2012 kasım bebekleri büyüyor..

Allah allah inşallah kötü birşey yoktur canim benim yaaa
Bende normal doğum yaptim benimde çok yoğun geldii halende devqm ediyor canım heryerim
Ağrıyor benim valla çok kötü

benim evlenmeden önce öyleydi evlendim biraz azaldı ama doğurduktan sonra rahatladım... anneme çekmişim o konuda... yengem 3 çocuk doğurdu hepsini de evde doğurdu ama adet sancısı çekiyo yataklara düşüyo kadın bünyeden bünyeye değişiyo herhalde zencefil bulabiliirsen bir çay kaşığı zencefil bir kaç damla limon suyu bir çay kaşığı bal yarım çaybardağı ılık suya karıştır şak diye kesiyo ağrıyı ama sen şimdi bana ben nerden bulacam zencefili dersen.. sütü ısıt içine az bişi kahve at bi ton de şeker iç rahatlarsın benim yöntemler

Canım benim acaba cis yaparken pipisimi aciyorki aciyorsa pek yapmak istemez pek bir fikrim yokta çok kafaya takarsan doktora gotur bence

ay cnm bılmıyorum ıste benım oglum boole mızmız degıldı puf hersey kafana soru ısaretı ıste
2 hafta once urolog muayne ettı hersey duzgundu salı gunu kendı drna goturcem cnm kızarıklık lar ıcın bunuda sorayım ay 15 gun once gıttık yıne gıtcez ay ben 2.cocukta daha evhamlı oldum he kızım saglamdı
arasın gıtmedıgı bolum kalmadı
cıldıye urolog beyn cerrahı bakalım daha neler gorcez

gece kaç kere kalkıyo benim geç yatınca bi kere kalkıyo ondan doldurmuyo bezi ama gündüzleri içiriyorum habire bişiler bi de zırt pırt emziriyorum hemşire zayıf buldu ya benim kızı 2 saatse 1,5 saate indir emzirme saatlerini dedi.. zaten gerek kalmadı rana emeceği zaman kucağımdayken ağzını açıp burnuma saldırıyo çıkıntı ya emince süt çıkacak sanıyo garibim kaç kere diyecem bilmiyorum ama anne olmak ne zor yaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

rabbim bundan geri koymasın canım benim öyle deme.. bak götürdün ama için rahatladı demi bi de imkanın var çok şükür götürüyorsun.. olmayanlar napsın.. doktor büyük ihtimal idrar tahlili isteyecek sorun çıkacağını sanmıyorum ek gıdaların etkisi çok fazla bu çiş kaka olayında gör bak doktor böyle söyleyecek

cnm aras 2 yada 3 saatte kalkıyo hıc bılmemkı bı kereck kalksın
aslında rana guzel kg alıyo cnm nedır bu ebenın kg takıntısı anlamadım
alması gerektıgı gıbı alıyo kg lı dogmamıskı cnm kg lı devam etsın gelısıme baksınlar yeter
he nasıl sınırlendırıyolar ınsanı
bıde bı annenın en hassas noktası evladıdır ınsan elınde olmadan takıyo n deseler
cnm rana kac kg dogdu sımdı kac kg

bıde artık buyuduler kendılerı ne zman emmek ısterse o zman emıyolar

Kötü birşey çıkmasıında canim herzaman doktora götürmek iyidir bence şüpheler gider için rshatlar
Canim sen normaldr bizden daha bilgili olman lazım kızz arasimiz seni çok üzüyor hersey

Ben hiç böyle olmazdım canim
Acaba diyorum doğumda parçami kaldı çünkü dün kocaman et parçaları geldi bende çook korktum valla

