zaten cesaretim yok spirale bi de sen korkutma

kız zaten cesaretim yok spirale bi de sen korkutma

çok şükür 2 hamileliğim de planlıydı.ama 1.den önce hapla, 2.de önce 3 aylık iğne emzirme bitince hapla krundum.ama şimdi eşim korunuyor ve ben hiç güvenmiyorum.spiral istiyorum ama cesaret edemiyorum. aylık iğne de hiç adet olmadım ve böylece 15 kilo aldım 2 senede.şimdi bunları tekrar yaşamak istemiyorum

cnm bana en rahat hp gekıyo
hele bugunden sonra sprıal cok uzak ufuklar ay bıde ıkız hemde tek yumurta

yumurta değildir ya kaç gündür dokunmayan yumurda mı dokunmuş saçma peki şimdi geçti mi nasıl geçmiş olsun cnm ya
canım benim kaza kurşunu değil ben eşimi kandırdım birazcık biliorum ben yumurtlama tarihlerini ama her doğum kontrolünün bi riski var hapın da ben hiç hap kullanmadım kullanmam da sonuçta yumurtlama tarihlerimi biliyorum ama önlem diye taktırdım spriali hem ranadan eşimi gördüğüm yok o yüzden rahatım

sorma cnm ya bencede degıldrı ama sadce jel verdı yumurta kes dedı el mahkum kendı dr muza kadar kesıcez dedım belkı sıcak o

aman cnm sprıal ıyı etmıssın de yumurtlama gunlerınede guvenmıyorum pek ıkı arkadasım takvım hesabıyla gebe kaldı
en dogal korunma yontemı zaten kuzum bebıaler

ay ben bısey farkeetım bı anda bu saate kadar hıc bısey yemedım
arasımda uyuyo bıseyler yıyeyım
op benım bukuk dudagımı annesı

hemen git ye emzikli annesin

ya kızlar size fikir danışayım.15 gün kadar önce bulaşık makinem bozuldu.servis geldi 150-200 tutar masrafı dedi.ve makine 10 yılı geçtiğinden takılan parçalara garanti veremiyoruz dedi.çok üzüldüm sizce napıyim yenisi 500-600 zaten e diyelim ki yaptırdım bi daha bozulsa tekrar masraf zararlı çıkıcam.yenisini alasım var galiba ama eşim pek sıcak bakmıyor yaptıralım neyse masrafı diyor.ve ben bu kararsız süreçte maalesef bulaşıkları elimde yıkıyorum.siz olsaydınız ne yapardınız

Beysal nasılsın?

epeydir giremedim yoğunluktan bebişin nasıl ?

ah canım benim burada gözüküyorum ama çok yoğunum bakamadım iyiyim çok şükür erdemim birazcık rahatsız teyzesi antibiyotik kullanıyoruz ama iyiyiz yinede senin bebişin nasıl sennasılsın neler yapıyorsun bakalım

bende yapıyorum ama sadece havuç patatesten yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…