2012 kasım bebekleri büyüyor..

yine bozulursa yenisini alacağı garantisini verecek mi aynı parayı vereceksin de kandır eşini yenisini al ben olsam gözünün yaşına bakmam yenisini alırım canım

gecmıs olsun canım.dr un nezaman gelecekkı bıde ona goturseydın uzun zaman yok heralde.benım oğlumunda aynı aras gıbı boğazı kızarıktı ateste aynı bızde antb kullandık canım gecer ıns

songül çok geçmiş olsun canım yaa allah şifa versin inşallah.

o üç çocuk meselesi benim görümcemde de var. büyükler erkek 1.5 yaşında ikiz. bir ay önce de bi kızı oldu. çok zor gerçekten. sen anlatırken birden görümcemi gördün sandım:) oysa sen nerdesin o nerde:)

kızlar benim kızım değişik bişey yedirdiğimde yüzünü öyle bi ekşitiyo ki sanki midesi bulanıyormuş gibi yapıyo. ama yiyor. napsam acaba öyle yaptığında yedirmeye devam ediyim mi yoksa yedirmeyeyim mi?

benim oğlum sürpriz oldu, beklemiyorduk . ozcanan ı bilmiyorum =) ben ria dan pek memnun değilim on gün daha kanamam olursa bir ay olacak
belki hapa geçebilirim ama kilo vs yaparsa diye istemiyorum

spiral rahat aslında. korkun acıma vs olur diyeyse hiç birşey hissetmiyorsun neredeyse ...

28 ocak 2012 de son adetimi olmuştum veeeeeeeeee bugün 3 mayıs 2013 adet oldum kızlar ağrıdan kıvranıyorum rahatmışım meğer birazdan da eltimler geliyor hafta sonu için hiç halim yok sormayın doğum 8 kasımda olmuştu haber vermek istedim öpüldünüz

benim oğlum sürpriz oldu, beklemiyorduk . ozcanan ı bilmiyorum =) ben ria dan pek memnun değilim on gün daha kanamam olursa bir ay olacak
belki hapa geçebilirim ama kilo vs yaparsa diye istemiyorum

bır aymı tatlım masallla yanı dayımı esıde cıkarttı dusun ramazanda sadece 10 gun oruc tutabılıyodu
ben hapı kullandıgımdan berı 4.5 kg verdım cnm

aay hadı bakalım cnm ya bende enson 29 ocak 2012 de oldum
hala beklemedeyım
cnm demek eltınler gelıyo koay gele

cnm yenı alderım
gecen annemler yaptı aynı hatayı makıne acılınca 200 tl lık masraf 300 e cıktı
babamda parcayı gerı verdı bı ıscılık para odedı yenıden dolap aldı
alısıncada cok zor olmalı elde yıkamak

bır aymı tatlım masallla yanı dayımı esıde cıkarttı dusun ramazanda sadece 10 gun oruc tutabılıyodu
ben hapı kullandıgımdan berı 4.5 kg verdım cnm

canım bu hap sütü etkilemiyor demi.doktorun mu önermişti.çok yazdın sen ama ben unutmuşum kusura bakma

gecmıs olsun canım.dr un nezaman gelecekkı bıde ona goturseydın uzun zaman yok heralde.benım oğlumunda aynı aras gıbı boğazı kızarıktı ateste aynı bızde antb kullandık canım gecer ıns
cnm sızede cok gecmıs olsun dr muz pazartesı baslıyo ama randavu bulamadım salı gunune aldım esım bı gıdelım dedı
su alerjı testlerını falan konusalım dedı o telde sınırlerım bozuldu zaten esımle konusurken basladım aglamaya gunah yavrum kasınıyo kaası bazen yuzu sınırlenıyo anlatamıyo kı derdını

sagol cnm
ay gorumcene rabbım kolaylık versın
ama bak o bı kızı yakalmıs
ay okadar kucuklerdıkı nasış buyurler bılmem tek yumurta bıde aynılar

ay gerçekten zor.düşün nerdeyse hiç elimde yıkamadım 9 yıldır.bulaşık sepetim bile yok.yıkamasına yıkanıyor da bebişler küçük bi de biz 2 çocuklular maaşallah sürekli bulaşık mutfak hiç temiz kalmıyor sürekli dağınık.makine o konuda da iyi en azından hemen atıyorsun derli toplu oluyor.bilemedim ya.dediğim gibi çok kaliteli bi şey değil arçeliğin 3 programlısı.şimdi indirim de 500tl olmuş anneler günü diye. yıl garanti uzatmayla 590 a gelecek.eşimi ikna edebilirsem.o diyor ki tamir ettirelim olmazsa daha iyi bişey alırız.

canım bu hap sütü etkilemiyor demi.doktorun mu önermişti.çok yazdın sen ama ben unutmuşum kusura bakma

cnm ben burdan okudum dr uma kaptım hapı goturdum rahatlıkla kullanabılırsın dedı
ebemızde aynı sekılde
mını hap olarakta gecıyo cnm
ben hıc yan etkı yasamadı kullandıgımdan berı 4.5 kg verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…