Zencefilin almancaasini bilsem belki bulurdum da
Bi ton şekermigelsin kilolar

2660 doğdu şimdi 6600 canım küçücük doğdu ya ben hiç kilo alamadım doğururken bile üsküfra ettiğim için rana hiç beslenmemiş herhal ama bi sağlığında herhangi bi sorun olmadı hiç 6 aylıkken genel ultrasona bile girdim kalp böbrek ne varsa baktırdım kardeşim böbrek hastası ya irsi olur diye ama hiç bir sorun yok çok şükür.. evet ebelere taktım ben de ilçede çocuk doktoru olsa direk ona götürecem ama her ay çanakkaleye gidemem ya çok yorucu böyle idare edecez artık yapacak bişi yok... sen ebelere fena takmışın sinirlenme kuzum benim :130::130::130::130::130:

ay kuzum hepğsındede sorun cıktı
cıldıye atopık dermatıt
kafa yamuk al sana sorun
he pıpıden gectık
cok sukur cn goturebılıyoz ama her ana baba goturur emınım kı ınsanın ıcını kemırıyo ınankı
ınsalla edıgın gıbıdır arkadasım
rananında ınsaalla bıseyı cıkkmıcak cnm bence emmekten

kızlar eşim polis tayinimiz çıktı sivasa şoktayız bebişimle çok zor olacak gibi geliyor dua edin lütfen bilginiz varmı sivas hakkında:26:

canım bize yaklaşıyorsunuz. sivasın çooook soğuk olduğunu biliyorum sadece:) ev kiralarken aman dikkat edin fazla büyük olmayan yalıtımı iyi olan bi ev tutun. yoksa bizim gibi donarsınız kış boyunca.

ışık hızında okudum geçmişi:)

ne güzel olmuş, tabi bekara karı boşamak kolay kendim için söylüyorum zorluğunu bilmiyorum minik oğlun gibi yaparsa ben de kesmek zorunda kalırım herhalde... amaaan ne çektiysem bu büyük konuşmamdan çektim hala akıllanmıyorum bundan bir ay önce bana zehirli guatr teşhisi koydular ilaç kullandım belli bir doza kadar emzirebiliyorsun (ilacı aldıktan 4 saat sonra) dozu arttırsalardı kesmek zorunda kalacaktım uykularım kaçtı büyük büyük konuşan ben 3.5 ayda emzirme defterimi kapatacaktım 3 hafta süt sağdım sokaklarda marketlerde oyaladım miniğimi iki gün önce tahlil edildi çok şükür atlatmışım artık ilaç yok çok mutluyum :)
ece deniz ne kadar güzel bir isim bayılıyorum böyle net ve anlamlı isimlere maalesef bizde çok yakın tanıdıklarda ece, deniz, duru gibi isimler vardı üzerinde düşünemeden es geçtik ama nihayetinde bizimki de fena olmadı (bu arada rana da çok güzel onu düşünmüştük bir ara ekleyeyim dedim) maşaallah kuzucuka... anlamlı bir günde gelmiş ayrıca güzel bir anı oldu size:) Allah yardımcın olsun canım benim bak benim ablam yüksekovada yaşıyor çok iyi bir bakıcı buldu kız gözü gibi bakıyor ablam bazen eltisine filan bırakıyor yeğenimi kanı canı dersin onlar çocuğa bakıcı kadar iyi bakmıyorlar anneler iyi hoş da bazen onlara hükmedemiyorsun bildiklerini okuyorlar hakikaten çalışmaya alışınca başka oluyor valla hergün şikayet ettiğim işimi özledim tezimi yazmak istiyorum yahu:)))

kızlar bu arada bebişlerinizin altını kaka yapmamış olsa bile ıslak mendille siliyor musunuz bi de her sefer pişik kremi kullanıyormusunuz?
valla ben empati kuruyorum çişli kalsam yakar rahatsız eder diye siliyorum ama kızarıklık yoksa bişey sürmüyorum bir de ben pşik önleyiciden ziyade bepanten kullanıyorum her derde deva:)

ay aslında çok haklısın canım ya ben de baktım da kendime hamilelik öncesi hastane yüzü görmemiş, koca kışı hafif nezleyle geçiren gribin nasıl bir hastalık olduğunu bilmeyen bir tip olarak sadece 1 ay anne sütü alabilmişim. bünye meselesi hakkın var.

