- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.321
Allah allah inşallah kötü birşey yoktur canim benim yaaa
Bende normal doğum yaptim benimde çok yoğun geldii halende devqm ediyor canım heryerim
Ağrıyor benim valla çok kötü
Canım benim acaba cis yaparken pipisimi aciyorki aciyorsa pek yapmak istemez pek bir fikrim yokta çok kafaya takarsan doktora gotur bence
cnm heralde ondan mesela gece tek benı emıyo sabaha bayagı doluyo
ama gundız az oluyo aslında 5 6 kasık ıcırıyom ırsat buldukca dr a dıyım hele mecbur olan kac cc
ay obur dr ananem kılıklı ınanmam ona he
a sulukla lıkır lıkır ıcse ne rahat etcm he
ay cnm bılmıyorum ıste benım oglum boole mızmız degıldı puf hersey kafana soru ısaretı ıste
2 hafta once urolog muayne ettı hersey duzgundu salı gunu kendı drna goturcem cnm kızarıklık lar ıcın bunuda sorayım ay 15 gun once gıttık yıne gıtcez ay ben 2.cocukta daha evhamlı oldum he kızım saglamdı
arasın gıtmedıgı bolum kalmadı
cıldıye urolog beyn cerrahı bakalım daha neler gorcez
gece kaç kere kalkıyo benim geç yatınca bi kere kalkıyo ondan doldurmuyo bezi ama gündüzleri içiriyorum habire bişiler bi de zırt pırt emziriyorum hemşire zayıf buldu ya benim kızı 2 saatse 1,5 saate indir emzirme saatlerini dedi.. zaten gerek kalmadı rana emeceği zaman kucağımdayken ağzını açıp burnuma saldırıyo çıkıntı ya emince süt çıkacak sanıyo garibimkaç kere diyecem bilmiyorum ama anne olmak ne zor yaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Kötü birşey çıkmasıında canim herzaman doktora götürmek iyidir bence şüpheler gider için rshatlaray cnm bılmıyorum ıste benım oglum boole mızmız degıldı puf hersey kafana soru ısaretı ıste
2 hafta once urolog muayne ettı hersey duzgundu salı gunu kendı drna goturcem cnm kızarıklık lar ıcın bunuda sorayım ay 15 gun once gıttık yıne gıtcez ay ben 2.cocukta daha evhamlı oldum he kızım saglamdı
arasın gıtmedıgı bolum kalmadı
cıldıye urolog beyn cerrahı bakalım daha neler gorcez
benim evlenmeden önce öyleydi evlendim biraz azaldı ama doğurduktan sonra rahatladım... anneme çekmişim o konuda... yengem 3 çocuk doğurdu hepsini de evde doğurdu ama adet sancısı çekiyo yataklara düşüyo kadın bünyeden bünyeye değişiyo herhalde zencefil bulabiliirsen bir çay kaşığı zencefil bir kaç damla limon suyu bir çay kaşığı bal yarım çaybardağı ılık suya karıştır şak diye kesiyo ağrıyı ama sen şimdi bana ben nerden bulacam zencefili dersen.. sütü ısıt içine az bişi kahve at bi ton de şeker iç rahatlarsın benim yöntemler
cnm aras 2 yada 3 saatte kalkıyo hıc bılmemkı bı kereck kalksın
aslında rana guzel kg alıyo cnm nedır bu ebenın kg takıntısı anlamadım
alması gerektıgı gıbı alıyo kg lı dogmamıskı cnm kg lı devam etsın gelısıme baksınlar yeter
he nasıl sınırlendırıyolar ınsanı
bıde bı annenın en hassas noktası evladıdır ınsan elınde olmadan takıyo n deseler
cnm rana kac kg dogdu sımdı kac kg
bıde artık buyuduler kendılerı ne zman emmek ısterse o zman emıyolar
rabbim bundan geri koymasın canım benim öyle deme.. bak götürdün ama için rahatladı demi bi de imkanın var çok şükür götürüyorsun.. olmayanlar napsın.. doktor büyük ihtimal idrar tahlili isteyecek sorun çıkacağını sanmıyorum ek gıdaların etkisi çok fazla bu çiş kaka olayında gör bak doktor böyle söyleyecek
kızlar eşim polis tayinimiz çıktı sivasa şoktayız bebişimle çok zor olacak gibi geliyor dua edin lütfen bilginiz varmı sivas hakkında:26:
emzirmek çok rahat.oğlumu 2,5 yaşına kadar emzirdim.bi aksilik çıkmazsa kızımı da en az 2 yaşına kadar istiyorum.2 diyorum çünkü oğlum son 6 ay geceleri en az 10 kere kalkarak sabah işe gidecek olan annesine çok çektirmişti.doyurucu özelliği gidince çok zor olmuştu.
benim kızım da ece deniz.şu ana kadar normal yeni doğan sıkıntılarını saymazsak maaşallah rahat bir bebek oldu.24 kasımda öğretmenler günü hediyem oldu benim meleğim.mayıs 15e kadar ücretsiz izindeyim.il dışı tayinlerin açılması için izinde olmamam gerektiği için 1 ay erken dönecem sahalara ama kızıma bakacak kimsem yok ne yazık ki.artık biraz babayla dönüşümlü olmadı raporla falan dönemi kapatıcaz.yani zor bir ay beni bekliyor.senin ne güzel annen bakıyor.benim oğlumu da annem büyütmüştü.keşke şimdi yakın olsa hemen göreve başlardım.ama o izmirde ben urfada.sürekli çalışmaya alışan için evde kalmak çok zor.
valla ben empati kuruyorum çişli kalsam yakar rahatsız eder diye siliyorumkızlar bu arada bebişlerinizin altını kaka yapmamış olsa bile ıslak mendille siliyor musunuz bi de her sefer pişik kremi kullanıyormusunuz?
