- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.341
yüzümü yıkadım geldim sizin yüzünüzden yatırmayacaksınız beni yahuu :))
carmenares ablan yüksekovada napıyo hiç gittin mi yüksekovaya benim eşim yüksekovalıama bi kere gittim ben
songül senin gibi yapacam takmayacam ebeleri olmazsa aşıdan aşıya götürürüm olur biter eklere başladığımı bile sölemedim valla napiim ya
katreinur valla gülünmeyecek gibi değil bi yakalasa her yerimi emecek gecen dudağımı yakaladı başladı emmeye hayır memeyi bulunca adam gibi emse o da yok yaşlandım valla
taktım kafaya 22 mayısta mersine gidecem annemlere gitmeden tartılacak yine ben de 1 kilo aldırmazsam o ebelere inat
gece kaç kere kalkıyo benim geç yatınca bi kere kalkıyo ondan doldurmuyo bezi ama gündüzleri içiriyorum habire bişiler bi de zırt pırt emziriyorum hemşire zayıf buldu ya benim kızı 2 saatse 1,5 saate indir emzirme saatlerini dedi.. zaten gerek kalmadı rana emeceği zaman kucağımdayken ağzını açıp burnuma saldırıyo çıkıntı ya emince süt çıkacak sanıyo garibimkaç kere diyecem bilmiyorum ama anne olmak ne zor yaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Kötü birşey çıkmasıında canim herzaman doktora götürmek iyidir bence şüpheler gider için rshatlar
Canim sen normaldr bizden daha bilgili olman lazım kızz arasimiz seni çok üzüyor hersey
Ben hiç böyle olmazdım canim
Acaba diyorum doğumda parçami kaldı çünkü dün kocaman et parçaları geldi bende çook korktum valla
Zencefilin almancaasini bilsem belki bulurdum da
Bi ton şekermigelsin kilolar
kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo iyice çok yorgunum valla. yarın da yatmayacam erkenden kalkmam lazım çünkü bu hafta temizlik yapamadım.. yemek yok temizlik yapacam çamaşır var ütü var bunların hepsini yapayım ki pazara gideyim demi hepinizi seviyorum öpüldünüz...
ya dinleme o hemşireyi Rana çok iyi bence benim tosun 3400 den 7 kiloyu bulduysa Rana Türkizi geçmiş bile
canım benim kız 3 aylıkken kontrole gittim kadın "parça kalmış" dedi (hem de yrd.doç). inanmadım çünkü belirtisi yoktu kendi doktorum eğitim için uzun süreli şehr dışındaydı onu aradım kadın bazı sorular sordu bence yanlış teşhis dedi beni başka doktora yönlendirdi sonuçarça filan yok belirtiler: doğum sonrası 1-2 hafta içinde şiddetli ağrı ve bitmeyen lohusalık kanaması doktorum bana bile 3 ay olmuş parça kalmaz bu zamana kadar demişken şimdi 6 aydan bahsediyoruz. rahim içi temizleniyordur ama yine de emin olmak için bir görün istersen sen bilirsin
zencefil Almancada "ingwer" di sanırım
iyi geceler canım Allah güç kuvvet kolaylık versin:)
okurken atladım mı bilmiyorum Ranacık nasıl oldu keyfi yerine geldi mi?
yarencim Aras düzeldi mi biraz?
merhaba cnm sende gece kususun sanırım bızım gıbı
bak ozcananı bıle yoldan cıkardı
türkız nasıl uykulardamı
aras ıyı cnm ama ıkı gundur pek bı mız mız kol kalmadı ınan bende
sımdı uyuyuncada ozledım cocuklarımı o ayrı
annelik böyle bişi herhal yatsın da uyusun ben de dinleneyim diye gözünün içine bakıyorum ama sonra özlüyorum yaa sabah da kalkamam biraz daha yatsın derim herhal
dımı ozcanan
ranada sabah cok neselı oluyomu artık ezanda kalkmıyo dımı
masalla
yüzümü yıkadım geldim sizin yüzünüzden yatırmayacaksınız beni yahuu :))
carmenares ablan yüksekovada napıyo hiç gittin mi yüksekovaya benim eşim yüksekovalıama bi kere gittim ben
songül senin gibi yapacam takmayacam ebeleri olmazsa aşıdan aşıya götürürüm olur biter eklere başladığımı bile sölemedim valla napiim ya
katreinur valla gülünmeyecek gibi değil bi yakalasa her yerimi emecek gecen dudağımı yakaladı başladı emmeye hayır memeyi bulunca adam gibi emse o da yok yaşlandım valla
merhaba cnm sende gece kususun sanırım bızım gıbı
bak ozcananı bıle yoldan cıkardı
türkız nasıl uykulardamı
aras ıyı cnm ama ıkı gundur pek bı mız mız kol kalmadı ınan bende
sımdı uyuyuncada ozledım cocuklarımı o ayrı
ay canancım çok hoşsun:)))) canım, ablam da terch dışı atamayla oraya öğretmen olarak gitti sonra evlendi kaldı :) kısmet:) ben üç kez gittim bi düğüne bi doğuma bi de yeğenimin özlemine:) eniştem oranın yerlilerinden muhakkak tanışıyorlardır belki akraba bile çıkabiliriz
hiç sorma yarencim kız uyurken yat uyu di mi? yok burda eğlence var nereye yatayım?eşim gelince çıkarım ama:)
evet canım hanfendi arada oda servisinden süt istiyor gidip servis edip geliyorum :160:
düzelir annişi az kaldı inşallah yarın sabah bi bakmışsın gülücüklerle uyanmış turp gibi:) ay o duygu bende de var biraz uzun uyuyunca özlüyorum zilloşu
seninkiler de artık geç yatmıyolar ama demi
evet tanıyodur eşim galiba sanırsamne de olsa eşim de yerlisi ama yüksekovada kalmamış ki çok küçükken ayrılmış ordan kendi akrabalarını bile tanıyamıyo çok gülüyorum
tamam artık yatıyorum valla yarın görüşürüz akşam karadayı bitince gelirim tatlı rüyalar
sevındım cnm ezanda kalkmamasına nasılda kendıne getırıyo senı bende aramıza alıyorum esım uyuyo oluo adamın kolunun kıllarını cekıyo yuzune dalıyo haha
aras artık 9.30 10 arası yatıyo cnm
kacta yatarsa yatsın 09.20 de ayakta bende erken yatırıyorum uzun uyuyo kızımda 11 de
yarencim sayfa akmadan sorayım kızın ne tepki veriyor siz arasla yatınca? eşime hep diyorum ki "Allah verirse ikinci bebişi bu şekilde sevmemize ablası izin verecek mi?" böyle yanımıza alıp yatsak şakalaşsak öpücüklere boğsak kıskanmaz mı?