bugün herkes gezmelerde.neyse bir soru daha sorayım sebze meyve filesi(emziği) kullanan ve memnun kalan var mı
canım ben methini çok duydum dişleri de kaşınıyor yavrucağımın donmuş elma dilimi koyup vermek üzere dün sipariş ettim arkadaşım bebedoru önerdi

merhaba yorgun anniş:) sıkma canını güzel arkadaşım benim minik de alt dudağını emiyor ama kısa süreli bir bakıyorum koyu kırmızı olmuş belki ranacık kuvvetli emmiştir kan oturmuştur. Allah korusun telaffuz etmek istemiyorum ama senin korktuğun hastalıklarda morarma üst dudakla burun arasında oluyormuş genelde. evham küpü olduk doktor benle dalga geçmeye başladı Türkizin sol kaburgasının üstünde nokta kadar bir çizik var grimsi gibi doktora soruyorum "lösemi belirtisi olabilir mi" diye... internet de manyak ediyor adamı, bir ara uykusunda çok sıçrardı araştırmalarım beni epilepsiye kadar götürdü. böyle evham yapmamak lazım ama uyanık da olmak lazım sıkma canını fotosunu çek bak bakalım bir iki güne renkte açılma var mı? emzk dersen benim kızçe sadece nuk kauçuk damaklı emziği alıyor denemek istersen link bulayım canım

kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo iyice çok yorgunum valla. yarın da yatmayacam erkenden kalkmam lazım çünkü bu hafta temizlik yapamadım.. yemek yok temizlik yapacam çamaşır var ütü var bunların hepsini yapayım ki pazara gideyim demi hepinizi seviyorum öpüldünüz...

canım çok güldürdün beni yaa:)

bu arada iyi geceler kızlarr

Benim oğlumda 2 600 gramm dogdu boyu 49 du
Şimdide 7 kilo 65 santim
Canım bence bizimkilerin kilo alimi süper çünkü çok zayıf doğdukları için kafana takma bence ben hiç takmiyorum

Iyı geceler tatlım kendine iyi bak aeol

ee cocuk 4 kg almıs ıste daha 6 aylık yok daha ne alsın aylık 600 gr dıyolar
fazlası bıle var
ablamında 2800 dogdu cnm cok sukur bak saglıklı neden bunları degerlendırmıyolar kg de ıstenılen almıs
bak ıncelemelerde temız cıkmıs
ama ozcanan takılmıcak gıbımı her ay aldıgı kg ye gore degerlendırın dımı neden genel bakyosunuz 4 kg dogan bebeyle kıyaslıyosunuz
canakkale uzaksa cnm cocukla kolaymı
he ded sımdı 1.5 saat bılmıs ıstemıyo bu cocuk nasıl emzıreyım

hadı ıyıo geceler cnm benım ay bu arada rana 5 ay 1 haftalıkmıs bırden gordum
ayda 600 den fazla almıs

Bende yatıyorum kızlar iyi geceler size

ıı geceler kızlarrrr

yüzümü yıkadım geldim sizin yüzünüzden yatırmayacaksınız beni yahuu :))

carmenares ablan yüksekovada napıyo hiç gittin mi yüksekovaya benim eşim yüksekovalı ama bi kere gittim ben

songül senin gibi yapacam takmayacam ebeleri olmazsa aşıdan aşıya götürürüm olur biter eklere başladığımı bile sölemedim valla napiim ya

katreinur valla gülünmeyecek gibi değil bi yakalasa her yerimi emecek gecen dudağımı yakaladı başladı emmeye hayır memeyi bulunca adam gibi emse o da yok yaşlandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…