2012 kasım bebekleri büyüyor..

üst dişler mi geliyo acaba ya çünkü altlara göre üstler daha zorluyormuş diye biliyorum.. tabi hastalığın verdiği etki de var paşada uyuyo mu şimdi
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz iyi gceler.

iyi geceler canım görüşürüz sağol bu arada konuşmak iyi geliyo yahu

nerlerdesin ya bugün görüşemedik nasıl oldun bak çanakkalede kordonu gezerken seni yaad ettim kulakların çınladı mı

kızlar bu arada bebişlerinizin altını kaka yapmamış olsa bile ıslak mendille siliyor musunuz bi de her sefer pişik kremi kullanıyormusunuz?
cnm ven islak mendili sadece disarida kizim kaka yaptiginda kullaniyorum.evde kaka yapimca yikiyorum.hic pisik olmadik

Cnm ben kent hastanesinde buket hanima goturuyorum

ay bılmıyom kuzu ay uyuyodu agladı emzık verdım muzık actık uyudu yenıdn

Neden kötüydün canım kötü birşey yoktur umarım..
Benim karnım bacaklarim çok ağrıyor maglum regl oldum
Efe paşamda uyudu canım çok şükür

inşallah kötü değil canım rananın alt dudağında morluk var sebebini araştırıyorum habire takıntı yaptım kendime..

sen sezeryan mı oldun canım normal doğum yaptım ben ilk adetim çok yoğun geliyodu ama hiç biyerim ağrımadı unutuyodum adet olduğumu taki sprali taktırana kadar ayaklarımı üşüttüğüm anda karnım ağrıyo ama dikkat ediyorum işte inşallah senin de düzelir cnm

sımdıde kafama arasın cısını taktım az ısıyo huysuzlanıyo acaba bı sorunmu var aksam arkadasım oglumdada oldu dr donemsel dedı dedı
ama rahatlamadım

cnm dr demıstı doğum sonrası ılk adet cok yogun olurmus
normal yada sezeryan
aman ayaklarını ustme cnm ay ınan hasta olmaya hakkımız yok bebelerımıze kım bakar yoksam

sımdıde kafama arasın cısını taktım az ısıyo huysuzlanıyo acaba bı sorunmu var aksam arkadasım oglumdada oldu dr donemsel dedı dedı
ama rahatlamadım

onu bende takmıştım evvelsi gün sabahki bezinde azdı çişi bende korktum ama sonra meyve suyuna ek su ekledim öyle içirdim biberonda sonra çoğaldı her ne kadar sütünde su var içsin falan deseler de sen inanma içirmeye çalış suyu ama emzirdikten sonra içirme ben bişi yedirdikten 10 dakika sonra içirmeye çalışıyorum zorla kaşıkla içirmeye çalışıyorum hepsini çıkarıyo suluk aldım ağzına sokmuyo midesini bulandırıyo ama zorla da olsa damla damla da olsa veriyorum verince çoğaldı çişi

Allah allah inşallah kötü birşey yoktur canim benim yaaa
Bende normal doğum yaptim benimde çok yoğun geldii halende devqm ediyor canım heryerim
Ağrıyor benim valla çok kötü

ama rahatlamadım

Canım benim acaba cis yaparken pipisimi aciyorki aciyorsa pek yapmak istemez pek bir fikrim yokta çok kafaya takarsan doktora gotur bence

cnm heralde ondan mesela gece tek benı emıyo sabaha bayagı doluyo
ama gundız az oluyo aslında 5 6 kasık ıcırıyom ırsat buldukca dr a dıyım hele mecbur olan kac cc
ay obur dr ananem kılıklı ınanmam ona he
a sulukla lıkır lıkır ıcse ne rahat etcm he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…