Merhqba annisler sabah sabah iyi kaynatmissiniz alinti yapmadan geceyim
Bizim dr muz labne ve benim ev yapimi eksimigimi peynirden saymadi normal peynirin kalsiyim orani daha yuksek dedi
Suda beklet tuzunu atsin dedi
Tabi ben merakli arastirmaya girdim labne daha pratik cunku
Baktigimda buyuk cogunlugunun krema oldugunu ve cabuk bozulmaya yatkij okdugundan koruyucu maddenunncok fazla oldugunu okudum geldim dr un sozune
Emzirme olayinda hastalik olayibda supheliyim kizlar uzun sure emzirmeyi dusunuyorum nasip olursa
Fakat soyle bi durum var kizim dogdugundan itibaren hem mama hem anne sutu aliyodu 4 ayllikken anne sutu olayi son buldu ve kizim baya buyuk olsna kadar hic hastalanmadi
Ama aras sadece anne suti almasina ragmen cok slk hasta oluyo
Kaynim.4 yasa kadar emmis ama srnede 4 5 kez grip olur
Esim 1 ay emmis 8 senede 3 4 kez grip olmustur
Yani hastalik konusunda benim inancim.kalmadi kizlar
canım ben methini çok duydum dişleri de kaşınıyor yavrucağımın donmuş elma dilimi koyup vermek üzere dün sipariş ettim arkadaşım bebedoru önerdibugün herkes gezmelerde.neyse bir soru daha sorayım sebze meyve filesi(emziği) kullanan ve memnun kalan var mı
iyi akşamlar hanımlar ben geldim pert olmuş bir vaziyette..
hiç bugün olan bitenleri anlatmayacam dünden daha iyiydi ama çok yoruldum sonunda bitti ve evimdeyim.. yalnız bi sıkıntımız var rananın dün akşamdan beri alt dudağının ortası mor emzikten olduğunu düşünüyorum emziğini resimlerinde görmüşünüzdür ama görmeyenlere resmi de ekleyeyim Eki Görüntüle 703493 bi de alt dudağını sürekli emiyo çok canım sıkıldı.. isyan etmiyorum vardır bi hayır ama kötü bişey olursa kaldıramam herhalde.. bugün gittik elbise şort tayt aldık yeni emzik aldım bi de bizim kız bebedor geniş damaklıdan başka emzik almıyo düzgün bişi aldım bu sefer emziğe benziyo.. resimdekini babası getirmişti çok büyük demiştim ama rana da sevince bişi olmaz demiştim sizce emzikten midir.. morale ihtiyacım var.. bulunduğum ilçede çocuk doktoru yok ve ben çanakkaleye gidemeyecek kadar yorgunum.. yarın öğlene kadar geçmezse aile hekimine bi götürecem o götür derse götürecem doktora yorgunluğun üstüne tuz biber bükük dudaklı kızımın moru
gece kaç kere kalkıyo benim geç yatınca bi kere kalkıyo ondan doldurmuyo bezi ama gündüzleri içiriyorum habire bişiler bi de zırt pırt emziriyorum hemşire zayıf buldu ya benim kızı 2 saatse 1,5 saate indir emzirme saatlerini dedi.. zaten gerek kalmadı rana emeceği zaman kucağımdayken ağzını açıp burnuma saldırıyo çıkıntı ya emince süt çıkacak sanıyo garibimkaç kere diyecem bilmiyorum ama anne olmak ne zor yaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
2660 doğdu şimdi 6600 canım küçücük doğdu ya ben hiç kilo alamadım doğururken bile üsküfra ettiğim için rana hiç beslenmemiş herhal ama bi sağlığında herhangi bi sorun olmadı hiç 6 aylıkken genel ultrasona bile girdim kalp böbrek ne varsa baktırdım kardeşim böbrek hastası ya irsi olur diye ama hiç bir sorun yok çok şükür.. evet ebelere taktım ben de ilçede çocuk doktoru olsa direk ona götürecem ama her ay çanakkaleye gidemem ya çok yorucu böyle idare edecez artık yapacak bişi yok... sen ebelere fena takmışın sinirlenme kuzum benim :130::130::130::130::130:
kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo iyice çok yorgunum valla. yarın da yatmayacam erkenden kalkmam lazım çünkü bu hafta temizlik yapamadım.. yemek yok temizlik yapacam çamaşır var ütü var bunların hepsini yapayım ki pazara gideyim demi hepinizi seviyorum öpüldünüz...
2660 doğdu şimdi 6600 canım küçücük doğdu ya ben hiç kilo alamadım doğururken bile üsküfra ettiğim için rana hiç beslenmemiş herhal ama bi sağlığında herhangi bi sorun olmadı hiç 6 aylıkken genel ultrasona bile girdim kalp böbrek ne varsa baktırdım kardeşim böbrek hastası ya irsi olur diye ama hiç bir sorun yok çok şükür.. evet ebelere taktım ben de ilçede çocuk doktoru olsa direk ona götürecem ama her ay çanakkaleye gidemem ya çok yorucu böyle idare edecez artık yapacak bişi yok... sen ebelere fena takmışın sinirlenme kuzum benim :130::130::130::130::130:
kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo iyice çok yorgunum valla. yarın da yatmayacam erkenden kalkmam lazım çünkü bu hafta temizlik yapamadım.. yemek yok temizlik yapacam çamaşır var ütü var bunların hepsini yapayım ki pazara gideyim demi hepinizi seviyorum öpüldünüz...
Bende yatıyorum kızlar iyi geceler size
hadı ıyıo geceler cnm benım ay bu arada rana 5 ay 1 haftalıkmıs bırden gordum
ayda 600 den fazla almıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?