2012 kasım bebekleri büyüyor..

tabı cnm benımde bulasılık yok ay artık o kadar begenıyorum kı yıkamasını kendım yıkayınca sankı okadar temız olmuyo yada durulanmıyo
programa bakma cnm 8 senedır ınan program dugmeyı cevırmedım bıle hep 1 programda kullanırım
bence esın sana anneler gunu hedıyesı alabılırr
mutfagı makıne topluyo tatlım

ay valla aklımı çeldin.sen reprezantlık yapsana canım.her ihtimale karşı ek gıdalara geçelim ben de gidip alıyim bu haptan

kıxlar bugun gıttıgım dr baya yaslıydı arastırmadan tesaduf eserı gıttım zaten ama amcam cok gerıde kalmıs dedım oglum suya ek ısteklı degıl dedım
aman dedı muım degıl bol bol su ıcı sutun sulu olsun ordan alır dedı
olmadı sekerlı su yap dedı ole ver cocuk sekerı sever ah be amcam dedım sen nerde kaldın

kurabiye hangisini yaptın canım güzel oldu mu?
prinç unlu kurabiye onu yaptım canım ben tereyağı sevmem beğenmedim ama eşim çok beğendi rana da yedi sıkıntı olmadı ama bugün çok huzursuz sürekli uyanıyo uyuyamıyo acaba yediğniden mi kurabiyeyi sütümle verdim inşallah bişi olmaz sürekli uyanıyo ya
bır aymı tatlım masallla yanı dayımı esıde cıkarttı dusun ramazanda sadece 10 gun oruc tutabılıyodu
ben hapı kullandıgımdan berı 4.5 kg verdım cnm
ben ben memnunum ya yine düzenli benim adetler hapı unuttuğun anda yandın
ay evet takılırken çok acıdığını söyledi bir arkadaşım.bi de kayarsa falan diye.

benim hiç canım yanmadı ama senin için hangisinde rahat edecekse onu tercih et canım sonuçta herkesin vücudu farklı merturda değişik etki yaptı ben de değişik

ii akşamlar kızlar ben çıkıyorum bi dahada giremem yarın sınav var ve rana rahatsız görüşürüz...

cnm ınsalla sınavın cok guzel gecer dua edıcem sana
bu arada ranama ne oldukı ay ne oldu kasım bebelerıne
arasta hep uyuyup uyanıyodu ıkı gundur olmadı bı gosterırsın sende cnö

canım başarılar.sınavda rahat olmaya çalış annesi ranamız babasıyla güzel vakit geçirecektir

kayma doğumun arkasından rahim küçülüp eski halini almadan takıldığında oluyor. eski haline döndüğünde kayma yüzdesi az

yani biz 5 aylık olduk ihtimal azaldımı canım.ya bir de 2 ay önce rapor almak için bir kadın doğumcuya gitmiştim aynı zamanda tanıdık arkadaşımın babası.bana sen kızım sayılırsın sezeryandan sonra asla önermiyorum rahim delinmesi yapabilir dedi.aklım hala orda.kendi doktorum bi sıkıntı olmaz hemen takayım demişti.senin sezeryanmıydı.böyle bir şey duyan oldu mu?

he he ben bu kararsızlıkla 3.bebek haberini verirmişim
aslında bak şimdi aklıma geldi ben 3.yü de doğurup sezeryanda da tüplerimi bağlatsam oh ömür boyu rahat.aman ya neler düşünüyorum daha 2. ortaya çıkaramamışken. urfada yaşamak beni böyle yaptı.eşim duymasın hemen yapalım der naparım sonra

iyi geceler kızlar

herkes eklere geçmişte artık yemek tarifleri verilmee başlanmış bizim eklere geçmemiz için son 1 haftamız bu haftadan sonra başlıyoruz Allahın izniyle.ama be çok ürküyorum :18: düşünsenize 6 ay boyunca anne sütünden başka bir şey almamış :18:imdi nasıl alışırmı alışmazmı yeni tatlara çok endişeliyim.

yaren geçmiş olsun canım arasımıza nazarmı değdi. doktorda pek gerilerde kalmış ne demek şekerli su yaa. şekerin hiç bir faydası olmadığını artık küçücük çocukalr biliyor.canım yumurta değildir o ya. düşünsene eklere başlayınca 2-3 gün için yeni ek besinin alerjik olup olmadığını çocuk belli ediyor.ne verdin en son zamanlarda birde senin oğlanın senin yediklerinede dikkat ediyordun sanırım senin yediğin bir şeyden olabilirmi acaba. aşınızda kaldı demek 7. ay da geç olmazmı canım?

mertur nasılsın oğlun iyimi atlattınmı canım duygu yükünü.

ozcanan canım sana maşallah ev yapımı kurabiyeler filan.anne sütüyle ezipdemi verdin.sevdimi?

Sagil cnm benim
Bende yumurtadan kesin diyemiyorum needeyse iki haftadir yiyor cnm
Dr desen fil tarihten kalmis arasin dr u ari mamada seker oran yuksek doye onu bile onermiyo adam sekeerli su ver diyo
Saki nasipse kendo dr muza gidicez gerekirse alerji test isticem bilelim neymis problem bilelim o amcayo sevmedim givenmedim
Bide yedek dr ismi rica edicem

Sizde eklere baslicsksiniz he cnm
Bak bu liste arasi hic zorlamadi arasta anne sutu aldi biliyosun
Mutlaka bizle paylas cnm
Bu arada asi icin ebede dr da 6 ay bitene kadar mecbur kalinirsa uzayabikiyo dedi salionu da sorucam

Son düzenleme:
kızlar yarın hava en düşük 14 en yüksek sıcaklık 23 bulutlu görünüyor arkadaşla çarşıya çıkcaktık sizv-ce çıkartsammıki çocuğu bebek arabasında önüde kapanıyor kararsızımm ama evdede durmak istemiyorum. ne yapsa acab üşürmüki.

millet çocuğunu 15 günlük kışın dıları çıkartıyor ya be yinede bu havada bile düşünüyorum işte.

alerji testi öyle hemen anlaşılmıyor bir sürü test yapıyorlar diye biliyorum ama kendi doktorunuza giderseniz gerek kalmaz bence canım.sonuçta senin çocuğunu en iyi o biliyor yeni bir meyve filan denedinmi hiç birde canım kullanıyorsan bebe bisküvisi pekmez filan son kullanma tarihlerine mutlaka bak.

Cnm benimde cok bilgim yok artik dr yonlendiricek basladigimiz gunden beri menumuz hep ayni cnm ektra bisey olmadi biskivu hipp in organik biskuvisi pekmez bildigimiz yerden

Cnm bebegini cikart bisey olmaz korumasida varmis inan bebekler kapali ortam da ki grio mikrobundan hasta oluyo ev de

bende şimdi e-bebkten hip organik bebe bisküvileirne bakıyordumda içimden başlayınca bunlardan alayım diyordum

Olacagi o sonunda haha
Nedense bu adamlarda bi ucuncu cocuk istegi ki sorma sizinkindedemi var
Belki ucincu kiz olur

bu korunma olayı benimde canımı çok sıkıyor hala bir yöntem bulamadık. eşim korunuyor. sprial taktırayım diyorum. 2. 3. çocuk çok gzüel bir şey ama çalışırken çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…