2012 kasım bebekleri büyüyor..

taktım kafaya 22 mayısta mersine gidecem annemlere gitmeden tartılacak yine ben de 1 kilo aldırmazsam o ebelere inat

bencede kuzum bızde aydan aya olcturuyoz bılmıyoz valla hatada ne aldı ha ranamda ayda 600 arasta demek hersey normal
aldır ranama 1 kg haha dersın senı dınledım ebe kadın 1.5 saatte emzırdım

ya dinleme o hemşireyi Rana çok iyi bence benim tosun 3400 den 7 kiloyu bulduysa Rana Türkizi geçmiş bile

canım benim kız 3 aylıkken kontrole gittim kadın "parça kalmış" dedi (hem de yrd.doç). inanmadım çünkü belirtisi yoktu kendi doktorum eğitim için uzun süreli şehr dışındaydı onu aradım kadın bazı sorular sordu bence yanlış teşhis dedi beni başka doktora yönlendirdi sonuçarça filan yok belirtiler: doğum sonrası 1-2 hafta içinde şiddetli ağrı ve bitmeyen lohusalık kanaması doktorum bana bile 3 ay olmuş parça kalmaz bu zamana kadar demişken şimdi 6 aydan bahsediyoruz. rahim içi temizleniyordur ama yine de emin olmak için bir görün istersen sen bilirsin
zencefil Almancada "ingwer" di sanırım

iyi geceler canım Allah güç kuvvet kolaylık versin:)
okurken atladım mı bilmiyorum Ranacık nasıl oldu keyfi yerine geldi mi?
yarencim Aras düzeldi mi biraz?

merhaba cnm sende gece kususun sanırım bızım gıbı
bak ozcananı bıle yoldan cıkardı
türkız nasıl uykulardamı
aras ıyı cnm ama ıkı gundur pek bı mız mız kol kalmadı ınan bende
sımdı uyuyuncada ozledım cocuklarımı o ayrı

annelik böyle bişi herhal yatsın da uyusun ben de dinleneyim diye gözünün içine bakıyorum ama sonra özlüyorum yaa sabah da kalkamam biraz daha yatsın derim herhal

dımı ozcanan
ranada sabah cok neselı oluyomu artık ezanda kalkmıyo dımı
masalla

sabah gergin oluyo ben uyandığım zaman çünkü benden önce uyanmış oluyo ama ezan zamanını atlattık çok şükür kalkıyo yine bizim imam sağolsun :)) ama emip uyuyo ben kalkmadan yarım saat önce kalkmış çoraplar çıkmış battaniyeyi kemiyor olarak buluyorum onu sonra alıyorum yatağa o yatakta biraz daha gülerken ben yine kestiriyorum geçen gün yanına yattım eliyle bi tane geçirdi kendime geldim yatırmadı yani cadı :))

ay canancım çok hoşsun:)))) canım, ablam da terch dışı atamayla oraya öğretmen olarak gitti sonra evlendi kaldı :) kısmet:) ben üç kez gittim bi düğüne bi doğuma bi de yeğenimin özlemine:) eniştem oranın yerlilerinden muhakkak tanışıyorlardır belki akraba bile çıkabiliriz

hiç sorma yarencim kız uyurken yat uyu di mi? yok burda eğlence var nereye yatayım? eşim gelince çıkarım ama:)
evet canım hanfendi arada oda servisinden süt istiyor gidip servis edip geliyorum :160:
düzelir annişi az kaldı inşallah yarın sabah bi bakmışsın gülücüklerle uyanmış turp gibi:) ay o duygu bende de var biraz uzun uyuyunca özlüyorum zilloşu

evet tanıyodur eşim galiba sanırsam ne de olsa eşim de yerlisi ama yüksekovada kalmamış ki çok küçükken ayrılmış ordan kendi akrabalarını bile tanıyamıyo çok gülüyorum

tamam artık yatıyorum valla yarın görüşürüz akşam karadayı bitince gelirim tatlı rüyalar

kızlar ezan demişsiniz de evimin çok yakınında (abartıyorum 3 metre filan) bir cami var sanırım hoca minare yerine bizim oturma odasını kullanıyor Allahu ekber dedi mi git bak Türkiz uyanmış:) şaka bi yana Allah ezan sesini eksik etmesin de ilk evimde de aynı sokakta cami vardı bana yukardan bi mesaj geliyor amaaaa ben almamakta ısrarlıyım sanırım :44:

seninkiler de artık geç yatmıyolar ama demi

sevındım cnm ezanda kalkmamasına nasılda kendıne getırıyo senı bende aramıza alıyorum esım uyuyo oluo adamın kolunun kıllarını cekıyo yuzune dalıyo haha

aras artık 9.30 10 arası yatıyo cnm
kacta yatarsa yatsın 09.20 de ayakta bende erken yatırıyorum uzun uyuyo kızımda 11 de

valla ne yalan söyliym iyi etmiş... ablamlar da çıkmak istiyorlar malum durumlar karışık ama zor işte...

ben de çıkıyorum artık tatlı annişler yarın görüşmek dileğiyle sizleri ve minikkuşları öpüyorum...

yarencim sayfa akmadan sorayım kızın ne tepki veriyor siz arasla yatınca? eşime hep diyorum ki "Allah verirse ikinci bebişi bu şekilde sevmemize ablası izin verecek mi?" böyle yanımıza alıp yatsak şakalaşsak öpücüklere boğsak kıskanmaz mı?
kısaca ilk bebişine gösterdiğin ilgiyi özgürce ikinciye de gösterebiliyor musun? dengeyi nasıl kuruyosun?

bu arada iyi geceler canım öpüyorum

cnm yarenım uykucudur aras erken kalkıyo ondan dolayı pek sahıt olmuyo oldukı uyanık olursa onuda alıyoruz dordumuz yatakta oynasıyoruz benım kızım kardesını hıc kıskanmadı cnm
zaten bende oncesınde cok arastrıdım bebegı abı yada ablanın yanında rahatca sevınkı bebegın sevılmesı gerektıgını gorsun ogrensın yazıyordu
cok sukur rabbıme bızı hıc uzmedı kızım o konuda 6 yasın verdıgı bı olgunluk olsa gerek
mesela dun aksam arkadasım var kosa kosa ıslak mendıl aldı bıseyler yapıyo napıyosun annecım dedım kardesım kustu anne dedı
o kadar anac bı cocukkku cok benımsedı kardesını
sıızınde ılkı kız oldugundan ıclerınde olusan anac yapıdan faydalanacaksınız
arada bana fenalık gelebılıyo ısım varken anne bak kardesım nasıl yaptı ne tatlı vb defalarca cagırıyo

sana da ıyıgeceler cnm bu arada

kızlar eşim polis tayinimiz çıktı sivasa şoktayız bebişimle çok zor olacak gibi geliyor dua edin lütfen bilginiz varmı sivas hakkında:26:

canım hayırlı olsun öncelikle.nerdeydiniz?biz de şu an urfadayız.insan sürekli batıda yaşayınca buralar çok zor gibi görünüyor.ama alışınca bizim gibi gitmek istemiyorsun.inşaallah siz de bulunduğunuz yeri seversiniz.sivası hiç bilmiyorum ama çok güzel yorumlar duydum orayla ilgili

canım emziğikullanamaya abşladıktan sonra olduysa ondandır bence

canım ben de senin gibi giydiriyorum ev 25-26 derece.bi anlık terlemeden oluyor zaten isilik sık banyo yaptır bir kaç gün.geçmezse banyo suyuna biraz tuz ekleyebilirsin

bu arada geç kaldım ama takvime gözüm ilişti yarı yaşınız hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…