- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.301
Iyi aksamlar güzel annelernasilsiniz bqkem
üst dişler mi geliyo acaba ya çünkü altlara göre üstler daha zorluyormuş diye biliyorum.. tabi hastalığın verdiği etki de var paşada uyuyo mu şimdicnm dısı cıkınca hemen bıraktı hatta 2 3 gun sık kalkmadı esıme dedım sık kalkmıyo 3 gunudr o gun dısını gordum
fburak demıstı bana gercekten o sekılde oldu
dogru dıyon cnm 2 yeter hemde guzel bı gelecek saglamak lazım bence bızım ımkanlarımız 2 ıcın uygun
ay esının durumunu dusunebılıyorum cnm kan ter ıcınde ay ne var uyusan dımı neysekı ıdare edebılmıs cnm
ınan ıyıkı varlar
benım oglum 2 gundur cok mız mız cnm ya
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz iyi gceler.
cnm ven islak mendili sadece disarida kizim kaka yaptiginda kullaniyorum.evde kaka yapimca yikiyorum.hic pisik olmadikkızlar bu arada bebişlerinizin altını kaka yapmamış olsa bile ıslak mendille siliyor musunuz bi de her sefer pişik kremi kullanıyormusunuz?
iyi pazarlar herkeseee bugün eveyim sanırım eşim yok belkim söyle bebişimi alır sahile doğru bi hava alır geliriz Reces Dr nereye götürüyorsun?bu arada dün devam sütünden yoğurt mayaladım biraz sulu oldu ama yoğurt tadı var inek sütü verme keci sütü verme neyle yapıcaz bu yoğurtları yahu :)
üst dişler mi geliyo acaba ya çünkü altlara göre üstler daha zorluyormuş diye biliyorum.. tabi hastalığın verdiği etki de var paşada uyuyo mu şimdi
iyi geceler canım görüşürüz sağol bu arada konuşmak iyi geliyo yahu
nerlerdesin ya bugün görüşemedik nasıl oldun bak çanakkalede kordonu gezerken seni yaad ettim kulakların çınladı mı
iyyiz şekerim bunalıma girdik bir ara . annelik nasıl bir şeymiş annemi şimdi daha iyi anlyorum.sen nasılsın
kızlarla konuşmadan önce kötüydü ama şimdi iyiyiym sen nasılsın efe beyimiz napıyo nasıl
ıyı tatlım sen nasılsın
Çok şükür iyi olmaya calisiyorjm cnm sen nasilsin
Neden kötüydün canım kötü birşey yoktur umarım..
Benim karnım bacaklarim çok ağrıyor maglum regl oldum
Efe paşamda uyudu canım çok şükür
inşallah kötü değil canım rananın alt dudağında morluk var sebebini araştırıyorum habire takıntı yaptım kendime..
sen sezeryan mı oldun canım normal doğum yaptım ben ilk adetim çok yoğun geliyodu ama hiç biyerim ağrımadı unutuyodum adet olduğumu taki sprali taktırana kadar ayaklarımı üşüttüğüm anda karnım ağrıyo ama dikkat ediyorum işte inşallah senin de düzelir cnm
sımdıde kafama arasın cısını taktım az ısıyo huysuzlanıyo acaba bı sorunmu var aksam arkadasım oglumdada oldu dr donemsel dedı dedı
ama rahatlamadım
inşallah kötü değil canım rananın alt dudağında morluk var sebebini araştırıyorum habire takıntı yaptım kendime..
sen sezeryan mı oldun canım normal doğum yaptım ben ilk adetim çok yoğun geliyodu ama hiç biyerim ağrımadı unutuyodum adet olduğumu taki sprali taktırana kadar ayaklarımı üşüttüğüm anda karnım ağrıyo ama dikkat ediyorum işte inşallah senin de düzelir cnm
sımdıde kafama arasın cısını taktım az ısıyo huysuzlanıyo acaba bı sorunmu var aksam arkadasım oglumdada oldu dr donemsel dedı dedı
ama rahatlamadım
onu bende takmıştım evvelsi gün sabahki bezinde azdı çişi bende korktum ama sonra meyve suyuna ek su ekledim öyle içirdim biberonda sonra çoğaldı her ne kadar sütünde su var içsin falan deseler de sen inanma içirmeye çalış suyu ama emzirdikten sonra içirme ben bişi yedirdikten 10 dakika sonra içirmeye çalışıyorum zorla kaşıkla içirmeye çalışıyorum hepsini çıkarıyo suluk aldım ağzına sokmuyo midesini bulandırıyo ama zorla da olsa damla damla da olsa veriyorum verince çoğaldı çişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?