- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.081
ya kızlar size fikir danışayım.15 gün kadar önce bulaşık makinem bozuldu.servis geldi 150-200 tutar masrafı dedi.ve makine 10 yılı geçtiğinden takılan parçalara garanti veremiyoruz dedi.çok üzüldüm sizce napıyim yenisi 500-600 zaten e diyelim ki yaptırdım bi daha bozulsa tekrar masraf zararlı çıkıcam.yenisini alasım var galiba ama eşim pek sıcak bakmıyor yaptıralım neyse masrafı diyor.ve ben bu kararsız süreçte maalesef bulaşıkları elimde yıkıyorum.siz olsaydınız ne yapardınız
geldım canım,markete gıttım geldım ev ısı falan derken ancak gırebıldım.gozunaydın canım geklmıs kıtabın.hangı kurabıyeyı yaptın canım bende yapıcamda ,ohh yesın rana hanım bısey olmaz canımnerdesin kuzum ben kurabiye yaptım rana da yedi bişi olmaz inşallah ya
kızlar merhaba buraya yazdıktan sonra arasın altını bı actık ık bacagı komple kızarık ıcınde esımle cok telaslandık kızamık su cıcegı yazdık senoryaları hafı atesıde vardı puf dr muzda bu hafta yok kıme gıdılır kıme guvenılır
hemen evımızde 3 4 dk uzakta arastırma hastane var anam bı sıra verdıler saat 4 e dusunun saat 1
atladık gıttık bız ozel hastane rastgele bı dr a
baya yaslıcaydı ama sıkısınca ne etcen
bacakları alerjık yumurtayı kes dedı 2 haftadır hıc bı yan etkı yapmayan yumurta 2 hafta sonramı yapyı bılemedım o ayrı
sonra ates 38 cıktı bogaz gayet kızarmıs anlıcagınız abladan grıp gecmıs
malese 3 gunluk hafıf anıtıbıyotık verdı 8 saatte bı ates dusurucu
ole yanı ah ah kendı dr muz olsa 2 3 gun arayla cagırıp ılk antıbıyotıksız ıyıestırmeye bakardı kac kere bu sekılde oldu hıc sadece bronsıtte vermıstı el mahkum ıste
ama cok sukur kı sı cıcegı kızamık tarzı degıl rabbım dermansı vermesın
saglık ocagı arıcam yaptırma asıları dedı
1 haftada ordan yanı 7 ay dolana muddet var dedı
canım yıyorsa yedır bence eğer ıstemese ağzını acmaz mızırdanr ağlarkızlar benim kızım değişik bişey yedirdiğimde yüzünü öyle bi ekşitiyo ki sanki midesi bulanıyormuş gibi yapıyo. ama yiyor. napsam acaba öyle yaptığında yedirmeye devam ediyim mi yoksa yedirmeyeyim mi?
bugun hastanede 1 haftalık ıkız bebekler vardı ve 1.5 yasında abılerı
kadın beebgı 8 aylıkken sanırım spıral ıle korunurken gebe kalmıs aklıma sız geldınız
sızın ılk gebeşıklerde kaza kursunu dımı
çok şükür 2 hamileliğim de planlıydı.ama 1.den önce hapla, 2.de önce 3 aylık iğne emzirme bitince hapla krundum.ama şimdi eşim korunuyor ve ben hiç güvenmiyorum.spiral istiyorum ama cesaret edemiyorum. aylık iğne de hiç adet olmadım ve böylece 15 kilo aldım 2 senede.şimdi bunları tekrar yaşamak istemiyorum
Bende yenisini alır rahat ederdim canım.songül bu arada gecmiş olsun canım.ria için bende kararsızım kızlarsuanda cerazette kullanıyorum ama kilo aldım gibi (
benim oğlum sürpriz oldu, beklemiyorduk . ozcanan ı bilmiyorum =) ben ria dan pek memnun değilim on gün daha kanamam olursa bir ay olacak
belki hapa geçebilirim ama kilo vs yaparsa diye istemiyorum
28 ocak 2012 de son adetimi olmuştum veeeeeeeeee bugün 3 mayıs 2013 adet oldum kızlar ağrıdan kıvranıyorum rahatmışım meğer birazdan da eltimler geliyor hafta sonu için hiç halim yok sormayın doğum 8 kasımda olmuştu haber vermek istedim öpüldünüz
spiral rahat aslında. korkun acıma vs olur diyeyse hiç birşey hissetmiyorsun neredeyse ...
ya kızlar size fikir danışayım.15 gün kadar önce bulaşık makinem bozuldu.servis geldi 150-200 tutar masrafı dedi.ve makine 10 yılı geçtiğinden takılan parçalara garanti veremiyoruz dedi.çok üzüldüm sizce napıyim yenisi 500-600 zaten e diyelim ki yaptırdım bi daha bozulsa tekrar masraf zararlı çıkıcam.yenisini alasım var galiba ama eşim pek sıcak bakmıyor yaptıralım neyse masrafı diyor.ve ben bu kararsız süreçte maalesef bulaşıkları elimde yıkıyorum.siz olsaydınız ne yapardınız
bır aymı tatlım masallla yanı dayımı esıde cıkarttı dusun ramazanda sadece 10 gun oruc tutabılıyodu
ben hapı kullandıgımdan berı 4.5 kg verdım cnm
cnm sızede cok gecmıs olsun dr muz pazartesı baslıyo ama randavu bulamadım salı gunune aldım esım bı gıdelım dedıgecmıs olsun canım.dr un nezaman gelecekkı bıde ona goturseydın uzun zaman yok heralde.benım oğlumunda aynı aras gıbı boğazı kızarıktı ateste aynı bızde antb kullandık canım gecer ıns
songül çok geçmiş olsun canım yaa allah şifa versin inşallah.
o üç çocuk meselesi benim görümcemde de var. büyükler erkek 1.5 yaşında ikiz. bir ay önce de bi kızı oldu. çok zor gerçekten. sen anlatırken birden görümcemi gördün sandım:) oysa sen nerdesin o nerde:)
cnm yenı alderım
gecen annemler yaptı aynı hatayı makıne acılınca 200 tl lık masraf 300 e cıktı
babamda parcayı gerı verdı bı ıscılık para odedı yenıden dolap aldı
alısıncada cok zor olmalı elde yıkamak
canım bu hap sütü etkilemiyor demi.doktorun mu önermişti.çok yazdın sen ama ben unutmuşum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?