- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.101
ay gerçekten zor.düşün nerdeyse hiç elimde yıkamadım 9 yıldır.bulaşık sepetim bile yok.yıkamasına yıkanıyor da bebişler küçük bi de biz 2 çocuklular maaşallah sürekli bulaşık mutfak hiç temiz kalmıyor sürekli dağınık.makine o konuda da iyi en azından hemen atıyorsun derli toplu oluyor.bilemedim ya.dediğim gibi çok kaliteli bi şey değil arçeliğin 3 programlısı.şimdi indirim de 500tl olmuş anneler günü diye. yıl garanti uzatmayla 590 a gelecek.eşimi ikna edebilirsem.o diyor ki tamir ettirelim olmazsa daha iyi bişey alırız.
cnm ben burdan okudum dr uma kaptım hapı goturdum rahatlıkla kullanabılırsın dedı
ebemızde aynı sekılde
mını hap olarakta gecıyo cnm
ben hıc yan etkı yasamadı kullandıgımdan berı 4.5 kg verdım
prinç unlu kurabiye onu yaptım canım ben tereyağı sevmem beğenmedim ama eşim çok beğendi rana da yedi sıkıntı olmadı ama bugün çok huzursuz sürekli uyanıyo uyuyamıyo acaba yediğniden mi kurabiyeyi sütümle verdim inşallah bişi olmaz sürekli uyanıyo yakurabiye hangisini yaptın canım güzel oldu mu?
ben ben memnunum ya yine düzenli benim adetler hapı unuttuğun anda yandınbır aymı tatlım masallla yanı dayımı esıde cıkarttı dusun ramazanda sadece 10 gun oruc tutabılıyodu
ben hapı kullandıgımdan berı 4.5 kg verdım cnm
ay evet takılırken çok acıdığını söyledi bir arkadaşım.bi de kayarsa falan diye.
ay valla aklımı çeldin.sen reprezantlık yapsana canım.her ihtimale karşı ek gıdalara geçelim ben de gidip alıyim bu haptan
prinç unlu kurabiye onu yaptım canım ben tereyağı sevmem beğenmedim ama eşim çok beğendi rana da yedi sıkıntı olmadı ama bugün çok huzursuz sürekli uyanıyo uyuyamıyo acaba yediğniden mi kurabiyeyi sütümle verdim inşallah bişi olmaz sürekli uyanıyo ya
ben ben memnunum ya yine düzenli benim adetler hapı unuttuğun anda yandın
benim hiç canım yanmadı ama senin için hangisinde rahat edecekse onu tercih et canım sonuçta herkesin vücudu farklı merturda değişik etki yaptı ben de değişik
ii akşamlar kızlar ben çıkıyorum bi dahada giremem yarın sınav var ve rana rahatsız görüşürüz...
canım başarılar.sınavda rahat olmaya çalış annesi ranamız babasıyla güzel vakit geçirecektirprinç unlu kurabiye onu yaptım canım ben tereyağı sevmem beğenmedim ama eşim çok beğendi rana da yedi sıkıntı olmadı ama bugün çok huzursuz sürekli uyanıyo uyuyamıyo acaba yediğniden mi kurabiyeyi sütümle verdim inşallah bişi olmaz sürekli uyanıyo ya
ben ben memnunum ya yine düzenli benim adetler hapı unuttuğun anda yandın
benim hiç canım yanmadı ama senin için hangisinde rahat edecekse onu tercih et canım sonuçta herkesin vücudu farklı merturda değişik etki yaptı ben de değişik
ii akşamlar kızlar ben çıkıyorum bi dahada giremem yarın sınav var ve rana rahatsız görüşürüz...
ay evet takılırken çok acıdığını söyledi bir arkadaşım.bi de kayarsa falan diye.
bır aymı tatlım masallla yanı dayımı esıde cıkarttı dusun ramazanda sadece 10 gun oruc tutabılıyodu
ben hapı kullandıgımdan berı 4.5 kg verdım cnm
kayma doğumun arkasından rahim küçülüp eski halini almadan takıldığında oluyor. eski haline döndüğünde kayma yüzdesi az
iyi geceler kızlar
herkes eklere geçmişte artık yemek tarifleri verilmee başlanmış bizim eklere geçmemiz için son 1 haftamız bu haftadan sonra başlıyoruz Allahın izniyle.ama be çok ürküyorum :18: düşünsenize 6 ay boyunca anne sütünden başka bir şey almamış :18:imdi nasıl alışırmı alışmazmı yeni tatlara çok endişeliyim.
yaren geçmiş olsun canım arasımıza nazarmı değdi. doktorda pek gerilerde kalmış ne demek şekerli su yaa. şekerin hiç bir faydası olmadığını artık küçücük çocukalr biliyor.canım yumurta değildir o ya. düşünsene eklere başlayınca 2-3 gün için yeni ek besinin alerjik olup olmadığını çocuk belli ediyor.ne verdin en son zamanlarda birde senin oğlanın senin yediklerinede dikkat ediyordun sanırım senin yediğin bir şeyden olabilirmi acaba. aşınızda kaldı demek 7. ay da geç olmazmı canım?
mertur nasılsın oğlun iyimi atlattınmı canım duygu yükünü.
ozcanan canım sana maşallah ev yapımı kurabiyeler filan.anne sütüyle ezipdemi verdin.sevdimi?
Sagil cnm benim
Bende yumurtadan kesin diyemiyorum needeyse iki haftadir yiyor cnm
Dr desen fil tarihten kalmis arasin dr u ari mamada seker oran yuksek doye onu bile onermiyo adam sekeerli su ver diyo
Saki nasipse kendo dr muza gidicez gerekirse alerji test isticem bilelim neymis problem b
alerji testi öyle hemen anlaşılmıyor bir sürü test yapıyorlar diye biliyorum ama kendi doktorunuza giderseniz gerek kalmaz bence canım.sonuçta senin çocuğunu en iyi o biliyor yeni bir meyve filan denedinmi hiç birde canım kullanıyorsan bebe bisküvisi pekmez filan son kullanma tarihlerine mutlaka bak.
Cnm benimde cok bilgim yok artik dr yonlendiricek basladigimiz gunden beri menumuz hep ayni cnm ektra bisey olmadi biskivu hipp in organik biskuvisi pekmez bildigimiz yerden
Cnm bebegini cikart bisey olmaz korumasida varmis inan bebekler kapali ortam da ki grio mikrobundan hasta oluyo ev de
he he ben bu kararsızlıkla 3.bebek haberini verirmişim
aslında bak şimdi aklıma geldi ben 3.yü de doğurup sezeryanda da tüplerimi bağlatsam oh ömür boyu rahat.aman ya neler düşünüyorum daha 2. ortaya çıkaramamışken.urfada yaşamak beni böyle yaptı.eşim duymasın hemen yapalım der naparım sonra
he he ben bu kararsızlıkla 3.bebek haberini verirmişim
aslında bak şimdi aklıma geldi ben 3.yü de doğurup sezeryanda da tüplerimi bağlatsam oh ömür boyu rahat.aman ya neler düşünüyorum daha 2. ortaya çıkaramamışken.urfada yaşamak beni böyle yaptı.eşim duymasın hemen yapalım der naparım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?