kısaca ilk bebişine gösterdiğin ilgiyi özgürce ikinciye de gösterebiliyor musun? dengeyi nasıl kuruyosun?
bu arada iyi geceler canım öpüyorum
kızlar eşim polis tayinimiz çıktı sivasa şoktayız bebişimle çok zor olacak gibi geliyor dua edin lütfen bilginiz varmı sivas hakkında:26:
iyi akşamlar hanımlar ben geldim pert olmuş bir vaziyette..
hiç bugün olan bitenleri anlatmayacam dünden daha iyiydi ama çok yoruldum sonunda bitti ve evimdeyim.. yalnız bi sıkıntımız var rananın dün akşamdan beri alt dudağının ortası mor emzikten olduğunu düşünüyorum emziğini resimlerinde görmüşünüzdür ama görmeyenlere resmi de ekleyeyim Eki Görüntüle 703493 bi de alt dudağını sürekli emiyo çok canım sıkıldı.. isyan etmiyorum vardır bi hayır ama kötü bişey olursa kaldıramam herhalde.. bugün gittik elbise şort tayt aldık yeni emzik aldım bi de bizim kız bebedor geniş damaklıdan başka emzik almıyo düzgün bişi aldım bu sefer emziğe benziyo.. resimdekini babası getirmişti çok büyük demiştim ama rana da sevince bişi olmaz demiştim sizce emzikten midir.. morale ihtiyacım var.. bulunduğum ilçede çocuk doktoru yok ve ben çanakkaleye gidemeyecek kadar yorgunum.. yarın öğlene kadar geçmezse aile hekimine bi götürecem o götür derse götürecem doktora yorgunluğun üstüne tuz biber bükük dudaklı kızımın moru
canım ben de senin gibi giydiriyorum ev 25-26 derece.bi anlık terlemeden oluyor zaten isilik sık banyo yaptır bir kaç gün.geçmezse banyo suyuna biraz tuz ekleyebilirsinselam kızlar acil bir şey sorucam sizlere,
az önce banyo yaptırınca farkettim oğlumun sırtı hafif sivilce gibi yani isiliktarzı dökmüş. çok terliyo sanırım sıcaktan olmuş.
daha hiç kısa kollu giydirmeye başlamadım ben . içine kolsuz atlet üstünede çok ince uzun kollu penye gidiriyorum.
sizler kısa kollu giydriyormusunuz?
evin içi 24-25 derece.
sizce ne yapmalıyım of ne biçim havalr bir sıcak bir soğuk insan şaşırıyor.
canım ben de senin gibi giydiriyorum ev 25-26 derece.bi anlık terlemeden oluyor zaten isilik sık banyo yaptır bir kaç gün.geçmezse banyo suyuna biraz tuz ekleyebilirsin
bu arada geç kaldım ama takvime gözüm ilişti yarı yaşınız hayırlı olsun canım.canım seni çok ama çok iy anlıyorum neden dersen sen birazda işe nasıl da bırakıp gidicem moduna girmişsin ondan da oluyor bu bunalım.
gecelerce ağladığımı bilirim oğlumu naısl bırakıp gidicem.diye. o uyurken ona bakıp bakıp Allaha dua ederdim. bana yardım etsin diye. birde ben 3,5 aylıkken başladım işe.o zamnlarda da daha lohusalık duygusallığı daha çok oluyor.inan üzülmekten sütüm azalmıştı.
bakıcı arıyordum nasıl elalemin kadınında gözümün nurunu kanımı , canımı emanet edecektim. Önce Allaha güvenip ona emanet ettim. ve yalvardım hep oğlumu şefkatle , merhametle sevip büyütebilecek birini karşıma çıkarsın diye. öylede oldu şükürler olsun. Ah canım ah çok bunalımlı günler geçirdim ma hepsi geçti.seninde öyle olacak emin ol. üzülüpte kendini yıpratma bak ben üzüldümde ne oldu herşey Allahın dilediği gibi yolunu buldu. değmezmiş yavrumun rızkıya oynamama.emziriken göz yaşlarımın oğlumun üstüne aktığını bilirim
evet canım çok iyi geliyor.oğlum çok terlerdi ve sık isilik olurdu doktorumuz önermişti ben çok memnun kaldımcnm merhaba tuz ekleyınce gecıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?